HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
9 Eylül 2024 Pazartesi - 20:09

Başkan Kınay'dan zehir zemberek 'Beliz' açıklaması: Ahlaksızlar!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, belediyenin düzenlediği bir etkinlik sırasında bayılan 10 yaşındaki Beliz’in hayatını kaybetmesiyle ilgili ayrıntıları açıkladı. Başkan Kınay sert açıklamalarda bulunarak, "Karabağlar’da tüm çocuklarımızı kendi çocuğum gibi görüyorum. Hiçbir mazeret Beliz’in canından daha kıymetli değildir. Beliz ve Narin bizim acımızdır. Ancak Narin sadece bir acı değil çocuklarımızı elimizden alan bir ahlaksızlık, bir kötülüktür" dedi.

Başkan Kınay dan zehir zemberek  Beliz  açıklaması: Ahlaksızlar!

Başkan Helil Kınay, Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte hayatını kaybeden 10 yaşındaki Beliz hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. 

Beliz'in sağlık problemleri olduğunu belirten Başkan Kınay, “Yaz başından beri çocuklarımız ve ailelerimiz ile mahallelerimizde “Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar” etkinliklerimizde bir araya geldik. 5 Eylül Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz sokak şenliğimizde yine ailelerimiz ve çocuklarımız ile keyifli zamanlar geçiriyorken bir çocuğumuzun bayıldığı haberini aldık ve etkinliği durdurduk. Babası ile birlikte iken 5 yıldır tanısı maalesef konulamayan ve sebepsiz bayılmalar yaşayan 10 yaşındaki Beliz, etkinlik alanından çıkıp babasının yanına geldikten sonra bayılmıştır. Alanda bulunan bir doktor ve iki hemşire ile ilk müdahalesi yapılan ve kısa sürede gelen ambulans ile Dokuz Eylül Üniversitesi Nevvar-Salih İşgören Çocuk Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan çocuğumuz Beliz’i yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki hastanede kaybettik. Hastanede doktorların saatler süren müdahalesi sırasında babası, annesi ve akrabaları ile birlikte mutla haberi beklediğimiz çocuğumuzu kaybetmenin acısını yaşadık. Ve 6 Eylül cuma günü Beliz’i sonsuzluğa uğurladık. Cenaze ve taziye süresince tüm belediye ekip ve arkadaşlarımızla ailemizin yanında olduk” ifadelerini kullandı.

O HABERLERİ AHLAKSIZCA BULUYORUM
Kınay şu bilgileri de verdi:

“Karabağlar ailemden bir çocuğumuz aynı zamanda belediyemizde çalışma arkadaşımızın kızı olan Beliz’in acısını ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte paylaşıyoruz. İlk andan itibaren aile birlikte dua ederek hastane kapısında iyi haberini beklediğimiz Beliz’in ölümünü bir anne olarak benim de en büyük acımdır. Bu acı içerisinde, sosyal medya üzerinde aliye ve acısına olan saygımdan, onların izni ve bilgisi olmadan paylaşım yapmayı doğru bulmadım. Ayrıca bu acıyı yaşarken sosyal medya paylaşımı düşünecek halde olmamak da insanlık gereğidir. Beliz’in acısını yaşadığım bu süreçte dün vahşice katledilen Narin çocuğumuz ile düşüncelerimi paylaştığım için, Beliz üzerinden olayı örtbas etmek, samimiyetsizlik ve belediyemize sorumsuzlukla, ihmal ile suçlayan aileye iş teklif ettiğimiz gibi yalan dolu paylaşımları ve yapılan haberleri tek kelime ile ahlaksızca buluyorum. Bu acıyı kendi kişisel çıkarlarına alet etmek isteyen kişilerin paylaşımları, organize kötülüğü bir kez daha göstermiştir. Narin çocuğumuzun yaşadığı vahşi sürece ilişkin yaptığım paylaşımı kullanarak, örtbas etmeyi iyi bilenlerin, ‘Kişi kendinden bilir işi’ diyerek bu ahlaksızlık karşısında alanda ve hastanede olayı gören tüm Karabağlar ailem, hastane ve polis kayıtları ile çalışmalar arkadaşlarımın kayıtları mevcuttur.”

BELİZ'İN KAYBININ ACISI ÇOK BÜYÜK
İlçedeki tüm çocukları kendi çocuğu gibi gördüğünü belirten Başkan Kınay, “Onlara zarar veren siyasete karşı cümlelerimiz ve duruşumuzla buradayız, burada olacağız. Beliz’in kaybının acısı çok büyüktür. Bu kayıpta belediyemizin herhangi bir ihtimali bulunmamaktadır. Bu konuda en ufak bir şüphe var ise takipçisi ve hesabını vermeye sonuna kadar hazır olduğumu da paylaşmak isterim. Karabağlar’da tüm çocuklarımızı kendi çocuğum gibi görüyorum. Hiçbir mazeret Beliz’in canından daha kıymetli değildir. Beliz ve Narin bizim acımızdır. Ancak Narin sadece bir acı değil çocuklarımızı elimizden alan bir ahlaksızlık, bir kötülüktür. Bu çirkin ithamlarda bulunanlar, iki acıyı aynı tutanlar, önce Narin ve Narin gibi vahşice katledilen çocuklarımızın sebebi olan susturan, korkutan, örtbas eden politika ve uygulamaların hesabını vermelidir. Ben çocuklarımıza uzanan karanlığın hesabını soracak, mücadeleye devam edeceğim Bir Belediye Başkanı, bir anne ve bir insan olarak herkesten önce Beliz için tüm sorumluluk ve araştırma ile ilgili gerekli çalışmayı yürüttüm ve yürütüyorum. Beliz’e, ailesine, Karabağlar’a, kendi vicdanıma olan sorumluluğumla tüm çocukları kendi canımdan bir parça olarak görerek, Beliz’i de Narin’i de tüm acılı ile yaşıyorum, yaşayacağım. Çocuklarımızdan ellerimizi de sözlerinizi de çekin…” açıklamasını yaptı. 

 
İzmir 'Narin' için tek yürek!
 
Trippier transferinde Beşiktaş'a kötü haber
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ercan 10 Eylül 2024 Salı 00:13

Bir küçük çocuk ölmüş Alttaki yorumlara bakın.Her yönden çok kötüye gidiyor bu ülke.Insanliğımız bile

Yorumu oyla      5      1  
SONGÜL 10 Eylül 2024 Salı 00:03

Belediye etkinliklerine katılanlar bilir en küçük etkinliğe bile sağlık ve güvenlik tedbiri olması gerekir. Bildiğimiz kadarıyla belediyenin ambulansı ve sağlık işleri birimi var. Cocuklar için yapılmış içinde yarışmalarda olan bir etkinlikte nasıl olurda sağlık tedbiri alınmaz aklım almıyor peki bu durumda yaşanan can kaybının sorumlusu tedbirsiz davranan bir organizasyon şirketi ve bunu denetlemeye üst yöneticilermi yoksa belediyeyi ciddiye alıp cocuklarını etkinliğe getiren ailelermi...

Yorumu oyla      5      3  
muammer 9 Eylül 2024 Pazartesi 23:45

HANŞİ DOĞALGAZ

Yorumu oyla      0      4  
Hamza Muşlu 9 Eylül 2024 Pazartesi 23:42

Karabağlara hizmet istiyoruz boş laf değil

Yorumu oyla      7      4  
Vedat 9 Eylül 2024 Pazartesi 22:24

Sen kentsel dönüşüm e karsi çıkma çöpleri topla yollarin halini gör karabaglar kan ağlıyor ilk belediye hizmeti yap gerisini devlet düşünür belediye hizmeti yapamıyor baska islerle gündem değiştiriyor

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onat Tüneli için dikkat çeken karar... Arsa değil bina satın alınacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi yapımı devam eden Buca Onat Tüneli üzerindeki ...
Tartışmalı Ege Gaz planlaması: Büyükşehir’den geri adım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantı gündeminde yer alan en ...
Başkan Denizli'den 9 Eylül mesajı: Bağımsızlık mücadelesi zaferle taçlandı
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “9 Eylül 1922, yalnızca İzmir’in kurtuluşunun ...
 
Başkan Tugay Efe-Zeybek buluşmasına katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 9 Eylül kutlamaları ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi uluslararası voleybol turnuvasına ev sahipliği yapacak
Spora ve sporculara yönelik yatırımlarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, ...
İzmir'de gözler gökyüzündeydi: Solo Türk tasarrufa takıldı!
İzmir kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Solo Türk ...
 
Cumhuriyet Meydanı'nda 9 Eylül töreni!
İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet ...
Menemen'de kurtuluş coşkusu!
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ordusunun İzmir’e ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Atölyesi bu sene de kapılarını açıyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene düzenlenen “Tiyatro Atölyesi” ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yıldırım hızıyla idam sehpasına!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva