HABERLER>POLİTİKA
5 Ocak 2016 Salı - 13:03

Türk-İş’ten CHP İzmir’e tam destek!

Ege Bölge Başkanı Hüseyin Karakoç ve yönetimi, CHP'nin yeni yönetimine başarılar dilemek için, partinin il başkanlığını ziyaret etti.

Türk-İş’ten CHP İzmir’e tam destek!

İZMİR – CHP İzmir’de göreve yeni başlayan, İl Başkanı Alaattin Yüksel ve yönetim kuruluna, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Son olarak TÜRK-İŞ Ege Bölge Başkanı Hüseyin Karakoç ve yönetimi, CHP'nin  yeni yönetimine başarılar dilemek için, partinin il başkanlığını ziyaret etti.

KARAKOÇ: TÜRKİYE'NİN CHP’YE İHTİYACI VAR
Sözlerine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu belirterek başlayan, Hüseyin Karakoç, ziyarette şunları söyledi: Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olmasını arzu ediyoruz, buna Türkiye'nin ihtiyacı var. CHP'nin başarılı olması için bizce bir İzmir modeli oluşturularak, tüm örgütlerde uygulanmalı. Yaklaşan kurultaydan CHP'nin daha da güçlü çıkacağına inanıyorum. İnşallah daha genç, heyecanlı yeni kadrolarla, daha büyük başarılara imza atılacaktır. Atatürk'ün partisini el birliğiyle daha ileriye taşımalıyız. Bizler, emekçiler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye ve her türlü desteği vermeye hazırız. Bu vesileyle tüm TÜRK-İŞ üyelerim adına CHP İzmir'in yeni başkanı Sayın Alaattin Yüksel ve yönetimine canı gönülden başarılar diliyorum. Sayın Yüksel çok tecrübeli ve başarılı bir isim. Kendisinin başkanlığında CHP'nin İzmir'de oy oranlarını yüzde elliye, hatta daha da yukarılara çıkaracağına hiç şüphem yok.

“AKP TÜRKİYE'Yİ YALNIZLAŞTIRMIŞTIR”
Karakoç'tan sonra söz alan, CHP İl Başkanı Yüksel de, güzel sözleri ve desteği için Hüseyin Karakoç'a ve TÜRK-İŞ'e teşekkür ederek, şunları ifade etti:  Biz geçmiş dönemlerde de TÜRK-İŞ ile birlikte çalıştık. Bu dönemde de işbirliğimizi yükselterek devam edeceğiz. Türkiye'nin daha demokratik, daha aydınlık bir ülke olması için emellerimizde, mücadelemizde ortak olacaktır. Bugün Türkiye'de iktidar olan AKP her alanda büyük sorunlar yarattığı gibi sendikal alanda da, sendikalaşmayı değersizleştirmeyi ve yandaş sendikalar kurarak, özgürce örgütlenmeyi engellemeye çalışmaktadır. Ekonomide yürüttükleri yandaş politikasıyla, istihdamı engellemekte, üretimi de sıfırlamaktadır. Dış politikada el tutulur bir yan kalmamış, Türkiye tam olarak yalnız bir ülke konumuna getirilmiştir. Tüm bu kara tabloya dur diyecek ve bu tabloyu değiştirecek olan kurum CHP'dir. Bu bağlamda aldığımız her destek çok anlamlı ve değerlidir.

YENİ BELEDİYE YASASINI ENGELLEMELİYİZ
CHP iktidara geldiğinde, kalkınmayı nasıl sağlayacağının en büyük örneğinin CHP'li yerel yönetimlerin yaptığı hizmetler olduğunu belirten Yüksel, “İzmir Büyükşehir belediyemizin "Kırsal Kalkınma Projesi" Birleşmiş Milletler tarafından en iyi kalkınma projesi seçilmiştir. Bugün AKP'li iktidarın tüm engellemelerine, Ankara'da bekleyen onaylara rağmen, CHP'li bir Büyükşehir Belediyesi bu kadar büyük başarılara imza atıyorsa, bu CHP İktidar olduğunda ülkenin nasıl kalkınacağının da en büyük göstergesidir. Şimdi AKP, Parlamentodaki çoğunluğunu kullanarak ve doğudaki olayları bahane ederek yeni bir Belediye yasası çıkarmaya çalışıyor. Belediyelerin tüm projeleri,Valilik denetimine sokulacak. Yani, muhalif partilerin yerel yönetimlerine yeni engellemeler uygulayacaklar" dedi.

Çıkarılmak isteyen belediye yasasına karşı ortak bir mücadele sergilenmesi gerektiğini ve bu yasanın çıkmasının engellemesi gerektiğini de ifade eden Alaattin Yüksel, gerçekleştirdikleri ziyaret ve verdikleri destek için TÜRK-İŞ' e bir kez daha teşekkür etti.

 
İzmir’den AB Adalet Divanı’na ‘mülteci’ başvurusu
 
Can Dündar ve Erdem Gül aynı koğuşta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu açıkladı: Cuma namazı için düzenleme
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, ...
CHP İzmir sendikaları ağırladı: O ilçelerde baskı iddiası!
CHP İl Başkanı Yüksel ve yönetim kurulu Tüm Bel-Sen şube başkanlarını ...
Flaş! Dışişleri: ‘Suudi Arabistan’a yönelik saldırılar…
Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan’ın İran’daki diplomatik ve konsüler ...
 
Bahçeli: Bunların alayı halt etmişlerdir!
MHP Lideri Bahçeli, ''Kamuoyu araştırması yaptırıp bize 2015 yılının kaybedeni ...
CHP vekillerden Roman barakalarına ziyaret
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Çanakkale Milletvekilleri Muharrem ...
Bakanlar Kurulu sonrası HDP'ye hendek eleştirisi
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
 
Davutoğlu-Bahçeli zirvesi sonrası çarpıcı HDP mesajı!
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis'teki ...
Delican’dan Tekin’e jet ‘küfür’ yanıtı: Birileri muhalefet etmekle…
CHP Genel Sekreteri’nin Bakan Yıldırım’ın bürokratların yüzde 25’lik zam ...
Balbay'dan AK Parti'ye bombardıman!
CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Mustafa Ali Balbay Türkiye’nin ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva