HABERLER>POLİTİKA
10 Mayıs 2011 Salı - 10:13

Eyipişiren'e Kemalpaşa'dan nazar boncuğu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren Kemalpaşa’da. Nazarköy Boncuk Şenliği’ne katıldı.

Eyipişiren e Kemalpaşa dan nazar boncuğu

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesinde seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor. İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yurttaşlarla bir araya gelen ve CHP’nin projelerini anlatan Eyipişiren; “Cumhuriyet Halk Partisi artık proje partisidir. Öğrencisi, işçisi, işsizi, köylüsü, çiftçisi, genci, emeklisi kısacası her yurttaşı için projesi vardır. 13 Haziran’da herkesin rahat bir nefes alması için tek alternatif CHP.” dedi.
 
Eyipişiren’den öğrencilere; “Mecliste sorunlarınızın takipçisi olacağım.”Kendisinin ODTÜ’lü olduğunu hatırlatan CHP’nin gençlerin fikir ve projelerine önem verdiğini göstermesi açısından önemli olduğunu belirten Eyipişiren Bornova’da üniversite öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Üniversite öğrencilerinin düşünce ve fikirlerin çok önemli olduğunu belirten Eyipişiren “Öğrencilerin düşünceleri ve fikirleri çok önemli olmasına karşın bugüne kadar iktidar partisi hep gençleri susturmaya çalıştı ve gençliği göz ardı etti. Onların çocukları yurtdışında aldıkları burslar ile okuyup gemicikler ile ticaret yaparken bizim gençlerimiz üniversite yaşamını devam ettirebilmek için birçok sıkıntıya göğüs gerip mezun olduktan sonra ise işsizlik illeti ile mücadele etmektedirler. CHP iktidarında üniversiteli gençlerimizde rahat bir nefes alacak. Düşünce ve fikirlerine önem verilecek. Bende sizler gibi bu sıralardan geçerek ODTÜ’de okudum, şimdi partimin en üst karar organlarından Parti Meclisi’nde görev alıyorum ve vekil adayınız olarak karşınızdayım. Sorunlarınızı ve isteklerinizi çok iyi biliyorum. Mecliste tüm sorunlarınızın takipçisi olacağım.” dedi.
 


Genç vekil adayı Eyipişiren’e nazar boncuğu Üniversiteli gençlerle buluşmasının ardından Kemalpaşa’ya geçen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren, partisinin Kemalpaşa ilçe örgütünü ziyaret ettikten sonra 2. Nazarköy Boncuk Festivaline katıldı. Milletvekili Adayı Elfin Tataroğlu ile birlikte festivale katılan Eyipişiren’e CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Kemalpaşa Kadın ve Gençlik Kolları eşlik etti. Festivalde yurttaşlar tarafından büyük ilgi gören Eyipişiren’e yurttaşlar “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Genç, çalışkan, aktif ve başarılı bir siyasetçi olarak sizi mutlaka mecliste görmek istiyoruz. Bu yolda başarılar dileriz. Nazar değmesin.” diyerek Nazarköy’ün dünyaca ünlü nazar boncuğundan hediye ettiler.
 
Eyipişiren “Hükümetin politikaları köylümüzü çiftçimizi mağdur etti”
Kemalpaşa’da ayrıca Halilbeyli, Sarılar, Sinancılar, Bağyurdu, Ören ve Ulucak’ı ziyaret ederek yurttaşlarla dertleşen Eyipişiren hükümetin izlediği politikaların köylüyü, çiftçiyi ve hayvancılığı bitirme noktasına getirdiğini belirterek “Bu hükümet çiftçiyi bitirdi. Hayvancılığını bitirdi. Köylümüzü yaşayamaz konuma getirdi. Kendi ülkemizde tarımı, çiftçiliği bitiren hükümet yurt dışından hayvan ihracatına başladı. Hem de yüz binlerce ton et ihracat edilecek ihale 3 günde tamamlandı. Adrese teslim ihale diye buna denilir. CHP iktidarında tarım piyasasında çiftçimizin ürünü hak ettiği değeri alacak. Pırlantada ÖTV'yi sıfırlamak, yatı, kotrası, teknesi olana ucuz mazot vermek hükümetin tercihidir, bizim tercihiz ise mazotu çiftçiye litresi 1,5 Liraya vermektir.” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi proje partisidir
Ülkede 8,5 milyon işsiz bulunduğunu belirten CHP İzmir Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren “AKP iktidarında ülkenin her alanda geliştiğini söylüyorlar. Hem de bunu 8,5 milyon işsize, köylüye, çiftçiye, memura, işçiye söylüyorlar. Acaba bu söylediklerine kendileri ne kadar inanıyor. AKP yaptırdığı taraflı anketlerle halkın gözünü boyamaya ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Asıl anket sokağa çıkıldığı zaman yurttaşların verdiği yaşam mücadelesi, yoksulluk, işsizliktir. CHP iktidarında ayağı yere basan projeler ile birlikte her yıl 750 bin işsize istihdam sağlayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi artık proje partisidir. Öğrencisi, işçisi, işsizi, köylüsü, çiftçisi, genci, emeklisi kısacası her yurttaşı için projesi vardır. 13 Haziran’da herkesin rahat bir nefes alması için tek alternatif CHP.” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SERKAN 12 Mayıs 2011 Perşembe 09:14

geçmiş dönemlerdeki siyasetçilerin yaptıklarının hesabını yeni nesil vekil adaylarından çıkarmak ne kadar doğru bilinmez. ama hep dediğim birşey var bilmeden okumadan yorum yapmak hoş değildir diye. 81 kişilim pm üyesi arasında ön seçim isteyen 6 üyeden biri levent eyipişiren.. ön seçim demek daha çok çalışmak her bölgeyi gezmek demek kapişşşş....

Yorumu oyla      13      6  
11 Mayıs 2011 Çarşamba 17:08

Secildikten sonra kac kez izmire gelecek

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu YGS sürprizini açıkladı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, YGS soruşturmasıyla ilgili kendi sürprizinin ...
'Operasyonlar İzmir’i almak için'
Dün düzenlediğim Muğla mitinginden sonra, bugün Uşak’ta bir miting düzenleyecek ...
Moroğlu: Üreticinin borç yükünü kaldıracağız
CHP 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Moroğlu, Ödemiş'te esnaf turu attı; ...
 
Kalkan: 2B tamam sırada duble yol var
AK Parti İzmir milletvekili adayları Erdal Kalkan, Müjde Özkumova ve Abdullah ...
Susam: İzmir hak ettiği yatırımı alacak
CHP İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Mehmet Ali Susam, AKP iktidarında ...
Aşlık: Seferihisar iktidarımızda hizmet gördü
AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, 2011 genel seçimlerinin ...
 
‘Kaset olmayınca dava açılıyor’
Bahçeşehir Üniversitesi'nde 'inşaat mührünü' söktükleri gerekçesiyle haklarında ...
MHP'li Didinmez'den kaset isyanı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, bazı internet sitelerinde ...
‘Bize yapılan saldırılara göz yumulması manidar’
En Az Gelişmiş Ülkeler konferansında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva