HABERLER>POLİTİKA
8 Haziran 2011 Çarşamba - 15:16

İklim toplantısında ‘pis koku’ gerginliği

CHP’nin İklim Raporu’nu anlatmak için İzmir’i seçen Kılıçdaroğlu’na AKP’nin İzmir projeleri ve Başbakan’ın ‘İzmir leş gibi kokuyor’ sözü hatırlatıldı. Kentin cezalandırıldığını savunan Kılıçdaroğlu’na katkı sağlamak için Kocaoğlu’nun kürsüye yürüyüp söz alması dikkat çekti.

İklim toplantısında ‘pis koku’ gerginliği

Fatih Yapar/Egedesonsöz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de açıkladığı ‘İklim Raporu’ toplantısına Başbakan Erdoğan’ın başlattığı İzmir’in çevre sorunlarına sözler damga vurdu. Havalimanında coşkulu bir partili grup tarafından karşılanan, Balçova'da yollarına güller dökülen Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata'nın da katıldığı taplantıda İklim ve Çevre Raporu'nu açıkladı. Daha sonra Gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın partisinin Gündoğdu Meydanı’ndaki mitinginde dile getirdiği, ‘İzmir pis kokuyor’ sözünü hatırlan ve ‘İzmir size de kokuyor mu?’ sorusunu yönelten gazeteciye ''Bir ülkenin Başbakanı bir kente gelirken 'Bu kent leş gibi kokuyor' demesi akıl alacak şey değil''dedi. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın bu sözleriyle İzmirlilere hakaret ettiğini söyledi.
     
Kılıçdaroğlu'ndan Buca ve Kemalpaşa'da mini miting...haberi için tıklayın

Kılıçdaroğlu İklim raporunu İzmir'de açıkladı...haberi için tıklayın

Balçova'da Kılıçdaroğlu'nun yoluna gül döktüler...haberi için tıklayın

İZMİR KOKUYOR DİYEN BAŞBAKAN İZMİR’E HAKARET EDİYOR
Kılıçdaroğlu, toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir Körfezi'ndeki kokuya ilişkin eleştirileri hakkındaki soruya Kılıçdaroğlu, şu yantı verdi:  ''İzmir'de askerliğimi yaptığım dönemde felaket bir koku vardı. (Ahmet) Piriştina da (Burhan) Özfatura da ciddi çalışmalar yaptılar. O kokuyu büyük ölçüde giderdiler. Bir ülkenin Başbakanın bir kente gelirken 'Bu kent leş gibi kokuyor' demesi, akıl alacak şey değil. İzmirlilere hakaret ediyorsunuz. Bunu söyleyen Başbakan, İzmir Anakent Belediyesi'nin yatırımlarını engelliyor. 'Yerel yönetimlere özerklik şartı getireceğiz' derken bunu kast ediyoruz. 'Baraj yapacağım' diyoruz 'Yapma' diyorlar. 'Ben de yapmam' diyor. Niçin? 'İzmir'i cezalandıracağım.' Oy zamanı geliyor İzmir'den oy istiyor. 9 yıl geçti İzmir'e ne yaptınız? İzmirliye ne yaptınız? Engeller dışında ne verdiniz? Kullandığı sözcükleri bırakın bir Başbakan'a bir insana bile yakıştıramıyorum.''
    
KANAL İSTANBUL DA HAYAL YARIMADA DA!
Türkiye'yi 21. yüzyılda kendi coğrafyasında en güçlü ülke haline getirmek istediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, İzmir'i tüm Avrupa'nın en önemli sağlık merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini anlattı. Ayakları yere basan ve birbirini bütünleyen projeler hazırladıklarını, Kanal İstanbul Projesi'nin ise gerçekleşmesinin mümkün olmadığını öne süren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: ''Kanal İstanbul gerçekleşmesi mümkün olmayan bir proje hayalidir. Neden gerçekleşmesi mümkün değil? Gelen gemiler kılavuz dahi almak zorunda değil. Bu sorun çözüldü mü? Montrö Sözleşmesi, taraf olan bütün ülkelerin imzaladığı bir sözleşme. Biz bu projeyi gündeme bile almadık. Tartışma konusu bile yapmadık. Yarımadayı neden ikiye bölüyorsunuz? Biz bu projeleri yapsak şimdi yer gök inlerdi. 'Şu CHP'ye bakın maliyeti belli olmayan, uluslararası ilişkileri çözülmeyen bir konuda milletin önüne proje koyuyor' derlerdi. '' İzmir'de kentsel dönüşüm alanında ve başka alanlarda yapacakları bir çok projeleri olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, ''İzmir turizmden hak ettiği payı alamıyor. Bunları aşamıyoruz. Aşabilirsek İzmir'e çok önemli katkılar yapmış oluruz. İzmir, olağanüstü vergi ödüyor. Kamudan aldığı pay çok sembolik… İzmir bunu hak ediyor mu? 9 yıldır hiçbir şey vermeyenler şimdi oy için geliyorlar'' dedi. İzmir'in projelerinin hayata geçmesinin Hükümet tarafından onaylanmasına bağlı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, hükümetin tüm belediyelere eşit mesafede olması gerektiğini dile getirdi.  
 
KOCAOĞLU’NU KIZDIRAN SORULAR
Toplantı sonunda bir gazetecinin Kılıçdaroğlu’na yönelttiği İzmir’in çevre sorunları başlıklı soru Başkan Kocaoğlu’nu kızdırdı. Harmandalı çöplüğü ve Torbalı’daki Taşkesik sorunun hala çözülmediği, Harmandalı’ndan etrafa pis koku yayıldığı, İzmir körfezine derelerin pislik akıttığı, çimento fabrikaları ve taş ocaklarının çevreyi kirlettiği, yeşillendirmeye dönük ciddi bir projenin olmadığı yönünde soruya Kılıçdaroğlu’nun şöyle oldu.

ÖDENEK AYRI PROJELERİ ENGELLEMEK AYRI
Hava kirliliği konusunda da hükümetin sorumlu olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Hava kirliliği konusunda da birisi suçlanacaksa, iktidarın suçlanması lazım. Kömürü anakent belediye başkanı mı dağıtıyor? Kullanılmayan doğalgaz için para ödedik. Ver gecekondudaki vatandaşlara. İran'a vereceğin parayı onlara ödersin. Paran kendi ülkende kalmış olur. İktidar gölge etmesin İzmir kendi olanaklarıyla marka kent olmaya aday. Şimdi gelmiş konuşuyor. 9 yıldır neden yapmadınız? Elinizden tutan mı var? İzmir'i seviyoruz, sorunlarını çözeceğiz. İzmir kendi bölgesinde Avrupa'nın en güzel yeşil kentlerinden birisi olacak. Sayın Başbakan, ödenek ve projeyi birbirinden ayıramıyor. İzmir'in parası var. Ödeneğe ihtiyacı yok. İzmir'e engellemelerin kalkması lazım. Kamu İhale Kurumu tarafından İzmir'in projelerinin engellendiğini ispat edersem kendisi Başbakanlıktan ayrılacak mı? Ben elma gönderiyorum ama o armut diyor. Biz, açık, net, somut söylüyoruz. Ödenek ayrıdır, paradır. İzmir'in parası var. Belediyenin olanakları var ama engelleniyor.''

KOCAOĞLU’NUN SİNİRLENDİĞİ ANLAR
Kılıçdaroğlu’na yöneltilen bu soruya sinirlendiği gözlenen ve konuşma platformunda olmamasına ve soru ona yöneltilmemesine rağmen hareketlenerek sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mikrofonu eline alıp Kılıçdaroğlu’ndan izin alarak ayakta konuştu. Kocaoğlu’nun kürsüye doğru yürüdüğünü gören Kılıçdaroğlu’nun söz vermesiyle platformun hemen önündeki bölümden soruya yanıt veren Kocaoğlu, hükümete yüklenip İzmir’de yaptıklarını anlattı.
 
ÇÖP SORUNUNDA HAZİNE ENGELİ
İzmir’in en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununa değinen Kocaoğlu, '' Harmandalı çöp tesisini Torbalı’ya taşıyoruz. Hükümetin tüm kurumlarıyla gerekli görüşmeleri yaptık. Torbalı Taşkesik’te bulduğumuz arazinin dışında, başka yerler de arıyoruz. Yap işlet devret ya da yap işlet işlet modeli ile çöpün geri dönüşümü projesine de yer bulabilirsek hemen başlayacağız. Çiğli’de yapacağımız, çamur kurutma ve çürütme projesinde KİK kararı bozdu, biz fiyatları aldık ihale sürece devam ediyor.” dedi.
 
KÖRFEZİ YÜZÜBELİR KILACAĞIZ. ÇAMUR DIŞINDA KOKU YOK!
Körfezin ve İzmir’in koktuğu iddialarına da cevap veren Kocaoğlu, “20 yılda 4 belediye başkanını yaptığı çalışmalara ilave yaptık. Büyük işler başardık.Bugün körfeze pislik akıtan dere kalmadı. Evsel atığın tamamını Çiğli’de işliyoruz. O koku dedikleri arıtma çamurundan kaynaklı bir kokudur ve zaman zaman rüzgarla birlikte İzmir’de hissedilmektedir. Yüzülebilir bir körfez çalışması içindeyiz. Devlet Demiryolları ile ortak bir çalışmamız var, onlar limanın büyütülmesi konusunda karar alırken, biz çıkan çamuru temizleme konusunda çalışma yapağız. Eğer engel olmazlarsa bu projeyi de gerçekleştireceğiz. Hollanda da kullanılan deniz dolgu sistemini İzmir’e getiriyoruz. Saatte 4 bin ton sulu, 600 ton ise kuru çamur taşıma kapasitesine sahip bir sistem kurulacak. Bizim yapacaklarımız hayal değil. Bununla ilgili çalışmaları gözle görülür şekilde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
 
BEHÇET UZDAN SONRA EN BÜYÜK YEŞİL ALANI BEN YAPTIM
Gazetecinin yeşil alan çalışması yapılmadığına dair sorusuna da yanıt veren Kocaoğlu: “İzmir’de Dr. Behçet Uz 75 sene önce Kültürpark’ı yeşil alan yapmış. İnciraltı’nda Kültürpark’tan daha büyük bir alana kent ormanını kim yaptı? Kadifekale’de ki dönüşümü sağlayıp bölgeyi kim ağaçlandırdı. Çiğli’de Türkiye’nin en nitelikli doğal yaşam alanı ve piknik alanını, taş ocaklarının bulunduğu alanları kim ağaçlandırdı” diye sordu.

İZMİR DIŞINDA HANGİ BELEDİYE HAZİNEDEN ARSA ALIYOR
İzmir’e merkezi idarenin farklı davrandığını savunan Kocaoğlu, “Eğer hazine arazileri kamu yararına kullanılmasına izin verilseydi daha çok iş yapardık. 2009 yılında, Hazine fazladan 63 Milyon TL paramızı kesti, dava açıp 5,5 milyonunu geri aldık. 56 milyon TL’sini zaman aşımı nedeniyle vermediler. Buca Kasaplar Meydanı’nda 1300 M2 yeri hazineden, 1 milyon 700 bin TL para vererek aldım. Hangi belediye parayla yer alıyor. Tanşas’ın kullandığı et entegre tesis alanının mülkünü alıp o alanı projelendirmek istedim. 5,6 milyon lira vereyim burayı bana verin dedim, 27 milyon liralık hesap çıkardılar. Bu zamana kadar 550 Milyon TL’lik kamulaştırma yaptık. İzmir’in tamamında ben ve arkadaşlarımın hakim olmadığı, bilmediği, 100 dönüm arazi bulamazsınız. Çimento fabrikaları ve hava kirliliği konuları, Belediye’ye değil Çevre ve Orman İl müdürlüğüne ait. Başbakan’ın da dediği gibi İzmir’de pis koku yok!” dedi.

NARLIDERE’DE BÜYÜK COŞKU
Kılıçdaroğlu, partisinin Küresel İklim Değişikliği raporuyla ilgili toplantısının ardından seçim otobüsüyle Narlıdere İlçesi’nden geçti. Kılıçdaroğlu’nun otobüsünü Narlıdere Belediyesi önünde kesen yaklaşık bin partili, büyük sevgi gösterisinde bulundu. Kılıçdaroğlu’na, partililer de çiçek atıp, çıktıkları evlerinin balkonlarından, apartmanların çatılarından el salladı. Otobüsün üzerinde zaman zaman direkler arasına çekilen CHP bayrak ve afişleri nedeniyle zor anlar yaşayan, korumaları tarafından yönlendirilen Kılıçdaroğlu, "Sadece ve sadece sizin için, onurlu Türkiye için çalışacağım. Çocuklarımızın geleceği, demokrasi için zaman harcayacağım" diye konuştu.
 
BUCALILARLA DA BULUŞTU
Daha sonra Buca İlçesi’ndeki pazar yerine gelen Kılıçdaroğlu, burada da yaklaşık 2 bin kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Vatandaşları selamlayan ve Manisa’daki mitingi nedeniyle kısa konuşacağını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Manisa’da, şu an çok sayıda yurttaş beni bekliyor, bir saattir oradalar. O yüzden kısa keseceğim. Sözüm var. Birincisi sizin için çalışacağım, sizin için çaba harcayacağım. İkincisi, her yerde, her ortamda size doğruları söyleyeceğim. Üçüncüsü, bu ülkede bir çocuğun bile yatağa aç girmediği güzel ülkeyi ayağa kaldıracağım. Dördüncüsü, ben Cumhuriyet’in çocuğum. O nedenle Cumhuriyet’i ve kuranlara, başta Atatürk ve arkadaşlarına hepsine şükran borçluyuz. Bugüne gelişimizde onların büyük katkıları var. Biz, Cumhuriyeti koruyacağız. Hepiniz sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun diyorum" dedi.
 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, konuşmasından sonra Kılıçdaroğlu’na Buca’nın temsili anahtarını verdi. Kılıçdaroğlu, daha sonraKemalpaşa İlçesi’ne doğru yola çıktı. Kemalpaşa'da da mini miting düzenleyen Kılıçdaroğlu'nu İzmir'den Manisa'ya coşkulu kalabalık tarafından uğurlandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OKAN 9 Haziran 2011 Perşembe 14:23

İzmir'in kemalpaşa tarafındaki çimento fabrikası ve otogarın yanındaki çimento fabrikası her gün tonlarca tozu hakim rüzgar vasıtası ile izmir'in içine taşınıyor. kimse gündeme bile almıyor. havanın açık olduğu bir gün altındağ tarafında yüksek bir yere çıkın, ne demek istediğimi anlarsınız.

Yorumu oyla      14      7  
PROFÖSÖR 9 Haziran 2011 Perşembe 12:35

EDİTÖR: AYNI IPDEN ISIM DEGISTIRILEREK GONDERILEN YORUMLAR ONAYLANMAZ

Yorumu oyla      14      6  
ÜMİT AYDIN 9 Haziran 2011 Perşembe 12:24

HAYATINIZ KARALAMA YALANMI SOYLUYOR IZMIRIN AĞZINA... YAPTINIZ IZMIR .... KOKUYUOR.KARDESIM BURHAN ÖZFATURA TEMIZLEDI SIZ KIRLETTINIZ. SIZ KOKUTTUNUZ SIZ NE ISE YARARSINZI BU MILLEY SIZE NE DIYE OY VERDI KARDESIM NE ALT YAPI VAR NE UST YAPI VAR YAĞAN YAĞMURDA ... KOKUSUNU KEMERALTI ESNAFI CEKIYOR. NE YUKSEL KILIÇDAROĞLU NE AZIZ BASKANC EKIYOR BIKTIK SIZDEN VE BECERIKSIZLIĞINZIDEN BAŞBNAKAN DOĞRU SOYLUYOR VE IZMIRLILERE HAKERET ETMIYOR GERCEĞI SOYLUYOR BENCE NE MUTLU TURKUM DIYENE NE MUTLU AKP YE OY VERENE DIYE SLOGAN ATACAĞIM ARTIK YETERKI HZIMET DEGIL KARALAMA POLITAKSI ILE IDEOLUN ARASINA SIKIŞMIŞ CANCEKISEN CHP GITSIN DIYE ELLERIMIZ KIRILSAYDI DA YILALRDIR SIZE ATATURKUN PARTIS DIYE OY VERDIK SIZDE HIÇ BIR SEY OLMAZ EN IYISMI BIRKAIN DA IZMIRI IZMIR YAPCAKLAR GELSIN

Yorumu oyla      15      12  
izmir-buca 9 Haziran 2011 Perşembe 12:14

harikasın gerçek izmirli hem izmir de yaşarlar...hem de izmir e laf ederler...herkes kendi memlektine...bizim kapımız herkese açık bizimle birlikte yaşamak kolay...ama izmir liye nankörlük etmeyeceksin...beğenmiyorsan gidiceksin...buradan...

Yorumu oyla      16      8  
KSK 9 Haziran 2011 Perşembe 11:31

Sayın Başbakan İzmiri gelince aldığınız o pis koku tarımı bitiripte dış ülkelerden ithal ettiğiniz angus kokusu olmasın.?

Yorumu oyla      21      10  
İzmir'e Yazık.. 9 Haziran 2011 Perşembe 11:03

İzmir halkı mı sosyalist? Ya sabah sabah hiç güleceğim yokken güldürdünüz beni.. :) Şöyle bir bakın sahile. Karşıyaka'ya, Göztepe'ye, yazın Çeşme'ye, Foça'ya, Kordon'a, Alsancak'a bakın bir. Ev fiyatlarını sorun, insanların bindikleri arabalara bakın, fiyatlarına bakın. Yazlıkların fiyatlarına da bakın ayrıca.. Eğlence mekanlarında harcanan çılgınca paraya, yapılan israfa da bakın.. Sonra gelin bir de Eskiizmir, Uzundere, Karabağlar, Kale, Çimentepe, Çay Mahallesi, Tepecik, Kuruçay gibi semtlere bakın. Ondan sonra da "BİZ SOSYALİST BİR HALKIZ" deyin.. İzmir'in Sosyalizmle, Komünizmle, Solla bir alakası yoktur!! Varsa yoksa "YAŞAM TARZI SOLCULUĞU" vardır İzmir'de. Bir de "korkuları" kullanan bir kesim de vardır ki, asıl bütün problemin kaynağı olanlar onlardır bence. Diğerleri de onların yaratığı sanal korku ortamında oradan oraya savrulur durur.. Yazık..

Yorumu oyla      14      13  
VATANDDAŞ 9 Haziran 2011 Perşembe 10:13

1-ERTUĞRUL GÜNAY koltuk sahibi olabilmek için soldan sağa çark ederek kulvar değiştirmiştir. 2-Türkiye Cumhuriyeti tarihine insanlık anıtına ucube denilerek yıkılmasına koltuk aşkına gık demeyen Kültür Bakanı olarak geçecektir. 3-Devlet tiyatrosu aktörünü oyun sırasında yaptığı doğaçlama espriyi üzerine alınan Başbakanın kızına yaranmak için fırçalayan ve Devlet Tiyatrolarını kapatmakla tehdit eden emsalsiz Kültür Bakanı olarak tarihte unutulmaz yerini alacktır. 4-Türkiyenin seçkin sanatçılarına sevgili Başbakanı SANATÇI MÜSVETTELERİ derken, sus pus kenarda durarak bunu kabullenen Kültür Bakanı olarak anılacaktır. 5-İzmir'de ve çevresinde kıyı kasabalarında korkunç derecede ecr-i-misil alınarak AKP oy vermemiş olan İzmir halkından intikam alınırken hiçbir şey yapmadan yüzlerce iskelenin yıkılmasına neden olan Turizm Bakanı olarak da daima hatırlanacaktır. Böyle bir bakan İzmir'den Milletvekili adayı olursa, bu halk kendisine güvenerek ne bekleyebilir ki kendisni zorlasın? BUNA MI AKP YE Mİ OY VERECEĞİZ...

Yorumu oyla      17      9  
VATANDAŞ.. 9 Haziran 2011 Perşembe 09:58

EVET İZMİR KOKUYOR AMA DERDİMİZ İZMİRİN KOKMASI DEĞİL. PİRİŞTİNA NASIL YOK ETMİŞTİ KOKUYU YOK EDİLMEYECEK BİR ŞEY DEĞİL. FATA ARKADAŞLAR İKDİDAR İLE ZİHNİYETLERİMİZ BAŞKA BİZİM BİZ SOSYALİST BİR HALKIZ. ONLARIN BİZE GAVUR DEMESİNİ DE , ŞEHİTLERİMİZE KELLE DEMESİNE TAKILI KALIRIZ BİZ. DEDİRTMEYİZ. DİYENEDE CEZAYI OY VERMEYEREK GÖSTERİRİZ. 35 PROJE İLE BİZİM FİKİRLERİMİZİ SATIN ALAMAZ.

Yorumu oyla      18      11  
ayla 9 Haziran 2011 Perşembe 09:17

Kocaoğlu hiç eleştireye tahammülü olmayan bir insan haline geldi. Ege mahallesine tepeden bakınca acaba nereye benzer bir görsün. İzmir'e yazık değilmi. Dost acı söyler geçenlerde muhalif bir partili aday İstanbul medyasının huzurunda çok net ama acı sözler söylediğinde çok haklı tespitlere hemen tepki verdi. Ama gerçekler bazen acı oluyor. İzmir geriye gidiyor, herkesin dikkatine.

Yorumu oyla      19      11  
gerçek izmirli 9 Haziran 2011 Perşembe 08:48

aziz başkan silahşör gazetecilere iyi yanıt vermiş burada da izmirli olmayanlar izmir yorumu yapıyor.. izmiri beğenmeyen memleketine kardeşim.. beğenmeyen memleketineee...

Yorumu oyla      17      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Buca ve Kemalpaşa'da mini miting
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Belediyesi’nin Evka semtinde ...
Bir 'ucube' yorumu da Arınç'tan
Başbakan Erdoğan'ın "ucube" dediği "İnsanlık Anıtı"na bir yorumda Başbakan ...
Eski vekillerden Dervişoğlu'na destek
MHP 1. Bölge milletvekili adayı Müsavat Devrişoğlu'na İzmir'in iki eski ...
 
‘Mardin’n zorladığı kadar beni İzmir zorlamadı’
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Mardin'in beni zorladığı kadar ...
Sakman: Hayalleri gerçek yapan partiyiz
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Osman Sakman, AK Parti’nin ...
Denizli: Emekliler başımızın tacıdır
AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı İlknur Denizli, emeklilerle ...
 
DP iktidarında tarım yeniden canlanacak
Demokrat Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Mine Tilki ve Erhan Kuzu, ...
Moroğlu: Köyleri yeniden üretim merkezi yapacağız
CHP Kınık İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya ve partililerle birlikte Bağalan, ...
Sait'ten Buca'da gövde gösterisi
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Rifat Sait, mehter takımı eşliğinde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva