HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Mayıs 2010 Pazartesi - 00:00

En ’“içten’” teşekkür

Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği üyeleri, engellilere yönelik hizmetleri nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’’na teşekkür etti. ’

En ’“içten’” teşekkür

Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği üyeleri, engellilere yönelik hizmetleri nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’’na teşekkür etti. ’
 
Kentte yaşayan engelli bireylerin her zaman yanında olmaya ve destek vermeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zaman zaman engelli derneklerini de ziyaret ederek hem sıkıntılarını hem de mutlulukları paylaşıyor. Başkan Kocaoğlu, son olarak  Bornova’’da bulunan Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği’’ne giderek üyelerle sohbet etti. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’’un da katıldığı ziyaret sırasında ÇÖYDER Disiplin Kurulu Başkanı Hafize Başer, engellilere yönelik hizmetlerinden ötürü Başkan Kocaoğlu’’na teşekkür etti. Hizmet binalarının Başkan Kocaoğlu tarafından yapıldığı söyleyen Hafize Başer, ’“En büyük mutluluğumuz, sizin sosyal belediyecilik söylemlerinizle eylemlerinizin örtüşmesi. Verdiğiniz sözleri yerine getirmiş olmanız. Bunun için size hangi kelimelerle teşekkür etsek azdır’” diye konuştu.
 
ÇÖYDER Genel Başkanı ve Bornova Barışgücü Spor Kulübü Başkanı Vedat Başer ise, kulübün 1998 yılında engelli bireyleri sporla rehabilite etmek amacıyla kurulduğunu, Büyükşehir Belediyesi’’nin katkılarının kendilerini motive ettiğini söyledi. Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi A Grubu’’nda ilk 2 sıraya girerek 1. Lig’’e yükselme maçlarına katılmaya hak kazandıklarını belirten Başer, Başkan Kocaoğlu’’ndan sporcu sandalyesi için de destek istedi.
 
Kent merkezinde gerçekleştirdikleri fiziki düzenlemeler ve yardımlarla engellilerin yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Aziz Kocaoğlu, olanaklar doğrultusunda engelli derneklerinin her zaman yanında yer aldıklarını söyledi. Engellilere yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Kocaoğlu, Kent Bilgi Sistemi çerçevesinde bir afet anında kurtarılacak, desteğe ihtiyacı olan 30 bin engelli bireyin yaşadığı evleri tek tek belirlediklerini, isimlerine ve adreslerine rahatlıkla ulaşabildiklerini belirtti. Engelli vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için engelli rampası projesini hayata geçirdiklerini de hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, bozuk olan rampaları yeniden ele alarak planladıkları 1000 adet rampadan 700’’ünü tamamladıklarını açıkladı. ÇÖYDER Genel Başkanı Vedat Başer, Başkan Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Sındır’’a kalem armağan ederek dernek üyeleri adına teşekkürlerini sundu.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mezarlıklarda yaz temizliği
İzmir’’deki tüm Müslüman ve gayrimüslüm mezarlıklarında temizlik çalışmaları ...
AKS 110’’a yeni ’‘ekip’’
İzmir’’de su baskını, sel ve deniz kazası gibi olaylara AKS 110’’un deniz ...
Prof. Dökmen Karşıyaka’’daydı
Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Küçük Şeyler Anaokulu işbirliğiyle ...
 
Belediye desteğiyle kütüphane
Karabağlar Belediyesi’’nin katkılarıyla oluşturulan, Basın Sitesi’’ndeki ...
İzmir parmaklarınızın ucunda
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırları içinde yer alan belediyelerin ...
Karabağlar’’da bin hektarlık destek
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Uzundere’’de yaklaşık 1000 ...
 
Narlıdere Aşık Mahsun-i’’yi bestelerle anacak
Narlıdere Belediyesi’’nin üçüncüsünü gerçekleştireceği Aşık Mahsuni ...
Başkan Durak’’a eleştiri
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt Karşıyaka Belediyesi'nin ...
Çiçek severler Karşıyaka’’da buluşuyor
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir'de çiçek seven herkesi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Latife Hanım çam devirince!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (3): 'Dans eden ayılar' ve 'Sokak hayvanları'
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva