HABERLER>POLİTİKA
30 Nisan 2023 Pazar - 17:18

İmamoğlu’ndan İzmir mesajları: 86 milyon kazanıyor, bir avuç insan kaybediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada “Kazanıyoruz! 86 milyonun iktidarı geliyor, 1 avuç insan kaybediyor. Bu seçim siyasi partilerin yarışı değil. Bir kesimin iktidar olması seçimi değil. Bu seçim 86 milyon insanın kazanacağı bir seçim. Bu seçim önümüzdeki 2'nci yüzyılın pırıl pırıl bir geleceği kavuşma seçimi” dedi.

İmamoğlu’ndan İzmir mesajları: 86 milyon kazanıyor, bir avuç insan kaybediyor!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Millet İttifakı 13.Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de katılacağı miting öncesi konuşmalar gerçekleştiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada "İzmir muhteşem görünüyor... Ucu görünmüyor kalabalığın. Harikasınız... İzmir hazır mıyız? İstanbul duymak üzere. Kesinlikle her şey çok güzel oluyor. Kazanıyoruz İzmir... Millet kazanıyor. Hiç şüpheniz olmasın millet kazanıyor. Biz sizlere, İzmir'e güveniyoruz. Türkiye'ye güveniyoruz. Cumhuriyetimiz kurulurken millet iradesi esas alındı. millet iradesi önüne konuldu ve o yol takip edildi.Samsun'dan Amasya'ya, Amasya'dan Erzurum'a, Erzurum'dan Sivas'A... Sonunda Ankara'da Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir denildi. Atatürk bize hem Cumhuriyet hem milletin meclisini hem de demokrasiyi emanet etti. Millet İttifakı tam da Cumhuriyetin yolunu takip ediyor. Yine takip edilen milli iradeyi esas alan yol.Bu yol hepimize 2'nci yüzyılın başında muhteşem bir dönem vaat ediyor. Millet ittifakı bu milletin ortak aklı. Millet İttifakı bu milletin ortak ruhu, birliğİ. Tabii Ki bir birleştirici güç lazım. 6 liderin ortaya koyduğu bir birlik muhteşem. Burada beni görüyorsunuz... Bu ittifakın en önemli kazanımlarından biri İstanbul’u kazandık. Birlikte kazandık. Milletin iradesinin bir arada olusu ile kazandık. O birleştirici gücü ortaya koyan ve sürekli sürecinde sonunda demokrasi kazanımlarının teminatı olan ve 15 Mayıs sabahı 13'ncü Cumhurbaşkanımız olacak Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyoruz. Bu kadrolar milletin ihtiyacını esas alan kadrolar. Liyakatli kadrolar... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız size hizmetleri ile hitap etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız inşallah 15 Mayıs sonrası birlikte Türkiye’nin her sürecine, soruna bir nefer gibi çalışacak... Türkiye'nin sorunları çözülsün, ekonomi rahatlasın istiyoruz. Paramız pul olmasın istiyoruz. Gençleri yeniden işe aşa üretime ve geleceğin teknolojileri ile buluşsun istiyoruz. Hep birlikte bunun için çalışacağız. Ortak akıl iş başına geliyor. Hazır ol İzmir, hazır ol Türkiye. Bu güzel kentin, kurtuluşun son noktasını koyan şehirlerin sakinleri… Sahadaki demagojik cümlelere aldanmayın. Unutmayın ki Millet İttfakı’nın güçlü kadroları, arkasındaki toplumsal güç, sadece ittifak için değil, 86 milyon için seçim kazanacak. Şunu aklınızdan çıkarmayın; Kazanıyoruz! Kazanıyoruz! Kazanıyoruz'! Kazanıyoruz! 86 milyonun iktidarı geliyor, 1 avuç insan kaybediyor. Ben her şeyin hakimiyim, sahibiyim diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor. Birileri yolunu kaybetmiş olabilir, birileri hafif sağa hafifi sola gidiyorum diyebilir. Gençler bu seçim sizin seçiminiz. Bu önümüzdeki 25 yılın, 50 yılın seçimi.  Asla bölünmeyeceğiz, oylarımızı bölmeyeceğiz! Bir oy patlaması bekliyoruz.  Bu seçim siyasi partilerin yarışı değil. Bir kesimin iktidar olması seçimi değil. Bu seçim 86 milyon insanın kazanacağı bir seçim. Bu seçim önümüzdeki 2'nci yüzyılın pırıl pırıl bir geleceği kavuşma seçimi. Sandıklarda oy patlaması yapmaya, 15 Mayıs sabahı pırıl pırıl sabah uyanmaya hazır mısınız?” ifadelerini kullandı.

 
Bakan Kasapoğlu'ndan Ot Festivali'ne ziyaret
 
Karşıyaka evinde ağır yaralı... Taraftardan yönetime tepki!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kasımpaşalı 30 Nisan 2023 Pazar 22:11

İstanbulu kurtardınız sıra ülkeye geldi,istanbul'da yaşanacak alan kalmıyor,Akşener ablan ile Saraçhane kumpasları kurdunuz CHP ve Kılıçdaroğlu'nu saf dışı bırakamadınız tıpış tıpış destek veriyor görünüyorsunuz ama biz kazanacak aday dedik ya deyip bunları biliyoruz ve izliyoruz çok pişkince ve yüzsüzlük onun için sana ekibine ve yerel seçimlerde asla oy vermek olmayacak artık...

Yorumu oyla      5      4  
davut kaya 30 Nisan 2023 Pazar 22:10

sana kaldı türkiye yi yönetmek. yazık

Yorumu oyla      5      4  
ATATÜRKÇÜ 30 Nisan 2023 Pazar 17:47

BY BYE İSTANBUL...

Yorumu oyla      5      3  
İZMİRLİ 30 Nisan 2023 Pazar 17:27

Sy imamoğlu istanbulda büyüyen tek şey var o da sizin göbeğiniz...

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Kasapoğlu'ndan Ot Festivali'ne ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eşi Ayşe Betül Kasapoğlu ...
Mansur Yavaş, İzmir’den iktidara tepki: Bunlar mevsimlik vatansever!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir’de düzenlenen mitingde ...
Karamollaoğlu, İzmir’den iktidara yüklendi: Boşa çaba sarf ediyorlar!
Millet İttifakı ile seçime giren Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel ...
 
Soyer’den Kılıçdaroğlu’na: İzmir sizi cumhurbaşkanı yapmaya kararlı!
Millet İttifakı 13.Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel ...
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na TOKİ tepkisi: Yalan ve iftiradan kopamıyorsunuz
AK Parti İzmir Milletvekili  ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza ...
'İşgalciymişiz; hadi oradan, kendinize gelin'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "14 Mayıs'ta seçimi kazanırsak, ...
 
Ümit Özdağ: Sandıkta gereken dersi alacaklar!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Atatürk ile kavga edenler Türk ...
İnce'den gençlere: Memleketi terk etmek yok
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Pendik'te ...
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginden kareler
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginden kareler
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva