HABERLER>EKONOMİ
9 Temmuz 2011 Cumartesi - 11:30

6. If Wedding Fashion İzmir hazırlıkları tam gaz

5 yıldır başarı ile düzenlenen gelinlik, damatlık, abiye giyim sektöründe Türkiye’nin tek ihtisas fuarı olan IF WEDDING FASHION İZMİR 2012’nin hazırlıkları sürüyor. Hazırlıklar kapsamında oluşturulan Danışma Kurulu bu yılki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

6. If Wedding Fashion İzmir hazırlıkları tam gaz

İZMİR - İZFAŞ’ta gerçekleşen danışma kuruluna İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, Türkiye Moda Hazırgiyim Federasyonu Başkanı Nedim Örün, Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Özcan Torun, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, İZFAŞ yetkilileri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. IF WEDDING FASHION İZMİR danışma kurulu ilk yıllarından beri düzenli olarak yaptığı toplantılarla fuarın yol haritasını belirliyor.
 
IF WEDDING FASHION İZMİR, Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İZFAŞ tarafından Türkiye Moda Hazırgiyim Federasyonu (TMHF), Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Ege İhracatçılar Birliği’nin destekleriyle düzenleniyor.
 
Gelinlik ve abiye sektörünün kalbinin attığı şehir İzmir’de gerçekleşen IF WEDDING FASHION İZMİR – 6. Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 15 – 18 Şubat 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek.
 
İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen “Fuarın 5.yılında büyük başarı sergiledik. Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler fuardan oldukça memnun ayrıldı. Yabancı alıcılar, ülkelerine büyük iş bağlantıları yaparak döndü. Birçok firma sezonluk bağlantılar yaptı. 9’u yabancı 188 firmanın katıldığı 24.500 metrekare alanda düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir 2011’de yer kalmadığı için 100’den fazla firmaya hayır cevabı vermek zorunda kaldık. Firmaların tamamına yakını 2012 fuarı için rezervasyon talebinde bulundu. Bunların içinde fuarımıza hiç katılmamış firmalar da yer alıyor. 2012 fuarı için öncelikli olarak katılan firmaların yerlerini talepleri doğrultusunda sabitledik. Fuar hazırlıkları süresince yurtdışındaki tanıtım çalışmalarına ağırlık vererek yeni pazarlar arayışlarını sürdürüyoruz. Fuarımız her yıl büyüyor. Yurtdışında bilinirliği artıyor. 6.’sını düzenleyeceğimiz IF WEDDING FASHION İZMİR’in sektörün beklentilerini en üst seviyede karşılaması en büyük hedefimizdir” dedi.
 
Şubat 2011’de gerçekleşen ve sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuarı 81 il ve 60 ülkeden 1035’i yabancı 14 bin 410 kişi ziyaret etti. 9’u yabancı 188 firmanın katıldığı fuarda gelinlik, damatlık, abiye giyim, kumaş ve aksesuarları sergilendi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Folkart Towers’a ilgi büyük
Folkart Yapı’nın iki ay önce satışa sunduğu ikiz kulelerden biri satılırken, ...
Vali Kıraç fabrika sözü aldı
İzmir’in Ünlü Markalarından Polonezköy Gıda’nın Sarnıç’taki tesislerinde ...
Sanayide çarklar hız kesmedi
Sanayi üretim endeksi, 2011 yılı Mayıs ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8 oranında arttı.
 
Spil arsaları kapış kapış
Ege-Koop’un Spil’de başlattığı arsa kampanyası büyük ilgi görüyor. 3 bin ...
Liman vinçleri sonunda yenileniyor
Gemilerden konteyner tahliyesi yapan 5 adet vincin modernizasyonu ile ...
‘Ekonomiyi kusursuz fırtına bekliyor’
Kriz kahini Nourel Roubini, potansiyel büyük ekonomik sorunların, 2013'de ...
 
Açlık sınırı 978 lira
Memur-Sen, Haziran ayı için 4 kişilik bir ailenin ''açlık sınırını'' 978 ...
Fener düşüyor Trabzon yükseliyor
Borsa'da Fenerbahçe Sportif hisselerindeki değer kaybı ile Trabzonspor ...
İzmir ve Aydın'da kamu arazileri tahsisi
Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Çeşme-Alaçatı Beldesi Liman mevkisi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva