HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Kasım 2011 Perşembe - 15:30

Başkan Durak’tan zehir zemberek sözler

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak uzun zamandır devam eden suskunluğunu bozdu.

Başkan Durak’tan zehir zemberek sözler

Fatih Yapar/Egedesonsöz- Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında stat konusu başta olmak üzere birçok konuda aldığı eleştirilerin ardından açıklama yapan Başkan Durak, bu kez çok ağır ifadeler kullandı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı Amatör Spor Kulüpleri’ne tahsis edilen yeni sahalardan biri olan Demirköprü Futbol Sahası’nın hizmete açılması töreninde konuşan Başkan Durak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu topa tuttu. Durak, Kocaoğlu’nun kendisini siyasi rakibi olarak gördüğünü söyledi.
 
DÖNÜP DOLAŞIP YİNE BİZE GELİYORSUNUZ
 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır çalışmalarını yaptığı ve arayışlarını sürdürdüğü çöp depolama alanı ile ilgili de konuşan Başkan Durak, “7,5 yıldır bir çöp depolama alanı bulamadınız. Döndünüz dolaştınız yine buraya geldiniz. Zaten Kuzey’de yer alan Harmandalı Çöp Alanı ile ilgili sıkıntı çekiyoruz. Karşıyaka olarak derdini biz çekiyoruz. Menemen’i de biz çekeceğiz. Neden? Başka alanlarımız da var. Eski taş ocakları var. Niçin buraları düşünmüyorsunuz? Ama dönüp dolaşıp yine buraya geliyorsunuz. Bütün şehrin çamurunu, çöpünü ve pisliğini zaten bizler hissediyoruz. Yazın o kokudan dolayı çoğu ailelerimiz sıkıntı yaşıyor. Kim bunları çözecek? Sizinle hiç görüşmüyorlar. Sizinle hiç görüşmeyen, konuşmayan yönetimler nasıl başarılı oluyorlar. Ben bütün Karşıyakalıların bunu bilmesini istiyorum” dedi.
 
LAF DEĞİL İŞ ÜRET
Karşıyaka’nın artık konuşma ve laftan önce hizmet ile icraat beklediğini anlatan Başkan Durak, “Konuşmayın artık. Stadımızı yapacaksanız yapın. ‘Yok stat ordaydı yok buradaydı’ olmaz. Biz bunu daha önce bitirdik. İzinleri alındı. Biz 5 yıl önce Büyükşehir’de büyük mücadele verdik. Son anda gidip üniversite ve stat alanını planlara işlettik. Ya arkadaşlar gelip yapın artık. Kim yapacaksa yapacak. Avrupa Şampiyonası olmadığı için geri kaldı. Kim programına önce koyduysa onun yapması gerekir. Avrupa Şampiyonası olmadı diye geri çekilemezsiniz. Dilekçenizi verirsiniz arazi size geçer. Bunlar bahane değil. Bunu isteyen yapar. Ama bunu ‘siyasette rakibim olabilir’ diye birinin sırtına bindirmek çok doğru değil. Yapacaksanız yaparsınız. Ben ve arkadaşlarım görevlerini yaptılar. Artık hizmet bekliyoruz. Kimseden laf beklemiyoruz. Herkes üretsin ve katkı yapsın. Üzerine düşeni yapsın. Biz kavga etmek istemiyoruz ama bizimle hep kavga ediyorlar. Karşıyaka’yı dışlayanlarla bizim de hesabımız olacak. Karşıyaka ile kavga edenler Karşıyaka Belediyesi’nin işini yapmak istemeyenler bu bölgede özellikle Kuzey aksında hizmet etmek istemeyenler yarın bunun cezasını çekerler. Çöp tesisi yapacaksınız. Tamam yapalım ama o tesisin kaç yeri ilgilendirdiğini hiç kimse sordu mu? O çöp kamyonları nereden geçiyor? Çöpün rüzgarı Foça’dan itibaren nereye geliyor? Onun ceremesini kim çekiyor. Burası Karşıyaka, Çiğli ve Menemen çekiyor. Artık çöpü de sineği de kokuyu da istemiyoruz. Biz insanca yaşamak istiyoruz. Karşıyakalılar hak ettiği şekilde yaşamak istiyor. Bizi kimse zorlamasın. Hakikaten sınırlarımızı zorluyorlar. Bu konuda kavga istiyorlarsa yaparız” diye konuştu.

 
KAPLUMBAĞA HIZI
Seçim döneminde bu yana Karşıyaka’nın en önemli sorunlarından biri olarak ortaya konulan metro güzergahının yer altına alınması konusuna da değinen Başkan Durak, Büyükşehir Belediyesi’nin Şemikler’de vatandaşa verdiği sözü tutmadığını söyledi. Durak, “Dilerim ki yöneticiler kulaklarını kapatmamış olsalardı. Şuraya 40-50 milyon TL daha harcasalardı ve Çiğli’yi içine alan 3,5 kilometrelik güzergahı yer altına alsalardı. Ben 7,5 yıl önce göreve geldiğimde kocaman bir çantayı Büyükşehir Belediyesi’ne verdim. 250 projenin 77’si Büyükşehir’e sundum. Kim istediyse verdim, vermeye devam ediyorum. Diliyorum ki bu kentin sorunu çözülsün. Bir kaplumbağa hızı ile getirilen hizmetin kimseye faydası yok. Kentin öncelikleri ve talepleri 15-20 yılda değişiyor. Bu taleplerin zamanında yerine getirilmesi gerekir. Düşünün geçmişte kanalı denize akıtmışsınız şimdi de yağmur suyunu denize akıtıyorsunuz. Ne kadar sizin içtiğiniz sigara, çöp varsa biz denizden toplamaya çalışıyoruz. Bunları biz yapmayacağız. Büyük Kanal Projesi’nin kaç yılında başladığını siz biliyor musunuz? Artık bir projenin ranttabıllığı 20-30 sene. Bundan sonra projeyi bitiremediğiniz gibi üstüne de projenin ebatını küçültürsünüz. Yağmuru denize atıkları da ortalığa kalır. Zaten arıtma da taşımıyor. Arıtma 3-5 gün çalışıyorsa 25 gün çalışmıyor. Sürekli dışarıya atıp denizi kirletiyor. Bütün bunların çözümü bir an önce yapılması gerekiyor. Karşıyaka’nın vapurları var. Onlarla taşıma yapıyorsunuz. Yenilenmesi gerekir. O zaman bir an önce yapacaksınız. Çok kolay bunun çözümü. Yapamıyorsan kiralarsın. Denizden yeterince faydalanamıyoruz. Çevreyolu’nda tünel sıkıntısı vardı. Uzun süre açılamadı. Biz Karşıyaka’nın bütün ihtiyaçlarını dile getireceğiz. Artık aldanmak istemiyoruz. Yıllarca bu bölgenin alamadığı yatırımların gelmesini istiyoruz. Stadımızı, tramvayı istiyoruz. Tramvayı ihale edilecek şekilde teslim ettik. Rakamları ve üst yazısını bile bitirdik. Farklı farklı konuşmalar yapılıyor. Aradan geçen süre içinde iş yapılmadı. Bize artık kimse bir şey söylemesin. Biz laf cambazlığı istemiyoruz. İş bekliyoruz. Nasıl ki ben söz verip yapıyoruz. Diğer arkadaşlarımızdan da bunu bekliyoruz. Bizi kimse oyalamasın, aldatmasın. Bir şeyler yapacaklarsa bize haber versinler. Katlı otoparkı yapıp daha sonra yıkan zihniyet ile bugünkü zihniyet arasında hiçbir fark yok. Herkes duruma göre, nabza göre şerbet vermeye çalışmasın. Bu zamana kadar hiçbir seçmene yalan söylemedim. Ne dediysem de yaptım. Bundan sonra da yalan söylemem, verdiğim sözleri tutarım. Bir şeylerin düzeltilmesi gerekiyor. Artık topyekün tüm Karşıyaka’nın ayağa kalkması gerekiyor” dedi. Hizmetler konusunda birkaç belediye başkanının bir araya gelip el ele vermeye çalıştığını da anlatan Başkan Durak, durumun yanlış anlatıldığını söyledi.
 
BİRİLERİ HAVA ATIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun daha önce Karşıyaka Spor Kulübü’nün yeni stat projesi ile yaptığı ağır eleştirilere gönderme yapan Başkan Durak, “Kimseye kıyak yapmıyoruz. Kimseye imar mevzusunda da bugüne kadar kıyak yapmadık. Bir kere yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ bir kere yaptı. Karşıyaka’nın Yalı Mahallesi’nde yapıldı. Orada yüzde 10 kıyak yapıldı. Onun karşılığında da Uzundere’deki konutlar yapıldı. Uzundere’deki konutlarla da şimdi herkes hava atıyor. Biliyorsunuz bu konutlar Kadifekale’nin ve Yeşildere’nin boşaltılması için yapılan konutlardır. Biz ilk ciddi kentsel dönüşümü yaptık. Burnumuz kanamadan oradaki vatandaşı alıp yerine yerleştirdik. Bir plan düşünün ki Mavişehir’de plan üç kere, dört kere durduruluyor. Durdurulanlara baktığınızda ise bireysel istemler ve kişisel çıkarlar var. Başka hiçbir şey yok. Hukuk da bu konuda yorum yapıp yürütmeyi durdurma veriyor. Denizkent Tesisleri kaçak mı diye soruyorlar. Evet burası ruhsatlı ve kaçak değil. Bize sorsanız biz cevabını veririz. Ama yürütmeyi durdurmayın ya. Ama oradaki toz toprağın artık kalkması gerekiyor. Bu kent ne çekiyorsa bu tür zihniyetler yüzünden çekiyor” diye konuştu.
 
ŞUBE OLDUK
Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan belediyelerin artık şube statüsüne getirildiğini anlatan Başkan Durak, “Bu belediyeler bitirilmiştir. Karşıyaka Belediyesi sürekli sorunlarıyla mücadele etmeye çalışıyor. Bunu da yaparken tek başına mücadele ediyor. Düşünün. Bunları yaparken de halk ile sürekli karşı karşıya kalıyor. Her kazının sorumlusu Karşıyaka Belediyesi değildir. Karşıyaka Belediyesi kazıların izinlerini vermiyor. Tedaş, Netsis, mobese dediler sürekli kazdılar. Altyapımız yok. Çöp konteynırı koyacağız vatandaş istemiyor. Herkes çöp konteynırını iteliyor. Vatandaşlarımız da bize yardımcı olsun. Herkes sorunu üzerinden atıyor” dedi. Karşıyaka’nın birçok yerinde kaçak oto yıkama dükkanlarının bulunduğunu anlatan Başkan Durak, kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi. Durak, “Yıllarca böyle gelmiş böyle gidecek mantığı ile hareket ediyorlar. Sadece 50 metrekare dükün tutuyorlar ardından da 300 metreyi işgal ediyorlar. Adına da oto yıkama deniliyor. Müdahale ettiğiniz zaman da ‘dokunmayın ekmek kapımız’ diyorlar. Kardeşim yasal olarak sorumluğu bana geliyorsa, müfettiş gelip de kapıda ‘bunları çözeceksin’ diyorsa o zaman yapmak zorundayım. Belediyeden müfettiş eksik olmuyor. Bununla ilgili çalışma yapmamız gerekiyor. Zaman konuşmak değil iş yapmak zamanıdır. Bu konuda herkesi uyarıyorum” dedi.
 
SORUNU BÜROKRATLA DEĞİL BİZİMLE ÇÖZÜN
Deprem konusunun depremler yaşandığında gündeme geldiğini diğer zamanlar unutulduğunu anlatan Başkan Durak Bostanlı’da bulunan ve yıllardır çözüm bekleyen yatık binalarla ilgili işyem yapılmamasına göndermede bulundu. Durak, “Terörü unuttuğumuz gibi iki ay sonra Van’ı da unutacağız. Herkes konuşacak fakat ‘gelin görev yapın’ dediğimiz zaman da görevden kaçacaklar. Yazı yazacaklar bize ‘binaları boşaltın’ diyecekler. O insanlar nereye gidecek. Gelin sorunu çözün diyoruz kimse yanaşmıyor. O alanın çözümü var. Ya istimlak ederek verirsiniz 40-50 milyon TL’yi ya da o bölgedeki insanları başka bölgeye taşırsınız. Ayrıca yeni imar çalışması da yapabilirsiniz. Bakıyoruz bir adım öteye gitmiyorlar. Biz nasıl yapacağız. Vatandaş da gidiyor. Parayı yapı denetim firmasına verip ‘sağlamdır’ raporu alıyorlar. Alaybey- Tersane’de sıvılaşmaya uğramış alanlar var. Elinize temel betonu aldığınızda artık dökülüyor. Demiri artık erimiş. Ne yapmanız lazım? 600–700 TL emekli maaşı ile yaşayan insanın 40-50 yıl yaptığı birikimi ile aldığı evlerini nasıl çözeceksiniz? Bu sorunu kim çözecek? Kimin çözmesi lazım? Karşıyaka Belediyesi’nin bütçesi mi bunu çözecek. Yetkisiz nasıl yaparsınız bu işi? Örnekköy’de projeyi getirdik. Biz belediye olarak ‘gelin yetki verin’ diyoruz. Bir yıldır bekliyoruz. Örnekköy’de sahayı çözmemiz gerekiyor. Bütün sorunlarımız bekliyor. Niye bekletiyorsunuz? Biz bu yöredeki insanlar olarak sorunlarımızı biliyoruz. Sorunları yukarıdaki bürokratlar ile çözemezsiniz. Bizimle çözeceksiniz. Nerede hangi sokakta ne sorunumuz var bunu çok iyi biliyoruz. Gelin bizimle çözün. Biz artık deprem konusunda isyan etmek durumundayız. Bizim bulunduğumuz bölge Erciş’teki dolgu alanına benziyor” diye konuştu.

 
ALNINI KARIŞLARIM
Yapılan eleştiriler ve haykırışların doğru algılanması gerektiğini anlatan Başkan Durak, “Bunu çok farklı yorumlayanlar olabilir. Çıkıp farklı bilgiler verenler olabilir. Biz de doğru olanı yapmak zorundayız. Biz de meclisimizden 7,5 yıl içinde binlerce karar geçirdik. Bir tek siyasi olarak bölünmeden dolayı belediye meclis üyelerimiz soruşturma geçirdi. Kıdem ve ihbar tazminatlarını ödemek için belediye şirketinde sermaye artırımı yaptık. Bize ‘neden batmak üzere olan şirkete sermaye artırımı yaptınız’ diye soruşturma açtılar. O konunun dışında başka bir iş olmadı. Burada hiçbir meclis üyesi arkadaşım ‘belediye yasal olmayan şeyi getirdi, kararı çıkarttı’ diyemez. Bunu kimse söyleyemez. Kim söylüyorsa alnını karışlarım. Herkes önce kendisine bakacak ve ondan sonra konuşacak. Annemizden emdiğimiz sütü helal süt olarak saydık ve hiçbir şekilde Karşıyaka’nın kuruşuna zarar vermedik Yaptığımız her yatırımın içinde vatandaşlardan alınan vergilerin payları var. Bunlarla ilgili en ufak yanlış var. Birinin beşe yaptığını biz bire yapıyoruz. Herkesten yardım ve destek alıyoruz” dedi.
 
HALKTAN DESTEK İSTEDİ
Artık bazı şeylerin ortaya çıkması gerektiğini söyleyen Başkan Durak, kim yetkisini kullanmıyorsa, kim görevini yapmıyorsa bu kentte yaşayan herkesin bilmesi gerektiğini ifade etti. Vatandaşlardan belediyeye destek olmalarını isteyen Durak, “Ortada olan 10 sorunun sadece bir tanesi Karşıyaka Belediyesi’ni ilgilendiriyorsa, 9’u ise belediyenin dışındaysa vatandaş bunu bilmelidir. Yani bir yerdeki kazının kimin tarafından yapıldığını kazılan yerin de kimin tarafından kapatılması gerektiğini artık Karşıyakalı bilmelidir. Çünkü oradaki tozu, toprağı, çamuru sorun olarak kendi belediye başkanına getiriyor. Biz de kıt kanaat içinde görevimiz olmayan yerlere müdahale ediyoruz. Yasaları düzenleyenler, Melik Gökçek yasalarını çıkartanlar bunları iyi hesaplamış olsaydı bu sorunlar yaşanmazdı. Kentteki sıkıntıların çözülmesi için yetkilileri zorlayalım. Bize ve arkadaşlarımıza destek olun” dedi.
 
YIĞMA KALABALIK DEĞİL
Belediyenin yaptığı açılış ve etkinliklere Karşıyakalıların büyük ilgi gösterdiğini anlatan Başkan Durak, “Biz birileri gibi etkinlik alanlarına 1000–1500 kişiyi yığmıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz için yoğun ilgi görüyoruz” dedi. Durak, Karşıyakalılar olarak ilçenin gelişmesine katkı koymak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Belediye tarafından yapılan spor tesislerinin belli takımlara verildiğini anlatan Durak, “Buralarda boş kalan zamanlarda bu bölgelerin çocukları yararlanacak. Buradan uyarıyorum. Hiç kimse kesinlikle kendisini spor alanlarının ve sahaların gerçek sahibi zannetmesin. Biz çocuklarımızın gelişmesi için bu alanları yaptık. Keşke çok büyük alanlarımız, meydanlarımız olabilseydi. Zor şartlarda işler yapmaya çalışıyoruz. Bölgenin imar ve konut anlamında ciddi problemleri var.” diye konuştu.
 
GERÇEK İCRAAT YAPAN KAÇ KİŞİ VAR
Karşıyaka’da spor yapan 16-17 amatör spor kulübünün olduğunu anlatan Başkan Durak, bu kulüplerin federasyonlara yatırması gereken paralar ve maddi giderlerinin bulunduğunu anlattı. Durak, “Hepimiz konuşuyoruz. Gerçek icraatı yapan kaç kişi var ben de merak ediyorum. Kulüplerimiz sırası geldiğinde lisansları çıkartacak paraları ceplerinden veriyorlar ya da yetiştiremiyorlar, bulamıyorlar. Her zaman Karşıyaka Belediyesi olmayabilir. Mutlaka bizim köklü çözümler bulmamız gerekiyor” dedi.

Törenin ardından gazetecilerin esnaf ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Durak, ruhsatsız işletmelere kesinlikle göz yummayacaklarını söyledi. Durak, “Bayram ve dokunma diyorlar. Yarın da başka bir şey gelecek. Kimse kusura bakmasın ama biz görevimizi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyakalı 4 Kasım 2011 Cuma 22:20

Karabağlar,bayraklı,buca,üç büyük ilçede akp 1.parti oldu. diğerlerinde de ciddi anlamda zorluyor.Karşıyakada çok zayıf;ama aziz kocaoğlunun karşıyakaya hizmetleri de çok zayıf.Bu anlamda cevat başkan chp ye bir çalım atarsa chp izmirde zor durumlara düşer.cevat başkanın karşıyakadaki gücü bellidir.aziz başkan 7 senedir kendisini adeta yok sayıyor,dolayısıyla karşıyakalıyı yok sayıyor. Bu saatten sonra sustukça karşında; konuştukça arkandayız cevat Durak..

Yorumu oyla      12      6  
DENİZ KARŞIYAKA 4 Kasım 2011 Cuma 12:00

MUPPET ŞOVDAN SONRA DURAK ŞOVA HOŞ GELDİNİZ. SÖYLEDİKLERİ İÇİNDE BİR TEK ÇÖP KONUSU ELLE TUTULUR. ONUN DIŞINDA HERŞEY SİYASİ YARIŞ İÇİN... AMAÇ BÜYÜKŞEHİR. AMA BUNU YAPARKEN PARTİ AHLAK VE DİSİPLİNİ TAMAMİYLE OKYANUS ALTINA İTİLMİŞ. BU KAVGALARIN BASIN ÖNÜNDE YAPILMASI BİR PARTİ SUÇUDUR. ŞİMDİ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI BAKALIM NE YAPACAK ? AMA ŞU GERÇEĞİ UNUTMAMAIZ GEREKİR. DURAK, İLK DÖNEMİNDE GEÇER NOT ALMASINA RAĞMEN, İKİNCİ DÖNEMİNDE TAMAMİYLE BAŞARISIZDIR. MAZERETİNİ DE BAŞKALARINA ATMAKTADIR

Yorumu oyla      17      8  
alı 4 Kasım 2011 Cuma 10:53

sayın baskanlarım bır chp lı olarak soyluyorum yasım 47 yıllardır izmire bu partı yada sol partılerımızın beledıye baskanları hıc bır sekılde sosyal beledıyecılık anlamında hızmet etmemıstır.hızmet edenlerı goruyorsunuz once beledıye sonra ulkeyı ele gecırıyorlar.neden cunku once halka hızmet edıyorlar.ıhtıyac sahıbıne hızmet edıyorlar rant ıcın cıkar ıcın zengıne hızmet etmıyorlar.bır ksk lı olarak su stadımızı ak partı beledıye baskanımız olsaydı stadımızda oynuyor olurduk

Yorumu oyla      17      7  
by747 4 Kasım 2011 Cuma 10:47

Siyasetçi kamuoyu yaratabiliyorsa başarılıdır. %75'in ne kadarını Büyükşehir'in önüne yığabiliyorsanız, o kadarsınızdır.Varoluşunu konjonktüre borçlu olan, "Ben neymişim be abi" modundaki, ismi cisminden büyük, küçük dev adamlar ile İzmir hebâ oluyor.Gemileri yakmak yetmez "Vur Kır Parçala, Bu Maçı Kazan"

Yorumu oyla      16      7  
ahmet 4 Kasım 2011 Cuma 09:38

Zavallı Cevat Durak bu maç senin için bitti.Binali Yıldırım aferin der, belki AKP adayı bile olursun Allahtan umut kesilmez ha gayret, ha gayret.Aziz Kocaoğlunun titizliği bazen sıkıyor ama İzmir için büyük şans.

Yorumu oyla      18      9  
Adnan ALABAY 4 Kasım 2011 Cuma 09:08

Genel seçimde Karşıyaka örgütü olarak herkesin takdirini toplayan bi çalışma yaptık Cevat Durak başkanlığında.İzmir'de CHP'nin oyunu arttırdığı tek yer Karşıyaka'dır.Akif Bey'in yorumu için söylüyorum.Karşıyaka'da ANAP 85ten beri seçim kazanamadı.

Yorumu oyla      15      14  
Adnan ALABAY 4 Kasım 2011 Cuma 09:06

Genel seçimde Karşıyaka örgütü olarak herkesin takdirini toplayan bi çalışma yaptık Cevat Durak başkanlığında.İzmir'de CHP'nin oyunu arttırdığı tek yer Karşıyaka'dır.Akif Bey'in yorumu için söylüyorum.

Yorumu oyla      15      13  
sercan tak 4 Kasım 2011 Cuma 01:29

Yıllarca Ak Parti Hükümeti İzmir'i cezalandırıyor diyenler bunları okuyunca ne diyecek merak ediyorum.

Yorumu oyla      17      8  
Durak 3 Kasım 2011 Perşembe 23:40

Cevat Durak'ın umurunda mı Karşıyaka, umurunda mı İzmir, umurunda mı CHP... Mal Beyanın da 120 dairesi, bilmem kaç yüzbin doları ve eurosu vardı... Siyaseti ranta dönüştürenlerin bu parti de işi yok... Ve Onlar da bunun farkında...

Yorumu oyla      20      8  
2önem yetmedi 3.cüyü istiyor!... 3 Kasım 2011 Perşembe 22:49

Bunlar tamamen şovdur.2014'e hazırlık evresi.Bir tek cümlesini beğendim.Bölgenin imar ve konut anlamında cidi problemi var.Bu problemi kim yarattı? Bozoğlu'nun Dudayev bulvarındaki viraja yaptığı binaya neden müsaade ettiniz? Carrefour'dan sonra rahatlıkla çevre yoluna çıkabiliyor musunuz? Her tarafa inşaat ruhsatı vererek K.Yaka'yı betonlaştırdınız.Her taraf beton.1-2 tane mevcut toprak sahayı çimlendirerek başkanlık yapılmıyor Cevat bey.

Yorumu oyla      19      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca ikinci kapalı pazar yeri temelini de attı
Buca halkına verdiği sözün ilk halkasını İzmir’in en büyük kapalı pazaryeri ...
Başkan Solak Kaklıç sokaklarında
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yapılan yatırımları incelemek ve mahalle ...
Konak’tan sporda büyük başarı
Konak Belediyesi’nin sporcuları 2011 Avrupa Şampiyonası’nda Bocce, Kick ...
 
Ve, doğalgaz Narlıdere'de
Narlıdere Belediyesi'nin Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı yanında düzenlediği ...
Başkan Karabağ’dan velilere müjde
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezi ...
Kardeş olmak için Almanya’ya gittiler
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve bir grup meclis üyesi, kardeş ...
 
İzmir’in en büyük kurban pazarına büyük ilgi
Bornova Belediyesi’nin Işıkkent’te 80 dönüm alanda kurduğu İzmir’in en ...
Dört engellinin sevinci kırk kişinin müjdesi oldu
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, engelli vatandaşların yaşamlarını ...
Büyükşehir’in araç filosu gençleşti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, iş makineleri filosuna son 5 yılda 9.1 milyon ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva