HABERLER>MAGAZİN
20 Ağustos 2009 Perşembe - 00:00

Yahşi Batı su üstünde

Cem Yılmaz’’ın hala çekimleri devam eden ’‘Yahşi Batı’’ adlı filmin tüm detayları bugün piyasaya çıkan Hafta Sonu dergisinde yayınlanınca ortalık karıştı.’

Yahşi Batı su üstünde

Cem Yılmaz’’ın hala çekimleri devam eden ’‘Yahşi Batı’’ adlı filmin tüm detayları bugün piyasaya çıkan Hafta Sonu dergisinde yayınlanınca ortalık karıştı.’  
 
Filmin sponsorlarından en heyecanlı sahnelerine kadar tüm ayrıntıların yer aldığı haberi gören Fida Film yetkilileri çılgına döndü. Şirket içinde köstebek avı başladı. Film henüz tamamlanmadan bu kadar ince detayların bile Hafta Sonu dergisine yansımış olması Cem Yılmaz’’ı da çok sinirlendirdi.

Cem Yılmaz’’ın dört hafta önce çekimlerine başladığı yeni filmi ’‘Yahşi Batı’’nın ilk fotoğrafları geçtiğimiz hafta cuma günü tüm gazetelerde yer aldı.Neredeyse tümünde yazılanlar aynıydı. Hazır servis edilen fotoğraflar ve bülten bilgilerinden ibaretti yani.
Filmden detay bilgi, bırakın detayı, başrolü oynayan Cem Yılmaz’’ın hangi rolü canlandırdığı bilgisi bile yoktu. Bütün gazetelerde çarşaf çarşaf fotoğrafların altında genel hatlarıyla şöyle yazıyordu:
 
’“Teşkilat-ı Mahsusa üyesi Lemi Bey ile Aziz Bey’’in ’‘Vahşi Batı’’da yaşadıklarını anlatan Cem Yılmaz’’ın yeni filmi ’‘Yahşi Batı’’dan ilk kareler’”. Yani fotoğraflar vardı ama yeterince bilgilendirme yapılmamıştı. Cem Yılmaz hayranlarını tatmin edecek, meraklarını giderecek hiçbir şey yoktu.  İşte size milyonların merakla beklediği ’‘Yahşi Batı’’nın detayları ve perde arkası:

AZİZ BEY, YANİ CEM SOYULUYOR!
 
Aziz Bey, yani Cem Yılmaz ile Lemi Bey (Ozan Güven), 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika’’ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika’’ya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler. Malumunuz Vahşi Batı’’da posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur.
 
İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. Önce ellerinden elmas taş gider. Sonra da paralarını kaptırırlar. İşte film de asıl bu noktada başlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar.Tabii çeşitli cinliklerle. Gördükleri ’‘Wanted’’ ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar. Tabii başlarına her defasında binbir olay gelir. Bir defasında da Calamity Jane vari, kadın silahşör rolünü canlandıran Demet Evgar ile karşılarlar. Tam canlarından olacakken Aziz Bey (Cem Yılmaz) birbirinden komikliklerle aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey’’in (Ozan Güven) haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sibel Can'ın büyük sırrı
Sürpriz bir kararla eşi Sulhi Aksüt’’e boşanma davası açan Sibel Can, ...
10 korumalı tatil!
Bülent Ersoy, kısa süre önce çıktığı Avrupa turnesinin yorgunluğunu Erdek'te ...
Doğuş boşanıyor
Geçtiğimiz yıl boşanmaktan vazgeçen ünlü sanatçı yine aynı kararı aldı. ’
 
’“Aldatılabilirim de, aldatabilirim de’”
Hamilelikte altıncı ayın yaşayan ünlü manken Çağla Şikel eşi Emre Altuğ’’un ...
İlk kutlama yeni sevgiliden
Alaçatı’’da başarılarına yenisini ekleyen Çağla Kubat’’ı ilk kutlayan ...
Fatoş Seğmen İzmir’’de dünya evine girdi
Ünlü manken Fatoş Seğmen, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki düğünle ...
 
Rus rapçi sperm satıyor!
Timati kendisinden çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara açık bir davette bulundu. ’
Büyük aşk bitti!
Magazin dünyasının ışıklarını odakladığı Kıvanç Tatlıtuğ-Meltem Cumbul ...
'Özgür kız' özür diledi
Neşet Ertaş ve Nil Karaibrahimgil arasında haftalardır medyada yer alan ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva