HABERLER>POLİTİKA
23 Mart 2014 Pazar - 18:55

Erdoğan'dan İstanbul'da milyonluk miting!

Ak Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki 'Yeniden Milli İrade Mitingi'ne katılanlar alanı tamamen doldurdu. Yapılan anonslarda katılımcı sayısının 1.5 milyonun üzerindeki olduğu ileri sürüldü. Miting'de konuşan Erdoğan, "30 Mart'ta en önemli dersi Pensilvenya'ya vereceğiz" dedi.

Erdoğan dan İstanbul da milyonluk miting!

İSTANBUL- Mitingin başlangıç saati 15:00 olarak duyurulduğu halde sabah saat 09:00'dan itibaren miting alanına girmek isteyen vatandaşlar arama noktalarında kuyrukları oluşturdu. Sahil Kennedy Caddesi trafiğe kapatılırken bölgeye polis ve parti araçları dışında araç alınmadı. Yenikapı miting alanının etrafından çok sayıda seyyar satıcı toplandı.

Yiyecek, içecek dışında parti bayrakları, kitaplar, tişörtlerin satışı için tezgahlar oluşturuldu. Ancak Fatih Belediye Zabıtası, seyyar satıcıları bölgeden uzaklaştırdı. Miting alanına yaya olarak gelen vatandaşların yanı sıra araçların bölgeye girişi için Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bağlı Ginger'li partililer görev yaptı. Toplam 10 Gingerli görevli miting çevresinde görev yaptı.

Alana giden yollarda kontrol noktaları oluşturuldu. Miting alanına girenler kontrol noktalarından aranarak içeri alındı. Partililer, mitinge Marmaray ve belediye otobüslerini kullanarak geldi. Polis, sahil yoluna polis ve parti araçları dışında araçların girmesine izin vermedi. Miting alanının hemen girişinde, yiyecekten kitaba satış yapan yüzlerce seyyar satıcı, tezgahları kurup satış yaptı.

http://www.gazeteport.com.tr/i/n/139559032330627.jpg

ALAN TAMAMEN DOLDU
Miting alanına giden yollarda partililer tarafından doldurulmuş durumda. Miting alanı ve çevresi havadan görüntülendi.

AK Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı tamamen doldu. Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginin ardından Yenikapı Meydanı'na helikopterle geldi. Helikopter, miting alanın bulunduğu bölgeye inmeden önce, bir süre havada bekledi. Bu sırada partililer büyük coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı selamladı. Erdoğan da helikopterden vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın arama noktalarının açılarak dışarıda kalan vatandaşların alana alınması için talimat verdiği öğrenildi. Öte yandan miting alanında yapılan anonsla katılımcı sayısının 1,5 milyonun üzerinde olduğu duyuruldu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık, güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri bu muhteşem coşkuyu küçümsesin. Şu anda Kabe'nin etrafında olanlar size dua ediyor. Diyorlar ki 30 Mart akşamında müjde bekliyoruz. Onun için 30 Mart bir başka önemli. İstanbul nasıl katılım nasıl diye soruyorlar. İzleniyorsun İstanbul ama Pensilvanya'nın izlediği gibi değil. Onlar mahremleri, ahlaki olmayan şeyleri izliyor. İstanbul sen Türkiye'nin umudusun. İslam Coğrafyası'nın, Balkanlar'ın, Dünya'nın umudusun.

Bugün tuzakları bozuyorsun İstanbul. Bugün bir kez daha dostun kalbine surur, düşmanın kalbine korku salıyorsun İstanbul. Kardeşlerim Sivas'tan yola çıktık. Bugün Kocaeli'yle 46. şehrimiz. 47. şehir İstanbul. En son Silivri'de buluştuk. Edirne'ye uğradım. Silivri bizim programımızda yoktu. 2 saat içerisinde Silivri'de nasıl bir kalabalık patladı. Çatalca'ya inşallah seçimden sonra gideceğiz. Meydanlar daha önce böyle manzara görmedi. 81 ilin tüm coşkusu şu an İstanbul'da.

Türkiye'ye tezgahlanan tuzağı biliyor. 94'te kimden aldık. CHP'den. Ey Kılıçdaroğlu senin SSK döneminden nelerin olduğunu biliyoruz. Kocaeli'de bir amca illaha kürsüye çıkacağım dedi. Dedi ki "İki kez hastanede rehin kalkdım". Göreve ilk geldiğimde verdiğim emir "Bu rehine işi kalkacak". Şimdi istediğiniz hastaneye gidiyor muyuz?

30 Mart'ta en önemli dersi Pensilvenya'ya vereceğiz. Bunların dershanelerine gidenler varsa lütfen oradan yavrularınızı alın. Peygamberimizi Miraç'tan indiriyor kamyonete bindiriyor. Bu senaryoları da kendi yazıyor. Sen hoca mısın senarist misin?

İstanbul'un kaymak takımı 94'te böyle bir sonuç beklemiyordu. CHP demek yolsuzluk demek. CHP demek çöp demektir. Halkalı'da çöpten 39 kişi öldü. Başında CHP'li belediye vardı. Bunun hesabını soran oldu mu? Yandaş medya nerede? Sordular mı bunun hesabını? Bu Kılıçdaroğlu'nun eline 3 koyun verin kaybeder gelir. Pozlar veriyordu biliyorsunuz? Baykal genel başkan o da onun yanında. Klasörde ne yazıyor? Yolsuzluk. Ne yazıyor. İstanbul adaylarının adı. Hırsızlıktan ihraç ettikleri kişiyi İstanbul adayı yaptılar. Ben demiyorum bunu sen diyorsun Kılıçdaroğlu. Neden ellerinde malzeme yok. Bunların adayı yok. Bunlar felç olmuş felç. Biz gümbür gümbür geldik. Yine geleceğiz. Biz İstanbul'a milletimize efendi olmaya geldik.

TWİTTER
Belli ülkelerde Twitter iş birliği yapıyor kanunlara uyuyor. Ama belli ülkelere gelince... Hiç kurusa Türkiye 3. dünya ülkesi değil. Bakın Twitter'da Gazi Mustafa Kemal'e hakaretler ediliyor. Buna özgürlük mü diyeceğiz.

Ne İstanbul'da, ne komada ölen çocuk, ne de sokakta vurulan gencecik Burak yavrumuz bunların asla umurunda değil. Bunlar nebbaş nebbaş. Bunlar mezarlık soyguncusu. Bunların gözyaşları timsah gözyaşı. İnanın o iki gence de zerre kadar üzülmediler. Eğer üzülselerdi, gencecik ölmüş bir çocuktan istismar malzemesi reyting malzemesi çıkartmazlardı. DHKP-C’nin bir elemanı olarak bunu kullanmazlardı. Ölmüş bir çocuk üzerinden siyaset yapacak muhalefet olmazdı. Yalan söylüyorlardı yalan. 30 Mart işte bu vampirlerin, çatışma lobilerinin yenileceği milletin zafer kazanacağı tarih olacak.

Şimdi ne diyorlar? Özgürlük elden gidiyor. Kusura bakmasınlar, bak şu Tayyip Erdoğan, kim ne derse desin bizim mahremimizi, görüşmelerimizi, konuşmalarımızı dinleyen ve dinletenlere karşı sonuna kadar mücadelesini verecektir. Özgürlük adı altında kimse bizim mahremimize giremez. Kim olursa olsun.

TELEFON DİNLEMELERİ
Cumhurbaşkanımızın kanaati farklı olabilir. Beni dinleyecek, bakanları dinleyecek. Yahu bırakın tüm insanları dinleyecek. Beni dinleyemezsin, yok böyle bir şey. Ben artık evimde bile rahat rahat konuşamıyorsam, telefonla konuşamıyorsam, ailemle konuşamıyorsam, bu montaj, dublaj, uydurma şeylere itibar etmek suretiyle bu ülkede başbakanını yargılayamaz.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ezilen Halk. 24 Mart 2014 Pazartesi 10:08

Kalabalağı baz almak züğürt tesellisinden öte geçemez, önemli olan kalabalık toplamak değil oraya getirdiğin kalabalıktan oy almaktır. Öyle devlet imkanlarını kullanıp belediye otobüslerine parti bayrakları asıp insanları ücret karşılığı miting alanına götürmek sizce başarı ise evet çok başarılısınız. Ama 6 gün sonra sandıklar açıldığında başarınızın derecesini hep beraber göreceğiz. Tüm partilere uyarım sakın ola kalabalığa aldanmayın, Alkışlar size ama Oy başkasına gidebilir.

Yorumu oyla      13      6  
SAYI 24 Mart 2014 Pazartesi 01:47

EMNİYET MÜDÜRÜ 220 BİN KİŞŞİ VARDI DEMİŞ.. BAKALIM NEREYE SÜRÜLECEK.. YOKSA AÇIĞA MI ALINACAK

Yorumu oyla      12      6  
GEDİZ 23 Mart 2014 Pazar 22:33

KÜFÜR EDEN TWİİTİ KAPAYTIM.DİYEN BŞK KENDİSİ SEÇİMLEREDE KÜFÜR EDİYOR..ADALET NERDE ..KÜTAHYADAN YAZUYORUM..

Yorumu oyla      16      8  
zorbey 23 Mart 2014 Pazar 21:48

yorgunsun ÇIRAK..bittin..ecel..ahhhh.vefa..belki.reis..oDA BOŞ.HOLLANDDA..BY

Yorumu oyla      17      9  
Hayl ... 23 Mart 2014 Pazar 21:33

Hitler'in de buna çok benzeyen bir mitingi vardı.. Hey gidi günler hey !!

Yorumu oyla      17      9  
MONTAJ 23 Mart 2014 Pazar 21:33

TAKVİYELİ MONTAJ

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Tekin: Türkiye tüm dünyaya rezil oldu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, twitter'ın kapatılmasıyla Türkiye'nin ...
Güven'den o balkona ziyaret: Korumalar gözaltı yapamaz
İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, AKP ...
AK Parti'nin rakılı afişine ceza kesilecek mi?
İçki satışına sınırlama getiren AK Parti, içkiden ceza alması gündemde. ...
 
4 eski bakan 'yolsuzluk'tan mahkum olsa bile...
AKP'nin 4 eski bakanla ilgili verdiği Meclis soruşturma önergesindeki ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni de dinliyor, servis ediliyor
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın yasadışı dinlenmesiyle ilgili ...
Erdoğan: Bunların yanında Haşhaşilerin eli öpülür
Ankara'daki konuşmasında cemaati eleştiren Başbakan Erdoğan, "Bazıları ...
 
Bayraklı’da Davutoğlu coşkusu: Erdoğan ve Yıldırım’a övgü seli
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bayraklı ilçesi Nafiz Gürman Mahallesi ...
İzmir’de Nevruz Bayramı’nın mesajı barış
Buca’da düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılan BDP Genel Başkanı Selahattin ...
AK Parti’den ikinci rakı hamlesi: Bu kez afiş!
AK Parti, Çanakkale’deki billboardlara içki fotoğraflı seçim afişleri ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva