HABERLER>GÜNCEL
13 Eylül 2011 Salı - 18:42

PKK-MİT görüşmesi sanal alemde

Sabah saatlerinde PKK'ya yakın bir internet sitesinden yayınlanan ses kaydı Ankara kulislerinde şok etkisi yarattı. İddiaya göre, görüşmelerde MİT Müsteşarı ve Zübeyir Aydar da var.

PKK-MİT görüşmesi sanal alemde

İSTANBUL - İnternette yayılan gizli ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Eski Genelkurmay Başkanları Başbuğ ve Koşaner'in ardından bu kez de Milli İstihbarat Teşkilatı'nın en üst düzey yöneticisinin olduğu öne sürülen bir ses kaydı internette yayına verildi.
 
Ses kaydının içeriği kadar seslerin ait olduğu iddia edilen kişiler de dikkat çekici.
 
Ses kaydının ait olduğu görüşmenin KCK ile Türk güvenlik heyeti arasında yapıldığı öne sürüldü. Yine iddiaya göre toplantıya katılanlar şöyle: MİT Müsteşarı Hakan Fidan, MİT Müsteşar yardımcısı A. G., KCK'lı Mustafa Karasu, PKK'lı Sabri Ok, Kongragel Başkan Yardımcısı Zübeyir Aydar ve bir de koordinatör ülke temsilcileri...
 
Ses kaydı sabah saat 09.30 sularında PKK'ya yakınlığı ile bilinen Dicle Haber Ajansı'nın sitesinden yayına verildi. "Görüşmelerin iç yüzü Erdoğan'ı yakacak" başlığı ile verilen ses kaydı, site yönetiminin iddiasına göre 'hack'lenip servise konuldu.
 
Ses kaydı yayına verildikten sonra 2 saati aşkın bir süre siteye ulaşılamadı. Ajans daha sonra ses kaydının sitelerine sanal saldırı sonucu şifrelerinin kırılması suretiyle eklendiğini, haber farkedilir edilmez yayından kaldırıldığını duyurdu.
 
CHP'DEN SORU ÖNERGESİ
Ses kaydının yayılmasından saatler sonra CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı iken terör örgütü PKK'ın üst düzey yöneticileriyle yaptığı iddia edilen görüşmeye ilişkin ses kaydını sordu.
 
TBMM Başkanlığına sunulan yazılı soru önergesinde, Fidan'ın, eski MİT Müsteşar Yardımcısı A.G. ile terör örgütü PKK, KCK ve Kongragel üst düzey yöneticileri Mustafa Karasu, Sabri Ok, Zübeyir Aydar ile görüşme yaptığı, görüşmede ''Başbakanımızın özel temsilcisiyim'' ifadesini kullandığı yönündeki iddiaları içeren ses kayıtları ve bu kayıtlara ilişkin tutanak metinlerinin bazı internet sitelerinde yayınlandığını kaydetti.       
 
İnternette dolaşan ses kayıtları ve tutanakların doğru olup olmadığını soran İnce, Fidan ve G.'in bu görüşmeyi yapıp yapmadığı konusunda bilgi istedi. ''Bu görüşme sizin talimatınızla mı gerçekleşmiştir? Fidan'ın 'Ben Başbakan'ın özel temsilcisiyim' sözünün dayanağı nedir?'' diyen İnce, Fidan'ın hangi konular için özel temsilci olarak görevlendirildiği sorusunu yöneltti.       
 
İnce, ses kaydında geçen Fidan'ın, İmralı'da terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan ile görüşme yaptığı ifadelerinin doğru olup olmadığına da açıklık getirilmesini istedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TANER FIRTINA 19 Eylül 2011 Pazartesi 11:55

GÜNDEMİ MERAK EDİP BAŞKA YAZARLARIN YAZILARININ ALTLARINA YORUM YAPAN ARKADAŞLARA BAKIYORUMDA HİÇ BİRİ YOK BURADA!!!!!!!

Yorumu oyla      12      6  
Işık Dikicigil 14 Eylül 2011 Çarşamba 09:55

NE İŞİ VAR ULUSLAR ARASI GÜCÜN LİBYA DA , SONRA NE İŞ VAR NATONUN LİBYA DA , SONRA 3 GEMİ GÖNDER , BİZ GÖRÜŞMÜYORUZ. SONRA BİZ GÖRÜŞMÜYORUZ DEVLET GÖRÜŞÜR, SONRA BAŞBAKANIN ÖZEL TEMSİLİCİSİ OLDUĞU ŞİMDİKİ MİT MÜSTEŞARI , DEMEK İYİ GÖRÜŞMÜŞ İŞİNİ İYİ YAPMIŞ . SEÇİMİ KAZANINCA AKP MİT MÜSTEŞARI OLMUŞ .

Yorumu oyla      12      6  
Işık Dikicigil 14 Eylül 2011 Çarşamba 09:33

ÖZEL TEMSİLCİ, ÖZEL KALEM , ÖZEL YETKİLİ BAĞIMSIZ HABUR YARGISI . OLDUM OLASI ÖZEL LERDEN KORKARIM . ÇOK FAZLA ÖZEL OLUYORLAR ÇÜNKÜLÜM...

Yorumu oyla      12      7  
14 Eylül 2011 Çarşamba 09:22

ÖNCE BİZ PKK İLE GÖRÜŞMÜYORUZ, SONRA BİZ GÖRÜŞMÜYORUZ DEVLET GÖRÜŞÜR. SONRA ŞİMDİKİ MİT MÜSTEŞARI TAYYİP ERDOĞANIN BEN ÖZEL TEMSİLCİSİYİM DİYEN BİRİ,BUNLAR BAŞBAKANDAN HABERSİZ OLABİLİR Mİ ?? HABUR PAZARLIĞI FALAN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM.TAYYİP GAZETE PATRONLARINA NE DİYORDU . KÖŞE YAZARLARI İÇİN SİZ ONLARIN PATRONU DEĞİLMİSİNİZ ? BUNLAR SİZİN MAAŞLI ELEMANINIZ DEĞİLMİ KOVUN GİTSİN .HAKAN FİDAN DİREKTİFİ KİMDEN ALIYOR, ONUN PATRONU KİM . ÖZEL TEMSİLCİ, ÖZEL YETKİLİ MAHKEME GİBİ

Yorumu oyla      12      7  
AHMETNEVZAT GÜVEN 13 Eylül 2011 Salı 22:56

BEN BİR İNTERNET SİTESİNDE BU GÖRÜŞMENİN DEŞİFRESİNİ OKUDUM.VE İNFİALE KAPILDIM.SANKİ 2 RAKİP ŞİRKETİN ELEMANLARININ BİR İHALEDE İŞBİRLİĞİ YAPMALARI GİBİ BİR PAZARLIK YAPILIYOR.DEVLETİN NE ONURU KALMIŞ NE İTİBARI.DEVLET DEVLETLİKTEN ÇIKMIŞ,BİR KUMPANYAYA DÖNMÜŞ.TERÖRİST VE ASKER KATİLLERİ İLE CAN CİĞER BİR SOHBET ORTAMINDA MUHATAP ALMAK DEVLETİN HANGİ CİDDİYETİ İLE BAĞDAŞIR?BU BİR İHANETTİR.SATILMIŞLIKTIR.ELBET BİRGÜN DEVRAN DÖNER VE HAYİNLERİN YÜZÜNE TÜKÜRÜLÜR VE ONLARDAN HESAP SORULUR.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'PKK'lıdan daha tehlikeli görülüyoruz'
7 sanıklı "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" davasının, 22 sanıklı İnternet ...
İsmail YK konserindeki cinayete ceza yağdı
Üç yıl önce Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği İsmail YK konseri sırasında, ...
Ve Ümran kaydını yaptırdı
Ege'de Son Söz’ün sesini Türkiye’ye duyurduğu görme engelli Ümran Sevinç, ...
 
Gezen, Erdoğan'a tazminat ödeyecek
Başbakan Erdoğan, "AK Parti'ye oy verenleri aptal olmakla itham ettiği" ...
'Kayıtlar bitiyor, halim ne olacak?'
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) kurbanlarından biri de ...
CHP’li belediyeye şok baskın
Avcılar Belediyesi’ne düzenlenen “rüşvet” operasyonunda yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı.
 
'Canım ailem beni kimse sevmiyor'
Bornova’da bir süredir psikolojik tedavi gören 19 yaşındaki G.Ç., otomatik ...
Tanju'dan PKK'ya çağrı
Eski futbolcu Tanju Çolak ve BDP'li Belediye Başkanı Sadak, PKK'nın kaçırdığı ...
“Küçük Şeyler” hasret giderdi
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri 2011-2012 öğrenim yılına hızla ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva