HABERLER>SEÇİM 2015
11 Kasım 2013 Pazartesi - 16:14

Karabağlar aday adayı Yıldız’dan eczacılarla gövde gösterisi

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ali İhsan Yıldız meslektaşları ile Karabağlar’da bir araya geldi.

Karabağlar aday adayı Yıldız’dan eczacılarla gövde gösterisi

Aralarında İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve Yönetim Kurulu, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 81 Girişliler Sözcüsü Nazlı Güler Tepe, Çağdaş Eczacılar Derneği Başkanı Levent Budak, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Aylin Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu, Karabağlar’da eczacılık yapan 100’e yakın eczacı katıldı. Ayrıca çok sayıda Karabağlar Belediye Meclis Üyesi A. Adayının toplantıya katılıyor olması da gözlerden kaçmadı.

“İNŞALLAH ADAYLIĞI KESİNLEŞİR O ZAMAN KUTLAMAYA GELİRİZ”
Toplantı katılımcıları arasında ismi geçen CHP Manisa Milletvekili Ecz Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz’ün babasını kaybetmesi nedeniyle etkinliğe katılamayarak bir mesaj gönderdi. Özel yolladığı mesajda meslektaşı Yıldız’a başarı dileklerini sunarak “İnşallah adaylığı kesinleşir o zaman kutlamaya geliriz” dedi.

“TOPLANTI YILDIZ’IN AÇILIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLADI”
Yıldız, kendisine güçlü desteklerini sunan İzmir Eczacı Odası’na, Ege Üni. Eczacılık Fakültesi 81 Girişliler’e, Çağdaş Eczacılar Derneği’ne, Ege Üni. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği’ne, Karabağlar’da eczacılık yapan çok değerli meslektaşlarıma ve etkinliğimize katılamamasına rağmen destek mesajını yollayarak bizi mutlu eden Sayın Vekilim Özgür Özel’e çok teşekkürlerimiz sunuyorum. Gerçekten beni çok onurlandırdınız, gururlandırdınız. Çıktığım bu yolda sizin bu denli büyük desteğiniz benim daha emin adımlarla daha özgüvenli yürümemi sağlıyor.  

“BİZ DE BİLİYORUZ AKP’LİLER DE BİLİYOR”
Yıldız, meslektaşlarının büyük desteği karşısında duygulu bir giriş konuşmasının ardından aday adaylık süreci ile ilgili bilgi verdi, çalışmalarını anlattı. Yıldız: “Hemen her gün sokaklardayız. Ziyaretlerimiz, toplantılarımız, halk buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ve gittiğimiz her yerde biz diyoruz ki “Size hayal satmaya değil! Sizle hayal kurmaya geldim” bu çok önemli bir slogan. Biz de biliyoruz AKP’liler de biliyor. Haziran Direnişi’yle artık bu ülkede bir şeyler değişmiştir. AKP’nin korku imparatorluğu yıkılmış Erdoğan’ın karizması çizilmiştir. İnsanlar artık bu baskıcı, çokbilmiş, ben isterim yaparım, ben hayalini kurar sabahına yaptırırım kafalarından düşüncelerinden bıkmıştır. Kesinlikle ve kesinlikle kendileri hakkında alınan kararlarda söz sahibi olmak itiyor. Bunun en önemli mercileri de yerel yönetimlerdir. O yüzden ben gelin birlikte hayal kuralım diyorum. Geleceğimizi, yaşadığımız kenti birlikte yönetelim. İşte bu sloganın açılımı budur. Bir olmak biz olmak…
Yıldız yaptığı konuşmanın ardından sosyal projelerini ve kent projelerini anlattı. Büyük beğeni toplayan projeler açıklandıkça eczacılardan büyük alkış topladı.



“YILDIZ ADAYLIĞININ KESİNLEŞMESİ DURUMUNDA ONLARCA ECZACIYLA BÜYÜK BİR BAŞARI KAZANILMASI KAÇINILMAZ OLUR”
Yıldız’ın konuşmasının ardından İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan: Sevgili Ali İhsan Yıldız’ı öğrencilik yıllarımdan tanıyorum. Dürüstlüğüyle, her daim iyi bir arkadaş iyi bir dost olmuştur. Kendisinin Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyunca çok mutlu oldum. Ve hemen elimizden gelen tüm desteği sunmaya hazır olduğumuzu kendisine belirttim. Biz eczacılar günün on iki saati insanlarla iç içe geçiren, hizmet üreten birer kurumuz. O yüzden siyasette daha çok olmalıyız. İnsanların derdini yakından takip ediyoruz. İnsanlar bizi dinler bize güvenir. Siyasi görüş fark etmeksizin bizim işaret ettiğimiz bir insanı önemser ve desteklerler. Karabağlar’da eczacılık yapan meslektaşlarımın yarısı burada. Birçoğu da mazereti nedeniyle gelemedi. Bu çok büyük bir güç, ilgililerin bu gücü görmesi ve önemsemesi gerekiyor. Eğer Karabağlar’da bizim aday adayımız Ali İhsan Yıldız’ın adaylığı kesinleşirse her sempte her mahallede onlarca aczacıyla çok büyük bir başarı kazanılması kaçınılmaz olur. Ben kendisini sizin huzurunuzda tekrar kutluyor elimizden gelen bütün desteği vereceğimizi yineliyor, çıktığı bu yolda yalnız olmadığını vurgulamak istiyorum dedi.

“YILDIZ’I GÜÇLÜ HAMLESİNDEN DOLAYI DESTEKLİYORUZ”
Çağdaş Eczacılar Derneği Başkanı Levent Budak, Yıldız’a desteklerini belirterek: “Halka en yakın, halkla daima yan yana gelen meslek gurubunun insanlarıyız. Bu nedenle fedakarlık gösteren biz eczacılara öncülük yapan Ali İhsan Yıldız’ı güçlü hamlesinden dolayı destekliyoruz, kendisini yürekten kutluyoruz” dedi.

“UZUN YILLAR ÖĞRENCİ YURTLARINDA BİR HAYATI PAYLAŞTIK”
Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 81 Girişliler Sözcüsü Nazlı Güler Tepe de desteklerini belirterek şu ifadelerde bulundu: “Ben Yıldız’ın devre arkadaşıyım, uzun yıllar öğrenci yurtlarında bir hayatı paylaştık. 32 yıldır da kopmadan bir arkadaşlığı devam ettirdik. Ali İhsan hep dürüst ve cesur bir arkadaştır. Biz 81 girişliler olarak bu süreçte sonuna kadar arkadaşımız Ali İhsan’ın arkasındayız.”

“O VARSA ODALAR, DERNEKLER, MEZUNLAR, HOCALAR, DOSTLAR VE ECZACILAR VAR DEMEKTİR”
Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Aylin Yalçınkaya da destek açıklamasının ardından: Ali İhsan deyince benim aklıma dostluk, sıcaklık, yanınızda ne zaman bir arkadaşa ihtiyaç duysanız o zaman orada bulunan kişi geliyor.  Bu seçim sürecinde halka bu sıcaklığını, dostluğunu yansıtacağına eminim. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Ali İhsan varsa odalar, dernekler, mezunlar, hocalar, dostlar ve eczacılar var demektir” dedi.
Toplantı soru-cevap ve görüş belirtme ve eczacıların büyük destek konuşmalarının ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı aday adayı Öncel: Demokrasi Atamızın eseridir.
Bayraklı’nın CHP’li başkan aday adayı Murat Haluk Öncel Ulu önder Mustafa ...
Yılmaz Eroğlu Gaziemir için yola çıktı
Kentin tanınmış işadamı Yılmaz Eroğlu AK Parti’den Gaziemir için aday adayı oldu.
Çiğli aday adayı Talak’tan derneklere güvence
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Trakyalılar Kültür ...
 
Bornova aday adayı Özkan’dan Küçükpark çıkarması
AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özkan, seçim çalışmalarını ...
Bornova aday adayı Ulucan'dan proje yağmuru
CHP’nin güçlü Bornova Belediye Başkan Aday Adaylarından Mimar Mehmet Ali ...
Yelekli’den iddialı çıkış: Adaylık ve Güzelbahçe hakkında her şey
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe Kültür, ...
 
Bornova aday adayı Özkan’ın parolası: Halk için halkla!
AK Parti’de başarılı bir ilçe başkanlığından sonra görevinden ayrılarak ...
Gaziemir aday adayı Demirsoy’a Otokent ilgisi
CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Otokent’i ziyaret ...
Celal Atik Çiğli’yi hak ettiği yere getirmek için yola çıktı
AK Parti Çiğli belediye başkan aday adayı Celal Atik, Çiğli’nin hak ettiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva