HABERLER>POLİTİKA
5 Mayıs 2023 Cuma - 00:02

'Bu ucube sistemden demokrasiyle kurtulacağız'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu. Seçimi ciddiye alarak koşa koşa oy kullanacaklarını ifade eden Akşener, "Arkadaşlarımızı, ailemizi ikna edeceğiz. Hem bu ucube sistemden, hem de bu ucube sisteme alışıp buradan nemalanlardan, demokrasiyle, helal oylarınızla kurtulacağız" dedi. 

 Bu ucube sistemden demokrasiyle kurtulacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Şişli'deki 2'nci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Partililere seslenen Akşener, seçim sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13'üncü cumhurbaşkanı kendisinin de başbakan olacağını iddia ederek "Artarak, coşarak, büyüyerek seçime gidiyoruz. Şu an için bizi yönetenler vallahi baştan sona, tepeden aşağı doğru sıyırmış durumda. Çünkü konuşulanlara baktığınız zaman, inanın aklını yitirmiş bir ruh hali ile yönetiliyoruz. Ben bu ucube sistemden kurtulalım propagandası, iknası yaparak gezerken bu arkadaşların konuşmalarının ortaya çıkardığı psikoloji, aynı zamanda bu arkadaşların da emekli edilmesini şart koşuyor, zorunda bırakıyor" diye konuştu. 

"BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ"
Yaklaşık 1 hafta sonra yapılacak seçimi hatırlatan Akşener, "Biz alt tarafı bir seçime gidiyoruz. Normal şartlarda seçmenin bayramı, düğünü olması gereken bir seçime gidiyoruz. Maşallah başta Recep Bey olmak üzere, bütün hepsine göre; şurayı şereflendiren sizler, bugün itibarıyla işgal güçlerisiniz. Ben zaten hainlerin başıyım. Biz bu işi ciddiye alıp, her birimiz koşa koşa oyumuzu kullanacağız. Arkadaşlarımızı, ailemizi ikna edeceğiz. Hem bu ucube sistemden, hem de bu ucube sisteme alışıp buradan nemalanlardan, demokrasiyle, helal oylarla kurtulacağız. Ben 30 senedir siyaset yapıyorum, 50 yıllık siyasi bir aileden geldiğim için, 50 yıllık bir siyasi hafızam var benim. Birçok rezillikler gördüm, bu ülke gördü. Amma velakin rezilliğin dibine girmiş seçim hayatımda ilk defa karşılaştığım bir seçim. Bu ülke darbeler gördü, hızla kurtulduk. En son 15 Temmuz'u gördük. Bu millet, bu aziz millet, devleti hem sokaktan, hem köprüden toplayıp getirdiniz, demokrasiye sahip çıktınız. Ama bu seçimde muhalefeti desteklediğiniz takdirde siz darbeci oluyorsunuz. Aynı zamanda işgalci oluyorsunuz, aynı zamanda FETÖ'ye kazandırıyorsunuz. Bu arkadaşları seçtiğiniz zaman harikasınız. 'Hayır fikrimi değiştiriyorum seni emekli ediyoruz' dediğiniz zaman da hain oluyorsunuz. Bu dil son derece zararlı ve tehlikeli bir dildir. Sadece bunun için bile bu seçimi kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu. 

"DEVLETİ ÇÜRÜTMÜŞLER"
Konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yüklenen Akşener şöyle konuştu: "Şimdi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, şerefli Türk polisinin şube müdürünü tokatlıyor. İl müdürü korkudan, emniyet müdürü korkudan, o yumruk atan, tokat atan şahısla poz verebiliyor. Bu demektir ki devleti çürütmüşler. Bu demektir ki ciddiyetsizlik dibe vurmuş. Ama bu işlerin başındaki şahsın kafayı taktığı şey ne? LGBT… Erkek erkeğe evlilik olacakmış biliyor musunuz? Biz seçilirsek, biz kazanırsak erkekler erkeklerle evlenecekmiş. Aynı arkadaşa göre, erkeklerle hayvanlar da evlenecekmiş, onu da serbest bırakacak mışız. Fantazide dünya markası. Ben böyle bir şey görmedim, böyle bir şey duymadım. Bu ülkenin güvenliğini, bu ülkenin asayişini korumaktan, onu yerine getirmekten sorumlu olanlar sınırları kevgire çevirmişler, Türkiye bir sığınmacı hendeği olmuş, arkadaşlar erkek erkeğe evlilik peşinde. Allah'ım, Yarabbim bu arkadaşların aklına mukayyet ol, fikrine mukayyet ol. Bütün psikiyatristleri göreve çağırıyorum, muayene edin şunları. Bunlar gerçekten raporluk, raporluk. Bugün daha enteresan bir şey oldu. Recep Bey'in aslında 82 puan alıp, mülakatta elenmiş çocukların hakkını koruması lazımken, geçinemeyen emeklilerin durumunu konuşması gerekirken, çiftçinin, esnafın yaşadıklarını nasıl çözeceğini konuşması gerekirken dediği şu: Ben iyi parti olarak, bu zillet ittifakının içinde, Suriye'nin kuzeyinde kurulacak olan Kürdistan Devleti'nin kurulmasına sebep oluyormuşuz. Yahu arkadaş, 21 yıldır bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı benmişim, haberim yok" (DHA)

 
Yurt dışında kullanılan oy 1 milyonu geçti
 
Otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 5 Mayıs 2023 Cuma 08:54

Sayın Akşener bu ucube sistem size yarıyor,adam kayırma,başka partinin adamlarını kendi üyelerini gibi yönetme kurulduğu günden beri bir partide ne kadar ucubelik varsa sizden deve örneği gibi...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yurt dışında kullanılan oy 1 milyonu geçti
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt ...
Bakan Kasapoğlu'ndan yerel yönetime hizmet çıkışı: İzmir'i mahrum bıraktılar!
Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Millletvekili adayı Mehmet Muharrem ...
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Asla siyasallaştırılmamalı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Bahçeli: Sandık, demokrasinin namusudur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık, ...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten The Ekonomist'e tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik, The Ekonomist dergisinin Türkiye'deki seçimlerle ...
Tartışma yaratan roman karikatürü!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Menemen'de yaptığı mitingde duvara asılan ...
 
Yıldırım: Dünyanın her tarafına gemi yapıyoruz
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Tuzla'da tersaneyi ziyaret ...
'Vatanımız ve bayrağımız için ölüme gideriz'
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet ...
CHP’den Menemen’de coşkulu tarım mitingi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen’de Tarım Mitingi gerçekleştirdi. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva