HABERLER>POLİTİKA
1 Mart 2022 Salı - 13:14

CHP'nin 'iktidar' söylemine sert tepki: 'İl binasına anket yapsalar bile…'

Muhalefetin 'temel hedefimiz iktidarı indirmek' sözlerini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Millet İttifakı,’Anket yaptırdık MHP yüzde 5 gözüküyor' diyor… CHP kaç gözüküyormuş? 25 gözüküyormuş… CHP'nin il binasında yaptırsan yine gözüken belli. CHP il binasında yaptırsan oradakilerin tamamı bile CHP demez. CHP'liler bu durumdan kaygı duyuyor" ifadelerini kullandı

CHP nin  iktidar  söylemine sert tepki:  İl binasına anket yapsalar bile…

EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Sonsöz TV'nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtlayan Şahin, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

'Güçlendirilmiş parlamenter sistem' için 7 siyasi partinin bir araya gelmesini değerlendiren Şahin, 28 Şubat tarihinin seçilmiş olmasını manidar bulduklarını belirterek "Dün 28 Şubat’tı… Ülkemizin yakın tarihinde kara leke olarak söyleriz biz. Hoşlandığımız bir tarih değil. Askerlerimizin insanlarımıza yukarıdan baktığı bir dönemdi... Demokrasinin rafa kaldırıldığı zamanlar olarak biliyoruz. Bu 7 benzemezin bugün bir araya gelecek olmalarını da manidar buluyoruz. Neye, nereye, nasıl bir mesaj vermek istediler?" diye sordu.

CHP'LİLER BU DURUMDAN KAYGI DUYUYOR
Sitemin değiştirileceği yönündeki söylemlere de sert tepki gösteren Şahin, masada oturan Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında geçmişte yaşanan tartışmalar hakkında ise şunları söyledi:

"Böyle bir şey mümkün mü? Değiştirilemez! Bunların değiştirilmesi için 400 alması lazım, seçime gitmesi için 360 alması lazım. Bu tabloda böyle bir şey mümkün mü? Hayal kurmaya gerek yok. Yüzde 22 oyu olan CHP, seçime girip 9,95 oy almış İP, yüzde 12 almış HDP. Toplayınca yüzde 42 ediyor. Bu dediklerini yapmaları için yüzde 60 gerekiyor... Hayal aleminde yaşıyorlar. CHP oyları yüzde 22'den 25'e çıktı mı? Hayır. 25'e çıksa da bir şey olmaz. Millet İttifakı,’Anket yaptırdık MHP yüzde 5 gözüküyor' diyor… CHP kaç gözüküyormuş? 25 gözüküyormuş… CHP'nin il binasında yaptırsan yine gözüken belli. CHP il binasında yaptırsan oradakilerin tamamı bile CHP demez. CHP'liler bu durumdan kaygı duyuyor. Ülkemizin kaos ortamına sürüklendiği CHP'nin ülkemizi kaos ortamını sürüklediğini söyleyen yüzlerce CHP'li var çevremde. bizim bildiğimiz CHP, 25 yıldır taşladığı Karamollaoğlu ile aynı masaya oturmayı kabul eder mi? HDP ile aynı masaya oturmak bir partiyi nasıl büyütebilir? Siyasette 2 kere 2 her zaman 4 etmez. Elmalar ile armutlar toparlanmaz. 25 senedir Sivas'ta insanlarımız diri diri yaktı dediğiniz Sivas'ın Belediye Başkanı ile aynı masaya oturursanız canı yanan CHP'li ne düşünür?"

DOMATESLER, SALATALIK VE ERİKLER TOPLANMAZ
Geçmiş dönemde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadeler ve attığı ip ile ilgili sorunun sorulmasını üzerine konuşan Şahin, "Biz, attığımız ipi bugünün de atarız. Dün ne dediysek bugünde yapılanlar önümüze geldiğinde söyleyeceğimiz aynı şey. Biz farklı bir şey asla söylemeyiz. Bizim genel başkanımız Devlet Bahçeli cezaevindeki cani için ip attı. Bugün de atarız. Bugün aynı şahıslar ‘4 parti anlaşalım da cani başını cezaevinden çıkaralım’ diye uğraşıyorlar. Söz söylenecekse kahvaltıya gitme hayali kuranlara söylenmeli. Domatesler, salatalık ve erikler toplanmaz. Elmalar ile elmalar, hıyarlar ile hıyarlar, domatesler ile domatesler toplanır. Helalleşme parti başkanları ile olmaz. Kime ne yaptıysan onunla helalleşirsin. Benim adıma başkası helalleşemez” açıklamasında bulundu.

PİYASADA ÇOK YÜKSEK BİR SOSYAL MEDYA ALGISI VAR
MHP’nin İzmir’den başlayan aydınlanma toplantılarına partinin üst düzey kademelerinin yoğun ilgi göstermesinden kaynaklı olarak mutlu olduklarını belirten Şahin, "Piyasada çok yüksek bir sosyal medya algısı var. Bu algını okyanus ötesinden bir takım merciler tarafından sürekli profesyonelce köpürtüldüğünü biliyoruz. Millet şunu diyor, bunu diyor falan… Biz de  Genel Başkanımızın talimatları ile geçen hafta İzmir'de başlayan, adım adım 2023 ilçe ilçe aydınlatma ve anlatma toplantıları adı altında İzmir'de her hafta 1 genel başkan yardımcımızın oluşturduğu heyet ile bütün ilçeleri yani CHP'nin birinci olduğu ilçeleri kapsayan toplantılar düzenliyoruz. Sayın Genel Başkanımız Bayraklı'dan başladı. Bunun gerekçesini kendisini izah etti. Akdeniz elinde bulundurmak isteyen leventlerin Bayraklı'da levent topladığı semt olduğu için Bayraklı'dan başladık. Gelen heyetler gördükleri tablolardan mutlu olarak gittiler... Böyle bir tabloyu İzmir'de daha önce hiç görmediklerini belirtiler. İlgi çok üst seviyedeydi. Çok yüksek katılımlar ile çok büyük sevgi seli ile karşılandı arkadaşlarımız. Buradan ilçe başkanlarımızın tamamına il yönetimimizin tamamına teşekkür ederiz" dedi.

PROGRAMIN 15 DAKİKASININ ROZET TAKMAYA AYIRDIK
MHP'ye yapılan yeni üye kayıtlarının çoğunluğunun Cumhuriyet Halk Partisi'nden gerçekleştiğine dikkat çeken Şahin, "Dün Karşıyaka'da katılım töreni vardı. Bütün partilerden gelenler vardı… Çoğunluğu da CHP'den gelenlerdi. Bütün partilerden partimize katılan yeni üyeler var. Bunların çoğunlu da CHP'den geldi. Program yaptık programın 15 dakikasının rozet takmaya ayırdık. Aynısı Gaziemir, Buca ve Karabağlar’da da oldu. Çoğunluğu CHP'den oldu” diye konuştu.

Basın mensuplarına da sitemde bulunan Şahin, MHP'ye üvey evlat muamelesi yapıldığını belirtirek, "Birincisi maalesef Türkiye'de, özellikle İzmir'de bir algı var ki her yere gidilir; MHP'ye gidilmez! Bu algıyı CHP'lilerin kendileri kırıyor ve gelip bize üye oluyorlar. Basın bizi takip etmiyor. Kimse vermiyor. Basın bize üvey evlat muamelesi yapıyor. Yeterince yer verilmediğimizi düşünüyorum. Bizim bu yürüyüşümüze karşı, bu şekilde geliyoruz, insanlar akın akın MHP'ye geliyor. Bunu basın dün Bayındır'da 100 kişi daha MHP'ye geçti olarak geçiyor. Niçin MHP'ye geliyor bunu da araştırmak basının işi” dedi.

BİR TANE ÜYE ALMIŞLARSA…
Partiye katılan yeni üyelerin ardından partiden ayrılan olduğu yönündeki iddiaları da yalanlayan Şahin, "Giden yok. Nerede? Bir tane üye almışlarsa bizden isimlerin söylesinler. Öyle bir şey yok. MHP'ye bir insanın gelmesinin bir gerekçesi vardır. Gerekçelerinden bir tanesi milli olmasıdır. Partimizin adı da ‘Milli’ diye başlar. Biz milli insanların bölücü başı ile kahvaltı özleyen bir partiye gideceğini düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Kayıp genç, arkadaş kurbanı çıktı!
 
Rusya açıkladı: Operasyon ne kadar sürecek?
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tabela partısı 2 Mart 2022 Çarşamba 00:46

canlı yayında çıkıp teşkilattan 10 kişiyi konuşturup tehditler hakaretler savurmakla izmirde yada tr de oy alamazsınız yazık ne halde geldi mhp..yakında % 5 altına gumlersiniz

Yorumu oyla      2      3  
Yolcudur Abbas... 1 Mart 2022 Salı 20:07

Bağlasan durmaz. AKP iktidarına yama olmaya devam ederseniz yüzde birlere de düşersiniz. Yazın bir kenara İzmir'de koca bir SIFIR çekeceksiniz.

Yorumu oyla      4      3  
Komedi 1 Mart 2022 Salı 18:41

CHP İl Binası'nın yüzde 70'si CHP, yüzde 50'si AKP, yüzde 30'u da MHP diyormuş.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP'li Semra Güzel için karar günü
PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık ...
Erdoğan: Montrö'yü kullanma kararındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Montrö Sözleşmesi'nin boğazlardaki gemi trafiği ...
CHP'li Beko'dan Ukrayna saldırısı yorumu
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, iktidara Atatürk'ün, "Yurtta barış, ...
 
Serter’den lise nostaljisi
İzmir Ticaret Lisesi’nin 1977 yılı mezunlarından olan CHP İzmir Milletvekili ...
Menemen'deki kavga iddialarına MHP'li Şahin'den net yanıt
Menemen'de geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı ...
MHP'li Şahin'den çarpıcı 'Çeçen' açıklaması: Satılmış, beyni yıkanmış…
Çeçen birliklerinin Rusya'nın yanında yer alarak Ukrayna'ya saldırmasını ...
 
6 lider tarihi imzayı attı!
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA ...
AK Parti İzmir’den 28 Şubat açıklaması: Demokrasimize ve Milli iradeye her zaman sahip çıkacağız!
AK Parti İzmir İnsan Hakları Başkanı Emrullah Duran, 28 Şubat Post-Modern ...
CHP'li Beko: Pazar poşetinden bebek bezi yapıyorlar
Ülkede asgari ücretlinin maaşının yarısının çocuk bezi ve mamasına gittiğini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva