HABERLER>GÜNCEL
4 Nisan 2011 Pazartesi - 12:51

Yolgörmez son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Ticaret Odası (İTO) Camiasını ve İzmir iş dünyasını, erken yaştaki vefatıyla büyük acıya boğan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Yolgörmez; son yolculuğuna uğurlandı.

Yolgörmez son yolculuğuna uğurlandı

İZMİR - 3 Mart Pazar günü vefat eden 46 yaşındaki Coşkun Yolgörmez için bugün ilk tören İzmir Ticaret Odası’nda düzenlendi. Törene, Yolgörmez’in ailesinin yansıra İzmir Valisi Cahit Kıraç, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, dostları ve İTO personeli katıldı.
 
Oldukça üzüntülü olduğu görülen İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Yolgörmez’in kaybının çok erken ve acı olduğunu belirterek, “20 yıl içinde Rahmetli Gencer Koyuncuoğlu’ndan sonra ikinci defa bir yönetim kurulu üyemi kaybediyorum. Coşkun, bana babası Merhum Mehmet Ali Yolgörmez’in emaneteydi. Bizim için çok acı bir kayıp, üzüntümüz çok büyük” dedi. Meclis Başkanı Selami Özpoyraz da Yolgörmez’in kaybının İTO Meclisi’nde çok büyük üzüntü yarattığını söyledi.
 


RÜZGAR GİBİ GEÇTİ
İzmir Valisi Cahit Kıraç da 4 senedir görev yaptığı İzmir’de Coşkun Yolgörmez’i İzmir için düşünen ve çalışan bir işadamı olarak tanıdığını belirterek, “Merhum Yolgörmez İzmir’den rüzgar gibi geçti” dedi. İTO Eski Meclis Başkanı Necip Kalkan da Coşkun Yolgörmez’in her zaman gülen yüzü ve neşesiyle hatırlanacağını belirterek, “Ölüm ona hiç yakışmadı” dedi. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da Yolgörmez’in uzun yıllar esnaf camiasına da büyük hizmet verdiğini ifade ederek, ölümünün esnaf camiasında da büyük üzüntü duyduğunu söyledi.  EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da Yolgörmez’in çok yakın dostu olduğunu belirterek, genç yaştaki ölümünden duydukları üzüntüyü ifade etti. Konuşmaların ardından Yolgörmez’in naaşının yer aldığı tabut cenaze arabasına yerleştirilirken, törene katılanlar da tabutun üzerine karanfiller attı.
 
ALSANCAK CAMİSİ’NDE BÜYÜK KALABALIK
İTO’daki törenin ardından Alsancak Hocazade Camisi’ndeki cenaze töreninde İTO Başkanı Demirtaş, EBSO Başkanı Yorgancılar, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yolgörmez Ailesi taziyeleri kabul etti. Buradaki cenazeye İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ESİAD Başkanı Bülent Akgerman, İzmir Ziraat Odası Başkanı Sedat Köse, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İTO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, çok sayıda işadamı ile dostları katıldı. Cami avlusunu tamamen dolduran büyük kalabalık ile öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yolgörmez’in naaşı Kemalpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
AKTİF BİR İŞADAMIYDI
2005 yılından bu yana İzmir Ticaret Odası'nda meclis üyeliği yapan ve 2009 yılından itabaren de Yönetim Kurulu Üyesi olan Yolgörmez, İTO’daki görevlerinin yanısıra, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliği ve İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmekteydi.
 
İzmir Ekmek İşverenleri Sendikası Geçmiş Dönem Başkanı Merhum Mehmet Ali Yolgörmez'in oğlu olan İzmir’in tanınmış, sevilen ve aktif işadamlarından Coşkun Yolgörmez ayrıca, geçmiş yıllarda Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve İzmir Ticaret Odası TOBB Emekli Sandığı teşekkül delegeliği görevlerinde de bulundu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat ALABAY 4 Nisan 2011 Pazartesi 23:51

Değerli abimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyim.AİLESİNİN TÜM SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN ALLAH RAHMET EĞLESİN

Yorumu oyla      12      6  
kadir SİNAN 4 Nisan 2011 Pazartesi 15:10

KARDEŞİM COŞKUN, YOKLUĞUN BÜYÜK ACI..NUR İÇİNDE YAT KADİR SİNAN İZTO MECLİS ÜYESİ

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege-Koop'ta ağaç dikme şenliği
Ege-Koop’un, en önemli kent yenileme projelerinden biri olan 25. Yıl Konutları’nda ...
Demir asıl soruyu yanıtlayamadı
'Şifreli kitapçık' iddialarını yanıtlayan ÖSYM Başkanı Ali Demir en önemli ...
O kara listede İzmir de var!
Alman Die Welt gazetesi, Japon depreminden sonra dünyada nüfusu milyonlara ...
 
Esin Yılmaz alkışlarla uğurlandı
Bir süredir kanser tedavisi gördüğü Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji ...
Gül: Bilgiler beni tatmin etti
Cumhurbaşkanı Gül, YGS'deki ''gizli şifre'' iddialarıyla ilgili olarak, ...
Azeri karısının boğazını kesti
Çiğli'de meydana gelen olayda psikolojik rahatsızlığı olan bir kişi karısının ...
 
Demir: Haksız bir uygulama olmamıştır
ÖSYM Başkanı Demir, "Sınavda hiç bir adayı haksız bir şekilde diğerinin ...
Seferihisar'a Danıştay müjdesi
Danıştay İdari Davalar Genel Kurulu, Urla-Yağcılar Köyü’nün açtığı davada ...
Çoşkun Yolgörmez lösemiye yenildi
İTO Meclisi üyesi, Ekmek ve Unlu Mamüller Meslek Komitesi Temsilcisi 43 ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva