HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:25

Başkan Soyer'den 14 Mayıs mesajı: Sandıklara sahip çıkacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yer aldığı esnaf buluşması Bayraklı ve Bornovalı binlerce yurttaşın katılımıyla coşkulu bir mitinge dönüştü. CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte Bornova-Özkanlar'dan Bayraklı Zeki Müren Parkı'na kadar halkla birlikte yürüyen Başkan Soyer, seçime sayılı günler kaldığını anımsattı ve sandıklara sahip çıkacaklarını söyledi.

Başkan Soyer den 14 Mayıs mesajı: Sandıklara sahip çıkacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Bornova ve Bayraklı esnafını ziyaret etti.  Başkan Tunç Soyer, Bornova Özkanlar'dan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Millet İttifakı İzmir Milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri ve yurttaşlarla birlikte yürüdü. Ellerinde meşaleler ve pankartlarla Bayraklı Zeki Müren Parkı'na kadar yürüyen coşkulu topluluk “Her şey çok güzel olacak” sloganları attı

Aynı etkinlik bugün saat 20.30’da Buca’da yapılacak. Şirinyer eski tren istasyonu önünde başlayacak etkinlik Buca Kasaplar Meydanı’nda son bulacak.

“ÇOCUKLARIMIZIN KARNI DOYACAK”
Özgür, refah içerisinde bir ülke için çok az zamanın kaldığını hatırlatanİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Gerçekten çok heyecanlıyız. Çünkü iktidarımıza çok az kaldı. Bizim iktidarımıza, halkın iktidarına çok az kaldı. Kazanacağız. Çocuklarımız işsiz kalmayacak. Çocuklarımızın karnı doyacak. Özgür, refah içerisinde bir ülke için çok az kaldı” dedi.

“OYLARIMIZA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”
Seçime sayılı günler kaldığını da anımsatan Başkan Soyer, sandıklara sahip çıkılması uyarısında bulunarak, “Son üç gün çok önemli. Kardeşlerim bu sandıklar çok önemli. O gün geldiğinde, sandıklar kapandığında ıslak imzalar atılacak. Sonra ilçe seçim kuruluna gidecek. Ardından da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) gidecek. YSK'ya gittiğinde oylarımızı asla bırakmayacağız. Sonuna kadar sahip çıkacağız ve kazanacağız” dedi. Kalp işareti yapan yurttaşları selamlayan Soyer, “Biz kalp yapmaya devam edeceğiz. Öfke, nefret değil sevgi kazanacak. Kötülük değil iyilik kazanacak. Bu ülkenin erdemli güzel insanları kazanacak. Hep beraber kazanacağız” diye konuştu.

“TEK BİR OYUN BİLE HEBA OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da “Seçime üç gün kaldı. Uyumayacağız, yorulmayacağız. Çalışacağız. Söz mü” diye sordu. Kalabalık da “söz” diye karşılık verdi. Şenol Aslanoğlu da sandıklara sahip çıkılması çağrısında bulunarak, şunları söyledi:

“Pazar günü herkesin oylarına sahip çıkacağız. Tek bir oyun bile heba olmasına izin vermeyeceğiz.Biz bu seçimi büyük farkla kazanacağız. Bu seçim kalp yapanlarla taş atanlar arasında geçecek. Bu seçimi kalp yapanlar kazanacak” diye konuştu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da konuşmasını tek sözcükle sınırlı tutarak “Kazanıyoruz” dedi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise kadınların özgür olması ve gençlerin umudu için 14 Mayıs'ta demokrasi bayramını hep birlikte kutlayacaklarını ifade etti.

 
BASİFED Dijital Gelecek Zirvesi’nde teknolojiyi gündeme taşıdı
 
İthalatta koruma önlemlerinde düzenleme
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adil ve Eşit hizmet alma hakkı 11 Mayıs 2023 Perşembe 12:15

İzmir BB'si si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ayrımcılık yapıyor. İzmir merkez ilçelerindeki ulaşım araçlarında 120 dk. aktarma hakkı var. İzmir çevre ilçelerindeki otobüslerde 120 dk. aktarma hakkı YOK. İzmir merkez ilçelerinde belediyeye ait metro, otobüs, vapur ve tramvaylar var. İzmir çevre ilçelerinde İZTAŞIT ( ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜLÜĞÜ ) uygulamasında ısrar edilmesi nedeniyle ; İzmir çevre ilçelere ( Seferihisar ,Kiraz , Menemen , Foça ve sıradakiler ) belediye otobüsü ( ESHOT ) dahi YOK. İzmir BB Başkanı Sayın Tunç SOYER , Tire ilçesinde ne söylemiş . ( 09.05.2023 ) ' Bu ülkenin kaynaklarını eşit paylaşacağız '. ' Adalet sadece mahkeme salonlarında tecelli etmez . Eğitimde fırsat eşitliğidir. Liyakattir, gelir dağılımının eşit olması demektir, demokrasi demektir. ' İzmir BB Başkanı Sayın Tunç SOYER . İzmir BB'nin kaynaklarını toplu ulaşımda eşit ve adil paylaşıyor musunuz ? İzmir toplu ulaşımında fırsat eşitliği var mı ? Cevabınız evet ise , lütfen böyle devam ediniz . Çünkü , söylemleriniz , '30 ilçeye eşit hizmet ' vizyonu doğrultusunda inandırıcı değil . Söz uçar , icraatlar kalıcıdır, inandırıcıdır. ÇÖZÜM ; İzmir çevre ilçe otobüslerinde de ; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin uygulanması. Sonra şu ilçelerden beklediğimiz oy sayısına ulaşamadık demeyesiniz. Mesele para meselesi değil ! Mesele kamu hizmeti olan toplu ulaşımda 'Hak, hukuk , adalet ' adil ve eşit hizmet meselesi . Farkınızı , fark ettirmek , söz ile değil , icraatlar ile olur .

Yorumu oyla      6      4  
izmir 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:46

4 yıldır ne yaptın. her şey güzel mi oldu? 2024 de sana da bye bye denilecektir. bilerek ingilizce yazıldı seversiniz siz batıyı :) )

Yorumu oyla      7      4  
Vatandaş 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:27

Sayın SOYER,sandıklara siz sahip çıkınız,çünkü Izmır'den gelmeden Izmiri bilmeyenler milletvekili seçilecek onun için değmez...

Yorumu oyla      9      4  
mesut 11 Mayıs 2023 Perşembe 10:59

sandıklara iyi sahip cık 2024de gule gule oylarını ızle

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldız Kenter Nikah Salonu, Karabağlar'da hizmete açıldı
Karabağlar Belediyesi’nin Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde ...
Karabağlar'da parklar baştan sona yenileniyor
Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan parkları baştan sona yenilemeye ...
Menderes’te engelli çocuklar mutfağa giriyor
Menderes Belediyesi tarafından engelliler haftası kapsamında çocuklara ...
 
Menemen Villakent’in altyapısı güçlendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, dirençli kent hedefiyle ...
Bornova'nın geleneksel uçurtma şenliği Malatya'ya taşındı!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından bölgeye kurduğu 4 bin ...
Konak’ta dijital arşiv dönemi başladı
Konak Belediyesi’nin, Konaklılara daha hızlı, güvenli ve etkin hizmet ...
 
CHP’li Kılıç’tan AK Partili Bursalı’ya Atatürk maskı yanıtı: Müzeyi ziyarete bekleriz!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Yeşildere Yolu üzerinde bulunan Atatürk ...
Başkan Soyer Halk Konut imza töreninde konuştu: Türkiye’ye yaymaya söz veriyorum
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ...
Büyükşehir’de kesin hesaplar kabul edildi… AK Parti ve CHP arasında ‘U’ restleşmesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ESHOT’un 2022 yılı Kesin Hesap ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva