HABERLER>EKONOMİ
25 Nisan 2011 Pazartesi - 16:40

Pınar İş Ortakları ile Çeşme’de Buluştu

Türk gıda sektörünün öncü markası Pınar, 17. İş Ortakları Toplantısı’nı Çeşme Altın Yunus Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya 100’ü aşkın bayi, satış temsilcileri ve çalışanlardan oluşan 300 kişi katıldı.

Pınar İş Ortakları ile Çeşme’de Buluştu

İZMİR - Pınar markasındaki yeniliklerin ve 2011 stratejilerinin paylaşıldığı toplantının sonunda düzenlenen gala gecesi Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın katılımıyla gerçekleşti. Gala gecesinde 5, 10,15, 20, 25, 30 ve 35 yıllık bayilere plaketleri verildi. 

Türkiye’nin dört bir yanına, sağlık ve lezzet taşıyan Pınar’ın Türkiye genelindeki bayilerine özel 17. İş Ortakları Toplantısı yapıldı. Çeşme Altın Yunus Otel’de düzenlenen toplantıya Pınar bayileri, satış temsilcileri ve çalışanlardan yaklaşık 300 kişi katıldı.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali Sözen, Yaşar Birleşik Pazarlama Genel Müdürü Suat Özyiğit ve Yaşar Holding yöneticileri, toplantıda Pınar İş Ortakları ile bir araya geldi.
Toplantı, ünlü gazetece ve televizyoncu Cüneyt Özdemir’in hazırladığı Pınar değerlerini yansıtan bir filmle başladı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Grubu ilklerini özetledi ve boyadan gıdaya, gıdadan turizme her yenilikte ve atılımda, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunmak için çalıştıklarının altını çizdi. İdil YİĞİTBAŞI “Kaliteden ödün vermeden kurduğumuz üretim tesislerimiz ve ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan yaygın dağıtım ağımızla, Türk halkına daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz” dedi. 2010 rakamları ile 2011 hedeflerini de paylaşan YİĞİTBAŞI, “Yaşar Topluluğu olarak 2010 yılını 2.6 milyar TL ciro ve % 15’in üzerinde büyüme ile tamamladık. 2010 yılında 50 Milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Hedefimiz Yaşar Holding’in ve kuruluşlarının tüm paydaşlarına değer yaratmasını sağlamak, sürdürülebilir kârlı büyüme hedefi doğrultusunda, içinde bulunduğu iş kollarında daha da güçlendirerek, liderliğimizi korumak, pazar paylarımızı artırmak. Yaşar Topluluğu’nun ülkemizde yarattığı markaları, uluslararası boyutta dalgalandırmak” dedi

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet AKTAŞ da 2011 hedef rakamlarını iş ortakları ile paylaştı. “2011 yılında yine % 15’lik bir büyüme ile konsolide ciromuzu 3 milyar TL seviyelerine taşımayı hedefliyoruz” diye konuşan AKTAŞ, “Pınar olarak, her gün Türkiye’nin dört bir yanına, sağlık ve lezzet taşıyoruz, yaşam taşıyoruz. Her gün milyonlarca çocuğun daha sağlıklı yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Türkiye’de ilk ambalajlı sütü, eti ve suyu tüketicilerle buluşturan bir kurum olarak, ilk günkü sağlıklı nesiller yetiştirme felsefemizi geleceğe en iyi şekilde taşımak gibi çok önemli bir sorumluluğumuz var” dedi.

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali SÖZEN ise “Pınar’ın, bağımsız araştırma şirketlerinden IPSOS’un 2010 yılı araştırmasında ‘ilk akla gelen süt ve işlenmiş et ürünleri’ markası olduğu görüldü. Kalder’in 2010 yılı seçiminde Pınar ‘Türkiye’nin en iyi süt ve süt ürünleri markası’ seçildi. GFK’nın 2010 yılı araştırmasında Pınar paketlenmiş et kategorisinde ‘Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi’ ve Superbrand International tarafından 2010 yılında Pınar Türkiye’nin ‘Süper markası’ oldu” diyerek Pınar’ın başarılarını iş ortaklarıyla paylaştı. SÖZEN konuşmasında, Pınar markasının bu denli başarılı olmasını sağlık, lezzet ve yenilik değerleriyle yaşayan, tüketicilerin sevdiği, hayatın içinde, sosyal, güvenilir, sorumlu bir marka olmasına bağladı. “Markamızı bu canlılıkta tutan en önemli etken, hiç kuşkusuz tüketicilerin Pınar’a ve operasyonumuza duyduğu güvendir. Bu güvenini kazanmak için 36 yıldır ekip olarak her bir ürünümüzü tam bir restoran titizliği ve özeniyle üretiyoruz. Tüketicimize sonsuz saygı duyuyor, dürüstlükten ödün vermiyoruz” dedi.

Konuşmasında Pınar’ın 2011 yatırımlarından da bahseden Ali SÖZEN, “Bulunduğumuz sektör, her yıl ortama % 8-10 oranında büyüyor. Bu durum bizlere ve iş ortaklarımıza iş hacimlerini büyütme olanağı sunuyor. Bu süreçte kendi iş hacmimizi hedeflerimiz doğrultusunda büyütebilmek üzere yatırımlarımız devam ediyor. Bu yıl, büyüme hedeflerimizi desteklemek üzere geçen yıla göre iki katından daha fazla bir yatırım planımız bulunuyor” diye konuştu.

Toplantıya katılan Hürriyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Şükrü KIZILOT da Torba Yasa hakkında bilgi verdi.
Gala gecesi Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk YAŞAR’ın konuşmasıyla başladı. Bu sene 36. Yılını kutlayan Pınar markasının birlikte çok daha ileriye taşınacağını vurgulayan Selçuk YAŞAR, Yaşar Grubu ve Pınar markasına emeği geçen herkese teşekkür etti. Selçuk YAŞAR’ın konuşmasının ardından 5, 10,15, 20, 25, 30 ve35 yıllık bayilere plaketleri verildi. Pınar 17. İş Ortakları Toplantısı, Aşkın Nur Yengi’nin sahne aldığı gala gecesiyle sona erdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hava devlerine İzmir desteği
İzmir’de son yıllarda havacılık alanında başlayan çalışmalar meyvelerini ...
6 saatte eviniz olsun
İzmirli bir şirketin, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) projeleri kapsamında ...
Borç affı süresi uzatıldı
Hükümet, tarihin en büyük borç affında başvuru süresini bir ay uzatacak. ...
 
Altının durdurulamaz yükselişi
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1516,80 dolara kadar çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Seçim İzmir esnafını teğet geçti
Reklamcı ve matbaacılar, milletvekili adaylarının ve parti yöneticilerinintüm ...
Alsancak Liman'ı büyüyor
Taşınması sürekli gündemde olan İzmir Alsancak Liman’ı yeni yapılacak ...
 
Depoda yeni numara
Türkiye'de, benzin fiyatlarının 4 lira 20 kuruşu, motorin fiyatlarının ...
Fiyat yükseldikçe kaçak et arttı
Geçen yıl et fiyatlarının yükselmesiyle birlikte bu ürüne yönelik kaçakçılık ...
İTO’dan büyük başarı
İzmir Ticaret Odası, Dünya Odalar Federasyonu’nun düzenlediği “En İyi ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva