HABERLER>YEREL MEDYA
22 Eylül 2011 Perşembe - 12:44

Egeli Sabah'ın tanıtım kokteyline büyük ilgi

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu 9 Eylül'de yayın hayatına başlayan Egeli Sabah'ın İzmir Arena'da düzenlenen tanıtım gecesi büyük ilgi gördü.

Egeli Sabah ın tanıtım kokteyline büyük ilgi

İZMİR - Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabah Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çalık, Sabah Gazetesi'nin üst düzey yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede Egeli Sabah ailesini 2 bin'e yakın konuk yalnız bırakmadı. Ünlü jazz sanaçısı Kerem Görsev'in piyanosuyla renk kattığı gecede davetliler Egeli Sabah'ın yayın hayatına başlamasının coşkusunu paylaştı.
 
Gecede konuşan Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabah Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çalık, Turkuvaz Medya Grubu olarak, kaliteli, tarafsız, güvenilir, saygın yayıncılık anlayışı ile sektörün öncüsü konumuna gelindiğini söyledi. Turkuvaz Medya bünyesinde yer alan 55 marka ile Türk halkına karşı sorumluluklarının farkında, değişen medya anlayışını doğru yönleriyle pratiğe geçirdiklerini kaydeden Çalık, "Turkuvaz Medya Grubu olarak, çok sesliliğin temsilcisi olmaya büyük özen gösteriyoruz. Ülkemizin dört bir yanında yaşayan gelişen ve değişimi çok yakından takip ederek sessiz yığınların sesi olmanın, onların heyecanını paylaşmanın öneminin bilinci içinde hareket ediyoruz. Bu açıdan bakıldığında da Grup olarak rakipsiz olduğumuzu söyleyebiliriz. 1895 yılından bu yana yayın hayatını ilk güncük heyecanla sürdüren Yeni Asır, kalbimizde özel bir yere sahip. Grubumuzun yüzük taşı, Türk basınının 117 yıllık ulu çınarı, Yeni Asır ülkemizin en eksi gazetesi olma unvanını taşıyor.. Şimdi de Sabah Gazetemizin Ege'deki bu köklü gazetecilik anlayışına güç katacak benzersiz bir yayınla karşınızda olmasının gururunu taşıyoruz. Sabah, ülkemizin gözbebeği Ege'yi İzmir'in kurtuluş gününü kutladığımız 9 Eylül 2011 tarihinde Egeli Sabah'la buluşturdu. Demokrasimize, milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkacak Egeli Sabah'ın, sosyal hayatın, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının, sanayicinin, esnafın, çiftçinin sesi ve aynası olarak bölgesine önemli hizmetler vereceğine yürekten inanıyorum" dedi.
 


Sabah Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi ve Egeli Sabah Genel Yayın Yönetmeni Ünal Ersözlü ise geceye katılan davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Egeli Sabah'ın tüm Ege ve İzmir'e fark getireceğini dile getirdi. Ersözlü, "9 Eylül 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan Egeli Sabah'ın bu anlamlı gününde bizleri onurlandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Çok sevgili İzmirliler, çok sevgili Egeliler, İzmir ve ege aşkıyla insanımızın ve bölgemizin derdini kendisine samimi dert katan. Yerelden ulusala, ulusaldan evrensele açılan bir pencerede yurttaş gazeteciliğini hayata geçirmek için yola çıktık. Amacımız İzmir'in, Ege'nin dönüşümüne ilerlemesine katkı sağlayan Sabah'ın genel özelliğine ve başarısına ciddiyetle uyan, kendisine bağımsız pencerelerde açabilen iyi ve çok sesli bir bölge gazetesi olabilmektir. Sizlerden alacağımız güçlerle ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bu yolda önümüzü açan Turkuvaz Medya Grubu Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sayın Ahmet Çalık'a içtenlikle ve saygıyla teşekkür ediyorum. Bizi yürekten destekleyen Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Serhat Albayrak'a şükranlarımı sunuyorum. Sabah Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Sayın Erdal Şafak Ağabeyime içtenlikle teşekkür ediyorum. Bize destek veren Sabah'ın tüm değerli yazarlarına, sabah ekibine çok teşekkür ediyorum. Egeli Sabah'ın genç pırıl pırıl ekibini ve Egeli Sabah'ın yazılarıyla katkı veren değerli dostlarımızı sevgiyle selamlıyorum. Egeli Sabah'ın İzmir ve Ege bölgesine, İzmir gazeteciliğine fark getirmesini ümit ediyorum. Tüm Egeliler, İzmirliler sizlere içten ve yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.  Konuşmaların ardından Egeli Sabah'ın yeni yayın hayatına başlaması pasta kesilerek kutlandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 22 Eylül 2011 Perşembe 18:57

SERAP HANIM TEŞEKKÜR EDERİM. BELKİ İZMİRİN SOSYO POLİTİK DEĞERLERİNİ GÖZ ÖNÜNE ALIR BİLMİYORUM , AMA YİNEDE TEREDDÜTLÜYÜM.

Yorumu oyla      13      6  
SERAP 22 Eylül 2011 Perşembe 15:33

IŞIN HANIM SİZE CEVAP VERMEK DEĞİL NİYETİM.BU GAZETE BAŞKA OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM. AYRICA İZMİR DE BAŞLAYAN HER YENİ GAZETE ATILIMI MESLEKTAŞLARIMIZA İŞ İMKANI DEMEK EGELİDEKİ ROPORTAJ VE YAZI DİZİLERİNİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.POLEMİK İÇİN YAZMIYORUM

Yorumu oyla      14      10  
Işık Dikicigil 22 Eylül 2011 Perşembe 14:15

SİZ TARAFSIZ OLMAZSINIZ, BÜTÜN ULUSAL MEDYA YANDAŞ OLMUŞTUR. BİR KAÇ GAZETE HARİÇ AYDINLIK SÖZCÜ VE YENİÇAĞ GİBİ. SİZ İKTİDARLA İYİ GEÇİNMEK ZORUNDASINIZ . ÇÜNKÜ SİZ BİZİM ÇALIKSINIZ , İKTİDAR ALEYİNE BİR ŞEY YAZARSANIZ , İHALE ALAMAZSINIZ

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocağlu haklı Çakar özür dilemeli
Yazarlarımzdan Halit Tunç, Başkan Kocaoğlu ile AK Partili Yusuf Kenan ...
'Ne kadar iyi olunursa...'
Yazarlarımızdan Fikret İlkiz, Ergenekon tutuklularından Doğan Yurdakul'un dramını yazdı...
Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması sonuçlandı
1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda ...
 
12 Eylül ve kurtarıcılar
12 Eylül 1980 faşist darbesinin üzerinden yıllar geçti. 12 Eylül 2011 ...
Gazeteciler Bornova’da stres attı
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır Türkiye Gazeteciler ...
Binali Yıldırım rüzgarı ve CHP
Yazarlarımızdan Halit Tunç, Ulaştırma Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali ...
 
'Bazıları için çok pişmanım!'
2009 yerel seçimleri öncesinde CHP İzmir İl Başkanlığı koltuğunda oturan ...
'Kocaoğlu'nu istemedim, Tartan için yalvardım'
2009 yerel seçimleri öncesinde CHP İzmir İl Başkanlığı koltuğunda oturan ...
Yine bayram, yine trafik terörü, yine onlarca ölü
Genel Koordinatörümüz Ufuk Akça her bayram yolları kan gölüne çeviren ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva