HABERLER>POLİTİKA
25 Temmuz 2012 Çarşamba - 15:48

CHP’de birlik günü: Başkanlar örgütle buluştu

CHP İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, metropol ilçe ziyaretlerine başladı. Örgüte birlik ve beraberliğin önemini anlatan başkanlar, yerel seçimlerde başarı çıtasını yükseltme söz verdi.

CHP’de birlik günü: Başkanlar örgütle buluştu

Can ÖZLÜ/ Fatih YAPAR/ EGEDESONSÖZ - İlçe kongreleri, il kongresi ve son olarak da büyük kurultayı geride bırakan CHP İzmir İl Örgütü, kendi içinde yaşanan tartışmaları geride bırakarak, yaklaşan yerel seçimler öncesi dışa yönelme kararı aldı!

Kongreler sürecinde yaşanan tartışmaların tarafında yer alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Ali Engin de metropol ilçelerde ziyaret turuna çıktı. Ziyaretler ile birlikte, yerel seçim çalışmalarını başlatan Başkan Kocaoğlu ve İl Başkanı Engin, ilçe örgütlerinin sorunlarını dinledi ve partililerin görüşlerini aldı. İki başkan, ziyaretlere Çiğli’den başladı. Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve Belediye Başkanı Metin Solak; başkanları kapıda, çiçekle karşıladı. Kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Kocaoğlu ve Engin, yerel seçimler öncesi beklentilerini dile getirdi.


 
“BAŞARI ORANINI YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Mahalle seçimleri ile başlayan kongre sürecini, büyük kurultayımız ile tamamladık. İlçe başkanlarımızı tebrik etmek ve örgüte moral vermek için ziyaretlere başladık. Parti içinde herkes yarıştı ve kazananlar göreve başladı. Önemli olan bizlerin desteklediği isimlerin değil, CHP’nin kazanmasıdır. Bundan sonra dışa dönük çalışmalar yapmalıyız. Partinin dışa yönelmesini de bu ziyaretler ile başlatmış oluyoruz. Bunu örgütümüz ile birlikte yapacağız. İlçe belediye başkanlarını ya da beni desteklemeyebilirsiniz ancak yaptığımız hizmetleri her yerde anlatmak CHP’li bir başkanı yeniden iktidara taşımak için çok önemlidir. Ezici bir temsil ile yerelde iktidarız. Bu durumda ya rehavete kapılarak, bir sonraki seçimlerde gücümüzü zayıflatmayı göze alacağız ya da hep daha çok çalışarak, mevcut başarı oranını yukarılara taşıyacağız” dedi.
 
“FISILTI GAZETESİ BAŞARI İÇİN ÖNEMLİDİR”
CHP’nin, İzmir’de, 2009- 2014 yılları arasında önemli bir yerel iktidar gücünü elinde bulundurduğuna dikkat çeken Kocaoğlu “Bizim, İzmir’de, arkasında duramayacağımız belediye başkanı, meclis üyesi yok. Partili başkanlarımızın propagandasını yapmalıyız. Bunun için biz de çok çalışıyoruz ama sizler de kafeterya, sokaklarda fısıltı gazetesi ile bizlere yardımcı olmalısınız. Sizlerin, kalabalık bir ortamdaki iki cümlesi, bizlerin saatlerce anlattığımız şeylerden daha etkilidir. Önümüzde iki sene ve bu süreçte üç önemli sınav var. İç çekişmeleri bırakarak dışa dönük olmalıyız. 2014 yerel seçimlerinden, daha başarılı çıkmalıyız. CHP ile Büyükşehir Belediyemizin oy artışları doğru orantılı ilerliyor. Bu da bizim, belediye faaliyetlerini partiye mal ettiğimizi gösteriyor. Önemli olan ben değil, biz değil partidir. Daha da önemlisi ülkedir. Partili belediye başkanının çalışmalarını yüceltirsek partiyi yüceltmiş oluruz. Benim 10 yıl daha görev yapmam başarı değildir. Başarı, 10 yıl sonra, bayrağı CHP’li bir başkana teslim etmektir” diye konuştu.
 
“70 YILDA YAPILANI, 10 YILDA YAPTIK”
İl Başkanı Ali Engin ise bu ziyaretlerin uzun zamandır akıllarında olduklarını ancak kurultay sürecini tamamlamak istediklerini söyledi. Belediye faaliyetlerinin örgütler tarafından iyi anlatılamadığından yakınan Engin “Kamuoyunda, hizmetlerin iyi anlatılamadığına yönelik bir eleştiri mevcut. Oysaki biz 70 yılda yapılanların tamamını, son on yılda yapmayı başardık. Bunları, sokak sokak gezerek anlatmalıyız. Üye yazım projesini hayata geçiriyoruz. Taze ve dinamik üyeler ile gücümüze güç katacağız. İzmir’i tekrar CHP’nin kalesi ve Türkiye’nin umudu yapacağız” dedi. Engin ve Kocaoğlu, konuşmaların ardından, AKP’den istifa ederek CHP saflarına katılan meclis üyeleri Kurtcebe Noyan ve Başak Tülay Çiftçi’ye parti rozeti taktı. Başkanlar, partililerin şikayetlerini de dinledi.

 
ALABAY ÇARŞI GİRİŞİNDE KARŞILADI
Kocaoğlu ve Engin’in ikinci adresi Karşıyaka oldu. İlçe Başkanı Adnan Alabay, iki başkanı ve beraberindekileri Karşıyaka Çarşısı girişinde karşıladı. İlçe binası önünde toplanan kalabalık bir grup eşliğinde binaya giren Kocaoğlu ve Engin, partililerle kucaklaştı. İlçe binasında konuşan Başkan Adnan Alabay, CHP’nin Karşıyaka’da yüzde 64 olan oy oranını yüzde 80’e çıkartma sözü verdi. AK Parti ile oy oranını da 90 binden 120 bine çıkartacaklarını savunan Başkan Alabay, “Karşıyaka’yı almak isteyenlerin ve bizim projelerimizi üstlenmeye çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak” dedi.

ÜÇÜNDÜ DURAK BAYRAKLI
İki Başkan’ın üçüncü durağı Bayraklı İlçe Örgütü oldu. Ziyaret öncesinde ilçedeki Sevgi Yolu’nda Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Levent Ölçer tarafından karşılanan Kocaoğlu ile Engin bir süre cadde esnafıyla sohbet etti. Daha sonra ilçe binasına konuk olan Kocaoğlu ile Engin, Karabağ ve Ölçer’le fikir alışverişinde bulundu.


 
Partililerden isteklerini dile getirine Başkan Kocaoğlu parti içi mücadelenin iki yıllığına ertelenerek tüm enerjinin yerel ve genel seçimler için harcanması gerektiğine vurgu yaptı. Kocaoğlu, “Belediye Başkanlarının, İl başkanın, ilçe başkanlarının yaptığı hataları bize söylemeniz gerekmektedir. Yaptığımız iyi şeyleri ise halka anlatmamız lazım. Dünyada en büyük propaganda aracı fısıltıdır. Her insanın sosyal bir çevresi var. Herkesin bir etki alanı var. Bunu rakip partiler çok yapıyor. Bu yüzden bunu çok iyi kullanmalıyız. Bazı kesimler ise bunu değişik yollarla yapıyorlar. Düzgün giyinmiş kadınlar ve erkekler otobüslerde belediyemizin çalışmalarını eleştiriyordu. Bunu konu ile ilgili basın açıklaması yaptık şuan kesildi. Bu yüzden sizlere çok iş düşüyor. Fısıltı propagandasının en etkin kullanımı yeni partililer yolu ile olacaktır.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Yeni CHP’nin kadrosunun düzenlenen kurultay ile tamamlandığını belirten İl Başkanı Ali Engin, “Partimiz çok iyi bir yoldadır. CHP büyük kurultayını da gerçekleştirerek yeniden yapılanma döneminde son adımı gerçekleştirmiştir. 20 ay sonda yerel seçim sandığı önümüze gelecek. Yeni kurulan bir ilçenin belediyesini kısa zamanda toplumla kucaklaştırdığı için kendisine başarılar diliyorum. Partimizin yüz akı belediye başkanlarından biridir. Partimizde birlik ve beraberlik sağlandığını görüyorum. Kurultayımız bitmesi ile birlikte dayanışma ve omuz omuza çalışma azminin arttığını görüyorum. İzmir’den yaktığımız meşalenin tüm ülkeyi aydınlatacağını umuyoruz” diye konuştu.

“İKTİDAR AKP’YE KALMAYACAK”
Aziz Kocaoğlu’nu yaralı bir aslana benzettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Aziz Başkanımız tekrar aday olacağını söyledi. Biz arkasında durmaya devam edeceğiz. AK Parti İzmir’de ilçe sayısını 35 çıkartmayı düşünüyor sanırım. Eğer ilçe sayısı artarsa yerel seçimlerde bizde 35’te 35 yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediye davasında halk doğruyu gördü ve gerektiği gibi tavır almayı başarmıştır. Büyükşehir Belediyesine olduğu gibi bizim ilçe belediyemize saldırılar devam etmektedir. Bizim belediyelerimizin dosyalarını aldıklarında bir savcı kendisine verilen talimatı anlatıyor ve diyor ki “suçla delillerini bul” yani hem suçla hem de bunun delilini yarat talimatı verildiğini söylüyor. Yargının bu durumuna üzülüyoruz. Tek parti iktidarı sonuna kadar onlara kalmayacak. Demokrasi yolunda bizde elimizdeki belediyelerimizi korumaya devam edeceğiz” dedi.

KOCAOĞLU’NDAN BUCA SALVOSU
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İl Başkanı Ali Engin’in ilk gün için son durağı Buca oldu. İlçe Başkanı Bektaş Gül ve Belediye Başkanı Ercan Tatı Engin ve Kocaoğlu’nun ilçe binası kapısında karşıladı. Kalabalık bir partili grubu ile karşılaşan Başkanlar, Buca’nın sorunlarını dinledi. Başkan Kocaoğlu, kişilere değil partiye taraf olduğunu belirtirken, CHP’nin yerel yönetim anlayışının farklı olduğunu söyledi. Arsa, gayrımenkul belediyeciliği yapmadıklarını söyleyen ve yandaşa avantaj sağlamadıklarını belirten Kocaoğlu ön seçim vurgusu yaptı. Kocaoğlu, “2014 öncesi önseçim yapılabilir. İstediğiniz belediye başkan adayını destekleyebilirsiniz ama mevcut belediye başkanını yıpratırsanız yeniden iktidar olmanın önünü kapatırsınız” dedi. Kocaoğlu’nun basına kapalı  bölümde partiden istifa eden meclis üyeleriyle ilgili olarak “Partiden istifa ederlerse parti kurtulur. Meclis’ten de vatandaş kurtaracaktır” ifadelerini kullandı.
 
SON DURAK BORNOVA
Başkan Kocaoğlu’nun Bayraklı’dan sonraki durağı Bornova oldu. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İlçe Başkanı Enver Dündar ve partililer tarafından karşılanan Kocaoğlu’nun bir de sürpriz misafirleri vardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Işıkkent’te yapmayı planladığı Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni istemeyen mahalleliler ilçe binasına geldi. Mahalle muhtarı ile birlikte ilçe binasına gelerek soruna çözüm bulmasını isteyen mahalle sakinlerinin yanında Kocaoğlu kısa süre bürokratlarla telefon konuşması yaparak bilgi aldı. Kocaoğlu daha sonra bir iki gün içinde muhtarlara konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vereceğini ifade etti.

DÜNYA ALEM GÖRDÜ
Partililere “yaşadığınız bölgede yaptıklarımızı anlatın, etkili olun, insan kazanın” diyerek seslenen Başkan Kocaoğlu medyanın ve muhalefetin manipülasyonlarına kanmamalarını istedi. Belediyeye yapılan operasyonun dezavantajları kadar avantajları da bulunduğunu söyleyen Kocaoğlu, “ Arkadaşlarımız içeride kalmasaydı daha iyi olacaktı ama istemediğimiz durumlar oldu. Operasyonu yapanlar dünya aleme bizim nasıl insan olduğumuzu da göstermiş oldu. Her ne partiden olursa olsun “Aziz şunu” yaptı diye kimse eleştirmedi. Operasyonda onur mücadelemizi verdik. Belediye, İzmir halkı sayesinde, parti örgütümüz sayesinde rüştünü ispat etti. Bu süreçten kendisini kanıtlayarak çıktı. Bu durum Dünya’da her kişiye, örgüte ve partiye nasip olmaz. Süreç içinde örgüt taş gibi arkamızda durdu. Biz, gücümüzün farkındayız. Seçim zamanı her zaman risklidir. Bir insan seçimden başarı ile çıkarsa kibirlenebilir, ayrıca hata yapma ihtimali de yükselir. Yine insanların beklentisi fazla olacağından buna karşılık veremeyebilir. İzmir’de CHP’nin yerel yönetim iktidarını sürdürmek zorundayız. Bir yerel yönetim modeli ortaya koymak zorundayız. Partide görev almak onurların en büyüğüdür. Sizden birlik ve beraberlik istiyorum. Türkiye’nin, CHP’nin gözü İzmir’in üzerinde” dedi.
 
20 YILLIK CENAZE
Başkan Kocaoğlu, tartışmalı Peterson Köşkü ile ilgili soruları da yanıtladı. Köşkün belediyeye devrinden sonra çalışmaların sürdüğünü anlatan Kocaoğlu, “İki yıl boyunca projesinin olup olmadığına bakamadılar. Bakanlık uzun uğraşlarımızın ardından vardı, yoktu derken en sonunda ‘yok’ dedi. Biz de projesini yaptık. Şimdi elektrik projesi ve diğer geri kalan işlerin projelerini tamamladık. Kısa zamanda ihaleye çıkacağız. Orayı biz restore ediyoruz. Bu işler öyle hemen olmuyor. Koruma Kurulu’ndan geçmesi zaman alıyor. Buca Kasaplar Meydanı için merhum başkan Ahmet Piriştina iki yıl uğraşmış. Ben de sekiz yıldır uğraşıyorum. Bayraklı’da yaptığımız Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı içinde kalan Özel İdare’ye ait 850 metrekare alan için başka bir yerde 7 dönüm alan verdik. O da devletin kurumu biz de devletin kurumuyuz ama uygulama öyle olmuyor” dedi. Partililerin “Peterson bitmedi yanındaki Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. Vatandaşa anlatamıyoruz” çıkışı üzerine Kocaoğlu, “ Kültür Bakanlığı orayı tam 20 yıldır bitiremedi. Bir işi orada tam olarak halledemediler. İş parça parça ilerliyor. 20 yıldır kalkmayan cenazeyi seçim sürecinde kaldıramazsınız” diye konuştu.

 
OPERASYON DA ARSENİK SÜRECİ GİBİ
Başkan Kocaoğlu, Bornova’da yapılan yatırımların vatandaşlara anlatılması gerektiğini de ifade ederken, “Biz, 1,5 yılda Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nı bitirdik. Siz vatandaşa orayı kimin elinden nasıl aldığımı ve halka kazandırdığımı da anlatın. Başkasına verilen 240 dönüm alanı ben geri aldım. Orayı kurtardık ve proje yaptık. 2009 yılı seçimlerine giderken benim de içimde korku vardı. Partililerimizin korkusu şuydu. Seçimlere giderken bir bomba patlatılacak ve her şey altüst olacaktı. Şimdi de aynı senaryo oynanıyor. Herkesin gücü, etki alanı ve çapı vardır. Bu azdır, çoktur. Çeşitli atraksiyonlar gösterilebilir ama en büyük güç İzmir halkıdır. Biz, arsenik sürecinde ve operasyonda olduğu gibi birlikte olur, güçlerimizi birleştirirsek seçim kaybetmeyiz. Kimsenin gücü seçim almaya yetmeyecektir. Kimseden korkmanıza gerek yok. En kötü olayın içinden bile tırnak kadar iyi ve olumlu şeyi alır, görür ve onu kendinize rehber edinirseniz hiçbir sorun kalmaz” dedi.
 
OY ORANI EN AZ YÜZDE 60
Bu zamana kadar kendilerinden çok insanları düşündüklerini bu anlayış ile hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “1,5 yıldır çektiğime insan dayanamaz. Sıkıntılı ve çok önemli bir süreç geçirdik. Arkadaşlarımı cezaevine attılar. Sabaha kadar geceleri kendi kendimi motive ediyorum. Devrilmeden ayakta durmaya gayret gösterdik. Çünkü biz güçlüyüz. Bu partinin idealleri olmasa, hedefleri olmasa 60 yıldır iktidar olmadan yaşayabilir mi?. Kurulan onlarca, kapatılan yüzlerce parti var. Hani neredeler?. Ama CHP köklü ve sağlam bir geleneği olduğu için halen daha ayakta” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu yapılan anket ve kamuoyu yoklamalarından da bahsetti. Kocaoğlu, “En kötü ankette İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin oy oranı yüzde 60’ın üzerinde çıkıyor. Bu oran yüzde 64-65 e kadar geliyor. Tabi ki bu durum bizi rehavete düşürmeyecek. Daha çok çalışacağız. Ben göreve geldiğim yüzde 56,7 oy oranını kendime hedef koydum. Onu aşmak için çalıştığım kadar ilçe belediye başkanları da aldığı oy oranını en alt limit olarak belirleyecek. Ona göre çalışmalarını yapacaklar. Ben kimseyle yarışmıyorum. Sadece ve sadece kendimle yarışıyorum” diye konuştu.
 
YAĞMALAMAK İSTİYORLAR!
İlçe Başkanı Enver Dündar’ın ardından söz alan İl Başkanı Ali Engin, Bornova sınırları içinde kalan Devlet Su işleri Arazisi ve Karayolları Arazisi’nde yapılmak istenen imar plan değişikliğine karşı çıkacaklarını söyledi. Engin, “Alsancak Stadı’nı, Limanı ve buraları yağmalamak istiyorlar. Hep birlikte buna karşı direneceğiz. İzmir’i Ankara ve İstanbul gibi yapıp bina yığınlarına çevirmek istiyorlar. Bu duruma dur diyeceğiz. Bu zamana kadar 1 milyar TL’nin üzerinde borç ödeyen belediyeye operasyon düzenleyerek iddianame hazırladılar. Yine de bir şey çıkartamadılar” ifadelerini kullandı.
 
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da CHP’nin olan 28 ilçeyi 30’a çıkartacaklarını ifade ederken il başkanı ve partililerin bu konuda gönlünü ferah tutmasını istedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gariban 26 Temmuz 2012 Perşembe 16:57

kentsel dönüşüm.akp bitirmiştir bizim 4 hanede tulum cıkıyordu akp ye ama artık=0=CIKARACAK.başbakan kendide söyledi zatenBEDELİ NE OLURSA OLSUN :YIKACAĞIZ DİYE:OY MOY YOK.

Yorumu oyla      12      6  
kemal ceri 26 Temmuz 2012 Perşembe 14:33

Allah allah aziz başkan belediye başkanlığının yanında il başkanlığı misyonunuda eline aldı herhalde,bu iş böyle olmaz il başkanı genel başkanı temsil eder,sen aziz başkanın karşısında böyle iki büklüm olursan seni daha çok kullanırlar ali başkan

Yorumu oyla      15      7  
KUZEYİN YILDIZI 26 Temmuz 2012 Perşembe 12:10

CHP'Sİ 13 YILI AŞKINDIR İZMİR'DE İKTİDARSINIZ,İZMİR'E PRESTİJ PROJE OLARAK NE YAPTINIZ.TÜRKİYE'Yİ YÖNETEN İKTİDARIN İZMİR'E YATIRIM YAPMIYOR TARENESİNİ BIRAKINDA SİZ YEREL İKTİDAR OLARAK NELER YAPTIĞINIZI SÖYLEYİNİZ,İKTİDARI GENEL SEÇİMLER DE DEĞERLENDİRİRİZ,İZMİR'DEKİ BECERİKSİZLİGİNİZİ BAŞKALARINA YÜKLEME HASTALIĞINDAN VAZ GEÇMEĞE DAVET EDİYORUM. HERKES İŞİNİ YAPSIN.

Yorumu oyla      13      14  
DEMOKRAT 26 Temmuz 2012 Perşembe 10:43

İşçi Partili Arkadaşım.Seninle Aynı Saflardayız.Asıl Sorgulamamız Gereken Şey CHP"nin Belediye Başkanı Yüksel ÇAKMUR Veya Herhangi Biri Olmuş Olsaydı,İZMİR Şu An Çok Daha İyi Konumda Olurmuydu,Olmazmıydı Sorusu Olmalı.Seninde Olurdu Diyeceğini Zannediyorum.Çok Zaman Kaybettik.Elimizdeki Malzeme Bu Olmamalıydı Bence!

Yorumu oyla      22      9  
işçi partili 26 Temmuz 2012 Perşembe 00:23

izban bakan yardımıyla yapıldı diyen araştırmacı vatandaş osmanlı döneminde fransızların yaptırdığı rayları nerdeyse kullanılmayan rayları büyükşehir belediyesi proje hazırlayarak duraklarıyla alt üst geçitleriyle tren alımlarıyla 650 trilyon para harcamaştır çok değerli bakanın sadece sinyalizasyon işlerini yapmıştır kazancı ortaktır izmir sayesinde birde para kazanıyor daha ne istesin ayrıca şuan izmirin bu halde gecekondulaşmasının sebebi aziz bey değil önceki belediye başkanlarıdır

Yorumu oyla      19      9  
adsız 25 Temmuz 2012 Çarşamba 23:18

fotoğraflara bakınca, BUNLARIN/YETKİLİLERİN partililerle kafa buldukları duygusuna kapılıyorum. Seçim öncesi kavgada söylenmeyecek sözleri birbirlerine söylediler, şimdi ise kol kolalar. Yazıklar olsun!

Yorumu oyla      15      11  
BIRAK 30 İLÇEYİ KAMİL BAŞKAN 25 Temmuz 2012 Çarşamba 20:26

önce işçilerine verdiğin sözleri tut 3 yıl oldu hani sendika emekçilerin ağını alıyon sevgili başkan lütfen sen kendi ilçene bak her gün balta vuruyon sonrada 30 ilçe diyon BORNOVA AKP YE GİTSİN SORUMLUSU EMEKÇİLERİ KANDIRAN SEN.VEDE GENÇLERİ GECE GÜNDÜZ KOŞTURUP SONRADA YÖNETİCİ OLUNCA İLK KENDİ EKİBİNİ UNUTAN ZATII MUHTEREMLERDİR .SİZLER BİR YELERE GELİN SİZİN İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATANLAR BİR ŞEY İSTEDİMİ HEMEN KÖTÜ ÇOCUK YAFTASINI YAPIŞTIRIRSINIZ AZ KALDI HERKESİN İPLİĞİ PAZARA ÇIKACAK..

Yorumu oyla      20      8  
İŞÇİ PARTİ YE 25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:33

7 SENEDE KOCA KÖY OLDUK 7 SENEDE 10KM'LİK MEVCUT RAYLARIN ÜZERİNE BİR METROYU BECEREMEDİ..100 KM'LIK YİNE HAZIR RAYLI SİSTEMİN ÜZERİNE METROYU BİLE BAKAN YARDIMI İLE YAPTI.7 SENİN EN AZ 3 SENESİ ARSENİKLİ SU İLE REZİL OLDU.ALT GEÇİT ÜST GEÇİT DERKEN GÜLDÜRME KARDEŞ.KAÇINCI YÜZYILDASIN SEN BIRAKTA İTE KAKA YAPSIN GARİ ONUDA...ALT YAPILARMI GÜLDÜRME GARİ..AMA HAKKINIDA VEREYİM BORÇ OLAYINDAN DOLAYI TEBRİKTE ETMEMEK AYIP OLUR!!!AMA BU SEÇİM SANIRIM AKPYE OYUM

Yorumu oyla      20      20  
partizan 25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:23

AKP YE MİNNATTARLİGİNİ SUN YONUNU OKYANİS OTESİNE CEVİR SONRA BEN CHP LİYİM DE TEKRAR ADAYİM DE SEN CHP LİYSEN BEN DEGİLİM AZİZ ABİ...

Yorumu oyla      21      13  
işçi partili 25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:11

izmirde son 7 yılda yapılanları görmemek büyük cahillik 10 km olan raylı sistem 100 kilometre oldu su arıtma tesislerinde türkiyede bir numara 2005 te bi tane klimalı otobüs yoktu şimdi tamamına yakını klimalı bir tane alt geçidiniz yoktu çiğliye gaziemire yaptı dahada yapıyo izmir ve bağlı ilçelerin tamamının alt yapı çalışmaları içme su şebekeleri tamamen yenilendi daha saymakla bitmez çalışmıyo dediğiniz adam bunları yaptığı gibi beş kuruş borcuda yok bide hala konuşuyosunuz

Yorumu oyla      28      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dervişoğlu’ndan kurultay manifestosu!
Kasım ayında yapılacak kurultay öncesinde genel başkanlığa aday olacağı ...
CHP’de kulisler kaynıyor: MYK’ya kimler girecek?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, cumartesi günü yapılması öngörülen ...
Başbakanlık'ta iftara sürpriz konuk: Meşal
Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu’ndaki iftar yemeğinde Hamas ...
 
Gül’den iftar öncesi PKK’ya çağrı
Cumhurbaşkanı Gül, şehit aile ve yakınları için verdiği iftar yemeğinde ...
Seçime erken start: Kocaoğlu ve Engin örgüt turuna çıkıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İl Başkanı Ali Engin ...
Bakan Yıldırım’dan ‘az laf-çok iş’ mesajı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çevre ve ...
 
Güler’in tekzipi ortaya koydu: İzmir’den kim kaç oy aldı?
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, bir gazetede yayınlanan ve ...
CHP İzmir’de Santa Fe modeli siyaset!
Ankara’daki kurultayın ardından İzmir Örgütü ‘ikiye bölündü’… ‘Sarı liste’ ...
Muhteşem Bakan’a Bademler’de ‘muhteşem’ anma
CHP’nin Eski Gümrük ve Tekel Bakanlarından ve kırsal kalkınmanın ve köylü ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva