HABERLER>POLİTİKA
9 Mayıs 2011 Pazartesi - 10:16

'Memleket sevgisi lafla değil icraatla olur'

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, milletin bütçesini har vurup harman savuran, kaşıkla verip, faiz, enflasyon yoluyla kepçeyle geri alan siyaset tarzını bitirdiklerini söyledi.

 Memleket sevgisi lafla değil icraatla olur

İZMİR - Buca’da kahvehane ziyareti sırasında asıl milliyetçiliğin milletine hizmet etmek olduğunu belirten Aşlık, “Memleket sevgisi lafla değil, icraatla olur. Bizim yaptıklarımızı halkımız görüyor. Biz bu yolda, millete hizmetkâr olmaya talibiz” diye konuştu.

Kalkan: İzmir'in kuzeyi yatırıma doyacak...haberi için tıklayın

Ali Aşlık, Buca’da kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşların sorularını yanıtladı. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, Buca İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Solmaz’ın da katıldığı toplantıda konuşan Aşlık, partisinin icraatlarını anlattı. Türkiye’de yaşayan her vatandaşı kapsayacak çalışmalar yapıldığını dile getiren Aşlık, “Millet aşkıyla, hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yürüyüşte 8,5 yılı geride bıraktık. Bu süre boyunca 74 milyon insanımıza, 780 bin kilometreyi kapsayan somut hizmetler ürettik” dedi.

HEDEF DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİ OLMAK
Türkiye’nin en önemli konularının başında gelen ekonomide ivme yakalandığını hatırlatan Aşlım, bu iyileşmenin aratarak devam edeceğini belirtti. Aşlık; gelinen süreçte Türkiye’nin dünyada 16. büyük ekonomisi olduğunu vurguladı. Aşlık, “2002 yılında AK Parti Hükümeti iktidara geldiğinde dünyanın 26. büyük ekonomisi durumundaydık. Milli gelirimizi 3 kattan daha fazla arttırdık ve 735 milyar dolara ulaştırdık. Göreve geldiğimizde IMF’ye olan 23,5 milyar dolar borcu 2011 yılında 5 milyar dolara düşürdük. IMF’ye taviz verilen anlaşmalara son verildi” diye konuştu.

TL’NİN ULUSLARARASI DEĞERİNİ ARTTIRDIK
Altı sıfır attıkları Türk lirasının uluslararası ticarette değer verilen bir para birimi haline getirildiğini vurgulayan Aşlık, 2010 yılında, yıllık enflasyonu yüzde 6’ya indirerek 1969’dan beri en düşük oranı yakaladıklarını hatırlattı. Aşlık, Milletin bütçesini har vurup harman savuran, kaşıkla verip, faiz, enflasyon yoluyla kepçeyle geri alan siyaset tarzını bitirdik. Asıl milliyetçilik, milletine hizmet etmektir, bu millete hizmetkâr olmaktır” şeklinde konuştu.
        
İSTİKRAR İÇİN OY İSTİYORUZ
12 Haziran’da yapılacak genel seçimin Türkiye’de istikrarın devam etmesi, kalkınmanın sürmesi için hayati öneme sahip olduğunun altını çizen Aşlık; 12 Haziran’ın yeniden daha büyük, güçlü ve daha itibarlı Türkiye'nin doğum tarihi olduğuna dikkat çekti. “Eser müessiri anlatır, eser müessiriyle değerlidir.” değerlendirmesi yapan Aşlık, konuşmasını şöyle tamamladı: “Selimiye ve Süleymaniye’nin değeri Mimar Sinan’dan gelmektedir. Mimar Sinan, ‘Süleymaniye kalfalık, Selimiye ustalık eserimdir.’ demiştir. Bizim de 2002-2007 çıraklık, 2007-2011 kalfalık dönemimizdir. 2011’den sonrası ustalık dönemimiz olacak.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HÜSEYİN AHMETOĞLU 9 Mayıs 2011 Pazartesi 21:45

İŞTE AK PARTİNİN FARKI BU İŞTE .BUGÜN BURALARDA RAHATLIKLA YORUM YAPABİLİYORSANIZ BU FIRSATI DA AK PARTİ VERDİ SİZE.ÇUNKÜ 88 YILDIR SOLUĞUNUZ KESİLMİŞTİ KIPIRDAYAMIYORDUNUZ. ŞİMDİ HER ŞEYİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLİYORSUNUZ.8,5 YIL ZARFINDA YAPILANLAR NE DE ÇABUK UNUTUYORSUNUZ SÜRÜNDÜĞÜNÜZ O KUYRUKLARDA NE DE ÇABUK UNUTUYORSUNUZ O İTİBARSIZ TÜRKİYENİN HALİNİ.YOK SİZLER HİÇ BİR ŞEY UNUTMAZZSINIZ LAKIN HATIRLATAYIM SOSYAL DEMOKRAT GÖRÜŞLÜ KARDEŞLERİME. HER GÜN SOKAKLARDA DEFOL İMF DİYORDUNUZ HANİ İMF NEREDE İMF YOK OLDU BARIK BUNUN İÇİN TEŞEKKÜR EDİN. SİZLERİ AK PARTİ, SOKAKLARDA BAĞIRMAKTAN KURTARDI.HAYDİ ALLAH AŞKINA KIRIN ŞU ŞEYTANIN BACAĞINI DA HÜKÜMETE BİR TEŞEKKÜR EDİN .İZMİR UYANIYOR İZMİR KULAK BÜKECEK İNADINA GÜNAY İNADINA AK PARTİ

Yorumu oyla      12      6  
Kazım emir 9 Mayıs 2011 Pazartesi 18:57

9 yıldan beri niye taş taş üstüne konmadı elinize vuran sizi tutanmı vardı, yalandan kim ölmüş rakı içenler öldüde su içenler ölmedimi haaaaaaaaahaaaa

Yorumu oyla      12      7  
namık başar 9 Mayıs 2011 Pazartesi 15:09

millete hizmetkâr olmaya talibseniz emekliler arasındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak olan intibak yasasını çıkarın.Esnafı rahatlatacak olan marketler yasasını çıkarın.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 Ege iline ‘büyükşehir’ müjdesi
Başbakan Erdoğan, seçimden sonra nüfusu 750 binin üzerinde olan illerin ...
Kılıçdaroğlu: YGS savcısı o mailleri açıklasın
YGS’yle ilgili bir sürprizinin olduğunu söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Başbakan'a sert pankart: Katil Erdoğan!
Demirtaş ve Geylani'yi karşılayan 10 bin kişilik grup, "Colemerg (Hakkari) ...
 
İşte Bahçeli'ye göre kasedin ardındaki isim
MHP lideri Bahçeli, "İbrahim Faruk Bayındır kimdir? AK Parti'ye milletvekili ...
Gürsel Tekin Erdoğan'a çattı
Tekin, 'Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, bir başka siyasi parti liderine, ...
Aksünger: İzmir yok sayılıyor
Seçim çalışmaları kapsamında İzmir’i karış karış dolaşan CHP İzmir 1.Bölge ...
 
Dr. Neslihan Çelik’ten görkemli açılış
MHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Dr. ...
Kılıçdaroğlu’ndan çiftçilere büyük müjde
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Niğde'de düzenlediği mitingde çiftçilere ...
Günay’dan Selimiye müjdesi
Günay, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne dahil edilmesi çalışmaları yürütülen ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva