HABERLER>POLİTİKA
26 Temmuz 2012 Perşembe - 16:55

AK Parti İzmir’de durmak yok: İftarda sahura…

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’na Ramazan’da da ‘durmuyor’. 11 ayın sultanı Ramazan ayında da “Durmak Yok Yola Devam” diyen AK Partililer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, İlknur Denizli, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, İlhan İşbilen, Rıfat Sait ve Erdal Kalkan her gün bir başka ilçede iftar programlarına katılıyor.

AK Parti İzmir’de durmak yok: İftarda sahura…

İZMİR - Ramazan etkinlikleri kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ve Hamza Dağ dün iftar öncesi başladıkları ziyaretleri sahur ziyaretleri ile tamamladı.

Ayrı ayrı ilçe ve bölgelerde iftar programları yapan Akay, Şengül ve Dağ, AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın ilçe binasında düzenlediği sahur programına katılarak günün değerlendirmesini yapma imkânı buldular. Ramazan programları çerçevesinde dün AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül Bornova ilçesinde, Hamza Dağ ise Karşıyaka ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile birlikte çıktığı Küçük Menderes Havzası ziyaretinde Kiraz’a kadar gitti.

 
BAYINDIR’DA YEREL YÖNETİM ZİRVESİ
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın ilk programı saat 16.00'da Bayındır ilçesinde başladı.
 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile birlikte Bayındır’a giden Ömer Cihat Akay’a yardımcıları M.Atilla Kaya, Kenan Çakar, Nazmi Kalyoncu ve bazı il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
 
AK Partili Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, göreve seçildiği günden bugüne gerçekleştirdiği faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Buradaki toplantıya genel merkez yöneticisi Sekmen, il başkanı Akay ve il yöneticilerinin dışında Küçük Menderes Havzası’nda bulunan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır ilçelerinin AK Parti ilçe başkanları, başkan yardımcıları ile bu ilçelerin belediye meclisi ve il genel meclis üyeleri de katıldı.
 
AK Partili Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler’in de hazır bulunduğu toplantıda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen yerel yöneticilere İzmir’in AK Parti belediyeciliği ile tanışması için daha çok çalışmaları gerektiğini öğütledi.

Sıcak havaya ve Ramazan ayına rağmen salonu dolduran partililere müteşekkir olduğunu ifade eden Sekmen, “Bizim aşkımız ve heyecanımız sürekli haldedir. Aşkımızı ve heyecanımızı dışa vurmaya ne mevsim şartları ne de açlık engel olamaz. Hava sıcak, mübarek Ramazan ayındayız ancak dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz İzmir’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Burada konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise teşkilatların özverili çalışmalarının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
 
KAYMAKÇI’DAN KİRAZ’A, KİRAZ’DAN ÖDEMİŞ’E
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Kaymakçı Beldesi oldu.
 
Kaymakçı’da bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla buluşan Akay burada yaptığı konuşmada Kaymakçı’nın kendileri için çok özel olduğunu vurgulayarak Belediye Başkanı Halil Güler’in başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini ifade etti.

Kaymakçılı gençlerin yoğun tezahüratları arasında konuşmasını tamamlayan Ömer Cihat Akay, konuşmasını tamamlamasının ardından gençler tarafından omuzlara alındı. Akay, Sekmen ve beraberindekiler Kaymakçı’nın ardından ziyaretlerine Kiraz ilçesinde devam ettiler.
 
İftardan önce Kiraz’da dört ev ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay özellikle yaşlı ve engelli vatandaşları unutmadılar.

Ev ziyaretlerinin ardından sokaklarda biber ayıklayan Kirazlı kadınlarla sohbet eden Ömer Cihat Akay, bir süre kadınlarla birlikte biber ayıklayarak onlara yardım etti. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı, zaman zaman da yüzlerin gülümsediği ziyaretlerin ardından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay Kiraz’da sokak iftarına katıldı.

Kiraz’da Yenimahalle’de bulunan bir sokağa kurulan sofraya oturan AK Partililer burada vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı. İftardan sonra ilçede bulunan bir kahvehaneye uğrayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Kiraz ilçe binasında partililerle bir araya geldiler.
 
Kiraz programının sona ermesinden sonra gecenin ilerleyen saatlerinde Ödemiş’e geçen Mehmet Sekmen ve Ömer Cihat Akay ilçe binasında partililerle buluştu. Saatler gece yarısını gösterdiğinde Akay ve beraberindekiler Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın sahur etkinliğine katılmak üzere Ödemiş’ten ayrıldılar.

 
SAHURDA KARŞIYAKA
Gün içerisinde Karşıyaka’da ev ziyaretleri-sokak iftarı etkinliğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Bornova’da ev ziyaretleri-sokak iftarı etkinliğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile Karşıyaka’da buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ramazan ayının bereketinin yaşandığı, hayır duaların alındığı bu güzel gecede enerjilerinin bitmek tükenmek bilmediğini ifade etti.


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ve Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı M.Atilla Kaya’nın katıldığı sahur programını gerçekleştiren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise AK Parti’nin Karşıyaka’da zaman kavramı olmadan çalıştığını söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
balıkçı hasan 27 Temmuz 2012 Cuma 15:31

ahmet hocam rıfat sait önce seçmeninin telefonlarını açsın.bucada bir Allahın kulu rıfat saite ulaşamıyor.denemesi bedava

Yorumu oyla      12      6  
yurttaş 27 Temmuz 2012 Cuma 12:06

mahalle baskısına devam

Yorumu oyla      14      6  
BAYRAMLIK 27 Temmuz 2012 Cuma 10:05

AKAY...;Başkanım elinde gümrükden kalan CEKET-PANTOL varsa BAYRAMLIK bir takım alalım,oda RAMAZAN İFTARİYESİ Olsun.Saygılar..

Yorumu oyla      16      7  
ŞİRİNYERLİ 27 Temmuz 2012 Cuma 10:03

RABBİM; İslamim 5 şartına bağlıyım,benimle seinin aranda kimse yok rehberim KURAN,Bu şekilde KARNIMI DOYURMAKTANSA CANIMI AL ,Severek vereceğim,DİNİN SUİSTİMALİNİ, KAZANLARDA KAYNATIP İFTAR SOFRASI diye suananlara HELAL etme AMİN..Saygılar..

Yorumu oyla      15      6  
27 Temmuz 2012 Cuma 09:41

ziyaret edilen evlere bavul hediye ediyorlarmış

Yorumu oyla      18      6  
kemalıst 2 27 Temmuz 2012 Cuma 09:27

lütfen seferihisarı unutmayın gidişat ve hal böyle iken, tekrar chp olarak seferihisarı kazanacağimızı neden atladınız

Yorumu oyla      14      6  
AHMET CELAYIR 27 Temmuz 2012 Cuma 09:19

aşağıdaki yorumcu kardeşlerime sizler hiç üzülmeyin sizleri,hepinizi bu izdırptan kurtaracağız.çünkü izmir büyük şehir belediye başkanlığını çalışkan liyakatli,vatan millet sevgisi ile dopdolu izmirin yapısına ve halkın isteğine uygun bir isim olan sn. RIFAT SAİT belediye başkanı oluyor.

Yorumu oyla      13      8  
AHMET CELAYIR 27 Temmuz 2012 Cuma 09:19

aşağıdaki yorumcu kardeşlerime sizler hiç üzülmeyin sizleri,hepinizi bu izdırptan kurtaracağız.çünkü izmir büyük şehir belediye başkanlığını çalışkan liyakatli,vatan millet sevgisi ile dopdolu izmirin yapısına ve halkın isteğine uygun bir isim olan sn. RIFAT SAİT belediye başkanı oluyor.

Yorumu oyla      13      8  
KARŞIYAKA RAHATSIZ 27 Temmuz 2012 Cuma 07:56

KARDEŞIM BIR IFTARA GELIYORSUNUZ CUMBUR CEMAAT HIC SAYGINIZ YOKMU BIRAKINDA UYUYALIM.DUN KARSIYAKADA SAHUR PROGRAMI YAPTINIZ INANIN UYUYAMADIK ÇOK RAHATSIZ ETTINIZ BIRDAHA OLURSA SIKAYETCI OLURUZ

Yorumu oyla      18      13  
kemalist 26 Temmuz 2012 Perşembe 21:08

hiç merak etmeyin CHP olarak bu seçimde bayındır ve tireyi de alacağız sosyal belediyecilik anlayışına hasret iki ilçemizinde bu özlemine son vereceğiz izmir artık sisizn gibi dini sömüren ABD nin ortadoğuda maşağılığını yapanlara izin vermeyecektir 9 eylülde nasıl yunanı denize döktüysek sizide öyle dökeceğiz CUMHURİYETİN VE DEVRİMLERİN KALESİYİZ

Yorumu oyla      18      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“PKK-PYD dayanışmasına müsamaha göstermeyiz!”
Başbakan Erdoğan, Suriye’de PKK-PYD dayanışmasına müsamaha göstermeyecekleri ...
Hüseyin Saygılı’dan PM sırrı: Hiç küsmedim…
CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nda partinin en etkin karar organı Parti ...
“2014'te 'yarı başkanlık' sistemine geçilecek”
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, cumhurbaşkanını halkın seçmesinin yarı ...
 
“Elleri olmayan imza yerine ayak izi kullansın”
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, iki eli olmayanların imza yerine ...
CHP’de yeni araç düzeni: ‘02 ve 03' havuzda!
CHP’de artık genel başkan yardımcıları arasındaki ikinci adamlık rekabeti ...
“Terör işbirliğine izin vermeyiz”
Suriye'nin kuzeyinin PKK bağlantılı Kürt grupların eline geçmesini değerlendiren ...
 
Başbakanlık'ta 135 dakikalık Suriye zirvesi
Suriye’de yaşanan son gelişmeler üzerine Başbakanlık’ta Güvenlik Zirvesi ...
CHP’de birlik günü: Başkanlar örgütle buluştu
CHP İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ...
Dervişoğlu’ndan kurultay manifestosu!
Kasım ayında yapılacak kurultay öncesinde genel başkanlığa aday olacağı ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva