HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Eylül 2023 Çarşamba - 22:25

Soyer'den Akşener'e koku yanıtı: Biraz geriden geliyorlar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti lideri Akşener’in İzmir’in koktuğuyla ilgili sözlerine yanıt verirken İYİ Partili Ümit Özlale'nin adaylığı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Soyer den Akşener e koku yanıtı: Biraz geriden geliyorlar!

GazeteDuvar'ın İzmir Temsilciliği’nin açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Partili Ümit Özlale’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasına ilişkin soruları yanıtladı.

Kendisinin adaylığının kesinleşmediğini hatırlatan Soyer, Özlale’nin adaylığına ilişkin, "Hayırlı olsun. Daha benim adaylığım kesinleşmedi. Ben sadece aday olma arzumu, niyetimi ifade ettim. Daha aday değilim. O nedenle adaylığını ifade etmiş biriyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

“BİRAZ ARKADAN GELİYORLAR”
Özlale’nin adaylığını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in "İzmir’i kokudan ve sığınmacıdan kurtaracak Özlale" ifadeleri hatırlatılan Soyer, "Biraz arkadan geliyorlar. Kokudan çoktan kurtuldu İzmir. Sığınmacıları da ne biz getirdik ne onlarla ilgili politikaların sahibiyiz ne götürmek konusunda bir hukukumuz var. Biz sadece yerel yönetimiz. Sığınmacılar devlet, hükümet politikası gerektiriyor" diye konuştu.

ÖZLALE’NİN ADAYLIĞI RİSK YARATIR MI SORUSUNA YANIT
Soyer, "Özlale’nin adaylığı İzmir’de CHP için bir risk yaratır mı?" sorusunu ise “Asla. İzmir asla vazgeçmez” diyerek yanıtladı.(Gazete Duvar) 

 
Fed'in merakla beklenen faiz kararı açıklandı
 
İzmir'de 'Aile Çalıştayı' düzenlendi
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Cavit Güner 22 Eylül 2023 Cuma 07:52

Bıktık artık güzel İzmir''in örgüt kutuplaşmasindan eski başkanları arattilar halkın sorunlarını dinleyen çözüm üreten konut sahibi yapan tüketiciyi savunan tanzim satış mağazaları açan halkı Kandıranlari Bir yumrukla yere yıkan simdikiler Dikili bir ağacı yokken milletin menfaatlerini savunmuyorlar İzmir''i tanıyamaz oldum doğma büyüme İzmirligim

Yorumu oyla      2      3  
Her seçim aynı hikaye 21 Eylül 2023 Perşembe 12:24

İzmir Belediyesi çalışmıyor söylemi de moda oldu. Türkiye'deki tüm belediyeler sabah akşam proje yapıyor, İzmir Belediyesi yan gelip yatıyor değil mi? Bir dönem AKP gelsinciler yine her seçim dönemi olduğu gibi isim değiştire değiştire yorum yazıyorlar. Buca'daki Atatürk Maskı görselleri de sosyal medyada dolaşıma tekrardan sokuldu mu? Ulan hadi diyelim ki belediye çalışmıyor da bakanlıklar ne yapıyor? 2013'de temeli atılan hızlı tren nerede? 2018'de temeli atılan Bergama İZBAN nerede? 2011'de temeli atılan Çandarli Limanı-lojistik köy nerede? 540 hektarlık Karabağlar Dönüşümü nerede? Kruvaziyer limanı nerede? Liste uzayıp gidiyor. Hizmet hizmet diye sayıklayanlar bunlar ne oldu? AKP'li belediye başkanı mı yapacak? 8 yıldır otogar metrosu yapılmayı bekliyor, tek kelime etmezler ama metro yapan, yapmaya çalışan belediyeye sallarlar. Burada tam olarak çalışmayan kim?

Yorumu oyla      2      6  
Gerçekleri konuşmak lazım 21 Eylül 2023 Perşembe 12:07

Kanun gereği belediyeler sokak köpeklerini toplayıp, bir yere kapatamaz. Kanunları yapan da Tunç Soyer değil. Toplu ulaşımın kalabalık olmadığı dünyada herhangi bir büyükşehir var mı? Çin, Japonya gibi ülkelerde bildiğin metroya iktiriciler var. Seni içeri tepiyorlar. Otobüsler boş olsun, rahat rahat gideyim diyen varsa özel araç alacak. Bu araçlar sizin özel aracınız değil. Tunç değil de Ahmet olsa otobüsler boş mu olacak zannediyorsunuz? Abartılacak kadar bir durum da yok. Daha iyisi olabilir ama toplu ulaşımdan özel araç konforu beklemeyin. Tunç Soyer aday olur veya olmaz ancak yerine gelecek kişinin de aşağı yukarı yapacağı işler belli. Belediyenin bütçesi belli, yapılacak işler belli. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. İnşaatı devam eden Buca Metrosu'nun maliyeti üzerine daha 300 milyon euroya araç alınacak. Hadi bulun kaynak da alın. Bu işler o kadar kolay mı? Karabağlar Metrosu var. En az 30 milyarlık proje. Hadi bulun kaynak yapın. Atıp, tutmak kolay. Bunların geri ödemesi var. Var da var. Tunç değil de x kişi olsa ne değişecek? 10 tane metro hattı mı yapacak? Öyle bir para YOK. Burada belediyeye sallayanlar hükümete tek laf etmiyorlar. Şehir hastanesi, hızlı tren, liman, metro, lojistik köy ... 10 yıldır yapılmayı bekliyor. Bakanlıklar yapmamışken kısıtlı bütçesi olan belediye başkanı mı yapacak? Hayal kurmayın

Yorumu oyla      2      3  
izmir 21 Eylül 2023 Perşembe 11:00

izmirin artık 'ceketi koysan kazanır' imajını silmesi gerekiyor. bu rahatlık chp li başkanların hiçbirini çalıştırmıyor ve olan da izmir halkına yani bizlere oluyor. enazından bir dönem iktidar partisinin belediye başkanının gelmesi izmir rahat nefes aldırır. aksi durum yine izmir i 5 yıl daha geriye götürür

Yorumu oyla      5      4  
VATANDAŞ 21 Eylül 2023 Perşembe 09:27

Sabah gürçeşme caddesinde 2 tane sokak köpeği kediyi gözümüzün önünde parçalayıp öldürdü,daha ne kadar can gitmesi lazım bu sorunu görmeniz için?İpe sapa gelmez işlerle uğraşacağınıza insanlarımızın can güvenliğini sağlayın sokaklar başıboş köpeklerin rahatça arabalara,çocuklara,yaşlılara ve kedilere saldırabildiği yerler olmamalı,barınaklara toplayın sahiplenilmeyeni uyutun başka çözüm yok,yeter artık boş işlerle uğraşmayın....

Yorumu oyla      8      4  
Kemal 21 Eylül 2023 Perşembe 09:20

Tunç bey ben yılların CHP lisiyim.Ben sizin bir daha aday gösterilmemenizi istiyorum. İzmir'e dön bak trafiğin hali içler acısı, otobüsler 21.yüzyılda geldiği durum, geri kalmış ülkeler gibi insanlığa yakışmayacak şekilde otobüs ve tramvayda milimetrik şekilde balık istifi şeklinde yolcu taşınmakta. 21.yüzyılda bu ayıp size yeter. Tunç Soyer İzmir sizinle 4 yıl geri gitti. Milletin parasını konserler adı altında sürekli çar çur ettiniz. Siz mi şimdi başarılısınız. Şimdi bu halk mı sizden vazgeçmeyecek. Şimdi tek kelimeyle sizin kesinlikle ve kesinlikle aday yapılmamanız lazım.

Yorumu oyla      10      7  
TUNÇ ÇAĞI BİTER.. 21 Eylül 2023 Perşembe 08:31

HERŞEY GÜZEL OLACAK İZMİRDE TUNÇ ÇAĞININ BİTMESİYLE İZMİR İÇİN CHP'NİN KALESİ DENİLEN TERİMDE ORTADAN KALKACAK. İNŞALLAH YERLERİNE İZMİR İÇİN ÇALIŞACAK HİZMETİNİ HER KESİM İÇİN EŞİT YAPACAK BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ. PARTİ GÖZETMEKSİZİN OYLARIMIZI PROJELERİ OLAN VE O PROJELERİ MANTIKLI VE UYGULANABİLECEK VEYA UYGULAYABİLECEK ADAYLARA BU SEFER OYUNU VERECEKTİR İZMİRLİ BENCE TUNÇ BAŞKAN HİÇ HEVESLENME ADAY OLMA REZİL OLMA ÇEKİL KENARDAN SEYRET İZMİR NASIL YÖNETİLMESİ GEREKİYORMUŞ ÖĞREN MERAK ETME EMEKLİLİK YILLARINDA İZMİR SENİ İYİ ANACAK GEÇMİŞTE İZMİRİ İYİ YÖNETEMEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLARI GİBİ ANILACAKSIN. C.S.

Yorumu oyla      11      8  
Yorgun demokrat 21 Eylül 2023 Perşembe 07:41

İzmir halkı, size ve partinize yeteri kadar katlandı. Unutmayın, CHP nin yereldeki başarıları nedeniyle size oy verilmedi. Ataturk etkisini iyi kullandınuz. Ama, deniz bitti.

Yorumu oyla      10      8  
Selvi Karabulut 21 Eylül 2023 Perşembe 00:18

O aday ilan edil-e-meyecek...ya başkası ya da İzmir boş beşik....

Yorumu oyla      8      6  
izmirli 20 Eylül 2023 Çarşamba 23:31

İZMİRLİ VAZGEÇMEZ..AYNI DÜŞÜNCE İŞTE..KİMİ KOYSAN CHP DE İZMİRLİ OY VERİR MANTIĞI BAŞKANDA DA VAR...SONRA İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİM KIZIYOR KOYUN DENİNCE...

Yorumu oyla      9      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehit yakınları ve gaziler unutulmadı... Büyükşehir'den yeni merkez!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Konukevi'ni hizmete ...
Karaburun kurtuluşu Deniz Seki ile kutladı
İzmir Karaburun’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yılında hafta ...
Başkan Batur'dan gençlere destek: Her zaman yanındayız
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin güzel sanatlar ...
 
Başkan Soyer sempozyuma katıldı: Son nefesimize kadar koruyacağız
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yaşar Kemal Vakfı tarafından 2-3 Aralık ...
DP Lideri Uysal'dan Başkan Engin'e ziyaret!
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı ...
Akşener’den İzmir çıkarması… Teşkilata ‘Elif’ sözü!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir ziyaretinin ikinci durağında ...
 
Başkan Tugay Mavişehir için net konuştu: Sınır değişmez!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesabı üzerinden ...
Gümrükçü, pandoranın kutusunu açtı... Mavişehir, Çiğli’ye mi bağlanacak?
Çiğli Belediye Başkan Utku Gümrükçü, Karşıyaka’ya bağlı olan Mavişehir’in ...
Başkan Sandal, 'Homeros Bayraklılı' dedi ve ekledi: Değerimizi kimseye verme niyetimiz yok!
İkincisi düzenlenecek olan Bayraklı Belediyesi Homeros Edebiyat Festivali ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva