HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Ekim 2013 Cumartesi - 14:07

Makedonya göçmenlerinden Sındır’a ziyaret

Makedonya Göçmenleri Derneği Bornova Şubesi, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı ağırladı. Dernek üyelerine göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeleri anlatan Sındır, ‘‘İlçemizdeki hemşeri derneklerimizle birlikte daha da güzel işler yapacağız’’ dedi

Makedonya göçmenlerinden Sındır’a ziyaret

İZMİR-İlçe sınırları içerisindeki bütün dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile  sık sık bir araya gelen ve pek çok ortak etkinlik ve çalışmada işbirliği yapan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bu kez Makedonya göçmenlerine konuk oldu. Makedonya Göçmenleri Derneği Bornova Şubesi Başkanı Ercan Kahya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen özel toplantıda bir sunum yapan Sındır, Bornova Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana hayata geçirdikleri projeleri görsel bir sunum eşliğinde anlattı.
 
Derneğin ilgisi ve ilçe halkına karşı taşıdığı sorumluluğun mutluluk verici olduğunu olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Sizler sadece Makedonya göçmenleri değil, Bornova'nın tamamı için hizmet ve proje üretmeye gayret ediyorsunuz. Bu anlamda benden Belediyemizin projelerini anlatmamı istemeniz ve buna destek olma çabalarınızı çok olumlu buldum. Eminim siz ve sizler gibi tüm hemşeri derneklerimizle birlikte çok daha güzel işler yapacağız. Bu toplantı bunun göstergesidir" diye konuştu.
 
Özellikle eğitim, sağlık ve kültür başta olmak üzere pek çok alanda yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiren dernek üyeleri ise Başkan Sındır’ın detayları ile anlattığı tüm çalışmalardan daha fazla vatandaşın haberdar olması ve faydalanması gerektiğini belirttiler.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nusret ERCAN 22 Ekim 2013 Salı 12:18

Değerli arkadaşlar Aşağıdaki bazı yorumları okuyunca Dernek yöneticisi olarak hemşerilerimiz adına Üzülüyorum Belediye Başkanımız geldi bizi onurlandırdı yaptıklarını ve projelerini yapacaklarını anlattı bizler dernek üyeleri keyifle dinleme fırsatını bulduk. Gelelim siyasi yorumlara Öncelikle derneğimiz bir siyasi partiye endeksli bir dernek değildir. İçimizde C.H.P.’li A.K.P.’li M.H.P.’li Farklı düşüncelere sahip üyelerimiz var, yönetim olarak Partiler üstü bir yönetim anlayışımız var. Öncelikle hemşerilerimizin sorunları ve normal olarak Ülke sorunlarıylada ilgiliyiz. Dernek yönetimine gelince onbeş kişiden oluşuyor çok şükür hepsinin kendi işi gücü var kariyerlerini yapmış arkadaşlardan oluşuyor. Üç arkadaşımız Belediyede çalışıyor bu arkadaşlarda yönetime girmeden önce Belediyede çalışıyorlardı, Şube Başkanımız Bornova Belediyesinde Meclis üyesi Aynı zamanda Özel bir şirkette yönetici durumunda, sorun Ercan KAHYA’yı yıpratmak için A.K.P’li amcası söz konusu yapılıyorsa bu çok ayıp hangimizin akrabalarında farklı siyasi görüşü olmayanımız var? Bende şunu hatırlatmak istiyorum doksan yaşında dedesi var hayatta koca çınar Azem Kahya C.H.P’ye yıllarını vermiş bir partili eski partililer bilir. Bende C.H.P’liyim otuz yıldır Çamdibindeyim siyasi düşüncelerimden hiç taviz vermedim siyasi rüzgarlara göre eğilip bükülmedim başka partilerede gitmedim. Taraf oldum diye hiçbir partilimi ötekileştirmedim. Ve şu an coçukluğundan beri bildiğim tanıdığım için Ercan Kahya’nın yanındayım. Şunu demek istiyorum böyle çok basit yakıştırmalarla uğraşmayalım kimseye yararı olmaz kendimize zarar vermiş oluruz. Ercan Kahya’yı eleştireceksek yaptıklarını ve yapamadıklarını ne yapması gerektiğini ortaya koyalım oda bunlara bakarak daha iyisini yapmaya çalışacağına eminim. Saygılarımla.

Yorumu oyla      21      6  
yıldırım beyazıt 21 Ekim 2013 Pazartesi 18:50

güç verir mi vermez mi sanırım bayramın 4. günü anlaşılmıştır.meyve veren ağaç taşlanır. sizin yaptığınız siyaset şekli mazide kaldı.kıskanmayalım.çalışalım.ama bel altından değil.daha iyisi için. ercan bey doğru adamdır, doğru yoldadır. destekliyoruz.hep beraber ona destek olmak herkesin yararınadır. gelin birlik olalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz.

Yorumu oyla      25      8  
çamdibi 21 Ekim 2013 Pazartesi 17:45

ercan başkan doğru yoldasın çekemeyenler,senin meclis üyesi olmanı isteyenler nerede bileğini bükemeyenler saçmalıyor işe ihtiyacı olanları aldı kamil başkan.Belediye başkanı işe alırken ırkını,partisinimi soruyor ihtiyacı olanı alıyor ayıp insanları sınıflandırmayın.Anavatanın solundan gelenler nerede.

Yorumu oyla      25      8  
erzene mahallesi 20 Ekim 2013 Pazar 01:14

beş senedir topçu tugayı duvarını yıkıp yolu genişleticektiniz sayın başkan. bornova trafigi rahatlayacaktıproje hazırdı anlaşmalar tamamdı.lütfen açıklayın neden yapmadığınızı.

Yorumu oyla      17      5  
rafetpasalı torbesler 19 Ekim 2013 Cumartesi 23:33

ercan baskan bızım oralarada gelırmısın sayın baskanla senı ve baskanımızı beklıyoruz selamlar

Yorumu oyla      22      8  
torbes 19 Ekim 2013 Cumartesi 23:03

sube yonetımınden ıse gırmeyen kaldımı ve ıse aldıklarınız chp ye oy verecek mı sube baskanının amcası akp bornova ılce yonetıcısı dernek baskanı son gun de akp den ıstıa eden meclıs uyesı olan kısı kamıl baskana cok buyuk guc verır ınsalah ama baskan daha cok akp lıyı ıse alması lazım

Yorumu oyla      15      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da kaçak yapılara geçit yok!
Karşıyaka Belediyesi’nde kaçak yapılara karşı mücadele aralıksız devam ...
Çeşme kruvaziyere göz dikti: Yüzde 25 büyüdü!
Turizm cenneti Çeşme’ye önümüzdeki yıl için bağlantıları netleşen kruvaziyer ...
Oh be dünya varmış!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, “çiçeği burnunda” annelere “anne sütü ve ...
 
ESHOT'tan öğretmen ce öğrencileri uyarı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarından indirimli ...
Atıklar çevreye değil kampanyaya
Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ...
Karşıyaka’dan okullara park jesti
Karşıyaka Belediyesi okullara çocuk parkı yapıyor. İlkokula başlama yaşının ...
 
Bardakçı'dan Büyükşehir'e jet yanıt: İpe un seriyorlar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerilime ...
Bornovalılar’a ayrıcalıklı sağlık hizmeti
Bornova Belediyesi Özgül Gündüz Halk Sağlığı Merkezi, her yaştan binlerce ...
Hasanağa sağlıklı yaşamın yeni mabedi oldu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenleyerek Bucalıların hizmetine ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva