HABERLER>SAĞLIK
7 Nisan 2011 Perşembe - 12:12

Onkoloji hastanesi için büyük balo

DEÜ İnciraltı Yerleşkesi Sağlık Kampusü'nde 150-200 yataklı, Türkiye'nin en kapsamlı Onkoloji Hastanesi' için ‘Kansere Değil Hayata Şans Ver’ yardım kampanyasının balosu Swiss Otel Grand Efes’te gerçekleşti.

Onkoloji hastanesi için büyük balo

İZMİR - Baloya katılan işadamı, sanatçı, hayırsever ve Lions Kulüpleri yönetici ve üyeleri Onkoloji Hastanesi için güçbirliği oluşturdu. Kampanyaya ilk bağışta bulunan Hale-Hakkı Keleşoğlu çifti yardımlarını sürdürme sözü verirken, Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Lions Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Nasuhi Öndersev de Uluslar arası Lions Başkanı Sidney Lee Scruggs’ın hastane için ilk etapta 75 bin dolar bağışladığını açıkladı.
Öndersev: “Projeye öncülük etmenin gururunu yaşıyoruz”
Yardım kampanyasına destek veren Swiss Otel Grand Efes’in Balo Salonu’nda gerçekleşen Yardım Balosu’na Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Füzün, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Eyüp Hazan, Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Münir Kınay, , Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Lions Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Nasuhi Öndersev , Lions 4. Bölge Başkanı Rıdvan Akgün, Lions Külüpleri yöneteci ve üyeleri, Proje Koordinatörü Burcu Tuna, SEMDER Başkanı Erkan Doğan, kampanyaya 50 bin TL bağışla ilk katkıyı sunan hayırsever çift Hale – Hakkı Keleşoğlu, Yeni Asır Yazı İşleri Müdürü Nevzat Dönmez, işadamları ve hayırseverler katıldı. Baloda konuşan Nasuhi Öndersev, lionsların oluşturduğu projelerin örnek teşkil ettiğini, Onkoloji Hastanesi projesinde yer almalarının kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi. Projeye öncülük etmenin gururu ve onurunu yaşadıklarını anlatan Öndersev, “Bugüne kadar bir çok eğitim ve sağlık alanındaki sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdik. Onkoloji Hastanesi projesinde de bir toplumsal duyarlılık yaratma adına bulunuyoruz. Hastane açılana kadar projenin gerçekleşmesi için çaba gayret göstereceğiz. Lionslar dünyada körlerin şövalyesi olarak bilinir. Uluslarası Lions Başkanımız ilk aşamada Onkoloji Hastanesi için 75 bin dolar destek vereceğini söyledi” diye konuştu. Öndersev, İzmir’deki tüm sivil toplum kuruluşlarını, sanayi, ticaret odaları ve borsayı, tüm hayırseverleri kampanyayı destek olmaya çağırdı.
Keleşoğlu çifti yardıma devam sözü verdi
Hayırsever Hakkı Keleşoğlu çok mühim ve ulvi bir projeye destek oldukları için mutlu olduğunu belirtirken, eşi Hale Keleşoğlu ise sağlığın çok önemli olduğunu, İzmir’in bir kanser hastanesine çok ihtiyacı olduğunu ifade etti. Keleşoğlu, onkoloji hastanesine yapımına katkılarını sürdüreceklerinin sözünü verdi. Kanserin çok önemli bir hastalık olduğunu ifade eden DEÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Füzün, “Kanseri önlemek, kanser gelişmişse tedavi etmek mümkündür. Kanserin oluşmadan önlenmesini sağlamak amacıyla araştırmaların yapılacağı, oluştuktan sonra ise dünya standartlarında tedavi hizmetinin verileceği bir onkoloji hastanesini İzmir’e kazandırmak istiyoruz. İzmir ve Ege’deki herkesi projeye destek olmaya çağırıyorum. Keleşoğlu çiftine ve Nasuhi Öndersev’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
İzmir’in melekleri
Lider Yaratıcı Katılımcılar (LİYAKAT) Derneği Başkanı Berkay Eskinazi, Başkan Yardımcıları Ayşe Akın ve Gülçin Güloğlu herkesi hastanenin yapımına destek vermeye çağırdı. İstanbul’daki ismini taşıyan sanat evinin sahibi Hülya Kırımoğlu ve İzmirli Ressam İnci Tarakçıoğlu birer yağlıboya tablolarını hastane yararına bağışladılar. Muhittin Yıldız Sunsshine Bond Orkestrası’nın davetlileri eğlendirdiği gecede çekilişte yapıldı. Gecenin sonunda Burcu Tuna ‘İzmir’in melekleri’ ismiyle kampanyaya destek veren kişileri sahneye çağırdı. Kampanyaya destek verenlere teşekkür plaketi takdim edildi.
Destek veren kurum ve firmalar
Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Lions Yönetim Çevresi Federasyonu ,Burcu Tuna, Sağlık ve Eğitim Muhabirleri Derneği ,Hale-Hakkı KELEŞOĞLU,Lider Yaratıcı Katılımcılar (LİYAKAT) Derneği , Swiss Otel Grand Efes, Dev Ajans, Sahne 360, Muhittin Yıldız Sunsshine Bond , Uzman Dr.Tuncay FİLİZ ,Hülya Kırımoğlu Sanatevi , ressam İnci Tarakçıoğlu, Ebru Öndersev, Melih Ertunç, Dr. Tuncay Filiz, Erhan – Sinem Özusta , Sezin – Fadıl Sivri, Bülent Akgerman, Prof.Dr.Münir Kınay,Prof.Dr.Eyüp Hazan,Prof.Dr.Uğur Yılmaz,İzmir Arena- Bağdatlı İletişim.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlık çalışanları iki gün yok!
TTB Başkanı Eriş Bilaloğlu, giderek artan oranda ve gerçek anlamda sağlık ...
Asistanların talepleri haklı bulundu
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi’ndeki asistan hekimlerin Sağlık ...
Fazla çalışmak kalp krizini tetikliyor
Londra Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre, günde 11 saatten fazla ...
 
'Boş yatak yok' bahanesi sona eriyor
Sağlık Bakanlığı, yoğun bakımlarda 'boş yer yok' gerekçesiyle hastaların ...
‘Dostluk treni’ çocuklar için kalkıyor
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ile TCDD Genel Müdürlüğü ...
Yapay insan kalbi üretildi
Tıp dünyası, çok önemli bir virajı aldı ve ABD"nin Minnesota Üniversitesi'nde, ...
 
Kanserde korkutan artış
Türkiye'de her yıl 100 bin kişinin 229'una yeni kanser teşhisi konuluyor. ...
İnekten anne sütü üretildi
Çin'in başkenti Pekin'deki Ziraat Üniversitesi'nde anne sütü veren inek yetiştirildi.
Fazla yağlarınızdan süt içerek kurtulun
Çalışmalar, sütün içindeki kalsiyumun doğal bir yağ attırıcı olduğunu, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva