HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Temmuz 2024 Salı - 10:32

Karşıyaka'da söz halkta!

Yönetim politikalarına halkla birlikte yön veren Karşıyaka Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı için dış paydaş anketi başlattı. Vatandaşların görüşleri ile plana katkı sağlamasını amaçlayan anket, internet üzerinden katılıma açıldı. Başkan Yıldız Ünsal “Kentimizin geleceğini hep birlikte planlayacağız” dedi.

Karşıyaka da söz halkta!

Karşıyaka Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana her alanda uygulamaya geçirdiği ‘katılımcı demokrasi’ anlayışını 2025-2029 Stratejik Planı’na da taşıyor. Bu doğrultuda, vatandaşların belediye çalışmaları hakkındaki görüş, öneri ve beklentilerini belirlemek amacıyla dış paydaş anketi yapılıyor. Bilimsel yöntemlerle hazırlanan ve internet üzerinden tüm Karşıyakalıların katılıma açılan anket, 25 sorudan oluşuyor.

SON KATILIM 9 AĞUSTOS
“Belediyemizin geliştirilmesi gereken faaliyet ve hizmetleri nelerdir?”, “Belediyemizden beklentileriniz nelerdir?” ve “Belediyemize katkılarınız neler olabilir?” gibi soruların yanı sıra gelecek dönemde belediyeyi olumlu/olumsuz etkileyebilecek gelişmeler, fırsatlar ve tehditler gibi çeşitli başlıklarda da halkın görüşleri alınıyor. “Birlikte karar veriyoruz, birlikte yönetiyoruz” sloganıyla düzenlenen anketten elde edilecek veriler ile yeni stratejik plana yön verilmesi hedefleniyor. 9 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek ankete, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan linkten veya resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. 

KENTLİLERE KATILIM ÇAĞRISI
Tüm Karşıyakalılara ankete katılım çağrısı yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyakamızın gelecek 5 yılını kapsayan ve geleceğimize yön verecek Stratejik Plana halkımızın da dahil olması bizler için çok değerli. Bu anlayışla başlattığımız anketin sonuçları hazırlık süreçlerinde yol gösterici olacak. Halkımızın ve toplumun farklı kesimlerinin görüşlerini almak üzere başka çalışmalar da gerçekleştireceğiz. Bütün paydaşlarımızın görüşleri ışığında, katılımcı demokrasi anlayışımızı yansıtan bir plan hazırlayacağız. Bu yoldaki uygulamaların ilk adımı olan anketimize katılım sayısının yüksek olması çok önemli. Tüm kentlilerin katkılarını bekliyoruz” diye konuştu.

 
Konak parklarında önce spor sonra tarama
 
Sendika ‘bunun adı tehdit’ dedi, Tugay’a yanıt verdi: 31 Temmuz’un bağlayıcılığı yok!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan sarmis 31 Temmuz 2024 Çarşamba 09:22

Tebrik ederiz Sayın Ünsal ganim ama sözünüzde durma aartiyle ben ve kskliler rakip ediyoruz ve karar veriyoruz oylar chp ye İlk iş 1728-29 sokakların SEVGI YOLU istiyoruz tüm esnaf donanmaci mahallesi %98 si 1729 sokak spotculari sadece rugsat alıyorlar oy yok haraç ahli alınan esyalar ahli kayıt dışı Vergi yok kaldırım isgali çok evimin önünde oto park vark var giremiyorum işgal var Gazi engelli hamile yaşlı öğrenci ölme bahasina yola atlıyor ve kazalar cokkk oluyor önleyici, yarayi kesiniz kangren olmasın ksk gülsün 10 yıldan fazla yazıyoruz kent as olarak sahillere emekliler için cafe şart ucuz bunlar için size manifestosu verdik ksk liler olarak Çöplerin yerin altına alınsın Saat 22 den sonra izban önünde kavga ve isportacilar dilencilere gündüzleri oluyor Ayruca tüm ksk liler soruyor be ayrıcalık mustafa kemal pasa caddesinde Kırgız is hanımda çay ocağı var 131 no da sandalye ve masalar var işleten meclis üyesi diyemi ozgur öncelik var 1733 sokakta a 101 yani 3 aydan beri şu tamiratı yapıldı düzenlemeye gelen yok O köşede 4 adet çöp knoturyerler var cokk korkunç gözüküyor yerin altına alınız Yollara yaya geçidi çizgisi uyarılar ges ile okul önlerine seyyar satıcılar var guvenlik için zabıta polis isbirli ile güvenlik çemberi oto park sorunu kaeacan isralasi var park edemiyoruz Caylarin 5 yl ye Bira 75 TL Tostlarin 50 TL Yani %355 ucuzluk tüm ürünlerde Halk lokantasi acalım 355 TL tablosu Öğrenciler için ev yurt yardım is lazım Kilicdaroglu defi gibi balık yemegi degil turnayı öğretirken kazım 3 ile 10 yaşındaki öğrencilerin yüzde havuzuna aile ile vedaya öğrensinler ve kıyafet v Dersleri iyi olmatan öğrencilere evlerinde gönüllü öğretmenler ders versinler evlerinde Durumu iyi olmayan öğrencilere yiyecek içecek Maddi kitap yol Süt yardımı İşte halk belediyesi Ünsal olk siz yapinuz hanim bunları Başarılar dileriz 355lular olarak yapiniz

Yorumu oyla      0      0  
Sir alex ferguson 30 Temmuz 2024 Salı 14:30

plana katkıda bulunduk dikkate alırsınız umarım ;)

Yorumu oyla      2      0  
Şerafettin Zeyrek 30 Temmuz 2024 Salı 12:38

Aferin başkana, yeni bir anlayış getirdi. Bir de ilçede altı ayda bir toplantı yapıp partililerle buluşup, dertleşse ve sorunları dinlese daha da güzel olur.

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak parklarında önce spor sonra tarama
Konak Belediyesi, açık havada spor etkinliği düzenlediği parklarda Konaklıların ...
Selçuk'ta moloz seferberliği
Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde biriken ...
Yıkılacakları gündeme gelmişti… İki hastanenin kaderi belli oluyor!
İzmir’de Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapılması sonrası tartışmalara neden ...
 
Logistech Fuarı, 11 Eylül’de açılıyor
İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech – Lojistik, ...
Buca'da orman yangınlarına önlem
Ülke genelinde aşırı sıcak havanın etkisi ve dikkatsizlikler nedeniyle ...
Kemalpaşa'da iki yeni rekreasyon alanı yolda
Kemalpaşa Belediyesi, Armutlu ve Aşağıkızılca Mahallelerinde yapımı planlanan ...
 
Başkan Eşki'den Ayakkabıcılar Sitesi’ne ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yurtdışı ihracat rakamlarıyla ayakkabı ...
Çocuklara 'Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi'
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi, ...
Başkan Tugay'dan memurlara 31 Temmuz uyarısı: İmza yoksa yasal sınır!
İzmir Büyükşehir’de TİS krizi devam ederken Başkan Cemil Tugay büyükşehir ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Lider olmak
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Vasiyetini ne zaman yazmaya karar verdi?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Dünya Okuryazarlık Günü kutlu olsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tüzükle demokrasi gelir mi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Sodom ve Gomore günleri
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Türkiye'de hayvansal ürünlerde fiyatlar neden yüksek?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Öğrencilerin kötü kaderi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İngiltere'de ırkçı saldırılar ve Solingen
Kemal ARI
Kemal ARI
Halide Onbaşı’nın günlüğü…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva