HABERLER>MAGAZİN
25 Ekim 2009 Pazar - 00:00

Talu: Aldatıldım elimde kanıtlar var!

Talu, eşinin 1.5 milyon lira tazminat talebini çekmemesi ve çocuklarının velayetinin kendisine verilmemesi halinde ihaneti tüm belgeleriyle açıklayacağını söyledi. ’

Talu: Aldatıldım elimde kanıtlar var!

Talu, eşinin 1.5 milyon lira tazminat talebini çekmemesi ve çocuklarının velayetinin kendisine verilmemesi halinde ihaneti tüm belgeleriyle açıklayacağını söyledi. ’
 
Taksim’’deki ’’Heaven’’ isimli bar çıkışı bir kadınla çekilen fotoğraflarının basına yansımasının ardından Defne Samyeli’’nin ’“aldatma ve psikolojik şiddet’” iddiasıyla boşanma davası açtığı mimar Eren Talu, karşı dava açtı. 
Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel'in haberine göre, İstanbul 1. Aile Mahkemesi’’ne başvuran Talu’’nun avukatının şikayet dilekçesinde şu sözlerinin yer aldığı öğrenildi:
 
PSİKOLOJİK ŞİDDET
- Müvekkilimin baskı ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiası gerçeğe aykırıdır. Bir eşin gerçeği anlamak için bazı sorular yöneltmesi ve araştırmalar yapması gayet doğaldır. Karşı taraf kusuru olduğunun ortaya çıkmaması için bu çabaları baskı ve şiddet uygulama olarak yorumlamaya teşebbüs etmiştir.
 
İHANET İDDİASI
- Defne Samyeli evlilik ilişkisinin sona erdirilmesinde sadakatsiz ve onur kırıcı davranışları ile tam ve ağır kusurlu olup MK. 2/2 maddesi gereğince dava açmak hakkına sahip değildir. Müvekkilim, anne ve babanın ayrılığının çocuk üzerindeki olumsuz etkisini düşünerek boşanma kararını uzun süre ertelemiştir. Ancak davalının kusurlu eylem ve fiili tecavüzlerinin kontrol edilemez ölçüde artması müvekkilimin fiziksel ve ruhsal sağlığının bozulmasına, mesleki ve sosyal bütünlüğüne ve geleceğine zarar vermektedir.
 
İSPAT EDECEĞİZ
- Bu evliliğin devamında gerek taraflar ve gerekse müşterek çocuklar açısından hiçbir fayda bulunmamaktadır. Davalı eşin de bu doğrultuda boşanma talebimizi kabul edeceğine inanıyoruz. Ancak, davanın çekilmemesi ve çocukların velayetinin verilmemesi durumunda davalının ’“sadakatsizlik’” vakalarını, tanık beyanları, telefon kayıtları ve diğer delillerle mahkemeye sunacağız.
 
500 BİN TAZMİNAT
- Yargılama aşamasında ispatlanacağı gibi evlilik birliğinin temelinden sarsılmasına neden olan olayların sorumlusu davacı eş olup ağır kusurludur. Ahlaka aykırı eylemleri müvekkilimin kişilik haklarına ağır saldırı niteliğindedir. Bu nedenlerle Samyeli’’nin 500.000 TL ( beşyüzbin ) manevi tazminata hükmedilmesini talep etmekteyiz.
 
’‘Olayın boyutu farklı’’ demişti
Eren Talu, Heaven barda eşini bir kadın ile aldattığı, eşine psikolojik şiddet uyguladığı ve cep telefonunu özel bir casus programıyla dinlediği iddialarına şöyle yanıt vermişti:
 
Bardaki gece
- O fotoğrafın boşanma davasıyla bir ilgisi yok. Fotoğrafın çekildiği gün zaten Defne Hanım boşanma dilekçesini vermişti. Fotoğraftaki bayanla 3-4 saat önce tanıştık. Kim olduğunu söylemek istemiyorum. Kendisi çok iyi bir insan. Böyle bir olayın içine hiç girmemesi gerekirdi ama oldu maalesef..
 
Casus program
- Bu iddialara çok güldüm. Kesinlikle doğru değil. Ayrıca kendisine psikolojik baskı yaptığımı öne sürüyor. Defne benim için gazetede bir yazı yazmıştı, benim hakkımda neler düşündüğünü neler hissettiğini insanlar oradan okusun.
 
İhanet iddiası
- Bu konuda konuşmama hakkımı kullanmak istiyorum. Çünkü olayın içinde öyle farklı konular var ki, zaten ortaya çıksa herkes küçük dilini yutar. Dolayısıyla öğrendiğiniz zaman herkes çok şaşıracak. (Hürriyet)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adanalı'nın aşıkları evlilik yolunda...
'Adanalı' dizi setinde başlayan aşklarıyla gündeme gelen Selin ...
140 bin verdi, Charlize’’yle öpüştü
Güney Afrikalı ünlü oyuncu Charlize Theron, ’‘öpücüğünü’’ satışa çıkardığı ...
Hande: İmajımızı bu hıyarlar belirliyor!
Hande Ataizi, NTV'deki "Haber Merkezi Hafta Sonu" programının canlı ...
 
Silikon taktır!
Beren Saat’’in çok zayıf olduğunu, kemiklerinin göründüğünü söyleyen ...
Eren Talu: Eşim beni küçük düşürdü
Eren Talu, ayrılma kararı alan eşi Defne Samyeli'nin yaşam tarzıyla ...
Hande Ataizi'ne 'Portakal' dayanmıyor!
Hande Ataizi'ne, 13 yıl önce aldığı ve kaybettiği Altın Portakal ...
 
Gerginlik artıyor
Bazı sanatçıların magazincileri kınamak için gazetelere verdiği protesto ...
Bütün orkestrasını kovdu
Deniz Seki, ’“Geçmişimden kurtulmak istiyorum’” diyerek orkestrasının işine son verdi.’
Sanatçı-muhabir gerginliği büyüyor!
Gazetecilerle tartışan Tumiçin Esen’’e destek veren sanatçılar ’“muhabirleri ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
157. yaş günü sürprizi körfezin ölü balıkları!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva