HABERLER>EGE
11 Ocak 2012 Çarşamba - 14:18

Liseli kız, terk edilince intihar etti

Aydın merkeze bağlı Tepecik Beldesi'nde annesi ile birlikte yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki Özlem Erkin, erkek arkadaşının kendisini terk etmesi nedeniyle bunalıma girip evdeki av tüfeğiyle intihar etti.

Liseli kız, terk edilince intihar etti

AYDIN-  Erkin, sosyal paylaşım sitesindeki profil bilgilerinde 'ilişki durumu' bölümüne "İlişkisi yok" yazınca kendisine cep telefonundan mesaj gönderen arkadaşına, "Ne okula gelecek ne de sınava girecek durumum yok" yanıtı yazdığı ortaya çıktı. Gözyaşları içinde kızını toprağa veren acılı annesi, "Sen benim meleğimdin, bunu nasıl yaparsın?" diye feryat etti.
 
Olay, Tepecik Beldesi Sami Gersoy Sokak'taki evde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Özlem Erkin, iddiaya göre, aynı sınıftaki 18 yaşındaki H.G. ile bir süre önce arkadaşlık yapmaya başladı. H.G., dün Erkin'e ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine bunalıma giren liseli kız, birlikte oturduğu annesi Gülten Erkin ile bir süre oturduktan sonra kendisini odasına kapattı. Sosyal paylaşım sitesindeki ilişki durumunu "İlişkisi yok" olarak değiştiren Erkin, kendisine cep telefonundan mesaj gönderen arkadaşına, "Ne okula gelecek ne de sınava girecek durumum yok" yazılı cevap gönderdi. Odasına girdikten bir süre sonra içerden tüfek sesiyle irkilen anne, koşarak kızının yanına gitti. Odanın kapısını açan talihsiz kadın, kızının cesediyle karşılaşınca şoka girdi.
 
Çığlıkları duyan komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, yapılan ilk incelemede her hangi bir intihar notuna rastlamazken, çenesinin altına dayadığı tüfekle yaşamına son veren Erkin'in cesedi Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
 
ANNE VE BABA AYRILMIŞ
Derslerinde başarılı ve arkadaşları tarafından da sevilen bir öğrenci olan Özlem Erkin'in ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bir süre önce eşinden boşanan ve kızıyla yaşamaya başlayan Gülten Erkin'in, her hangi bir tehlikeye karşı evde tüfek bulundurduğu öne sürüldü.
 
Özlem Erkin ile aynı sınıfta eğitim gören eski erkek arkadaşı H.G.'nin yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve 18 yaşını doldurunca da yurttan çıkartıldığı, bunun üzerine de arkadaşlarıyla ev kiraladığı ortaya çıktı. H.G.'Nin, dün okulda görüştüğü Özlem Erkin'e, ayrılmak istediğini söylemesinin ardından talihsiz kızın ağlayarak eve gittiği belirtildi.
 
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Genç yaşta hayata veda eden Özlem Erkin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından bu sabah saatlerine ailesine teslim edildi. Cenaze Tepecik Camii'ne getirildi. Liseli kızın arkadaşları, "Özlem, bizi sınıfta bekliyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne Gülten Erkin yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta dururken, "Sen benim meleğimdin, arkadaşların burada sen nerdesin? Sen hayat doluydun, bunu nasıl yaparsın" diye feryat etmesi yürek dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından genç kız, Tepecik Belde Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ARKADAŞLARIN İFADELERİNE BAŞVURULACAK
İntihar ardından jandarma soruşturma başlatırken, çoğu yaşı küçük olan Erkin'in arkadaşlarının savcılık tarafından ifadelerine başvurulacağı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bu kayıp çok acı belki 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:51

ama açık açık konuşmak lazım ki dünya gerçeklerinden uzak SALAK ve APTAL bir nesil yetişmekte...

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege’de okullara kar tatili
Kar yağışı nedeniyle Muğla, Denizli ve Uşak'ın bazı ilçelerinde ilköğretim ...
Uşak Üniversitesi'nde kopya skandalı
Uşak Üniversitesi Eski Rektörünün eşi Ayşin Şişman'ın da aralarında bulunduğu ...
Kuşadası'nda tarihi eser operasyonu
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde polis tarafından yapılan operasyonda, 16 ...
 
Muğla dağ köylerinde eğitime kar engeli
Muğla Valisi Fatih Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamayla, merkeze ...
Köyceğiz, Venedik gibi oldu
Ege Bölgesi'ni geçen hafta sonu etkisi altına alan sağanak yağış ve lodos ...
Sendika yasa tasarısına, sendikalardan tepki
KESK Manisa Şubeler Platformu'na bağlı sendikaların üyeleri, PTT Manisa ...
 
TOKİ sakinlerinin donuyoruz isyanı
Balıkesir'de TOKİ'nin dar gelirli aileler için yaptığı 2'nci Etap H bloklardaki ...
Ağabeyinin ardından ablasını da kurtardı!
Kemik iliği nakliyle önce 9 yaşındaki ağabeyi Veysel'e, üç gün önce de ...
Marmaris'te yapılacak kent meydanı tanıtıldı
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kaçak olduğu için belediye tarafından yıkılan ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva