HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Nisan 2016 Perşembe - 09:55

KENT’ten Karşıyaka’ya hizmet adası

Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş. tarafından işletilen eski Ocakbaşı Et Restoran, üç tesisin buluştuğu yepyeni bir hizmet adasına dönüştü. ‘Kent Konsept Mutfak’ın ardından ‘Kent & Koop Gıda Market’ ve ‘Mavişehir Kafe’ de 9 Nisan Cumartesi günü İzmirlilere kapılarını açıyor.

KENT’ten Karşıyaka’ya hizmet adası

Sosyal tesislerden daha fazla insanın yararlanmasını sağlamak ve sağlıklı gıdaları hesaplı fiyatlarla halka sunmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir’de bulunan eski Ocakbaşı Et Restoran’ın alanında yepyeni bir konsept oluşturdu. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından geçtiğimiz aylarda Ocakbaşı’nın yerinde hizmete sunulan ‘Kent Konsept Mutfak’ isimli restoranın ardından; aynı alanda ‘Kent & Koop Gıda Market’ ile ‘Mavişehir Kafe’ de 9 Nisan Cumartesi günü, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın da katılımıyla saat 10.00’da törenle hizmete açılacak.

UYGUN FİYATA GÜVENLİ GIDA
Kent & Koop Gıda Market’te, başta üretici kooperatiflerden gelen ürünler olmak üzere; sebze, meyve, balık, et, peynir, organik gıdalar, unlu mamuller, tatlılar, konserveler ve yağ çeşitleri gibi, pek çok farklı kalemde yiyecek ve içecek tüketiciyle buluşacak. Hesaplı fiyat politikasıyla fark yaratan market; sağlıklı ve güvenli gıdalara uygun fiyatlara erişmeyi mümkün hale getirecek. Ayrıca, kooperatiflerin ürettiği çiçekler de burada satışa sunulacak. Aynı alanda oluşturulan Mavişehir Kafe ise seçkin ortamı ve keyifli bahçesiyle 7’den 70’e tüm Karşıyakalılara hitap edecek. Sebze meyvenin en güzeli, organik ürünleri en çeşitlisi, Kent A.Ş. mutfağından; tatlılar, pastalar, börekler ve mezelerin en lezzetlisi, etlerin, şarküterinin en kalitelisi, yağlar, içecekler, bakliyatların en seçmecesi ile şaşırtıcı fiyatlarla daha binlerce ürün Kent & Koop Gıda Market’in raflarında üreticiden tüketiciye aktarılacak.

KİLO İLE KAHVALTI
Geçen Ocak ayında açılışı yapılan Kent Konsept Mutfak da özellikle ‘kilo ile kahvaltı’ uygulamasıyla kısa zamanda İzmirlilerden büyük ilgi gördü. Hafta sonları 08.00 ile 15.00, hafta içi de 08.00 ile 11.00 saatleri arasında kahvaltı hizmeti veren restoranda; tereyağından bala, börekten jambona kadar çok sayıda yiyecek çeşidi sunuluyor. Büfedeki kahvaltılık ürünlerden istedikleri kadar alıp, gramaja göre ödeme yapan misafirler, kişi başı ortalama 8 - 10 liraya kahvaltı yapabiliyor. Öğle yemeğinde geleneksel Türk mutfağından seçeneklerin sunulduğu Kent Konsept Mutfak, akşam da et restoran olarak, çok uygun fiyatlarla konuklarını ağırlıyor. Üç tesisin bir araya geldiği 7 bin 500 metrekarelik arazide, çocuklar için oyun parkı da bulunuyor.

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçiriyoruz. Hem üreticiyi desteklemek hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratacak olan tesisimizi hizmete açıyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 
Ette dereceli fiyat dönemi!
 
Ve 'kişisel veri' kanunu yürürlüğe girdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dumansız Bir Hava 7 Nisan 2016 Perşembe 10:23

Bir de Kent Konsept Mutfak Geceleri %100 Camlarla Kapalıyken SİGARA İÇİLMESE ve Uyarıcı Levhalar Asılsa da Karşıyaka Belediyesi Ceza Yemese

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’da dost belediyecilik!
Bornova Belediyesi, fiziki projelerin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal ...
Foça haykırdı: Kömürden kurtul, geleceği kurtar
‘Kömürden Kurtul, Geleceği Kurtar’ isimli panel, Foça Belediyesi Reha ...
Büyükşehir Avrupa’nın en büyük filosunu kuracak!
400 elektrikli otobüsle Avrupa’nın en büyük filosunu kurmaya hazırlanan ...
 
Buca’da köylere hizmet ofisi
Buca Belediyesi köy kültürünü yaşatıp, korumak için yaptığı destek çalışmalarına ...
Tarihi Asansör’de 3 günlük bakım molası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, ...
Cape Town Başkan Kocaoğlu’nu bekliyor
İzmir ile işbirliği anlaşması imzalayan G.Afrika’nın başkenti Cape Town’ı ...
 
Karabağlar'da seçim krizine nokta: Ve o 6 isim komisyonlarda!
CHP'li 6 meclis üyesini istifa noktasına getiren, katılım yetersizliğinden ...
Bayraklı'da operasyon sonrası Kocaoğlu sürprizi!
Bayraklı Belediyesi’ne yapılan operasyon sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Çiğli Meclisi'nde 'Kılıçdaroğlu' kavgası: Üyeler birbirine girdi!
Çiğli Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda Kılıçdaroğlu'nun Bakan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva