HABERLER>POLİTİKA
16 Nisan 2011 Cumartesi - 19:19

AK Parti İzmir adayları sahaya iniyor

AK Parti İzmir Milletvekili Adayları yarın sahaya iniyor. Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılacağı AK Parti İl Danışma Meclisi Aday Tanıtım Programı, tam bir gövde gösterisi olarak planlandı.

AK Parti İzmir adayları sahaya iniyor

Soner Çağlar / Egedesonsöz- Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti milletvekili adayları sahaya iniyor. AK Parti’nin İzmir milletvekilleri 17 Nisan Pazar günü kamuoyuna tanıtacak. Balçova Kaya Termal Otel’de düzenlenecek olan törende, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 26 milletvekili adayı tanıtılacak. Törende ‘İzmir’ vurgusu öne çıkarılacak. Törenin yapılacağı salonu İzmir’i yansıtan dekorlarla süsleyecek olan İl Başkanlığı, tören öncesi ‘efe’ gösterileri eşliğinde adayları tanıtacak.
Aday tanıtımı öncesinde İzmir’e ilk gelecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay olacak. Ertuğrul Günay, saat 11.30’da 35. Turizm Haftası Açılışı’nı İzmir Arkeoloji Müzesi Bahçesi’nde gerçekleştirecek. Ardından 6.İzmir Kitap Fuarını ziyaret edecek.

Aynı saatlerde Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir AK Parti 2. Bölge 1.sıra Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, saat 12.00’de İstanbul’dan uçakla İzmir’e gelecek. Partililerin karşılayacağı Binali Yıldırım, buradan İZBAN Banliyö treniyle Alsancak Garı’na gelecek. Yol boyunca vatandaşlarla sohbet etmesi planlanan Yıldırım, buradan Balçova Kaya Termal Otel’deki AK Parti İl Danışma Meclisi Aday Tanıtım Programı’na katılacak. Aynı saatlerde Bakan Ertuğrul Günay da, programa katılacak.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda ilk konuşması AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay yapacak. İlçe Başkanları adına Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran’ın konuşması’nın ardından milletvekilleri adına AK Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy’un konuşacak. Ege Bölgesi ve İzmir’e has halk oyunları gösterilerinin ardından adaylar slayt gösterisi ile tek tek tanıtılacak.
Daha sonra sırasıyla Milletvekili Adayları İlknur Denizli ve Aydın Şengül, konuşma yapacak. Ulaştırma Eski Bakanı ve Milletvekili Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da önemli mesajlar verecek. Devlet Bakanı Sayın Prof. Dr.Mehmet Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın konuşmalarının ardından program sona erecek.
 
ADAY TANITIM TÖRENİ İLE İLGİLİ TÜM AYRINTILARI EGEDESONSÖZ’de…

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
zeki bulak 22 Mayıs 2011 Pazar 03:53

syın vekilimsana vepartimbaşarılar diler alahyar veyardım cınız olsun sizler bizim göz ve beynimizsiniz bizler ssizinle goror doyuyuz yulunuz açıkgeleceğiniz ak olssun

Yorumu oyla      12      7  
ERKan 19 Nisan 2011 Salı 13:29

sayın bakan medeni cesaretiyle, ve siyasal yaşamda ki dik duruşuyla egenin incisi İZMİR'e gülen yüzüyle ışık saçacaktır.Kitap fuarında ki konu ise tamamen bir şahsın provakosyonundan başka bişey değildir..kısacası sabır ve sukunetle bekleyelim görelim er meydanın da CESUR YÜREĞ'in yürekliliğini..ve başarılarını..

Yorumu oyla      12      6  
Işık Dikicigil 16 Nisan 2011 Cumartesi 23:06

BASILMAMIŞ KİTABI TOPLATAN BİR İKTİDAR DÖNEMİNDE KÜLTÜR BAKANI OLAN SAYIN GÜNAY'IN KİTAP FUARINI ZİYARETİ AKP AĞZIYLA SÖYLERSEK ,ÇOK MANİDAR DIR. UCUBE DEMİŞLERKEN ONU DÜZELTEN BAKANIN , İZMİR GİBİ ÇAĞDAŞ DEĞERLERE SAHİP BİR KENTTEN ADAY GÖSTERİLMESİ DAHA DA MANİDAR DIR. SON OLARAK DEVLET TİYATROLARI İLE İLGİLİ GÜZELİM SÖZLERİ DAHA DA MUHTEŞEMDİR.

Yorumu oyla      12      6  
eren 16 Nisan 2011 Cumartesi 22:54

değerli vekil adaylrım öncelikle hayırlı olsun izmir adaylığınız.sayın başbakanımız izmir için büyük mesajlar verdi sizlere güvendi 170 e yakın adayın içinden 26 aday kardeşlerimizi gösterdi.diyorki sizlere izmiri dünya kenti yapın mezradan kurtarın halka inin insan seçmeyin her gördüğünüzle selamlaşın izmirde hizmet için kazanan olun haydi hep beraber durmak yok hizmete devam.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Konak seçim startını verdi
CHP Konak İlçe Başkanlığı, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimin startını ...
AK Parti'nin seçim vaatlerine ilk yorum
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan’ın seçim bildirgesini ...
İlhan Cihaner Denizli'den aday
İlhan Cihaner Denizli'de ikinci sıradan kontenjan adayı olduğu açıklandı.
 
İşte Erdoğan'ın bol vaatli seçim paketi
Başbakan Erdoğan AK Parti'nin 12 Haziran seçim beyannamesini açıkladı. ...
Yüksel'den Erdoğan'a hodri meydan!
Bir süre önce Bakan Günay ile ‘Dönek’ tartışmalarıyla gündemde geniş yer ...
Hangi aday neden / nasıl yazıldı?
Siyasi kulislerde hangi vekilin neden çizildiği hangi aday adayının listelerde ...
 
Bu pazar seçim olsa kim kazanır?
Yapılan son anketler üzerine Mehmet Ali Birand köşe yazısında bir değerlendirme ...
Kılıçdaroğlu: Biz de Bay Recep deriz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin çok sık kıllandığı 'Recep ...
Kılıçdaroğlu’ndan bir ilk
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaşamının ilk rock konserini dün gece ODTÜ’de izledi.
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva