HABERLER>SPOR
3 Mayıs 2011 Salı - 10:52

Yer gök 'Göz-Göz' diye inledi

İzmir’in efsanesi Göztepe yedi yılın ardından Bank Asya 1.Ligine “merhaba” dedi.

Yer gök  Göz-Göz  diye inledi

İZMİR - Geçtiğimiz cumartesi günü Çankırı galibiyetiyle, liglerin bitimine bir hafta kala birinci yükselen Göztepe taraftarlarının haklı coşkusu Konak Belediyesi’nin düzenlediği şölende görülmeye değerdi. Aileler, genç, çocuk ve yaşlı binlerce insan akın akın Göztepe’nin mutluluğuna ortak olmaya geldi. “Göz Göz “ sloganları arasında  söylenen şarkılara eşlik eden yaklaşık 15 bin kişi adeta dev bir koro oluşturdu. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın alkışlar arasında “Büyük Başkan” sloganlarıyla katıldığı şölen, havai fişek gösterileri ve meşaleler ile renklendi.

          

Konak Belediyesi, cumartesi günü oynadığı ve 2–0 kazandığı Çankırı maçının ardından şampiyonluk kupasını kaldıran Bank Asya 1.Lig’in yeni takımı Göztepe’ye yakışır bir şampiyonluk kutlaması düzenledi. Profesyonel ligde son 8 yıllık dönemde amatör kümeye kadar düşüp, yeniden canlanarak Bank Asya 1.Lig'e adım adım yükselen Göztepe’yi her koşulda destekleyen cefakâr taraftar, tüm yaşanan sıkıntıları gelen şampiyonluk ile unuttu ve düzenlenen şölende doyasıya eğlendi.
                   
Göreve geldiği günden itibaren İzmir kulüplerine maddi ve manevi destekte bulunan, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan efsane Göztepe’nin lig boyunca tüm statlarda coşkulu sesinin yükselmesini sağladı. Tüm bu yapılan destekleri unutmayan vefakâr Göztepe taraftarları, yaptıkları tezahüratlarla Başkan Tartan’ı bağırlarına bastılar.



Güzelyalı Vapur İskelesi önünde başlayan kutlamada tam bin adet havai fişekten oluşan bir görsel şölen sunulurken, Göztepe taraftarları da 2 bin adet meşale ile bu şölene ayrı bir renk kattılar. Yakılan meşaleler ile geceyi gündüze çeviren binlerce Göztepeli, tüm sahili kızıla boyadı.

“Şampiyon Göztepe” sloganlarının yeri göğü inlettiği gecede, Konak Belediyesi tarafından Denizatı Heykeli’nin önünde kurulan sahnede, folklor ekipleri ve DJ gösterilerinin ardından şarkıcı Serhat Can verdiği konserle Göztepelilerin coşkusunu bir kat daha artırdı.

Göztepe Taraftar Dernekleri Başkan Tartan’a, Göztepe’ye destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Başkan Tartan  Göztepe camiasına her zaman hizmet etmekten onur duyduğunu ifade ederken, “Büyük Göztepe şanlı tarihine yakışır daha nice başarılara imza atacak. Efsane geri döndü ” diye konuştu. Göztepeli taraftarların “Göztepe çocuğu” diye hitap ettikleri Başkan Tartan, “Şanlı Göztepe için Bank Asya 1.Lig önemli bir adım. Ama asıl amacımız oradan Spor Toto Süper Lig’e uzanmak. Göztepe, Türkiye spor tarihinde ilklere imza atmış bir takımdır. Kentin de desteğini arkasına alarak futbolda eski coşkulu günlerine geri dönmesi için Göztepe’nin önünde çok önemli bir fırsat “ dedi. Taraftarlar ve Başkan Tartan, hep birlikte Göz Göz Göztepe sloganları attı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşiktaş Egemen’i renklerine bağladı
Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ...
Fırtına’nın hakem isyanı
Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, hakem hatalarının şehrin kaderini etkilediğini söyledi.
4 kişi vuruldu 10 kişi yaralandı!
Vasco de Gama'yı 3-1 yenen Flamengo Carioca eyaleti şampiyonu olurken ...
 
Polat: Gereken yapılacak
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, camiayı birlik beraberliğe davet ederken, ...
Büyükşehir tarih yazacak
Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Maliye Milli Piyango’yu eleyerek finale ...
Stoch başladı Alex bitirdi: 2-0
Spor Toto Süper Lig'de haftanın kritik maçında Fenerbahçe ilk yarıda bulduğu ...
 
Karadeniz inadı: 3-0
Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, sahasında ...
Son derbide gülen Beşiktaş: 2-0
31. hafta mücadelesinde iki dev çınar karşı karşıya geldi. İnönü Stadı’nda ...
Altınbaş şampiyonluğu Kordon’da kutladı
Göztepe’nin Bank Asya 1.Lig’e yükselmesini Kordon’da kutlayan Göztepe ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva