HABERLER>POLİTİKA
25 Şubat 2016 Perşembe - 15:19

Meral Akşener'e genel başkan gibi karşılama!

Denizli İl Teşkilatı'nın görevden alınan İl Başkanı Yasin Öztürk'ün daveti üzerine bugün Denizli'ye gelen MHP'nin muhalif isimlerinden Meral Akşener, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 

Meral Akşener e genel başkan gibi karşılama!

MHP'de Denizli'den yükselen güçlü parti içi muhalefet, genel başkan adaylarından biri olan Meral Akşener'i de harekete geçirdi. Görevden alınan Yasin Öztürk'ün başkanlığını yürüttüğü tertip komitesinin daveti üzerine bugün Denizli'ye gelen Meral Akşener, Ankara yolundaki Denizli Organize Sanayi Bölgesi girişinde yaklaşık 2 bin partili tarafından karşılandı. İlk ziyaretini MHP Denizli İl Başkanlığı'na yapacak olan Akşener'i yaklaşık 300 araçlık konvoy takip etti.

http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2016_02/2016_02_25/ade57854b81028170baee6a5108c2f54.jpg
Akşener'in Denizli ziyaretine MHP İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu da eşlik etti.

"YA BAŞBAKAN OLACAĞIM YA DA BAŞBAKAN OLACAĞIM"
MHP'nin muhalif isimlerden Meral Akşener, EGS Kültür ve Kongre Merkezi girişinde de partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Zeybek oynanarak karşılanan Akşener, efe fesi takarak, cepken üstüne kartal kanadı giydi. Denizli'nin yanı sıra Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak'tan da çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Akşener salona yaklaşık 20 dakikada girebildi.

Salonu dolduranları Bozkurt işaretiyle selamlayan Akşener'e çiçek verildi, çok sayıda partili fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Salona, 'Topuklu Efe, Denizli'ye hoş geldin', 'Topuklu Efem Nazilli teşkilatı seninle' afişleri asıldı.

MHP'li Meral Akşener Tertip Komitesi'nin başkanı Yasin Öztürk'ün MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden alınmasıyla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Akşener, "Biz Türkiye'yi yönetmeye geliyoruz. Hani dedim ya, 'Ya başbakan olacağım ya da babaanne.' Babaannelikten vazgeçtim. Ya başbakan olacağım, ya da başbakan olacağım. Bir yola çıktık. 11.9'u ülkücüler kabul etmediği için yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi'nin, ülkücü hareketin yüzde 11.9 gibi bir sonuçla irtifa etmesi, buna rıza göstermesi mümkün değildir. Türk milliyetçileri inandı, Kuvayi Milliye ateşi yandı. Yetkinin tamamını kullanırsan sorumluluğunu üstleneceksin kardeşim. Kaçmak yok. Kaçabilirsiniz, ama biz o kongreyi Allahın izniyle sizin iradenizle inşallah ikmal edeceğiz ve gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

"BEN KOLTUK DEĞİL, AYAKKABI ESKİTECEĞİM"
Genel Başkan olması halinde ön seçim sözü veren Akşener, "1200 delegeyle, 1500 kişiyle görüştüm. İlk Denizli'den başlamıştı bu işaret fişeği. Hakim huzurunda ön seçim yapacağım. 10 milletvekili çıkaran bir ile kontenjan gönderilmez. Kalkmamak için oturursanız o koltuk eskir, koltuğu eskitmek yerine ayakkabı eskiteceğim. Siz de ayakkabı eskiteceksiniz. Türkiye'de MHP'ye teveccüh gösteren herkesi bu çatının, ocağın altına, yanına davet edeceğiz" dedi. Kendisine destek verenlerle yol arkadaşlığı değil kader birliği yapacaklarını, kader birliğinin mezara kadar olduğunu savunan Akşener, "Teşkilatlar kapatıyorlarmış ne gam. Önce Allah, sonra millet kapatmasın. Milletin MHP'ye nasıl bir teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Darmadağın şu güzel ülkemin bir tarafında sanki iç savaş var, bir tarafta büyük şehirlerde ne zaman bomba patlayacak korkusu var, bir tarafta insanlar ayrıştırıldığı için iş bulamayan üniversite mezunu oğullarınız, kızlarınız var. Mutlu bir millet, devlet bu ülkenin hakkıdır. Bunu ülkücüler başaracaktır, başaracağız. Bu kalabalık bu yeminin bir tezahürüdür" diye konuştu.

HÜKÜMETE ELEŞTİRİ 
AK Parti hükümetini eleştiren Akşener şöyle konuştu:

"Biz Türkiye'yi, insanlarımızı, bire bir bu hamaset ve kutuplaşmayla bölen zihniyeti unutmayacağız, ülkücülere parya muamelesi yapanları unutmayacağız. AKP'lilerin yeğeni, çoluğu çocuğu özel kalemlikten devlet memuru öğretmen olabildiği bir Türkiye'yi unutmayacağız. Ayakkabı kutularından çıkan paraları unutmayacağımız gibi hallerde çürük sebze toplayan analarımızı unutmayacağız. Biz bu ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı terör örgütü başı deyip hapse gönderenleri unutmayacağız. Biz işi gücü bizim gibileri takip etmekle görevli olan ama Ankara'nın göbeğinde 28 canımıza mal olan istihbarat zafiyetini unutmayacağız. Devlet aklını ortadan kaldırıp şahsi dostluklardan şahsi düşmanlıklara evrilen ilişkilerin cıvıklığını, ciddiyetsizliğini de unutmayacağız."

"BUGÜN BURADAN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ ÇIKIYOR"
Güneydoğu'da yaşanan terör sorununu çözeceklerini, terörün AK Parti'nin çözüm süreci nedeniyle bu noktaya geldiğini öne süren Akşener, "Biz bırakmayacağız. Allah nasip eder de genel başkan seçilirsem hep beraber Güneydoğu'ya gidiyoruz. Şırnak'ta kalacağız, Hakkari'de kalacağız, düğünlere gideceğiz, ama gencecik size kurşun atanlar var ya, o elleri de and olsun, şart olsun kıracağız. Türkiye'ye demokrasi ve adalet getireceğiz. Bugün buradan gençlerimizin, bozkurtlarımızın, Asenalarımızın haydi bakalım MHP'nin iktidara yürüyüşü başlıyor. Bugün buradan bir iktidar yürüyüşü çıkıyor. Ülkücü iradenin, Türkiye'ye vaziyet etme iradesi ortaya çıkıyor" diye konuştu. Akşener daha sonra partilileri selamlayarak salondan ayrıldı.

"BEN CHP'LİYİM AMA OYUM SENİN MERAL AKŞENER"
MHP'nin muhalif isimlerinden Meral Akşener, EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde partililere seslendikten sonra, Delikliçınar Meydanı'na geldi. Akşener'i burada kalabalık grup karşıladı. Yüzlerce kişi, 'Başbakan Meral' sloganları attı. Meral Akşener, Gazi Bulvarı'nda yürürken zaman zaman izdiham yaşandı. Meral Akşener'i karşısında gören ve adının Vicdan Deda olduğu öğrenilen kadın, "Ben CHP'liyim ama oyum senin Meral Akşener. Ancak, bir şartım var. Önce MHP'ye genel başkan olman lazım" dedi.

Meral Akşener, bu kadına sarılıp teşekkür ederken, yanındaki bir kişi, "Merak etmeyin hanımefendi. Biz, MHP ile CHP'yi birleştireceğiz zaten" diye konuştu. Akşener de gülümsedi.

Her gittiği yerde başta kadınların kendisine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Akşener, "CHP'li ve başka partilerden olduğunu, ancak bize oy vereceğini söyleyen çok insanımız var. Özellikle kadınların yakın ilgisi beni çok mutlu ediyor" dedi.

Akşener, Gazi Bulvarı boyunca vatandaşları selamlayıp, zaman zaman kaldırımdakilere karanfil verdi. (dha)

 
Afyonkarahisar şehidini uğurluyor
 
Kuzenini balkondan atan sanığa 25 yıl hapis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli eski vekile Erdoğan’a hareket davası!
CHP İzmir Eski Milletvekili Oğuz Oyan hakkında, Sol gazetesinde kaleme ...
Bakan Ramazanoğlu; 'Cansel benim içimde bir yanan ateş'
Bakan Sema Ramazanoğlu, Denizli programında, Kayseri'de öğretmeninin cinsel ...
AK Parti’den jet ‘Bayındır’ açıklaması: Anıt ağaçlar…
Başkan Delican tartışmalara neden olan Bayındır Arıkbaşı’ndaki anıt ağaçların ...
 
Durak ve Şahin anlattı: O ziyaretler 2019 kulisi mi?
Menemen Belediye Başkanı ile Karşıyaka Eski Belediye Başkanı’nın Genel ...
Davutoğlu'ndan flaş ateşkes mesajı
Ankara saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın taziyesine katılan HDP'li ...
AK Partili Sürekli’den Selçuk’a hastane müjdesi
İzmir Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali ...
 
Bahçeli’den o 2 isme: Bunlara ne oluyor!
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Devlet Bahçeli ile görüştü. Baki Ersoy, ...
Çavuşoğlu: Suriye’nin bölünme riski var
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin Suriye açıklamasını ...
Türkeş’ten Lüksemburg’a sert tepki!
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 'Türkiye-Rusya gerilimi NATO kapsamına ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva