HABERLER>MAGAZİN
21 Kasım 2009 Cumartesi - 00:00

Evgar: Cem tiyatro yapmalı

Cem Yılmaz’’ın yeni filmi ’“ Yahşi Batı’” da rol alan  ve ’‘1 Kadın 1 Erkek’’ dizisinde baş rol oynayan Demet Evgar Cem Yılmaz’’ı çok başarılı bulduğunu ve tiyatro yapması için ona baskı yaptığını açıkladı. ’

Evgar: Cem tiyatro yapmalı

Cem Yılmaz’’ın yeni filmi ’“ Yahşi Batı’” da rol alan  ve ’‘1 Kadın 1 Erkek’’ dizisinde baş rol oynayan Demet Evgar Cem Yılmaz’’ı çok başarılı bulduğunu ve tiyatro yapması için ona baskı yaptığını açıkladı. ’
 
'Yahşi Batı' için "Hayatımın çok önemli bir dönemini kapsadı" diyen Evgar, filmin vizyona gireceği günü iple çektiğini söyledi: "Zor şartlarda çalıştık ama çok eğlenceli ve güzel bir film oldu. Gülmekten rolümü oynayamadığım yerler oldu. Geçtiğimiz günlerde fragmanı izledim ve çok heyecanlandım. İzleyiciyi gerçekten çok iyi bir film bekliyor. İnsanların gülmeye çok ihtiyacı var. Cem de bunu zekice, güzel bir espri anlayışıyla, hakkını vererek yapıyor."
 
CEM SAHNEYE LAZIM!
Cimri' ve '39. Basamak' isimli iki tiyatro oyununda rol alan güzel oyuncu, geçen hafta Cem Yılmaz'ın her iki oyuna geldiği hatırlatılınca da şöyle konuştu: "Bizim aramızda 'Yahşi Batı' sayesinde çok güzel bir dostluk başladı. Birlikte güzel işler yapabileceğimize inanıyorum. Bence tiyatroda da Cem gibi kalemlere ihtiyaç var. Ben onu hep sıkıştırıyorum tiyatro yapması konusunda. Sonuca varacağıma inanıyorum. Onu sahnede görmeyi çok isterim. Ama o mütevazılığıyla tiyatroya pek bulaşmak istemiyor. Yapsa da en güzelini yapabileceğine inanıyorum." Evgar, rol aldığı oyunların salonu doldurduğunu belirterek, popülerliğinin etkili olduğunu, bunun da televizyon sayesinde gerçekleştiğini söyledi: "Cimri ve 39 Basamak oyunları çok izleniyor. Başladığım yıllardan itibaren bu zamanlara gelmeyi, yaptığım oyunların kapalı gişe oynanmasını çok istedim. Son 3-4 yıldır bunu başarabildiğim için çok mutluyum. Televizyondaki popülerliğin de bunda etkisi var."
 
90 DAKİKALIK İŞ İSTEMEM
Türkmax'ta yayınlanan ve Emre Karayel'le birlikte yaptığı '1 Kadın 1 Erkek' adlı programda da başarılı bir performans gösteren Evgar, formatın izlenirliğini ise insandaki gözetleme içgüdüsünü bağladı ve bu tarzda çekilen dizilerin artacağını belirti. "Bu dizide tek kamera var ve hayatın içindeki hıza göre yapılıyor" diyen Evgar şöyle devam etti: "1 Kadın 1 Erkek' programı, tek bir kameradan gözetlenme duygusu yarattığı için bana çok ilgi çekici geldi. '1 Kadın 1 Erkek' gibi formatların artacağını düşünüyorum. Dünyanın her yerinde 30 dakikalık formatlar yapılıyor. Bu neredeyse devlet politikası haline gelmeye başladı. 90 dakikalık diziler bana göre değil." (Gecce.com)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emel Sayın, yaşını ilk kez açıkladı
Türk Sanat Müziğinin "Kadife Sesli" sanatçısı olarak tanınan Emel ...
Bayülgen: Tarkan’’ı çıkarmadım, çıkarmam da!
'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan Okan Bayülgen, ...
Nefes’’in şarkısı rekora koşuyor
Ferhat Göçer'in yeniden yorumladığı 'Götür Beni Gittiğin Yere' büyük ilgi gördü. ’
 
Victoria's Secret’’ın melekleri büyüledi
New York'ta gerçekleşen 2009 Victoria's Secret defilesi yine ...
Emre Altuğ, oğlu için şarkı yazıyor
Çağla Şikel için şarkı yazan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, bu kez de oğlu için şarkı yazıyor. ’
Beyaz muradına erdi, birinci oldu
Ekranlarda olduğundan beri çok sevildiği halde bir türlü reytinglerde ...
 
Ebru Şallı'nın oğlu domuz gribine yakalandı
Ebru Şallı ile Harun Tan’’ın oğlu Beren, yüksek ateş nedeniyle salı sabahı hastaneye kaldırıldı. ’
Ar: Bu darbelerden anamız ağladı
NTV'de ekrana gelen Müjde Ar ile Önder Açıkbaş'ın birlikte sundukları ...
Kibariye bebeğini düşürdü
3 aylık hamile olduğunun müjdesini geçtiğimiz haftalarda veren şarkıcı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva