HABERLER>POLİTİKA
4 Ocak 2016 Pazartesi - 15:39

Delican’dan Tekin’e jet ‘küfür’ yanıtı: Birileri muhalefet etmekle…

CHP Genel Sekreteri’nin Bakan Yıldırım’ın bürokratların yüzde 25’lik zam talebini aşağıya çekmesiyle ilgili yorumunda yaptığı gafa AK Parti İl Başkanlığı’ndan yanıt geldi. Delican açıklamada, “Muhalefete tabi ki saygılıyız. Ama birileri muhalefet etmekle küfür etmeyi karıştırırsa, ona haddini bildirmek, seviyesini hatırlatmak da boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Delican’dan Tekin’e jet ‘küfür’ yanıtı: Birileri muhalefet etmekle…

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in İzmir’de ziyaret ettiği bir derneğin kahvaltısında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a yönelik küfürlü sözlerine AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan jet bir açıklama geldi.
 
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in İl Başkanı Alaattin Yüksel ile birlikte düzenledikleri basın toplantısının başlangıcında yaşanan ve kameraların kaydettiği küfürlü sözlerin hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Gürsel Tekin’i İzmir’in siyasi havasını kirletmekle suçladı. Küfürlü sözlerin sarf edildiği toplantının ‘Eğitim, Sanat ve Doğa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşmesinin de manidar olduğunu söyleyen Delican, “Eğitimin ne kadar şart olduğu bir kez daha anlaşılmıştır” diye konuştu.
 
MUHALEFET ETMEKLE KÜFÜR ETMEYİ KARIŞTIRMAYIN
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Türkiye’nin ulaşım altyapısında yaptığı devrim niteliğinde gelişmelerin CHP’ye oy ve gönül veren seçmenler tarafından da kabul ve takdir edildiğini hatırlatan Delican, “Gürsel Tekin gibiler ne söylerse söylesin. Güneş balçıkla sıvanmaz. Muhalefete tabi ki saygılıyız. Ama birileri muhalefet etmekle küfür etmeyi karıştırırsa, ona haddini bildirmek, seviyesini hatırlatmak da boynumuzun borcudur. Türkiye’nin ana muhalefet partisinin 2-3 numaralı adamına İzmir gibi demokrasinin, hoşgörünün başkenti bir yerde seviyeyi bu kadar düşürmek yakışmamıştır” dedi.
 
YÜKSEL’E DE YAKIŞMADI
Gürsel Tekin’in üslupsuzluğuna kamuoyunun alışık olduğunu da hatırlatan Delican, “İnternete girdiğinizde Gürsel Bey’in vatandaşlarla nasıl konuştuğunu görüyorsunuz. Galiz küfürlü konuşmalarına kamuoyu olarak alışığız. AK Parti İzmir teşkilatı olarak doğrusu İzmir’deki bu küfürlü konuşmasına da şaşırmış değiliz. Bizi şaşırtan Gürsel Tekin seviyeye bu denli düşürürken, İzmir’in yapısını, dokusunu çok iyi bildiğini zannettiğimiz CHP’nin çiçeği burnunda il başkanı Alaattin Yüksel’in tutumudur. Tekin, İzmir’in ve Türkiye’nin ulaşım altyapısında devrim niteliğinde dokunuşlar yapan Sayın Bakanımız hakkında ağza alınmayacak küfürler sıralarken, İzmir’in çiçeği burnunda il başkanı Yüksel’in bu küfürleri olağan karşılayıp, komik bir espri yapılmış gibi gülmesidir. Bu vesileyle Sayın Yüksel’i de uyarıyorum. İzmir’in siyasi havasını kirleten Gürsel Tekin gibileri bu kentte konuşturmaya devam ederlerse, İzmir halkı bunun hesabını kendilerinden ağır soracaktır” dedi.

TEKİN NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İzmir Eğitim Doğa ve Sanat Derneği’ni ziyaretinde Ziyarette Tekin, CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel ile konuşurken, köprü ve otoyol zammında bürokratların talep ettiği yüzde 25’lik zammı çok bulan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile ilgili büyük bir gaf yapmış, “Yalakalığın bu kadarına pes... Bürokrasi yüzde 25 zam getiriyormuş. Binali Yıldırım kızmış, yüzde 16 yapmış. Sı.mamış karnını yırtmış. Tövbe estağfurullah” demişti.

 
Flaş! Adana’daki ölümlerin nedeni kesinleşti
 
‘Kayyum’ haberi için cinayet büroya çağırıldı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorumlar 7 Ocak 2016 Perşembe 10:17

kaç gün onay bekliyor?

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balbay'dan AK Parti'ye bombardıman!
CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Mustafa Ali Balbay Türkiye’nin ...
İkinci yeni anayasa zirvesi: Davutoğlu-Bahçeli
Yeni anayasa için geçen hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ...
MHP Genel Merkezi muhalifleri beyaz çoraptan buluyor!
Genel merkez yöneticileri, espriyle başlayan bu harekete espriyle karşılık ...
 
Erdoğan’ın intihardan vazgeçirdiği kişiye kamuda iş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi Köprüsü'nde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş'a iş bulundu.
HDP ‘öz yönetim’ mitinglerine hazırlanıyor
DTK bildirgesinin ardından "öz yönetim" ve "özerklik" çalışmalarını yürüten ...
Tekin’den İzmir’de ‘sosyal devlet’ çıkışı: Sen kimsin?
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, ...
 
Savcı Sayan yeniden sahaya çıkıyor: Uzun Adam Vakfı!
AK Parti’nin 7 Haziran’da İzmir’den milletvekili adayı gösterdiği isimler ...
Sırrı Süreyya Önder: Bizi tutuklayacaklar
Sırrı Süreyya Önder: Dokunulmazlığımızı kaldıracaklar. Durum öyle gösteriyor. ...
CHP'li Altıok üniversite öğrencileriyle buluşut
CHP İzmir milletvekili Zeynep Altıok Akatlı “Siyasette Kadın Olmak” başlıklı ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva