HABERLER>POLİTİKA
26 Eylül 2024 Perşembe - 12:40

MHP'li Osmanağaoğlu kapıları kapadı: İzmir Büyükşehir’e gitmem!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, vatandaşların kentin alt yapı çalışmalarından sorumlu olan Gediz Elektrik ve İZSU’dan şikayetçi olduğunu belirterek Gediz Elektrik’te yaşanan sorunlar noktasında bakanlık nezdinde çalıştıklarını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yoğun şikayet aldığını söyleyen Osmanağaoğlu, “İZSU ile ilgili talepleri İzmir Büyükşehir Belediyesi  ile paylaşmadım. Vatandaşlardan gelen şikayetleri kendilerine iletiyorduk ancak şikayetin çözümü için bir çalışma yapılmadı, kendilerine gitmem” dedi.

MHP li Osmanağaoğlu kapıları kapadı: İzmir Büyükşehir’e gitmem!

EGEDESONSÖZ- MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İzmir Marriott Otelde düzenlediği basın toplantısında İzmir'in 30 ilçesinde gerçekleştirdiği "Millet Vekiliyle Buluşuyor" programına ilişkin gözlemlerini basın mensupları ile paylaştı.

45 KAMU KURUMUNA YAZI YAZDIK
MHP’li Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada "TBMM'nin çalışmalarına ara vermesinin hemen ardından gerçekleştirmeye başladığımız "Millet-Vekiliyle Buluşuyor" çalışmalarımız kapsamında 30 ilçemizde, muhtarlarımızla, STK Temsilcilerimizle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu çalışmalarımızda edindiğimiz izlenimler neticesinde 45 Kamu Kurumuna 253 konu hakkında vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini içeren yazı yazdık. Elbette amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, çözüm için çaba sarf etmek. Ama bir diğer maksadımız ise söz konusu sorunların muhataplarını bu sorunlardan haberdar etmek ve çözüm önerilerimizi de paylaşmak" ifadelerini kullandı.

VERİMLİ TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son 1 aydır gerçekleştirdiği çalışmalarda 500'ün üzerinde muhtar, STK, kamu kurum ve kuruluşu temsilcisiyle bir araya gelindiğini söyleyen Tamer Osmanağaoğlu; "500'ün üzerinde muhtarımızla bir araya geldik. STK Temsilcilerimizle, Oda Temsilcilerimizle, Birlik Başkanlarımız ve Yönetimleriyle istişarelerde bulunduk. Talepleri alıp yetkili kurumlara ilettik. Takibine başladık. Bu çalışmalarımızda MHP İzmir İl Teşkilatımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz de hazır bulundu. Dolayısıyla vatandaşlarımızın dertlerine çözüm üretecek olan tüm paydaşların bir araya geldiği çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Ve bundan sonra ilgililere ilettiğimiz bu sorunların çözümü için takipte bulunacağız" ifadelerini kullandı.

BENİM DE GEDİZ ELEKTRİK’TEN ŞİKAYETLERİM VAR
Vatandaşlardan Gediz Elektrik ve İZSU’dan taleplerinin yoğun olduğunu belirten Osmanağaoğlu, “Gediz Elektrik ile ilgili alt yapı sorunlarına ilişkin yoğun talep aldım. Ben de İzmir’de yaşıyorum ve elektrik konusunda benim de şikayetlerim var. Diğer yandan gittiğim her yerde GEDİZ Elektrik'in çok ciddi anlamda yenileme çalışması olduğunu görüyorum. GEDİZ ile ilgili sıkıntıları mutlaka enerji bakanlığına taşıyıp sorunları da çözmeye çalışıyoruz. İZSU ile ilgili talepleri İzmir Büyükşehir Belediyesi  ile paylaşmadım. Geçmişte biz vatandaşlardan gelen şikayetleri kendilerine iletiyorduk ancak ne şikayetin çözümü için bir çalışma yapılmadı ne de kendilerinden dönüş alabildik. Yaptığımız çalışmalarda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasına giren birçok sorunun yıllardır çözüm beklese de çözülmediğine şahitlik ettim. Vatandaşlarımız artık bu kabiliyetsizliğin ceremesini çekmek mecburiyetinde olmadıklarını yüksek sesle dile getiriyor. Sadece şehir merkezleri değil kırsalda da Büyükşehir Belediyesine karşı ciddi bir tepki bulunuyor. Bu sorunlarla ilgili notlarımızı da aldık. Çünkü gerçekleştirdiğimiz bu programlar Milliye Hareket Partisi'nin "Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben" ilkesinin bir uzantısıdır. Dolayısıyla amacımız söz dalaşı yaratmak değil, vatandaşımızın sorunlarını çözmek" dedi.

CEMİL TUGAY’IN BİR ÇALIŞMASI YOK
31 Mart Seçimleri’nin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cemil Tugay’ın performansını değerlendiren Osmanağaoğlu, “Ben İzmir’de çalışma olduğunu düşünmüyorum. 6 ay içerisinde yapılmış bir proje var mı?”

Merkezi hükümetin İzmir’in sorunlarının çözülmesi noktasında oldukça duyarlı olduğunu söyleyen MHP’li Osmanağaoğlu, “İzmir’in önceliklerinden biri Körfez. İzmir için zaman kaybedilmemeli. Merkezi hükümet bu konuda çok duyarlı. İttifak paydaşımız olarak onların verdikleri mücadeleye görüyorum. İzmir’in bir diğer sorunu gecekondu. Bir an önce gecekondu bölgelerindeki yapılarda yaşayan vatandaşlarımız için çalışmalara başlanılmalı. İzmir bunları hak etmiyor” dedi.

HARMANDALI ÇÖPLÜĞÜ PATLADI, PATLAYACAK
Harmandalı Çöplüğü'ne dikkat çeken Osmanağaoğlu, "Belediyecilik yaşadığı şehre hizmet etmek adına proje üretmektir. İzmir Harmandalı Çöplüğü’ne müdahale edilmesine ilişkin konuşmaktan dile getirmekten biz yorulduk. Harmandalı çöplüğü patladı patlayacak. Bunda hepimiz mesulüz. Harmandalı Çöplüğü’nün etrafında binlerce, yüzlerce ev var. Bu çöplük patladığı zaman oradaki insanımızın zarar görmeme ihtimali yok. Bu çöplüğün bir an önce artık kapatılması gerekli tertibin alınıp ıslah edilmesiyle ilgili çalışmalara başlanılması gerektiğini düşünüyorum. İzmir'de büyükşehirde, yerel belediyelerde de sadece en önemli şey çöp toplamak" diye konuştu.

SORUNLARI TBMM KÜRSÜSÜNDEN DE DİLE GETİRECEĞİM
Osmanağaoğlu basın toplantısında şunları söyledi:

"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman birinci önceliğimiz ülkemiz ve milletimiz oldu. Dolayısıyla "millet olmazsa, memleket kalmazsa neyin siyasetini yapacağımızı" her zaman sorgulayan ve buna göre adım atan bir siyasi usul ve üslupla hareket ettik. Ne mutlu ki bu anlayışımızın olumlu dönüşlerini de alanda vatandaşlarımızdan görüyoruz. Bizim İçin en büyük kıvanç ise vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesine sunduğumuz katkı oluyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına başlayacağı 1 Ekim tarihinden itibaren her bir mahallemizden bizlere ulaştırılan, her bir ilçemizde malumumuz olan sorunları TBMM kürsüsünden de gündeme getirmeye devam edeceğim.

 
Turizm cennetinde arsa satışı!
 
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Çınar Airlines. 26 Eylül 2024 Perşembe 17:23

gene bos muhabbet gene ülkü!cüler.

Yorumu oyla      0      0  
menemenli 26 Eylül 2024 Perşembe 17:08

cemil tugay da ağlıyordu zaten sen ona gidesin diye... vasıfsız..

Yorumu oyla      1      0  
26 Eylül 2024 Perşembe 14:39

HALKIN SEÇTİĞİ BELEDİYE BAŞKANINA KAPI KAPTMAK NEDİR, YILLARDIR AKP MHP İKİLİSİ ÜLKENİN İÇİNDEN GEÇTİNİZ, NE EKONOMİ KALDI, NE EĞİTİM NE SAĞLIK. NEDEN DEMOKRASİ İŞTE YÜZDE 52 OY ALDINIZ DİYE, O YÜZDE 2 YÜZÜNDEN YÜZDE 48 ÇİLE DOLDURUYORUZ.

Yorumu oyla      7      0  
izmirli 26 Eylül 2024 Perşembe 14:36

ülkenin içindeki sorunları Devlet beye iletiyor musunuz ?. İşsizlik, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı almış yürümüş, emekliler geçinemiyor, İzmir basmane kaçak göçmen merkezi olmuş, afrikalı, suriyeli, afgan kaynıyor. Sınırlar açık akın akın afgan geliyor. Uyuşturucu sorunu almış yürümüş, kadın cinayetleri durdurulamıyor. Ülkede doktor kalmamış, göz doktoru izmir merkezinde yok selçuk, tire vs gitmek gerekiyor. Bunları da ilet bizden mesaj, halktan.

Yorumu oyla      5      1  
Komedi 26 Eylül 2024 Perşembe 14:13

Cemil Tugay bu karar sonrası perişan olmuş, odasından çıkmıyormuş. Lütfen kararınızı gözden geçirin; siz olmadan olmaz.

Yorumu oyla      3      0  
izmirli 26 Eylül 2024 Perşembe 13:56

sana ne ki..?

Yorumu oyla      3      0  
VfV 26 Eylül 2024 Perşembe 13:15

Büyük kayıp. Lütfen git.

Yorumu oyla      5      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç'tan Meclis'e çağrı: Gerçek beka sorunu suç ve şiddet!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Gerçek beka sorunumuz şu anda ...
Milletvekili İnan, o ziyareti yorumladı: 'Zamanında Kocaoğlu da Aydın Şengül'le gitmişti!'
AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı’nın, İzmir Büyükşehir Başkanı Cemil ...
Kemal ANADOL yazdı... Bir portre: Sadullah Usumi
Kemal ANADOL yazdı... Bir portre: Sadullah Usumi
 
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir'i dünyaya asıl onlar tanıtıyor ama...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir'i dünyaya asıl onlar tanıtıyor ama...
Erdoğan: Batılı ülkeler İsrail'e sessiz kalıyor!
Birçok Batılı ülkenin İsrail'in Gazze katliamına sessiz kalmaya devam ...
Sosyalist Enternasyonal'e toplantı çağrısı: Ramallah’ta yapalım
ABD'de katıldığı toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sosyalist ...
 
Bakan Fidan: Gazze'deki durum kabul edilemez!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları toplantısında, "Gazze'deki ...
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Putin ile görüştü
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya Devlet Başkanı ...
CHP'li Bakan'dan Yerlikaya'ya istifa çağrısı: Hepinize yazıklar olsun!
CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir'i dünyaya asıl onlar tanıtıyor ama...
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva