HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Ekim 2023 Pazartesi - 13:01

Değişimcilerin İzmir’deki temsilcisi Tugay, Özel’e desteğini anlattı: Koltuk için pazarlık yapmam!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, kurultay sürecinde Özgür Özel’e destek vermesi ile ilgili olarak kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Makam için değişim ekibini desteklemediğini söyleyen Tugay, “Ben hiçbir özel makamı hedefleyen biri değilim. Yaptığımız şeyin çok önemli olduğunu düşünüyorum. CHP'yi değiştirmek ve Türkiye'yi değiştirmekten bahsediyoruz. Amacımız partimizin en doğru noktaya gelmesini sağlamak. Sonra insanlar ne görev alır bilemem. Benim kendime koyduğum hedef yok, herhangi bir pazarlık içinde değilim, olmam. Bunu da ayıp sayarım” dedi.

Değişimcilerin İzmir’deki temsilcisi Tugay, Özel’e desteğini anlattı: Koltuk için pazarlık yapmam!

EGEDESONSÖZ- Karşıyaka Belediye Başkan Cemil Tugay, SonSöz TV’de katıldığı programda Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı. Programın ana gündeminde CHP'nin kurultay süreci vardı.

Belediye Başkanı Cemil Tugay, il kongresinin ardından tavrını değişim ekibinden yana koymuştu. İzmir’deki kurultay delegeleri arasında değişim ekibine destek veren tek isim olan Başkan Tugay, karar değişikliğinin gerekçelerini sıraladı.   

'SESSİZ KALMAYI DOĞRU BULMADIM'
Kurultay süreci hakkında konuşan Başkan Tugay, değişim ekibine verdiği destek ile ilgili olarak “Tarihi kurultaylardan biri yaşanacak. Son yaşadığımız genel seçimlerden sonra parti ile ilgili tartışmalar kamuoyunda fazla süre aldı. Bundan hepimiz etkileniyoruz. Bundan yerel seçimler de etkilenecek. Nereden aday olursanız olun, adaylık sürecinde işin nasıl gideceği ayrı bir konu. Bu süreçte sessiz kalmayı çok doğru bulmadım. Sadece kendi başkan adaylığına odaklanmanın yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu durumun sorumluluktan kaçma gibi bir durum olduğunu düşündüm ve net bir tavır koydum” dedi.

'KENDİMİ DE SAHİP OLDUĞUM KONUMLARI DA RİSKE ATMAYA HAZIRIM'
CHP’nin tarihsel bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Tugay, “Belediye başkanlığı biraz daha yerel ve teknik bir konu. Partinin genel yapılanması ile ilgili öncelikli olarak belediye başkanlarının söz söylemesi beklenmez. Hatta eleştiriye açık bir konudur. Şu anda tarihi bir süreçte geçtiğimiz düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Tarihi süreçte CHP olarak önemli bir kırılma noktası yaşıyoruz. Bizi seçmenin desteğinden önemli ölçüde koparabilecek nokta. Bu noktada partiyi korumak ve başarılı olmasını sağlamak adına, toplumda değişim talebi varsa bunu uygulamak anlamında hepimize sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluk tüm üyelere düşüyor. Siz İzmir'de Karşıyaka'da belediye başkanıysanız, bu pozisyonda sessiz ve pasif kalırsanız, sessiz ve pasif kalmanın yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu yapmamak bir şeyleri eksik bırakmaktır. Önümüzdeki dönem için belediye başkan adaylığı olabilir. Partinin yararının değişimden yana olduğuna inanıyorsam kendimi de sahip olduğum konumları da riske atmaya hazırım. Önümüzdeki dönem kentimize hizmet etmek için her türlü görevi üstlenmeye hazırım. Bunu ben belirleyemem. Bunu parti belirleyecek, halk karar verecek. Ancak benim yaptığım böyle bir hesap yok” açıklamasını yaptı.

'CHP DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK İBARESİ VAR'
Değişim ekibinin gerek parti gerekse de ülke siyasetinde kökten bir değişimi hedeflediğini kaydeden Başkan Tugay, “Seçimleri kazanıp kaydedebiliyoruz. Ancak şunu göz ardı etmemeliyiz. Halkımızın yaşadığı sorunlar ile ilgili hem bugün ürettiğimiz çözümler hem gelecekte vereceğimiz güven ile ilgili kamuoyunda ne kadar iç rahatlığını sağlayabiliyoruz? Çok temel nokta var tartışılan. CHP'de değişim isteyenlerin savunduğu şey Türkiye'deki siyasetin yapılış şekli ile ilgili bir durum. CHP değişecek, Türkiye değişecek ibaresi var. Birkaç seçenekten biri olup oy almak değil mesele. Yüzde 1 fark ile seçilebilirsiniz. Ancak sonrasındaki dönemde bu ülkeye ne verdiğiniz, ne kattığınız çok önem arz ediyor. Bugünkü iktidara yönelik en somut eleştirimiz o. Bir ayrımcılık oluyor. İnsanları ayrıma tabi tutarak bir yönetim anlayışı gelişiyor. Hizmet ederken kimseyi ayırt etmedim. Belediye başkanlığım döneminde en çok gurur duyduğum bu. Bunun hükümetçe de yapılması lazım. Sadece seçim kazanmak, o seçimde yüzde 1-2 farkla kazanmak kafanızdaki her şeyi bildiğiniz gibi yapma hakkı vermez. Buradan somut bir şekilde önce parti içinde ama aslında tüm Türkiye'de demokrasi talebi olsun. Demokrasiyi sadece sandık olarak gören anlayıştan CHP'nin ve toplumumuzun kurtulması lazım. Türkiye'de siyaset şöyle yapılıyor; İnsanları bölen, parçalara ayıran, bu ayrımlar içinde kendilerine bunun içinde büyük kitle kazanan ve seçimi kazanan bir anlayış var. Partimiz noktasında eleştirdiğimiz konu şu; Bugün tarlasını ekip biçmeyen, çiftçilerimizin yaşadığı sorunlarda da asla mezhep ayrımcılığı olamaz, hangi memleketten olduğuna bakamazsınız. Ancak memleketin tüm çiftçileri benzer sorunları yaşıyor. Konuşmamız gereken şeyler bunlar. Toplu taşıma... Belediyeler yapıyor ancak devlet desteklemeli. Toplu taşıma niye ücretsiz değil? Dünya kadar vergiler topluyor devlet bizden. Lüks arabası olan da KDV ödüyor, çöp kamyonları, belediye iş makinaları da aynısını ödüyor. Hiç olmazsa otobüs ve vapurlar için devlet bu vergileri almasa, lüks tüketimden daha fazla vergi alsa bir adalet sağlanmış olur. İhmal edilmiş halk ve siyasetten ümidini kesmiş milyonlarca insan var. CHP'de bu düşünceler içinde. Biz bu yüzden CHP'yi değiştirmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

'SİYASET TOPLUMDAN KOPUK'
Dünyada olduğu gibi siyasette de adaletsizlik olduğunu belirten Tugay, “Çok daha büyük sorun var. Bugün bir şekilde adaletsizliğe maruz kaldığını düşünen, iyice yoksullaşan, kamusal anlamda aldığı hizmette geriye düşen insanlara baktığımızda ortak olarak siyaset bizden kopuk, sorunlarımıza çözüm üretemiyor diyor. Bu sadece CHP'nin değil tüm ülkenin sorunu. Bunun en önemli nedeni halkı ihmal eden ama buna karşılık özellikle ekonomik gücü yüksek, lobi yapma gücü yüksek insanların hakim olduğu bir dünyadayız. Dünya genel olarak böyle. Dünya bu gidişle kendini yok edecek. Para sahipleri, kapital sahipleri giderek güç sahibi olan insanlar ve bunlarla işbirliği yapan siyaset... Temiz suya muhtaç hale getirdiler insanları. Yani bunu sadece CHP ile alakası yok, tüm dünya ile alakası var. Ben yaptığım siyasette, yani siyaset yapmayı amaçlarken adaletsizliğe adalet getirmek, haksızlığa karşı hakkı savunmak, yoksulluğa karşı insanların temel refah düzeyinde olmasını sağlamayı hayal ederek siyasete dahil oldum. Göreve geldiğimden itibaren bunun için çabaladım” şeklinde konuştu.

CHP'LİLERİN YÜZDE 100'Ü DEĞİŞİM İSTİYOR
Özgür Özel’i uzun yıllardır takip eden bir siyasetçi olduğunu anlatan Başkan Tugay, “Özgür Özel'i tanımam, kendisi ile ilk kontaklarımız, görüşmelerimiz belediye başkanı olduktan sonra oldu. Kendisini ilk tanıdığımdan bugüne kadar gördüğüm çok zeki bir insan, ahlaklı ve ilkeli bir insan. Görevini de bütün özverisi ile yapıyor. Ne görev yaptı Özel? Grup Başkan vekilliği yaptı, kendi ilinde milletvekilliği yaptı ve ona verilen görevler vardı. Soma'daki kömür faciasında mağdurların her zaman yanında görev aldı. Özgür Özel bana, nerede haksızlık varsa orada gidip kendini ortaya koyan insan olarak görüldü. Cesur ve sözünü sakınmayan bir insan… Bunu mecliste yaptığı konuşmalarda görüyoruz. Özgür Özel bir değişim fikrinin temsilcilerinden biri. Değişimi savunan, onunla birlikte yola çıkmış olan 50-60 milletvekili var, önemli belediye başkanları, il başkanları var. Türkiye'nin dört bir yanında gittikçe artan bir talep var. CHP'lilerin yüzde 100'ü değişim istiyor. Bir kısmı bu değişimi, değişim olsun ama şimdi olmasın, değişim olsun ama genel başkan kalsın diyor. Ancak herkes değişimi istiyor. Bir kısmı yerel seçimleri geçirelim öyle olsun diyor. Merak ediyorum niye böyle oluyor diye. Sokaktaki insanları çevirin ve sorun ‘CHP'ye oy verecek misiniz, parti yeterli mi?’ diye. Seçim zamanında Cumhuriyet değerleri, Atatürk'e bağlılığı, Laikliği savunması ile CHP'ye destek olmuş seçmen var. Ancak onlarda da kalbinde kırıklık var, bir inançsızlık var” dedi.

HERHANGİ BİR PAZARLIK İÇİNDE DEĞİLİM, OLMAM
Başkan Tugay şunları söyledi:

“Ben ne Özgür Özel’le ne değişimin öncüsü olan kişi olan Ekrem İmamoğlu ile tek kelime konuşmadık. Konu bu değil. Ben hiçbir özel makamı hedefleyen biri değilim. Yaptığımız şeyin çok önemli olduğunu düşünüyorum. CHP'yi değiştirmek ve Türkiye'yi değiştirmekten bahsediyoruz. Amacımız partimizin en doğru noktaya gelmesini sağlamak. Sonra insanlar ne görev alır bilemem. Benim kendime koyduğum hedef yok, herhangi bir pazarlık içinde değilim, olmam. Bunu da ayıp sayarım. Yapmak istediğimiz şey Türkiye'yi kurtarmak. Böyle bir ortamda ben kendim ile ilgili bir görevi konuşmayı kendime ayıp sayarım. Bu çalışmayı yapanlar varsa onlar da ayıp ediyor. Bizim istediğimiz partinin en iyi şekilde yönetilmesi. Biz demokratik bir şekilde örgütün sesini duyarak, örgütün taleplerini öne çıkararak, gerçekten bir demokrasi uygulayarak, halkın bizden beklediği hizmetleri üreterek süreç yönetmek istiyoruz. Ben Karşıyaka Belediye Başkanı olmak isterim, ancak benden daha iyi görev yapacaklarına inandıkları arkadaşları getirip 'bunu aday yapmak istiyorum' denilirse tabi derim çekilirim. Ben asla bu desteğimin diyetini istemiyorum. Yaptığımız çalışma örgüte, halka dayalı karar vermenin mücadelesi.  Tepeden 3-5 adam her yeri dizayn etsin, tanıdık insanları belli görevlere getirsin diye bir çalışma yapmıyoruz. Biz buna talip değiliz. Değişimi gerçek anlamda gerçekleştirmiş CHP'de böyle bir anlayış olmayacak”

SALONDA KONUŞMA YAPABİLSEYDİM KONGREDE TARAFIMI BELLİ EDECEKTİM
Özgür Özel’in adaylığını duyurması ile safını belirlediğini belirten Tugay, “Özgür Özel 15 Eylül'de adaylığını açıkladı, 16’sında kongremiz oldu. Konuşmalarımızın hepsinde CHP'de değişim olması şart dedim. Genel Başkanımız ‘partiyi değiştireceğim’ dedi. Ancak sonrasında yaptıkları ile inancımı kaybettim.  28 Mayıs'ta seçim oldu kaybedildi, sonra sessizlik oldu ve ardından büyüklerimiz aslında biz kaybetmedik dediler. Herkes bize inandı, kesin kazandık diyerek seçim kampanyası yürüttük, seçimi kaybettik öz eleştiri yapmamız gerekiyordu. Seçim kaybedildi diye intihar edenler oldu. Milyonlarca genç başka ülkeye gideceğim diye karar verdi. Bunu görmeyecek miyiz? Bunlara karşın partinin yapması gereken nerde hata yaptık diye düşünmesiydi. Bununla ilgili konular konuşulduğunda kaçak göçek, 'bir yerlerde hata oldu ama bizde de çok hata yok, kadro ve tüzük değişikliği yapıp düzeltiriz' denildi. Temmuz'da tüzük değişikliği yapılacaktı, sonra kurultay zamanına ertelendi, şimdi kurultaydan sonraya ertelendi. Ben il kongresi aşamasında Şenol Aslanoğlu'nu destekleyeceğim dedim, destekledim. 15 Eylül'de Özel adaylığını açıkladı. Ben salonda konuşma yapabilseydim kongrede tarafımı belli edecektim. Çarşaf liste için el kaldırdım. Ben o gün kimle berabersem yerel siyaset konusunda aynı noktadayım. Değişim tartışmaları noktasında partide çok farklı siyaset yapma konusunda mücadele eden bir grup var ve ben yürekten bağlandım bu gruba. Ne olursa olsun yürekten çaba göstermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İZMİR'İN TAVRI SÜREÇ İÇİNDE DEĞİŞİM GÖSTERECEKTİR
İzmir delegasyonundaki tüm delegelerin değişim istediğini söyleyen Başkan Tugay,  “Kurultay listesinde yer alanların da Kılıçdaroğlu lehine imza atmasını sağlıksız buluyorum. Bir kahvaltı düzenleniyor ve kahvaltı bitişinde bir kağıt çıkıyor ve imza attırılıyor. Eğer son 15-20 gün kala bu yapılsaydı birçok kişinin imza atacağını düşünmüyorum. 56 İzmir kurultay delegesinin tamamı değişim istiyor. Bunların içinde kimse değişim istemem demez. Bu değişimin Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve beraberinde devam eden insanlarla olması gerektiği konusunda bir görüş farklılığı var. Ancak dinamik bir süreç yaşıyoruz. Dün ve önceki gün yapılan kongrelerin büyük çoğunluğunu değişimciler kazandı. İzmir'in de tavrı süreç içinde bir değişim gösterecektir. Kahvaltıda insanların önüne kağıt koyarak toplanan imzalar tam olarak kurultaya yansımayacaktır. Ancak kaç kişi olacağını bilemem. Benle konuşmak isteyenlerle konuşuyorum. Bizim eğer bugün ilçe başkanlarımız, ilçe başkanlıklarımız, örgütümüz ağırlıklı olarak değişimden yana tavır gösteriyorsa, o zaman kurultay delegeleri de bunu fark edip yerine getirmek zorundadır. 56 kişiden 55'i değişime karşı ise sadece ben değişimi istiyorsam buna da müsaade etsinler. Ben örgütten gelen, sahadan gelen biriyim. Bizim örgütümüz her şeye kulağını kapatan biat kültürüne sahip bir örgüt değil. Daha kurultay sürecinde tarafların tek liste üzerinden gidip gitmeyeceği, uzlaşıp uzlaşmayacağı da belli değil. İnsanların görüşlerinin henüz oturmadığı süreçteyiz. Türkiye bu kadar ayağa kalkmışken, İzmir'in buna gözünü kulağını kapatacağını düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

KILIÇDAROĞLU SEÇMENE GÜVEN VERMİYOR
Özel’e desteği sebebiyle sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan ‘sadakat’ eleştirilerine dikkat çekici yanıtlar veren Tugay “sosyal medyada bir hanımefendinin yazdığı bir şey oldu. Bu eleştiriyi ben bu güne kadar 2 defa aldım. Benim sadakatim Türkiye Cumhuriyeti’ne, CHP'ye Cumhuriyete' Atatürk'edir. Bizim ebedi genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Ondan bu görevi alanlar emanet olarak geçici görevi almıştır. Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu partide Erdoğan'a sadakatten bahsedebilirsiniz, çünkü partiyi kuran o. Ancak bizde öyle değil. Biri sadakati sorgulayacaksa ona göre sorgulasın. Genel başkanımız nasıl Deniz Baykal döneminde ona bağlı milletvekili ise Özgür Özel'de öyle olabilir.  Ölene kadar Kemal Kılıçdaroğlu, o öldükten sonra genel başkan değişikliği yapacağız, öyle mi? İçinde bulunduğumuz durum ortada, halkın gösterdiği tepki ortada. 13 yıldır yönetiyor genel başkanımız, ancak bugünden itibaren seçmene o güveni veremiyor. Son seçimlerde yanına aldığı 5 sağ parti ile gidildi ancak seçilemedi. Bizim bu süreçten sonra bir şeyleri değiştirme talebimiz olmamalı mı? Bize yeni seçimler kaybettirecekse bu sadakatimiz bu ülkeyi yakmaktır. Ben kendime böyle bir biatı yakıştırmam. Ben kendimi diğer siyasetçileri suçluyor gibi göstermek istemem. Herkesin görüşüne tabii ki saygı duyacağız. Konuşacaksan bugün konuşalım, bugün tartışalım. Dün Genel Başkanımız bir konuşma yapmış 'kurultay bittikten sonra parti aleyhine konuşan olursa partiden atacağım' demiş. Bu kendi görüşüdür. Ancak benim görüşüm kurultay sonrası partiyi kamuoyunda tartışmaya devam edeceğiz. CHP'liliğim ile bir şeyden vazgeçmem. Kurultay aşamasında Türkiye bu kadar kritik bir noktadayken üzerimize düşeni yapmaz, sorumluluk alıp birilerinin düşüncelerine tercüman olmazsak ilkesel davranmamış oluruz. Kendi ilkelerimiz ile çelişir. Siyaset ilkeler çerçevesinde yapılmalıdır. CHP'nin iktidar olacağına kendi partililerimiz inanmıyor. Bu kadar kötü bir durum ki…” şeklinde konuştu.

 
Aradaki fiyat 4 kat… Vatandaşa 'tezgah' kazığı!
 
Başkan Pehlivan çiftçi kadınları unutmadı... Tarlada çay ikram etti!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan Akdeniz 25 Ekim 2023 Çarşamba 09:52

Yapılan yorumlara katılıyorum. Bu tip kişiler bir defa arkasındakileri sattı mı,bundan sonrakileri satmayacagı garantisi yok, Zaten işini severek yaptığını sanmıyorum? “Beni buraya kim itti?” der gibi…

Yorumu oyla      2      3  
Mustafa Kartal 23 Ekim 2023 Pazartesi 14:07

O’nu Baskanliga Mustafa Ozuslu ile Nalbantoglu tasidi,bu ikili kime elverdiyse kazik yedi??

Yorumu oyla      2      3  
KARŞIYAKA 23 Ekim 2023 Pazartesi 12:55

Karşıyaka kongresinde Oğuz Kaan Salıcı nın emriyle çift adaylı yarışı tek adaya indirip birleşiyorsunuz, İzmir kongresinde desteklediğiniz ve seçilmesini sağladığınız ilçe başkanı ve il kongre delegeleriniz blok liste için imza veriyor sonra değişim istiyoruz diyorsunuz pek inandırıcı gelmiyor.Kongrede söz alsam tarafımı belli edecektim diyorsunuz.Kongre öncesi buraya demeç verip ilan edebilirdiniz.Kurultay delegesi seçilmek için Kılıçdaroğlu cu olup seçildikten sonra değişimci oluyorsunuz pek inandırıcı gelmiyor.Ha bir de Karşıyaka halkının belediyenin makam araçlarını kullanıp (VİTO ) , belediye kameramanlarını çalışmalara gönderip karşıyakalıların halkalarını gasp etmeyin

Yorumu oyla      2      3  
Red Wolf 17 Ekim 2023 Salı 21:04

Helal olsun başkana hala görevinde olan başkanların değişimi desteklemesi onlar adına onurdur! amacı koltuklarına sıkı sıkıya sarılmak olan izmir yöneticilerinin KK'ya biat ettiği bu dönemde gerçek Atatürkçüler her zaman burada olacaklarını göstereceklerdir! seçimlere kk ile gidildiğinde göreceğiz el mi yaman bey mi yaman! İzmir sizin hemşehri derneklerinin kölesi olmadığını yüzünüze bir tokat gibi vuracak!

Yorumu oyla      2      3  
Falan filan 16 Ekim 2023 Pazartesi 22:25

Karşıyaka ne durumda başkan. Taşerona ödenmeyen ödenekler yüzünden belediye işletmelerin yasa yerlerinin şirkete devrettigini karşıyakalı arkadaşlardan duyuyoruz. Değişim isteyen güruh da bu güne kadar bütün alınan kararlarda ve toplantılarda doz sahibiydiler, hangi yüzle kalkıp değişim derler. Değişim ise evet değişim inin milletin sırtından.

Yorumu oyla      3      3  
AAG 16 Ekim 2023 Pazartesi 16:56

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR LOADING

Yorumu oyla      3      11  
vatandaş 16 Ekim 2023 Pazartesi 16:22

Helal Olsun sana Başkan Budur.

Yorumu oyla      5      7  
DEĞİŞİM ŞART 16 Ekim 2023 Pazartesi 16:12

Halktan koparılan partimizin yeniden partimizin temel ilkelerini temsil eden altı ok'a kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün değerlerine sahip çıkan kadrolara dönmesini diliyorum. Laiklik ve Halkçılık olmadan CHP başarılı olamaz. Şimdiki kadroların maalesef bu değerlerden haberi dahi yoktur. Seçilen delegasyona ve yönetim kadrolarına bakın göreceksiniz halktan kimsenin olmadığını. Sen, ben, bizim oğlan mantığı ile oluşturulan kadrolar. Halk nerede, emekçiler nerede? DEĞİŞİM ŞART, HEMDE KÖKTEN DEĞİŞİM. UMARIM GERÇEKLEŞİR.

Yorumu oyla      4      4  
Alo 16 Ekim 2023 Pazartesi 15:51

İnanki sende Karşıyaka’nın güveniniz,inancını,kaybettin bir dön bak bakalım kim var başarılar nerede

Yorumu oyla      13      8  
izmirli 16 Ekim 2023 Pazartesi 14:54

Cemil bey genel merkez tarafından başkan atandıktan ve seçildikten sonra her ay Ankara yı Kemal beyi ziyaret eder, lider e ziyaret şeklinde haberleri yapılırdı. Hatta seçim sonrası biz sizden razıyız vs mesajlar sosyal medyada hala duruyor. Ne oldu da, delege seçilene kadar sessiz kaldınız, sonra birden değişimci oldunuz. İyi niyetle düşünmek isterdim ama siyaset öyle bir alan değil. Birileri size genel merkezin sizi aday yapmayacağını fısıldadı sanırım. Demek bu tüyo çok sağlam ve bir kaç yerden teyitli öyle anlaşılıuor.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Tarihi Üçüz Bina” yeniden hayat buluyor!
Tarihi ve doğal güzellikleriyle İzmir’in kalbi olan Bayraklı Belediyesi, ...
İzmir'in sokaklarında bayram havası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü ...
Büyükşehir düğmeye bastı... Mezarlıklarda yağmur suyu hasadı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Işıkkent Mezarlığı’nda ...
 
Bornova'da 100. yıla özel satranç heyecanı!
Bornova Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları kapsamında ...
'Başka Bir Siyaset Okulu' Selçuklu Romanlarla buluştu
Başka Bir Siyaset Okulu İsabey Mahallesi’ne düzenlenen gezi ile sona erdi. ...
Bergama'da badminton rüzgarı esti
11 – 15 Ekim tarihleri arasında Çorum’da gerçekleşen 15 Yaş Altı Türkiye ...
 
Buca’da karnaval havası esti
Buca Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Buca ...
İzmir'in örnek projesi yayılıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, hamilelik döneminden başlayarak doğum sonrasındaki ...
Efeler Yolu, En İyi 100 Hikaye listesinde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Menderes havzasında sürdürülebilir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva