HABERLER>SAĞLIK
20 Nisan 2011 Çarşamba - 12:35

Diabet tarihe karışıyor

Halk arasında şeker hastalığı olarak bilenen ve Türkiye’de çok fazla insanın yaşadığı ‘Diabet ‘ sorunu, XP S6 adlı ilaçla tarihe karışıyor.

Diabet tarihe karışıyor

İZMİR/Advertorial - Dünyada yapılan araştırmalarda sayısı en hızlı artan hastalık olarak kabul edilen ve  günlük hayatta aldığımız kontrolsüz gıdalar ve beslenme şeklimizdeki alışkanlıklardan dolayı büyük sorunlar yaratan diabet tarihe karışıyor. Op.Dr. Ünal Vural yaptığı açıklamada diabet, klosterol ve trigliserid hastalıkların yaygınlığına dikkat çekerek “Diabet ciddi ve hatta hayati kompolikasyonları nedeni ile ömür boyu takip ve tedavi gerektirir. Diabet tip 1 ve tip 2 diabet olmak üzere 2 ana grupta toplanır. Tip I yani insüline bağlımlı diabetliler genellikle çocuk ve gençlerdir. Bu grupta pankreasta insülin üretimi gerçekleşmediği için insüline bağımlıdırlar. Tip II diabetliler ise pankreaslarında sağlıklı kişilere göre çeşitli düzeylerde olmak üzere nisbeten az insülin üretilir. Tip II diabetliler toplam diabetlilerin büyük çoğunluluğunu yani %75 ini oluşturur, ve genelde 35 yaş üzeri görülür. İnsülin gıdalar ile alınan glikozun başlıca karaciğer ve kas hücrelerine glikojen halinde taşıyarak günlük yaşamımızı devam ettirecek enerjiyi sağlar. Glikozun insülin azlığı nedeni ile hücrelere dahil edilmemesi, kanda glikoz yükselmesine neden olur” dedi.

XP S6 insilün salgısını arttıryor
XP S6 adlı ürünün özellikle diabet konusunda bütün sıkıntıları ortadan kaldırmaya yardımcı olduğnu belirten Op. Dr. Ünal Vural “ Ürün içerisindeki bitkisel doğal maddeler kan şekerini düşürebildiği gibi bir aydan daha uzun kullanımlarda pankreastaki insüllin imal eden beta hücrelerin gelişimini ve fonksiyonlarını olumlu yönde etkileyerek insülin salgısını arttırmaktadırlar. XP S6 kandaki glikozu hemen parçalayarak hızla harcanmasını sağlamıştır. Diabet hastalarının kan kolestrol düzeylerinin yükselmesine karşı etkili olarak diabet tedavisi esnasında kan kolesterol düzeylerini normal sınırlar içerisinde tutmaktadır” dedi.

Hiçbir yan etkisi yok!
XP S6 tüm diabet hastalarına gönül rahatlığıyla kullanabileceği ve hiçbir yanetki sorunu yaşamayacağını belirten Önder Vural “ Yaptığımız gözlemlerde alındığı andan itibaren ilk iki saatte bile yüksek kan şekeri seviyesini % 40 düşürdüğü tespit edimiştir. 10. Günden itibaren kalıcı etki başladığını ve ortalama 3 aylık bir sürede pankreası insülin hormonlarını üretmede teşvik edebileceğini söyleyebiliriz” dedi.

Kolesterolde tarih oluyor
          
XP S6 nın kolesterol üzerindeki etkilerinin çok daha hızlı görüldüğünü belirten Vural “ Kullanılmaya başladığı andan itibaren başka hiçbir ilaç kullanılmadan 15 günde kolesterolün dengelenmeye başladığı bir ay sonunda da istenilen düzeylere geldiği tespit edilmiştir. Kötü kolesterolün düşerken iyi kolesterolün yükselmesi XP S6 için büyük başarı olarak değerlendirilmektedir” dedi.
               
Üç ayrı sorun için kullanılabilir
XP S6 aynı zamanda damar sertliği ve tıkanmalarında da en az kolesterol üzerindeki etkisi kadar başarılıdır. Diabet – kolesterol ve damar sertliği birbirine çok yakın seyreden hatta birbirini inşa eden sorunlar olduğunu belirten Vural “ XP S6 özellikle bu üç soruna karşı çözüm olarak üretilmiş olup bir çok ilacın yan etkilerinden insanları kurtarmayı hedeflemiştir. XP S6 Tip II Diabet’in en sık görüldüğü orta ve ileri yaş grubunda ortaya çıkan kolesterol yüksekliği ve buna bağlı damar sertliği, hipertansiyon ve kalp ve dolaşım bozukluklarını da tedavi alanı içine almaktadır. XP S6 kullanmak için bu üç sorundan sadece birinin olması yeterli bir nedendir. XP S6 özellikle 30-35 yaş sonrası rutin kullanımlarda da tavsiye edilir. XP S6 yı hiçbir sorunu olamayanlar dahi önlem amaçlı kullanabilir. Çünkü bu ürün diabet- kolesterol ve damar sertliği sorununuz olmasa bile oluşmaması adına tercih edilebilir” dedi.

XP S6' hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayınız....

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
neriman şen 20 Nisan 2011 Çarşamba 13:01

Bu ilaç ayın 14'ünde çıkmıştı tesadüfen bodrum/yalıkavak'taydık ve bu ilacı oradaki tek bitkisel ilaç olan adını hatırlayamadım oradan temin etmiştik çok ama çok memnunuz henüz 10 gün olmadı ama etkisini görmeye başladık. İlacın yanında verilen çizelgeyi takip ettik ve sonuç gerçekten çok güzel 240 kan şekerim 110 dan yukarıya yükselmiyor şuanda ilacı şiddetle tavsiye ederim. Çünkü çok memnunum.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hemşirelik Yönetmeliği’nde değişiklik
Günün koşulları ve Avrupa Birliği kriterlerine uyuma yönelik yayımlanan ...
Hastanelere uluslararası standart
TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Sağlık Bakanlığı ile 'Sağlık Hizmetleri Yönetim ...
Çağlanın 100 gramında 600 kalori var
Akdeniz diyetinin bir parçası olan çağla bademler raflarda yerini aldı. ...
 
Ev kadınları büyük risk altında
Sağlık Bakanlığı, son yıllarda Anadolu'daki kentlerin yanı sıra Ankara ...
İki gün hastaneye gitmeyin
Bugün ve yarın, tüm Türkiye’de hekimler ve diğer sağlık çalışanları ‘iş’ ...
Güzel bacakların sırrı
Düzgün ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının ortak hayali... ...
 
Asistanlara yeni düzenleme
Asistan hekimlerin bir süredir dile getirdikleri, fazla nöbet ve aşırı ...
Down sendromuna erken teşhis mümkün
Zihinsel ve fiziksel kusurlara yol açan Down Sendromu (DS) riski, gebelikte ...
Sigara yasağı acile başvuruları azalttı
Türk Toraks Derneği’nin çalışmasına göre, sigara yasağının ardından, sigaraya ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva