HABERLER>GÜNCEL
8 Kasım 2011 Salı - 14:57

Kızına çarpıp kaçan sürücüye, babadan tepki

Bornova’da, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobilin sürücüsünün, yaya geçidinde çarpıp kaçtığı 9 yaşındaki Nurten Aytekin'in yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor.

Kızına çarpıp kaçan sürücüye, babadan tepki

İZMİR - Küçük kızın babası Ömer Aytekin, "Böyle bir insafsızlık olur mu? Yaralı küçük bir kızı hastaneye götürmek yerine öylece bırakmak hangi vicdana sığar?" derken, sürücünün henüz yakalanamamasına da tepki gösterdi.
 
Kaza, geçen perşembe günü saat 21.00 sıralarında, Yunus Emre Caddesi Mevlana Mahallesi girişinde meydana geldi. Nihat Gündüz İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Nurten Aytekin ile ablası 11 yaşındaki Zehra Aytekin, kamyon şoförü babası Ömer Aytekin'e ait kıyafetleri almak üzere birkaç sokak uzaklıkta bulunan amcalarının evine gitmek istedi. Geldikleri yaya geçidinde yeşil ışığın yanması ardından yolun karşısına geçtikleri sırada, ablasının arkasında kalan Nurten Aytekin'e, plaka ve sürücüsü belirlenemeyen siyah renkli otomobil çarpıp, kaçtı. Kardeşine otomobilin çarptığını gören Zehra Aytekin baygınlık geçirdi. Yaralanan küçük Nurten'i görenler sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi, kazayı polise bildirdi.
 
İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan küçük kız, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Başında şişlikler oluşan, sağ kolu kırılan ve kalçası çıkan çocuğun sağlık durumunun kötü olduğu bildirildi. Nurten Aytekin, hastanenin Çocuk Cerrahisi Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alındı.
 
ABLASI KAZAYI ANLATTI
Kazayı anlatırken geçirdiği şoku bir kez daha yaşayan, Nihat Gündüz İlköğretim Okulu öğrencisi 4'üncü sınıf öğrencisi Zehra Aytekin, şunları anlattı:
 
"Kardeşimle birlikte babamın eşyalarını almak için amcama gidiyorduk. Yeşil ışık yanınca yaya geçidinden karşıya geçtiğimiz sırada, arkamda kalan kız kardeşime siyah renkli bir otomobil çarptı. Kardeşime sağ tarafından çarpan otomobil hiç durmadı, kaçtı."
 
Söz konusu bölgede birden fazla kazanın meydana geldiğini, bu nedenle, sürücülerin dikkatli olması için kamera konulmasını, yayaların güvenli geçişlerinin sağlanabilmesine yönelik de yaya üst gedi yapılmasını isteyen Ömer Aytekin, "Kızım şimdi yoğun bakımda. Doktorlar en fazla 1 dakika gösteriyor ve bilgi vermiyorlar. Ayağının kırıldığını, kalçasının çıkmış olduğunu ve kafatasında şişlikler meydana geldiğini biliyoruz" dedi.
 
Polisin çevrede bulunan işyerlerinin kameralarını incelediğini, sürücünün de henüz yakalamadığını belirterek tepki gösteren Ömer Aytekin, "O adamın vicdanına kalmış birşey. Böyle bırakmaması, kızımı hastaneye götürmesi lazımdı. Kızım soğuk betonun üzerinde yarım saat ambulans bekledi. Kaçmayıp, insanlık görevini yapması lazımdı. Kim olursa olsun böyle bir durumda doğru olanı yapmalıydı. Ama o sırtını çevirdi" diye konuştu.
 
"BAYRAM BİZE ZEHİR OLDU"

Eşinin hastaneden ayrılmadığını belirten Ömer Aytekin, "Nurten'in dışında, Zehra, 7 yaşında Yasin ve 4 yaşında Hüseyin adlı 3 çocuğum daha var. Evde kimse yok. Eşim hastanede olduğu için çocuklarıma ben bakıyorum. Ama ne yemek yapmasını biliyorum, ne de ev temizliğinden anlıyorum. Yaşlı annem geldi o yardım etmeye çalışıyor. Bayram zehir oldu, perişan olduk burada" dedi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Doğal Yaşam Parkı'na ziyaretçi akını
İzmir Doğal Yaşam Parkı, bayramda ziyaretçi akınına uğradı. Doğal Yaşam ...
Türkegül Kocaoğlu'ndan huzurevine ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, ...
İzmirliler “Atatürk’e saygı” için yürüyecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Atatürk’e Saygı Yürüyüşü”, ...
 
Gaziemir'de bayramın gündemi deprem ve terör
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 24 askerin şehit düşmesinin ...
CHP'den 'Erciş il olsun' teklifi
Anamuhalefet partisi, perşembe günü Erciş'in il olması için kanun teklifi verecek.
Baydemir'e 28 yıl hapis istemi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir hakkında, “terör ...
 
O Hava Kuvvetleri’nin gözdesi
İzmir’in güzel kızları, boyozu, Kızlar Ağası Hanı, Kemeraltı Çarşısı, ...
İzmir hastaneleri çürük çıktı
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aytun Çıray, İzmir’deki hastanelerin depreme ...
İzmir Emniyet Müdürü merkeze alındı
İçişleri Bakanlığı tarafından bayramdan önce hazırlanan emniyet müdürleri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva