HABERLER>GÜNCEL
16 Ocak 2012 Pazartesi - 10:06

İki yılda ikinci kez, aynı kişi tecavüz etti!

İzmir'de lise öğrencisi kıza 2 yılda 2 kere kaçırıp tecavüz ederek hamile bırakan zanlı yine serbest kaldı.

İki yılda ikinci kez, aynı kişi tecavüz etti!

İZMİR - Lise öğrencisi B.D'nin hayatı, 16 yaşındayken yeğeninin arkadaşı S.D. ile tanışınca zehir oldu. 2 yıl önce tanıştığı S.D'nin kendisine tecavüz etmesi sonucu hamile kalarak bir erkek çocuk dünyaya getiren B.D'nin dramı bitmedi. 2 yıl önce 1 yıl 15 gün hapis cezası alan ve bu cezası mahkeme tarafından ertelenen S.D, aynı saldırının ikincisini geçtiğimiz salı günü gerçekleştirdi.
 
BIÇAK ZORUYLA
Bornova Kız Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi B.D'yi staj için gittiği işyerinin çıkışında bıçak zoruyla motosiklete bindirip Bornova Homeros Vadisi'ne kaçıran S.D, 2 yıl önceki gibi yine S.D'ye tecavüz etti. Tüm karşı koymalarına rağmen önce döverek etkisiz hale getirdiği B.D'ye tecavüz ettikten sonra kaçan S.D. olaydan 2 gün sonra yakalandı.
 
SABIKALI ÇIKTI
Emniyette hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından da kaydı bulunan S.D. tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından yine serbest kaldı. B.D'nin babası Celal D. kararın ardından kızının ve serbest kalan S.D'nin ortadan kaybolduğunu söyledi.

Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen Celal D, polise ve savcılığa başvurdu. S.D'nin tecavüz etmesi sonucu dünyaya gelen 2 yaşındaki oğlu C, babası, erkek kardeşi ve amcaları ile yaşayan B.D'nin avukatı Yücel Sipahi, "Müvekkilim artık kimseye inanmıyor. S.D'nin serbest kalması onu çok etkiledi" dedi.
 
ANNESİZ BÜYÜDÜ
Malatyalı ailenin kızı olan ve annesini küçük yaşta kaybeden B.D'nin dramı, bundan 2 yıl önce 16 yaşındayken, yeğeninin bir arkadaşıyla tanışmasıyla başlamıştı. Tanıştığı S.D'nin tecavüzüne uğrayan B.D. hamile kalmıştı. Ancak hamile kaldığını aylar sonra öğrenen B.D, öldürülme korkusu yüzünden babasına söyleyememişti. İçe doğru hamilelik yaşadığı için karnındaki şişliği belli olmayan B.D. bu olayı gizli tutmuştu. Doğum için gittiği Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde erkek çocuk dünyaya getiren B.D. babası tecavüze uğradığını söyledi. Baba Celal D'nin şikayeti üzerine yakalanan S.D'ye mahkeme 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi ancak bu cezası ertelendi.
 
İŞYERİ ÇIKIŞINDA
Aradan 2 yıl geçtikten sonra S.D. takibe aldığı B.D'yi staj yaptığı Çankaya'daki işyerinin çıkışında geçtiğimiz salı günü buldu. B.D.'yi kendisiyle konuşması gerektiğini söyleyerek bıçak zoruyla motosiklete bindiren S.D. Bornova Homeros Vadisi'ne doğru yola çıktı. Motosikletle Homeros Vadisi'ne getirdiği B.D'yi döven S.D. bıçak zoruyla tecavüz etti. B.D'yi Bornova'ya bırakıp kaçan S.D. genç kızın şikayeti üzerine yakalandı.
 
Bu kez ikisi de birlikte kayboldu
Yakalanan S.D. ise tecavüz iddiası ile mahkemeye sevk edildi. Hatta genç kızın üzerindeki giysiler de delil olarak polise teslim edildi. Savcılık S.D'yi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk etti. Ancak S.D. mahkemeden serbest bırakıldı. Serbest kalan S.D. yine kayıplara karıştı. İkinci tecavüz olayının şokunu yaşayan B.D. de ertesi gün birlikte yaşadığı babası Celal D'nin evinden okula gitmek için ayrıldı ve sonrasında esrarengiz bir biçimde ortadan kayboldu.
 
"Bana bilmediğim bir şey koklattı"
Karakolda polise ifade vererek S.D'den şikayetçi olan B.D. "Beni okul çıkışında yakaladı. Bıçakla korkuttu, daha önce zarar verdiği için korktum ve motoruna bindim, beni Bornova'da Homeros Vadisi'ne götürdü. Bıçak zoruyla beni korkutarak ırzıma geçti. İç çamaşırlarımı parçaladı yırttı. Cebinden çıkardığı küçük bir şişe içinden bir şeyi eline döküp bana koklattı. Kendimden geçtim, benimle zorla ilişkiye girip tecavüz etti. Kendisi cep telefonumu almıştı beni kaçırırken, onu istedim, vermedi, beni Bornova'da bırakıp gitti" dedi.
 
"Öldürmüş olmasından korkuyorum"
Yakınlarına töre cinayetine kurban gitmekten korktuğunu söylediği öğrenilen B.D'nin babası Celal D. ise kızının hayatından endişe ettiğini belirtti. Kızına ikinci kez tecavüz eden S.D'nin serbest bırakılmasına isyan eden baba Celal D, "Kızıma bu işkenceyi yapan, her seferinde serbest kalınca kendini güçlü hissediyor ve kızıma saldırıyor. Serbest kaldıktan sonra yine kızımı kaçırmış olmasından ve öldürmüş olmasından korkuyorum. Kızım ve bu adam kayıp izlerini hiçbir yerde bulamıyoruz. Kızımın yaşadıklarını kimse anlayamaz. Bu adamın gerekli cezayı almasını istiyoruz" dedi.
 
"Mahkemeye koruma talebiyle başvurdu"
B.D'nin avukatı Yücel Sipahi, "Babası da kendisi son günlerde tehdit alıyordu. Mahkemeye koruma talebi için de başvurmuştu ancak daha karar çıkmamıştı. Ancak, bu adamın serbest kalmasını anlamadık, bir üst mahkemeye itraz edeceğiz. Genç kız bu kişinin serbest kaldığını duyduktan sonra inanamadı, böyle nasıl serbest kalır" dedi.(Fatih Şendil/Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orduevlerine şok zam!
Elektrik ve su giderlerini kendileri ödemeye başlayınca mali sıkıntıya ...
Bornova'da faciadan dönüldü: 1'i ağır 8 yaralı
Bornova’da kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkan minibüs, yolcu ...
Atatürk’e hakaret davasında önemli gelişme
Prof. Yayla hakkında Atatürk için söylediği iddia edilen, ‘İleride bizlere, ...
 
Çeşme'de yangın! 4 ev birden yandı
Çeşme’de, iki katlı bir binanın üst katında yangın çıktı. Alevler önce ...
Cezası ağır oldu!
İzmir'de yaşayan 64 yaşındaki S.K, 2000 yılında 25 yıllık eşi K.R'den ...
Bolu Köpek Barınağı ölüm kampı oldu
Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava, Bolu’da da yaşamı olumsuz ...
 
Ünlülerin davulcusu toprağa verildi
İstanbul'da evinde ölü bulunan İzmirli baterist Behçet Türkekul, Selçuk'ta toprağa verildi.
Costa Concordia'dan kurtulan Türkler'den biri İzmirli çıktı
İtalya'nın Toskana Bölgesi, Giglio Adası açıklarında karaya oturduktan ...
Böbrek kardeşi oldular
İzmir'de intihar ederek yaşamına son veren bir gencin böbrekleri, Tepecik ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva