HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Ağustos 2009 Cuma - 00:00

Görece’’de salon coşkusu

Büyükşehir Belediyesi'nin, küçük yerleşimlerin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap vermek için projelendirdiği akıllı salonlardan 13.’’sü Görece Mahallesi’’nde hizmete girdi.’

Görece’’de salon coşkusu


 
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonların 13’’üncüsü Menderes Görece’’de açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ’“Bizim tek hedefimiz halkımıza ve halkımızın güvenine layık olmaktır. Gerisi boş laftır’” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediyesi olarak tüm projeleri yerelde kalkınma hedefine göre yaptıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, ’“Bu hedefle ışığa, aydınlığa doğru yürüyoruz. Kentin kalkınmasına, kent insanın gelirinin ve yaşam standartlarının artmasına çalışan bir anlayışla Büyükşehir Belediyesini hiçbir şaibeye buluşturmadan, evrensel ahlak kurallarına uyarak Türkiye’’ye örnek olacak bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz’” dedi.
 
Başkan Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak polemiğe girmeden sadece projelere ve çalışmalara odaklandıklarını söyleyerek, ’“Biz işimize bakacağız. Polemiklerle zaman harcayarak moral bozmayacağız. Belediye başkanı iş yaparak halkına dokunur. İş yaparak halkının sırtını sıvazlar ve elinden tutar. Bu zihniyetle insan odaklı çalışmaya devam edeceğiz’” diye konuştu.

 
Menderes bölgesinde uyguladıkları organik tarım konusunda da bilgi veren Başkan Aziz Kocaoğlu, ücretsiz toprak ve yaprak analizi yaptırdıklarını, organik tarımı teşvik için üreticilere her türlü desteği verdiklerini, ürün kalitesinin ve çeşitliliğini artırmak için ova yollarını asfaltladıklarını ve sözleşmeli üretim yöntemiyle yerli üreticiye destek verdiklerini söyledi.
 
Törene katılan Menderes Belediye Başkanı Ergün Özgün ve Menderes Kaymakamı Ahmet Önal çok amaçlı salonun ilçelere kazandırdığı için Başkan Aziz Kocaoğlu’’na teşekkür ettiler. Menderes Belediyesi halk dansları topluluğu Trabzon ekibinin halk oyunları gösterisi sunduğu törene Başkan Aziz Kocaoğlu’’nun yanı sıra İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından spor malzemesi yardımı yapılan ’“spora erişimi kısıtlı’” çocuklar Başkan Aziz Kocaoğlu’’na teşekkür ederek çiçek sundular.
 
AYRANCILAR VE ÇAYBAŞI SIRADA
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi projesini hazırladığı 22 çok amaçlı salondan 13 tanesinin açılışını gerçekleştirdi. İnşaatı biten Ayrancılar ve Çaybaşı Çok Amaçlı Salonları’’nın açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Yenifoça, Yelki, Ören, Özdere ve Ulucak Çok Amaçlı Salonları’’nın inşaatları devam ederken; Asarlık ve Tekeli Çok Amaçlı Salonları ihale aşamasında.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seferihisar çöle döndü
700 hektar yeşil alanın kül olduğu ilçede zarar bununla kalmadı. Alevler ...
’“Çeşme’’nin önü tıkandı’”
İlçe Belediye Başkanı Tütüncüoğlu, ÇDP’’ye yapılan eleştirilerin eksik ...
Konak’’a Tayvan’’dan konuklar
İlçe Belediye Başkanı Hakan Tartan, Tayvan’’dan gelen turistlere gönüllü rehberlik yaptı. ’
 
Buca’’da eğitime restore!
Buca Belediyesi ilçedeki bakım ve onarıma ihtiyaç duyan tüm okullara el ...
İzmir FITCH’’ten geçti!
Büyükşehir Belediyesi, ekonomik krize karşı aldığı önlemlerle geçen yılki ...
Vali Kıraç: Keyfi değil hukuki!
Büyükşehir Meclisi’’nden geçen 150 karara dava açan İzmir Valiliği, Türkiye ...
 
Tarihi binalara yeşil örtü
Konak’’ta eski yapıların korumu perdeleri bengovil ve şarmaşıklarla süslenerek ...
Kursiyerler Balçova gönüllüsü!
Ekonomik kriz nedeniyle personel sıkıntısı yaşayan Balçova Belediyesi’’ne ...
Kocaoğlu: Tünel kontrol altında
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, metro inşaatında yüklenici firma Bozoğlu’’nun ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva