HABERLER>TELEVİZYON
10 Aralık 2023 Pazar - 14:03

Oscar skandalına 'Kutsal Tokat' yorumu!

Oscar tarihine bir skandal olarak geçen tokat olayı hakkında yeniden konuşan Jada Pinkett Smith, daha önce, o anın sorumluluğunu kendi omuzlarında hissettiğini söylemesinin ardından bu defa şaşırttı: Bunu "kutsal tokat" olarak adlandırıyorum!

Oscar skandalına  Kutsal Tokat  yorumu!

Önceki yılın Oscar töreni tokatla akıllarda kaldı. Tokadı atan Will Smith, yiyen ise sunucu Chris Rock'tı. Tokadın sebebi ise Rock'ın, Jada Pinkett Smith'in saçsız oluşuyla ilgili esprisiydi. Günlerce konuşulan ve hafızalardan silinmeyen tokat olayıyla ilgili Jada Pinkett Smith beklenmedik bir açıklama yaparak, tokattan memnun olduğunu dile getirdi.

Jada Pinkett Smith, daha önce o anın sorumluluğunun kendi omuzlarına düştüğünü hissettiğini açıklamıştı. Ancak yeni röportajında, o anı artık "kutsal tokat" olarak adlandırdığını ve bunun çok şaşırtıcı bir nedenden dolayı gerçekleşmesinden dolayı minnettar olduğunu açıkladı.

"ONU ASLA TERK ETMEYECEĞİMİ O TOKATLA ANLADIM"
Daily Mail gazetesine konuşan 52 yaşındaki Pinkett Smith, Will Smith'in onurunu savunmasının "evliliklerini kurtardığını" söyledi. Ünlü aktris, daha önce verdiği röportajda Will Smith ile 2016 yılında ayrıldıklarını, yedi yıldır ayrı yaşadıklarını kamuoyundan sakladıklarını itiraf etmişti.
Pinkett Smith, "İşler kötüye gittiğinde gerçekte nerede olduğunuzu gördüğünüz andır. Will'in yanından ayrılıp ayrılmayacağımı anlamaya çalıştığım onca yıldan sonra, onu asla terk etmeyeceğimi anlamam o tokatla oldu. Bu olmasaydı ilişkimizin nerede olacağını kim bilebilir?" ifadesini kullandı.

2022'deki Oscar gecesine neredeyse katılmayacağını söyleyen Pinkett Smith, şimdi dönüp baktığında gittiğine çok memnun olduğunu anlattı.
"Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum" diyen ünlü oyuncu, "Tokadın ardından pek çok olumlu şey geldi" diye konuştu.
Artık hiçbir zaman ayrılmayacaklarını düşündüğünü söyleyen Pinkett Smith, "30 yıldır birlikteyiz, yeni biri gelse bile ikimiz de hiçbir yere gitmiyoruz. Biz birbirini kollaması gereken ve her zaman da öyle kalacak bir aileyiz. Bazen bunu görebilmeniz için bir kriz yaşanması gerekir" dedi.

Geçen ayın sonunda "Worthy" adlı kitabının tanıtımı için katıldığı The Drew Barrymore Show adlı TV programında evliliklerine devam edeceklerini söyleyen Pinkett Smith, "Sonsuza dek birlikte olacağız" ifadesini kullanmıştı."The Fresh Prince of Bel-Air" dizisinde tanışan Will Smith ile Jada Pinkett Smith, 1997'de dünyaevine girmişti. Smith çiftinin 25 yaşında Jaden adında bir oğulları ve 22 yaşında Willow adında bir kızları var. Will Smith'in önceki eşinden bir de 30 yaşında Trey adında bir oğlu bulunuyor.

OSCAR'DA NE OLMUŞTU?
2022'de Oscar'a tokat skandalıyla damga vuran Will Smith, Chris Rock'ın eşi Jada Pinkett Smith'in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" şakasına sinirlenmişti. Chris, Pinkett Smith'i Demi Moore’un canlandırdığı kel G.I. Jane karakterine benzetmişti.
Ardından sahneye çıkıp Rock'a tokat atan Will Smith, "Karımın adını ağzına alma!" demişti. Törene damga vuran tokat skandalı günlerce konuşulurken Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmişti. (NTV)

 

 
Yeni yargı paketi hazır... Dikkat çeken ayrıntılar!
 
Geride 2 çocuk kaldı... Suriyeli genç canına kıydı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gibi' dizisinin 5. sezon çekimleri başladı
Feyyaz Yiğit'in başrolü Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile paylaştığı, ...
Gönül Dağı'ndan ayrılan usta oyuncu, Ömer dizisine katıldı
Gönül Dağı dizisinden ayrılan usta oyuncu Ali Düşerkalkar, Star TV ekranlarının ...
Jolie, Maleficent serisine geri dönüyor
Uyuyan Güzel masalının kötü cadısı Maleficent'ı canlandıran Angeline Jolie, ...
 
Tarikat fragmanıyla tepki çeken Kızıl Goncalar'ın yayın tarihi belli oldu
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanında Ahilikle ilgili sahnede ...
49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu!
Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun ...
Fragmandaki 'Ahilik' diyaloğuna tepki... Güncelleme geldi
Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin ...
 
Süperstar, Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oluyor
Süperstar Ajda Pekkan, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi ...
Melis İşiten: Ölüme hiç bu kadar yaklaşmadım
Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında ...
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın sevişme sahnesi ortalığı karıştırdı
Aile dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın uçak ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva