HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ocak 2012 Cumartesi - 14:48

'Kent konseyi yeni binasında daha aktif olacak'

Karşıyaka Kent Konseyi, Başkan Avukat Rifat Özer, Genel Sekreter Avukat Günsel Sağlam ve üyelerinin katılımı ile olağan meclis toplantısını yaptı. Belediye Meclis Salonunda yapılan genel kurula Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile Kaymakam Mehmet Emin Avcı da katıldı.

 Kent konseyi yeni binasında daha aktif olacak

İZMİR - Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan Ocak ayı toplantısını Kent Konseyi Başkanı Av. Rifat Özer açtı. Özer, Çalışmaların halka dönük yapıldığını yine halka yararlı sonuçlar getirmesi için çalışacaklarını belirtti. Genel Sekreter Av. Günsel Sağlam da yaptığı konuşmada hedeflerinin ortak değer olan Karşıyaka'nın geleceğini planlamak, daha yaşanabilir bir ilçe olmasını sağlamak, kentlilik bilincinin daha da ileriye taşınması olduğunu anlattı.Karşıyaka Kent Konseyi'nin Türkiye genelinde toplanan Kent Konseyi Platformlarına ve İzmir Kent Konseyleri Birliği tolantılarına katılımlarının sürdüğünü söyledi.   Yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan örnekler verdi. Günsel Sağlam, son olarak kendilerini çalışmalarında yalnız bırakmayan ve destek veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile emeği geçenlere teşekkür etti

Belediye Başkanı Cevat Durak da kürsüye gelerek belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken Kent Konseyi'nin de çalışmalarının kendilerini sevindirdiği söyledi. Durak “ Bizler Karşıyaka için alt yapı çalışmaları dahil yolları, parkları sokakları yapmaya çalışıyoruz.Bazen ihalelerdeki sıkıntılar nedeniye geriden gelebiliyoruz. Ama her şartta çözüm üretmek için uğraşıyoruz. Bir çok projemiz hayata geçti. Yamanlar Dağı'ndaki Gençlik Merkezimiz Nisan ayı gibi hizmete girecek, Gölet çalışmamız bitti sayılır onu da yakında hizmete açacağız.Mahallelerdeki yol çalışmaları, Kültür Merkezi çalışmaları,doğal afet le ilgili çalışmalar devam ediyor.Karşıyaka'nın yararına ne varsa yapağız” dedi.Durak, ayrıca Karşıyaka Kent Konseyi'nin de faydalanacağı Dedebaşı Mahallesi'nde şu an inşaatı süren Bölgesel Aktivite Merkezi'nin hızla ilerlediği müjdesini verdi. Kent Konseyi bina bitince oraya taşınacak ve daha aktif, rahat bir şekilde çalışacak dedi. Karşıyaka Kent Konseyi'nin önlerine büyük hedef koyduğunu da belirten Cevat Durak “Bu bizi sevindirmiştir.Yapacakları daha çok iş var. Emeği geçenleri kutluyorum. “dedi.

Kaymakam Mehmet Emin Avcı da Kent Konseyi'nin yaptığı faaliyetleri gördüğünü, duyduğunu ve çok iyi bildiğini söylerken çalışanları kutladı. Avcı, Her şey Karşıyaka için, memleket için hayırlı olsun sözleriyle konuşmasını noktaladı.Daha sonra çalışma grupları 2011 yılı genel değerlendirmesini yaptı. Engelliler Melisi Başkanı Hülya Polat, Çocuk Meclisi Başkanı NuraySönmez, Çevre Çalışma Grubundan Tayyar Elçin, Kadın Meclisi Başkanı Birgül Çağrı ile Gençlik Meclisi Başkanı Ceylin Erdem Saçan kürsüye gerek çalışmalarından örnekler sundu. Toplantı öneriler ile son buldu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu, “Elimiz hiç üzerinden kalkmadı”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İşadamı Kemal Zorlu’nun ...
Amatöre selam, desteğe devam
Amatör spor kulüplerine her sezon malzeme desteği veren İzmir Büyükşehir ...
Van’dan Balçova’ya kardeş teşekkürü
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı ziyaret eden Van Ege Bölgesi ...
 
Konak'ta esnafa pembe çizgi uygulaması
Konak Belediyesi kaldırımlarda yaya geçişini engelleyen işgaller için ...
Tartan: Belediyeler siyaset arenası değil
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bir operasyon söz konusu iken adaylık ...
Karabağlar’da çocuklara müzikal sürprizi
Karabağlar Belediyesi, ilçedeki ilköğretim okulu öğrencilerini İzmir Devlet ...
 
Durak’tan amatör takımlara 5. futbol sahası
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak amatör takımlar için bir suni çim ...
'Büyükşehir 20 bin kişilik bir örgüttür'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tahliye karırından, iddianameye, ...
Bornova Koleji bilgide de şampiyon
Türkiye ve Avrupa’da birçok değişik alanda önemli başarılara imza atan ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva