HABERLER>SPOR
18 Mart 2016 Cuma - 15:30

Derbi öncesi golcüler suskun!

PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak Göztepe ve Altınordu'nun golcüleri bu sezon yokları oynadı.

Derbi öncesi golcüler suskun!

Ev sahibi konumundaki Göztepe'de büyük umutlarla transfer edilen Björn Vlemincx, Laminne Diarra, Serdar Özbayraktar ve Mirkan Aydın dörtlüsü, toplamda sadece 9 kez ağlara sarsabildi. Vlemincx 4 golle forvetler arasında en skorer isim olurken, Mirkan 3, Diarra da 2 kez sevinç yaşadı.

İlk yarıda Vartaş Elazığspor'da 16 maçta 9 gol atarak önemli bir performans ortaya koyan Serdar ise sarı kırmızılı forma altında henüz siftah yapamadı. Belçikalı Vleminckx en son golünü 18 maç önce 3-1 kazanılan Yeni Malatyaspor deplasmanında penaltıdan kaydederken, Mirkan ikinci yarıda hiç gol atamadı. Devre arasında Antalyaspor'dan kiralanan Senegalli Diarra ise Şanlırufaspor ve Yeni Malatyaspor müsabakalarında 1'er kez ağları sarstı.

ALTINORDU'NUN GOLCÜLERİ BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Altınordu'da geçen sezon attığı 15 golle rakiplerin korkulu rüyası olan Göksu 2015-2016'da 5 golde kaldı. Adanaspor (2), 1461 Trabzon (2) ve Yeni Malatyaspor ağlarını sarsan 30 yaşındaki Göksu, 5 golde kaldı. Bu sezonu genelde yedek kulübesinde geçiren ve 3 gol atabilen Murat Yılmaz da Altınordu formasıyla gol orucunu 13 müsabakaya çıkardı. En son ilk yarıdaki Denizlispor karşılaşmasında fileleri sarsabilen deneyimli futbolcu, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor'u boş geçmedi. İki takımın PTT 1'inci Ligi'nde gol yükünü daha çok orta saha ve savunma oyuncuları çekti.

SON 20 MAÇTA GÖZTEPE ÜSTÜN
Pazar  günü Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak Göztepe ile Altınordu arasında oynanan son 20 maçta Göztepe'nin üstünlüğü bulunuyor. 1990 yılından bugüne kadar çeşitli kategorilerde yapılan karşılaşmalarda Göztepe 8 galibiyet çıkarırken Altınordu 6 kez sahadan zaferle ayrıldı, 6 müsabaka ise berabere tamamlandı. Bu periyotta sarı-kırmızılılar 34 gol, kırmızı lacivertliler ise 25 gol atabildi. İki takımın ilk yarıdaki mücadelesini Altınordu 1-0 kazandı.

ÖZEN'DEN NEŞTER SİNYALİ
Göztepe teknik direktörü Önder Özen, geçen hafta 3-1 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçının ardından Altınordu derbisinde savunma, kanatlar ve forvet hattında rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Antrenmanlarda stoper mevkiinde Özgür'ün yerine iyileşen Cemil'i deneyen Önder Özen, sağ kanatta Leroy George'un yerine Emre Aygün'ü, sol kanatta da Serdar'ın yerine Gökhan Karadeniz'i görevlendirdi. Futbolcularını sık sık uyardığı gözlenen Önder Özen, orta sahayı ise Gosso-Hakan Barış ikilisiyle kurdu. Cleyton'u forvet arkası oynatan Özen, ileride ise yine Diarra'ya şans verdi. Altınordu maçının son derece kritik olduğuna dikkat çeken Özen, "Taraftarımız bizden çok şey bekliyor. Altınordu genç ve dinamik bir takım ancak. Ancak biz de çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Tecrübemizle maçı kazanacağız" dedi. (dha)

 
Marmaris'te 'Ensar Vakfı' isyanı
 
Konak Meydanı’nda Çanakkale cephesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu’da Çanakkale mönüsü!
Altınordu yönetimi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıldönümünde ...
Yeni skandal: Dilencinin üzerine işediler!
Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio-Sparta Prag karşılaşması öncesi Roma'daki ...
Dünyaca ünlü yıldız hakkında yeni şok suçlamalar!
Fransız futbolcu Karim Benzema, uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama konusunda suçlanıyor.
 
Fenerbahçe elendi: Portekiz'de skandal kararlar!
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 1-0'ın rövanşında konuk olduğu Braga'ya 4-1 yenilerek elendi.
Ve Karşıyaka hocasını buldu
PTT 1. Lig'de son sırada yer alan İzmir temsilcisi, teknik direktörlüğe Soner Tolungüç'ü getirdi.
Yargı Bucaspor kongresi için son sözü söyledi
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın desteklediği 'Yeni Oluşum'un ...
 
İzmir derbisi öncesi dostluk mesajları
PTT 1'inci Lig'de pazar günü Göztepe ile Altınordu arasında oynanacak ...
Kaf-Kaf’ta rota Tolungüç!
PTT 1'inci Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'in istifasından ...
Göztepe ve Altınordu’da derbi alarmı!
PTT 1'inci Lig'de pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Göztepe-Altınordu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva