HABERLER>POLİTİKA
7 Kasım 2011 Pazartesi - 13:51

AK Partili vekilden duble yol benzetmesi

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Milletvekili İlknur Denizli, İzmir’in 2023 yılında duble yollar gibi büyüyeceğini söyledi. Denizli, “İzmir tek değil duble İzmir olacak” dedi.

AK Partili vekilden duble yol benzetmesi

FATİH YAPAR/Egedesonsöz- Haziran Ayı’nda yapılan genel seçimlerin ardından meclise gittiğini ifade eden Denizli, “Bunu sizlerin gücü ve birlikteliği sayesinde yaptık. Olabildiğince doğru şeyler yapmaya ve sizleri orada doğru temsil etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kampanya döneminde de hep ‘biz İzmir vekiliyiz. İzmir’in dertlerini İzmirlilerle çözeceğiz’ dedik. Seçimlerden sonra da bu fikrimiz doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Biz hep alanda ve sokakta sizlerle birlikteyiz. Çözüm önerilerini de sizlerle birlikte bulmaya gayret ediyoruz. Ankara’daki mekanizmaları İzmir adına biraz daha hızlı bir şekilde harekete geçirmeye çalışıyoruz. Ben her zaman ‘en iyi siz bilirsiniz’ diyorum. Sokağını, mahallesinin en iyi orada yaşayanlar bilir. İnşallah önümüzdeki süreçte İzmir bambaşka bir İzmir olacak. Ben artık şöyle diyorum ‘tek değil duble İzmir olacak’. Hani bizim duble yollarımız var ya. 2023’e geldiğimizde bir duble İzmir ile karşılaşacağız. Özellikle 35 proje kapsamında harekete geçirdiğimiz çalışmalar bunun göstergesidir. Bunun konuşulması bile İzmir’e yurt dışı yatırımcıların ve özel sektörün bakışını değiştirdi. Önümüzdeki süreçte bunlar hayata geçirilince İzmir bambaşka bir şehir olacak. İşsizlik Türkiye ortalamasının altına düşecek. Biz ‘ihtiyaçlı bir çocuk kalmayana kadar bu mücadelemiz devam edecek’ demiştik. Bu doğrultuda çalışıyoruz” diye konuştu.
 
KIRILMA NOKTASI
Bayramdan önce Türkiye’nin tatsız olaylar yaşadığını söyleyen Milletvekili Denizli, “Hepimizi etkileyen ciddi olaylarla karşıya kaldık. Ülke el birliği içinde bunların üstesinden gelmek için çok ciddi mücadele verdi. Bölgedeki sıkıntıları büyük ölçüde hafifletmiş durumdayız. Van’ın özel şartları var. Kış çabuk bastırıyor. Konut ihtiyacı var. Geçici konutlardan sonra Temmuz ayına kadar kalıcı konutlar için de ihaleler yapılıyor. Bütün kentlerimizden yardımlar geldi. Herkes karınca kararınca ‘ben de bir ucundan tutabilirim’ dedi. Bu ülkenin son zamanlarda gördüğü en büyük birlik ve beraberlik harekatını gördük. Ben bunun çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu bir kırılma noktasıydı. Bu kırılma noktasından sonra herkes birbirine daha farklı bakacaktır. Sokaktaki insanların konuşmasından, başka gruplar içinde, farklı dinamikler içinde yapılan konuşmalardan o dilin de değişmeye başladığını Van Depremi’nden sonra hissetmeye başladım. Ben bunun ülkemiz için son derece faydalı bir başlangıcı da getireceğine inanıyorum. Bir tarafta çok ciddi bir acı var ama bu el birliği ve güç birliğinin başka güzel şeylerin kapısını açacağına inanıyorum. Yepyeni bir pencere açılacak. Sorunları el birliği ile çözeceğiz” dedi.
 
ÜLKEDE KÜRT DEĞİL TERÖR MESELESİ VAR
Ramazan sürecinde Somali’ye yardımlarda bulunduklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, millet olarak köklerden gelen yardımlaşma duygusunun devam ettiğini söyledi. Kurban Bayramı öncesinde yaşanan terör saldırıları ve Van Depremi nedeniyle bayramın buruk geçtiğini anlatan Akay, “Bayramlarda insanlar mutluluğunu paylaşmak ister. Mutluluk da paylaştıkça çoğalır. Bayramlarımızda küsler barışsın, dostluklar pekişsin istiyoruz.  Özellikle depremden sonra Türkiye’de bazı olaylar yaşandı. Doğu’da meydana gelen depremde Türkiye’nin her yerinden yardımlar yağdı. Bu oluşumdan rahatsız olanlar engel olmaya çalıştılar. Ülkemizde Türk-Kürt meselesi yoktur. Terör meselesi vardır. Çanakkale’de, Yemen’de nasıl birlikte savaştıysak bundan sonra da beraberiz. Bu birlikteliğimizi kimse bozamaz” dedi.

Öte yandan AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü de, “Bayram öncesi yaşanan sıkıntılı süreci atlattıklarını söyledi. Bayramın buruk geçtiğini anlatan Ötnü, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin arttığı günlerdir. Zor günlerde dahi tüm ülkenin seferber olmasının milletin birbirine olan bağlılığını gösteriyor” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyakalı 9 Kasım 2011 Çarşamba 16:20

nekadr zorunuza gitsede inşallah busefer ak parti beceriksiz beledıyelere bledıyecıligi ögretıcek sayın vekılıme saygılar

Yorumu oyla      12      6  
Vahap Güler 8 Kasım 2011 Salı 12:58

Hüseyin bey İzmir size bişey diyecek dudağınız uçuklayacak bekle gör 2014'ü :D sizin sadece adınız ak kömürle kandıracağınız ADAM YOK İZMİR'DE !!! Beynimiz kömürle çalışmıyor bizim...

Yorumu oyla      12      7  
hüseyin ahmetoğlu 7 Kasım 2011 Pazartesi 22:22

sn vekilimize ve sn. il başkanımıza katılıyorum. izmir artık sosyal demokratlardan nasibini aldığı için 2014 te bu defa kesinlikle AK PARTİ diyecek ve gerçek bir İZMİR varoluşunu görecektir.

Yorumu oyla      14      13  
Yılmaz Akın 7 Kasım 2011 Pazartesi 18:34

Duble İzmir ne demek yahu?Ancak cahilleri kandırırsınız bu cümleyle....

Yorumu oyla      17      10  
Vahap Güler 7 Kasım 2011 Pazartesi 14:33

Akp ile aramızdaki oy farkı'da duble yol gibi büyüyecek 2014'de :)))

Yorumu oyla      26      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti, DSP bayramlaşmasında gerginlik
AK Parti’yle bayramlaşmaya giden DSP heyeti içinde gerginlik yaşandı. ...
Kılıç: Terörün dış destekleri mutlaka kesilmelidir
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, terörün dış finansman ...
İşte CHP İl Başkanı Bayır hakkında bilinmeyenler
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, 35 yıl önce İzmir’in en iyi panjur ustalarından biriydi.
 
Başkan Akay, bilinmeyenleri anlattı
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay 55.doğum gününde verdiği röportajda ...
Akay, il personeliyle bayramlaştı
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkanlığı bünyesinde çalışan ...
Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
‘Kimse, KCK’ya müsaade etmemizi beklemesin’
Başbakan Erdoğan, ‘Türkiye Cumhuriyeti devletinin kalkıp da kendisine ...
'Cumhurbaşkanım, benim çorabım yok'
Bayram namazını Van’da depremzelerle birlikte kılan Gül, "Tabi ki bu bayrama ...
Tekin'den Arınç'a Deniz Feneri övgüsü
CHP’li Gürsel Tekin, ‘Deniz Feneri'yle ilgili AKP'de ilk duyarlılığı gösteren Sayın Arınç'tır’ dedi.
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva