HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2024 Cuma - 11:43

Saygılı, belediyedeki işten atmalarla ilgili konuştu: İzmir’e ayıp etmişlerdir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerindeki işten çıkarmalar hakkında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bu arkadaşlar  derslerine iyi çalışsalardı ve adam gibi çalıştıracakları insan sayısının üzerine gereksiz eleman alıp seçim sonrası göndermeselerdi keşke. İzmir'e ayıp etmişlerdir. Kendi iradelerinde olan eleman alımını sadece siyasi ranta bağlayarak o insanların geleceğine sıkıntı sokmaları bizim tarafımızdan kabul edilebilir durum değildir. Hesapsızca yapılan bu çalışmalar her ilçede anlamsızca açıklama yapmadan işten çıkarmalara sebep olmuştur" dedi.

Saygılı, belediyedeki işten atmalarla ilgili konuştu: İzmir’e ayıp etmişlerdir!

EGEDESONSÖZ -  AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Bilal Saygılı, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

GEREKLİ TAKİBİ YAPACAĞIZ!
İzmir’de öğrenci kartlarında 30 yaş sınırının getirilmesi hakkında sorulan soruya yanıt veren Saygılı yargı sinyali verirken, “Biz buna karşıyız. Verilen hakkın geri alınması iptal nedenidir. Bu hakkı kurmak bizim mükellefimizdir. Bu konuda gerekli işlem ve takibi yapacağız. Biz grup olarak zaten Cumhur İttifakı olarak ret kararı verdik” dedi.

BASINDAN ÖĞRENMEZSEM... 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kendilerine kentteki bir sorun için iletişim haline geçip geçmediğinin sorulmasına yanıt veren Saygılı, "İzmir’imize faydası olacak her konuda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanıyla beraber Ankara’ya gidip her türlü İzmir’in faydasına, vatandaşımın faydasına olacak her projede ilgili bakanlarımızla görüşme yaparak konunun çözümü için haklı gerekçe varsa yardım edeceğimizi ifade ettik. Bugün hala aynı noktadayız. İletişim sadece sosyal medyadan paylaşarak firiklerini ortaya koymak değildir. Aylık çalışma grupları oluşturma teklifi kendisinden geldi. Bende 3 aylık olsun dedim. Kendisi ayda bir olsun dedi. Şu ana kadar bir çalışma grubu olmadı. Kendisi de adım atarsa ve gündem maddelerini basından öğrenmezsem İzmir’imiz için daha hayırlı olur" diye konuştu. 

HESAPSIZCA YAPILAN İŞLER...
Belediyelerdeki işten çıkarmalarla ilgili konuşan Saygılı, "Ticarette bir kural vardır, bütçesi planlaması düzgün yapılmayan bir şeyin sonu hüsrandır. Gelir gider tablosunu doğru yapan her kuruluş günün sonunda sözünde durması ile bilinir, tanınır hale gelir. Bu arkadaşlar derslerine iyi çalışsalardı ve adam gibi çalıştıracakları insan sayısının üzerine gereksiz eleman alıp seçimden sonra göndermeselerdi keşke. İzmir'e ayıp etmişlerdir. Kendi iradelerinde olan eleman alımını sadece siyasi ranta bağlayarak o insanların geleceğine sıkıntı sokmaları bizim tarafımızdan  kabul edilebilir durum değildir. Hesapsızca yapılan bu çalışmalar her ilçenin anlamsızca açıklama yapmadan işten çıkarmalara sebep olmuştur" ifadelerini kullandı.

YILDIZ: YAPACAK OLAN İLÇE BELEDİYELERİDİR 
İptal edilen K planları hakkında sorulan soruya yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, “K planları ile ilgili bir önerge verdik. Yeni bir yönetim anlayışı oldu illerde K planını da bir süresi var tüm ilçelerde revizyon imar planlarını düzenlemesi zarurettir. Bunu yapacak irade Büyükşehir ve ilçe belediyeler Biz bu süreci yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Öğrencilere yapay zekalı eğitim
 
Ayı saldırısında ölmüş... Köyde dehşet!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bekir 7 Haziran 2024 Cuma 12:16

kendine gel bilal saygılı kendıne gel boyle komedi olmaz eleştirdigin belediye sana bağlı ve sen aynı opartinin il başkanısın ya susacaksın ya da istifanı vereceksin hem koltukta otur hem partinin uygulamasını begenmemek gibi lüksün olamaz derhal istifa ediniz derhal

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Nalbantoğlu mahkumların sorunlarına dikkat çekti: 12 Eylül zindanlarını aratıyor!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ...
AK Partili Saygılı'dan CHP'ye yaylım ateşi: İzmir'i belediye baronlarına bırakmayacağız!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir’de gündeme gelen ‘eş-dost ...
İZBAN'dan polemik!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, CHP İzmir Milletvekili Ednan ...
 
TSK personeline ilişkin kanun teklifi TBMM'de
TBMM Genel Kurulunda, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Neden sarışın oldu?
Mehmet KARABEL yazdı... Neden sarışın oldu?
Türkiye ile Özbekistan arasında 18 anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket ...
 
Bakan Işıkhan'dan 'İsrail' tepkisi: Salonu terk etti!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Uluslararası Çalışma ...
AK Partili Dağ’dan Tugay’a ‘kooperatif’ uyarısı ve açık çek: Fezleke ise fezleke, yanındayız!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, ...
CHP Lideri İzmir’e geliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'e geliyor.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva