HABERLER>GÜNCEL
30 Kasım 2011 Çarşamba - 10:18

İşadamının şeytani oyununu dayak bozdu

Kocasından dayak yiyen genç kadın boşandığını karakolda tesadüfen öğrendi

İşadamının şeytani oyununu dayak bozdu

İZMİR - İzmir'de dış ticaret şirketi sahibi müteahhit işadamı Giray Turgaylı'nın, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde özel kalem müdürü olarak görev yapan ve 15 yıllık eşi Güzide Turgaylı'ya tazminat ödememek için oynadığı şeytanca oyun film senaryolarını aratmadı. Kendisini döven eşinden şikayetçi olmak için gittiği karakolda eşinin kendisini habersizce boşadığını tesadüfen öğrenen ve kendisine bu konuda hiç bir tebligat yapılmadığını belirten Güzide Turgaylı, avukatı aracılığı ile Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
 
Olayın ardından şok yaşayan ve psikolojik tedavi gören genç kadın, 10 milyon liralık servet sahibi eşinin kendisine tazminat, kızına da nafaka ödememek için oyun oynadığını söyledi. Genç kadın eşinin ve sevgilisinin samimi çekilen fotoğraflarını mahkeme aşamasında delil olarak sunacağını belirtti. Müvekkilinin işadamı eşi tarafından tartaklanması sonucu 3 günlük darp raporu aldıklarını ve yine ayrıca müvekkilinin yaşanan olaylardan dolayı psikolojik tedavi gördüğünü belirten Avukat Namık Kemal Güney, "Tazminat ödememek için bir oyun sergilenmiş.Konuyu tüm detaylarıyla Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettirdik. Ayrıca yine habersiz yapılan boşanma davasının iptali için başvuruda bulunacağız."dedi.
 
"Severek evlendik"
İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na Avukatı Namık Kemay Güney ile birlikte giderek suç duyurusunda bulunan ve 3 yabancı dil bilen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde özel kalem müdürü Güzide Turgaylı, "Eşim ile 1996 yılında severek evlendim ve kendisinden 13 yaşında bir kızım var. Bundan 5 ay kadar önce eşim bana, benden boşanacağını söylemeye başladı. Ben de kendisine boşanmamızı gerektiren bir husus olmadığını söyledim. Aramızda bir daha bu konu açılmadı. Aynı evi paylaşmaya devam ediyorduk. Hatta kendisiyle bir kaç kez tatile bile gittik. Bankadan 20 bin TL. çekerek kendisine verdim" dedi.
İlişkisi olduğunu söyledi
Turgaylı, "Kısa bir süre önce eşim kendisinin boşlukta olduğunu, bu dönemde birlikte olduğu bayandan çocuğu olduğunu ve o çocuğa sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ben de böyle bir ihaneti kabul edemeyeceğimi söyledim. Bu konuşmamızı duyan kızımız babasına tepki gösterdi" diye konuştu.
 
Kocanın oyununu attığı dayak bozdu
Güzide Turgaylı, bu olayın ardından Bornova Manavkuyu'da kızı ile birlikte araçla giderken, kayınvalidesine ait oturulmayan evin ışığının yandığını gördü. Turgaylı, "Eşimin arabası da evinin önündeydi. Bunun üzerine kızım ile birlikte yukarı çıktık. Evin zilini defalarca çaldık ancak, ayakkabıları kapının önünde duran eşim kapıyı açmadı. Başına bir iş gelmiş olabileceği düşüncesiyle ben hemen polise haber verdim. Telefon konuşmasını duyan eşim, kapıyı açarak beni dövmeye başladı. Peşinden haber verdiği aynı apartmandaki kız kardeşi ve eniştesi de gelerek, beni dövdüler. Eve gelen polisler olaya el koydular. Bu arada eşimin bulunduğu evden bir bayanı çıkarıp kaçırmışlar. Karakolda görümcem, polislere boşandığımızı söyledi. Polislerden nüfus kayıt örneğinin çıkarılmasını istedim. İzmir 1.Aile Mahkemesi'nin 10.11.2011 tarihinde boşanmış olduğumu, kızımın velayetinin de bana verilmiş olduğunu görünce bir şok yaşadım." dedi.
 
"Böyle bir davadan haberim bile yok"
Cumhuriyet Savcılığı'na açılmış ve yine kesinleşmiş olan boşanma davasından haberdar olmadığını belirten Turgaylı, "Eşim ile benim aramda görülmüş böyle bir dava yoktur. Benim haberim olmadan gıyabımda bu dava nasıl yapılmış anlamış değilim. Bana ve kızıma tazminat ile nafaka ödememek için sahtecilik ve dolandırıcılık yaptığı için şikayetçiyim. Kendisinin dış ticaret şirketi vardır. Kendisi ayrıca müteahhitlik yapmaktadır. Ben kendisinin sevgilisiyle birlikte yurt dışına kaçacağından endişe duyuyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum" diyerek ifade verdi.
 
"Müvekkilim zor durumda"
Müvekkilinin işadamı eşi tarafından tartaklanması sonucu 3 günlük darp raporu aldıklarını ve yine ayrıca müvekkilinin yaşanan olaylardan dolayı psikolojik tedavi gördüğünü belirten Avukat Namık Kemal Güney, "Ben daha önce böyle bir olaya tanık olmadım. Burada tamamen müvekkile ve çocuğuna tazminat ödememek için bir oyun sergilenmiş. Biz konuyu tüm detaylarıyla Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettirdik. Ayrıca yine habersiz yapılan boşanma davasının iptali için başvuruda bulunacağız. Bundan sonra hukuk sürecini takip edeceğiz. Müvekkilim yaşanan tüm olaylardan dolayı üzgün ve şokta. Yine aynı şekilde kızının da psikolojisi bozuldu" diyerek bilgi verdi. (Cumhur Erkek – İzmir)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 28 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
abi 28 Ocak 2012 Cumartesi 21:48

para koparmak isteyen kadın mahkemeye gitmez mi kocası almıştır tebligatları kapıcıdan kadının haberi olmamıştır bu adamnın müşterilerine sormalı sözünü tutyor mu diye

Yorumu oyla      14      7  
GSDFSD 9 Aralık 2011 Cuma 17:24

BU İNSAN GİRAYMIDR NEDR İNSAN DEĞİL GERÇEKTN ŞEYTANIN TA KENDİSİ AİLESİNİN HAYATINI ALTÜST ETMİŞ BİRİ ONU KORUYANLARIDA KINIYORUM DARP EDİLMİŞ Bİ KADIN VAR VE ÜÇ KURUŞ İÇİN KENDİNİ DİLLERE DÜŞÜREN Bİ ADAM YAZKLAR OLSUN O SADECE KARISINI DEİL KIZINIDA KAYBETTİ NE ADİ İNSANLAR VAR YHA NAFAKA ÖDEMEMK İÇİN ALLAH BELASINI VERSİN BAŞKA BİŞEY DEİL YANİ

Yorumu oyla      17      6  
bakış açısı 5 Aralık 2011 Pazartesi 18:59

sizi tanımıyorum ama eşinizin yaptıgı düzanbazlıgı bir bayan olarak hak etmiyorsunuz,inşallah en kısa zamanda hak ettigini bulmasını saglarsınız..

Yorumu oyla      17      6  
acı gerçek 2 Aralık 2011 Cuma 13:13

güzide hanım keşke bu haberde size verilen 150 binlik evi ekstradan verilen 75 bini ve çoçuğunuzun giderlerinide giray beyin karşıladığını bir söyleseydiniz

Yorumu oyla      16      27  
Tespit 2 Aralık 2011 Cuma 11:29

Aile hukukunda iki tur bosanma vardir: Anlasmali bosanma, cekismeli bosanma. Bu haber sayesinde Aile hukukunda yeni bir bosanma cesidinin varligina sahit olduk: Nitelikli dolandiricilik yoluyla bosanma...

Yorumu oyla      27      7  
acu gerçekler 1 Aralık 2011 Perşembe 17:40

giray turgaylıyı yakından tanırım eşi ile son zamanlarda olan sıkıntılarınıda bilirim hataları olabilir ama hırsızın hiç mi kabahati yok acaba. güzide hanım eşine birazcık daha önem verebilirdi kızı Aleyna ya gelince giray bey için dünya bir tarafa kızı bir tarafa kızını çok sevdiği için bu evliliği bunca yıl taşıdı ama bir yere kadar

Yorumu oyla      17      46  
1 Aralık 2011 Perşembe 17:31

kalbi de güzel, kendini iyi yetiştirmiş, kendi ayakları üzerinde duran, iyi bir meslek sahibi, başarılı biri olarak görmek istiyorum. Ve bunu başaracağına da inanıyorum. Herkes kendi hayatını kendi kurar dedim ya, sen de kendine güzel bir hayat kur güzel kızım. Yanlış kararlar veren sonucuna razı olurlar. Sen daima doğru kararlar vermeye dikkat et ki inşallah hep mutlu ol.

Yorumu oyla      26      14  
bd 1 Aralık 2011 Perşembe 17:22

Sevgili Aleyna senin ve ailenin tüm fertleri için bu durum gerçekten üzücü. Annen ve baban birlikte mutlu başladıkları hayatlarına maalesef şu an aynı şekilde devam edemiyorlar.Şu ana kadar yapılanlar, verdikleri kararlar, doğru yada yanlış bunun tahlilini kendileri yaparlar. Herkes kendi hayatını kendisi kuruyor. Senin hayatın henüz yeni başlıyor. Kızgınlığını hırsını ailene karşı değil, derslerini çalışmaya, hazirandaki sınavına iyi hazırlanmaya yönledir.Çünkü ben seni ileride yüzün gibi

Yorumu oyla      23      21  
130 1 Aralık 2011 Perşembe 13:51

İki tarafıda yakınen tanırım.Giray beyin hataları yok değil ama onun evliliğinin bitmesini hiç kimse istemedi.Bu evliliği yıkan yine Güzide hanımın kayınvalide ve kayınbabasına söylediği ahlak dısı cümlelerdir.Görümcesiyle ve kayınvalidesiyle ilgili olayları da bu kadar meraklı olduğu medyaya neden anlatmamış.Yakın yakın adalet yerini bulacaktır.Kızını da dolduruşa getirip kızının pskolojısını kendi egolarının önüne taşıyan bu insana o ALLAH katında mübarek olan "anne" sıfatını yakıştıramıyorum.

Yorumu oyla      17      35  
Gonul MELENLI 1 Aralık 2011 Perşembe 12:38

Guzide'cigim sonuna kadar yanindayim.Giray'cigim sen Guzide'yi sonsuz bir askla seven birisin.Seytan kadinlarin oyununa gelme nolur.Sizin ayrilmanizi isteyen ne cok insan varmis meger.Benim dilegim bu problemin akil ve sevgi yoluyla ikinizide mutlu edecek sekilde sonuclanmasidir.Herkes hata yapabilir bu hatayi yapan iyiki Guzide olmamis.Hatanin neresinden donulse kardir.Aleyna gibi mukemmel bir evladiniz var.Oncelikle kizinizi dusunun

Yorumu oyla      39      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Kaptan: Varsa görüntü yayınlasınlar
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, bir çete operasyonu ...
Bin gündür tutuklu Balbay'ın eşinden mutluluk tanımı!
Ergenekon Davası'ndan tutuklu CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın ...
'Hayata Dönüş' operasyonu kayıt dışı çıktı!
'Hayata Dönüş Operasyonu' davasında açıklanması beklenen belgelere göre; ...
 
Bedelliyi kaçıranlara yeni bir müjde daha!
TBMM Genel Kurulu’nda, Askerlik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair ...
Van’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden ...
Van'da yardım deposunda yangın çıktı
Depremin vurduğu Van'da depremzedelere dağıtılmak üzere getirilen yardım ...
 
Hırsız sanarak komşusunu vuran sanığa 15 yıl hapis
Konak’ta hırsız sandığı komşusu 34 yaşındaki Metin Sepetçi'yi pompalı ...
Bedelli'den kimler yararlanacak?
AK Parti bedelli askerlikle ilgili yeni önerge verdi.
El yapımı bombayla yakalandılar
İzmir'de, terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümünde eylem yapmak istedikleri ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva