HABERLER>MAGAZİN
1 Eylül 2009 Salı - 00:00

’‘Anahtar’’ öpücükler!

Dizilerde rol gereği öpüşen oyuncuların arasında daha sonra büyük aşklar doğmaya başladı. Hatta boşananıp rol arkadaşı ile evlenen bile oldu. ’

’‘Anahtar’’ öpücükler!



 
Son dönemde en çok izlenen dizilerin öpüşme sahneleri reyting rekorları kırıyor... Hatta bu yüzden yapımcılar ve senaristler dizilere bol keseden öpüşme ve sevişme sahnesi koymaya başladı. Ancak reyting rekoru kırsın diye eklenen öpüşme sahneleri beklenmedik gelişmelere de gebe oldu.
 
Dizide rol gereği öpüşen oyuncuların arasında daha sonra büyük aşklar doğmaya başladı. Hatta boşananıp rol arkadaşı ile evlenen bile oldu. İşte dizide öpüşen ve sonra birlikte olan çiftler.
 
Deniz Çakır- Nihat Altınkaya : Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır ile Levent Bey'i Nihat Altınkaya'nın öpüşme sahnesi reyting rekoru kırdı. Yapımcılar daha sonra çifti dizide daha da yakınlaştırdılar. Nihat Altınkaya diziden ayrıldıktan sonra iki oyuncunun birlikte olduğu ortaya çıktı.
 
Bergüzar Korel - Halit Ergenç : Binbir Gece dizisinin Şehrazat'ı Bergüzar Korel ile Onur'u Halit eRgenç gerçek yaşamlarında eski arkadaşlardı. Dizi başladığında Halit Ergenç, Gizem Soysallı ile dünyaevine girdi. Bergüzar Korel'de Tan Sağtürk ilezun süreli bir ilişki yaşamaya başladı.   Ancak Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in öpüşme sahneleride uzun süre konuşuldu. Ardından Halit Ergenç boşandı, Bergüzar Korel'de aynı dönemde sevgilisinden ayrıldı. Şimdi iki başrol oyuncusu çocuk bekliyor.
 
Pelin Karahan - İbrahim Kendirici: Kavak Yelleri'nin iki başrol oyuncusu dizide büyük aşk yaşadılar. Öpüşme sahneleri internette en çok tıklananlar arasına girdi. Çift dizi başladığından beri beraber.,
 
Gamze Özçelik - Uğur Pektaş: Çift Arka Sokaklar dizisinde tanıştı. 3. bölümde öpüştüler, daha sonra rol gereği evlendiler. Pektaş ve Özçelik bir sene önce de gerçek hayatta dünya evine girdiler.  Hatta Pektaş verdiği bir röportajda Gamze Özçelik'le senaryo gereği öpüşürken aralarında kıvılcım olduğunu 'Üçüncü bölümde senaryo gereği öpüşeceğiz. Bende de biraz heyecan oldu. İlk defa... 'Ne yapacağız şimdi?' dedim. Normalde heyecanlanmam öyle şeylerde, ama böyle bilmediğim bir şey bastı içimi. Senaryo gereği dudaklarımızı birbirine değdirdik, sanki kalbimde bir düğme var ve sanki o an basıldı o düğmeye.' sözleri ile anlattı
 
Beren Saat - Kıvanç Tatlıtuğ: İkili Aşk-ı Memnu dizisindeki öpüşme ve sevişme sahnesi ile oldukça konuşuldu. Dizinin sevişme sahnesinin olduğu bölüm izlenme rekorları kırarken internette de tıklanma rekorları kırdı. Şimdi iki ünlü oyuncunun hakkında aşk yaşadıklarına dair dedikodular var. Hatta Kıvanç Tatlıtuğ'un Meltem Cumbul'dan ayrılmasına neden Beren Saat'le yaşadığı ilişki. Ancak iki ünlü ismin gerçek hayatta da beraber olup olmadığını zaman gösterecek. (Gazeteport)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kilosu 125 bin dolar
Britney Spears’’tan boşandıktan sonra çok fazla kilo alan dansçı Kevin ...
En çok ’‘tık’’ Aysun’’a’…
İnternette en çok aranan Türk yıldızlar arasında ilk sıraya güzelliğiyle ...
Kemerburgaz’’da kahve sohbeti!
Daha önce "Yağmur Zamanı" adlı dizide başrolleri paylaşan Tamer Karadağlı ...
 
Madonna'ya 'geç kaldın' tepkisi
Pop starı Madonna, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da konsere gecikince ...
İş bitti sıra Miami tatilinde..!
Sibel Can, yeni albümünün isim parçası da olan Benim Adım Aşk’’a klip ...
"Din konusu çok hassas"
Tuğçe Kazaz'ın, uğruna din değiştirdiği Yunan eşinden boşandıktan ...
 
Kadınlarla öpüşürken kendini güvende hissediyor
Ünlü oyuncu Megan Fox, kadınlarla öpüşürken kendini güvende hissettiğini söyledi.’
İki futbol yorumcusu aynı dizide
Ünlü spor yorumcuları Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar dizi oyuncusu oldu.’
"Eda'ya sörf dersi almasını ben söylemiştim"
Nurettin Hasman: 'Eda’’ya çok sinirlendiğim için o lafları ettim.'’
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva