HABERLER>GÜNCEL
10 Mayıs 2015 Pazar - 12:35

Süs havuzunda sahibiyle birlikte ölen Nigra’ya otopsi yapılacak

Buca İlçesi'nde pazar gezmesine gittikleri bahçede, süs havuzuna giren Labrador cinsi 'Nigra' adlı köpek ile onu kurtarmak için suya giren sahibi Cihangir Enkçü'nün akıma kapılıp ölümündeki sır perdesi aydınlanmaya başladı. Sahibinin attığı plastik kabı almak için havuza atlayan köpeğin, su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldığı, sahibinin de köpeği kurtarmak için havuza atlayınca akıma kapılıp öldüğü öne sürüldü. Konunun netlik kazanması için köpeğe otopsi yapılmasına karar verildi. Köpek veteriner enstitüsündeki soğuk hava dolabında tutulurken, elektrik kablosunun ise jandarma kriminal laboratuvarına gönderildiği belirtildi.

Süs havuzunda sahibiyle birlikte ölen Nigra’ya otopsi yapılacak

Geçen hafta pazar günü Buca'da meydana gelen olayda, gıda firmasında satış sorumlusu olarak çalışan Cihangir Enkçü, bir yıl önce evlendiği Sehen Enkçü ve labrador cinsi 'Nigra' adlı isimli köpeğiyle Kaynaklar'da bir kahvaltı bahçesine gitti. Burada köpeğiyle oynayan Cihangir Enkçü, havuza attığı topu köpeğinden getirmesini istedi. Birkaç kez havuza girip topu getiren 'Nigra', Enkçü'nün son seferde attığı plastik kabı almak için tekrar havuza atladı Ancak su alıp batan plastik kabı almak için suyun içine başını sokan Nigra, bu sırada iddiaya göre su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldı. Köpeğini çırpınırken görünce havuza giren Cihangir Enkçü de, elektrik akımına kapılıp can verdi.
 
KÖPEĞE OTOPSİ ORTAYA ÇIKARTACAK
Hem köpeğin, hem de onu kurtarmak için suya giren sahibi Cihangir Enkçü'ün ölümü yakınlarına büyük üzüntü yaşattı. Olayı araştıran savcılık ilginç bir karar verdi. Tanık ifadelerine göre olay sırasında Cihangir Enkçü, havuza top attı ve 'Nigra' bunu alıp getirdi. Bir kaç kez atılan toptan sonra Enkçü iddiaya göre havuza plastik kap attı. Suya batan plastik kabı almak için hamle yapan 'Nigra', su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldı. 'Nigra'yı kurtarmak isteyen Cihangir Enkçü de yaşamını yitirdi.

Savcılık köpeğe, otopsi yapılmasına karar verildi. Köpeğin ölüsü, otopsi için veteriner enstitüsündeki soğuk hava dolabına konuldu. Gerekli bekleme süresinin tamamlanmasının ardından ise, köpeğin elektrik kablosunu ısırıp ısırmadığı ve ne şekilde akıma kapıldığının belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Bu arada elektrik kablosu da jandarma kriminal laboratuvarına gönderildi.
 
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_05/2015_05_09/64d3511ac37f6cddefebe0c33c751088.jpg

'KAÇAK OLSA BİZİM ÖRDEKLER ÖLÜRDÜ'
Olayın ardından ifadeleri alınan işyeri sahipleri havuzda elektrik kaçağı bulunmadığını, gün boyunca kendi ördeklerinin havuzda durduğunu, köpeğin gelmesiyle de korkup kaçtıklarını söyledi. Otopsi raporunun ardından savcının, soruşturmasındaki son kararı vereceği, işyeri sahipleri hakkında dava açılıp açılmayacağının belli olacağı açıklandı.(dha)
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat 11 Mayıs 2015 Pazartesi 00:39

önce Allah Rahmet eylesin bir can kaybedilmiş ve bunun sonucunda ihmali olanlar araştırılarak bulunup cezalandırılacak ancak haberi okuduğumda sanki rahmetlinin ihmali varmış yada sahip olduğu köpeğin ihmali varmış gibi algıladım Oysa konu iyice derinlemesine araştırılırsa işyerinin Belediye tarafından mühürlendiği ve yasalar çerçevesinde kapalı olup müşteri kabul etmemesi gerekirken mühürleri kırıp mekanı açmış yasaları hiçe saymış ve bu ihmaller sonucunda can kaybına sebep olunmuştur savcılığın bunuda değerlendirmesi gerekmektedir.Tekrar ailesine sabırlar dileyerek başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zübeyde Ana'nın huzurunda duygusal anlar
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, Anneler Günü'nde ...
İzmir'in tarihi kapıları duvar oluyor!
İzmir'de, tarihe tanıklık etmiş, sanat tarihi açısından değerli olan, ...
İstanbul'da korkutan gerginlik ve büyük kavga
Başakşehir'de Suriyeliler ile mahalleli arasında çıkan kavgada Suriyelilerin ...
 
Alsancak sokakları şantiyeye döndü!
İzmir'in kalbi Alsancak semtinde bir çok sokak doğal gaz çalışmaları nedeniyle ...
Zübeyde Ana anısına koruluk
Anneler gününde bir grup doğasever Ege Orman Vakfı ile birlikte bin 213 ...
Kenan Evren nereye ve nasıl gömülecek?
7.Cumhurbaşkanı Kenan Evren, dosyası Yargıtay'da bekletildiği için devlet ...
 
Kenan Evren 12 Eylül'ü bu sözlerle savunmuştu!
12 Eylül darbesine ilişkin davada ifade veren Kenan Evren darbeyi savunmuş ...
İstanbul'daki öğretmen cinayetine gözyaşlı protesto
Cuma gecesi, kadın arkadaşlarını sözlü taciz eden gruba itiraz etmelerinin ...
İzmir'de korkunç son: Taksicinin yüzüne...
Konak'ta ters yönde hareket halinde olan otomobil ile taksinin çarpıştığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva