HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Aralık 2011 Perşembe - 17:54

CHP'li meclis üyelerinden Tatı'ya protesto!

Buca Belediyesi’nin CHP’li on muhalif meclis üyesi, hizmet ve yatırımların halka doğru aktarılmadığını öne sürerek meclis toplantısını terk etti.

CHP li meclis üyelerinden Tatı ya protesto!

Can Özlü/ Egedesonsöz - Buca Belediyesi Aralık Ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Ercan Tatı’nın katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya, Başkan Tatı’ya muhalefet eden CHP’li meclis üyelerinin sessiz protestosu damga vurdu. Seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilmediğini öne süren ve yatırımların geciktirildiğine dikkat çeken meclis üyeleri, oturumun başlamasının ardından meclis salonunu terk etti. Meclis üyelerinin, grup toplantısına da girmeyerek Tatı’yı protesto ettikleri öğrenildi.
 
BELEDİYE DOĞRU YÖNETİLSİN
Lokman Fazla, Sevilay Yılmaz, Muzaffer Kater, Emre Aykut, Osman Ergündoğar, Güngör Kaya, Adnan Öztekin, Erkut Tamay, Levent Köstem, Ali Hıdır Uludağ imzasını taşıyan yazılı açıklamada ise “Yeril seçimlerin ardından, belediye başkanımızdan, ilçenin sorunlarını çözecek bir adım görmedik. Başkan Tatı ile şahsi bir sorunumuz yok. Tek sorun, gereken hizmetlerin, Buca halkına zamanında sunulmamasıdır. Belediye yetkililerinin yönetim anlayışı nedeniyle, partimizin hizmet anlayışı ve halka bakış açısından uzaklaşıldığını düşünüyoruz. Belediye doğru yönetilmiyor. Halktan aldığımız sorumluluk gereğince, kamu kaynaklarının doğru bir anlayış ile harcanması konusunda duyarlı olmaya devam edeceğiz” denildi.
 
Meclis oturumu öncesi gerçekleştirilen grup toplantısına, sonradan katılan Başkan Tatı ise kendisinin yer aldığı bölümde bir sorun yaşanmadığını söyledi

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 61 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Aralık 2011 Salı 00:14

yazıklar olsun rumuzuyla yazan kışıye tamamen katılıyorum ınsan yola çıkarken bu ınsanları yanına alırsa boyle olur baştan bellıydı, hele rıza mec. uyesısı olursa babamdada başbakan olur

Yorumu oyla      22      15  
Mustafa 5 Aralık 2011 Pazartesi 10:40

Bu muhalifleri yolda görsem iki çift lafımız olacak .Akıllı olalım lütfen Buca için Başkanla beraber çalışınız.Bucamız birlik beraberliği ve hizmeti hakediyor.Dedikoduyu bırakın çalışın.Bucamızın Belediye Başkanı Ercan Tatı.Her zaman onu destekliyoruz.

Yorumu oyla      28      17  
Ali Osman 4 Aralık 2011 Pazar 23:30

Muhalifler Bucayı yediniz.yeter artık adam gibi çalışın.sadece kendinizi düşünüyonuz.Bucayı düşünün.

Yorumu oyla      30      18  
4 Aralık 2011 Pazar 18:59

Bende ilkokul mezunuyum.Nolmuş yani.Siz haddinizi bilin.BUca Belediye Başkanımız çatlasanızda patlasanızda Ercan TATI.Onu sonuna kadar destekliyoruz.Sıfatmı istiyorsanız ""Adam gibi Adam."Sizin gibi bazılarının etekleri altına saklanmıyor.Sizi gidi çamurcular sizi...İlkokul mezunları adına...

Yorumu oyla      31      20  
4 Aralık 2011 Pazar 16:05

Neriman bucalı: sen ya hayal görüyorsun yada çamur atmaya bayılıyorsun. o bahsettiğin meclis üyelerinden kimi Dr., Mühendis, iş adamı. başkanın ne sıfatı var. ayrıca hiç birinin öyle Bşk. Yrd. lığı, Genel müdürlük gibi işlerede ihtiyaçları yok. Güneş balçıkla sıvanmaz ama sizin gibi yalakalar sıvamaya çalışıyor.

Yorumu oyla      27      29  
Neriman Bucalı 3 Aralık 2011 Cumartesi 22:28

Kariyer önemli değil.önemli olan idealleri için çalışmak ve yaşamaktır.Ha birde saydığınız muhaliflerin hemen tamamı başkan yrd yada genel müdürlük istiyorlardı.olamayınca muhalefete soyundular.

Yorumu oyla      34      21  
3 Aralık 2011 Cumartesi 17:43

Cuma 17.15 Başkanınız malesef ama malesef lise mezunu ve kariyerin K sı olmayan biridir. Meclis üyelerinin eline su bile dökecek kabiliyeti olmayan biridir.

Yorumu oyla      30      28  
2 Aralık 2011 Cuma 17:54

Başkanınız belediye başkanlığını değil muhtarlığı bile kazanamaz artık. adam ilk geldiğinde ben bir dönem başkanlık yapıp borçlarımı ödeyeceğim ve ikinci kez aday olmayacağım dedimi demedimi. adam baştan buca'yı yemeye geldi siz çene suyu çorba atışıp durun. meclis üyeleri haklı ve buna isyan ediyorlar.

Yorumu oyla      30      27  
Bucalııı 2 Aralık 2011 Cuma 17:05

ben bir araştırma yaptım muhalif denilen meclis üyelerinin kariyerleri şöyle; Levent Köstem (operatör doktor), Adnan Öztekin (ekonomist), Osman Ergündoğan (işadamı- üniversite mezunu), Güngör Kaya (makine mühendisi), Muzaffer Kater (mühendis)Lokman Fazla (inşaat teknikeri). Peki Buca belediye başkanı ercanın, meclis üyeleri rızanın, hasan sağlamın, bektaş gürsoyun, ercan geçgelin kariyerleri ve eğitim durumu nedir? Bilen birisi lütfen bizleri bilgilendirsin...

Yorumu oyla      31      29  
DELEGE 2 Aralık 2011 Cuma 16:55

BUCA CHP İLÇE BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM ERCAN TATI NIN GÖREVİNİ İYİ YAPAMIYOR SEN TATI NIN ÜSTÜNDE BİRKİŞİSİN NEDEN SESSİZ KALIYORSUNUZ BUCA DA SİZ NE İŞ YAPARSINIZ PARTİYİ BUCA DA BİTİRDİNİZ AKP NİN NEFESİ ENSENİZDE UYANIN ARTIK HALKIN ARASINA İNİN VATANDAŞIN DERTLERİNİ İSTEKLERİNİ DİNLEYİN ÇÖZÜM ARAYIN SAYGILAR.

Yorumu oyla      26      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tenor kardeşler Karşıyaka’da ayakta alkışlandı
Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi, Tenor Kardeşler Aydın-Ayhan ...
Selçuk Belediyesi’nde teknoloji devrimi
Selçuk Belediyesi tüm birimlerin yazılım programlarını değiştirerek bilgi ...
İşte sokaktan gelen kahramanlarımız...
Karşıyaka Belediyesi’ne ait, barınaklarda yaşayan sokağa terk edilmiş ...
 
Oxford Seferihisar'a geliyor
Seferihisar Belediyesi, İngiltere'den Oxford, Amerika'dan Ferris State ...
Sendikacılardan Büyükşehir'e destek ziyareti
Türkiye Devrimçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK)’e bağlı sendikaların ...
Buca Kent Konseyi’nden sağlık taraması
Buca Kent Konseyi önderliğinde düzenlenen sağlık taramasında Mustafa Kemal ...
 
Bornovalı kadınlara Bayan Sındır sürprizi
Bornova Belediyesi’nin 2010 yılının Nisan ayında başlatıp ödül aldığı ...
Oto Slalom heyecanı Karşıyaka’da
Bu yıl İzmir’de ilk kez düzenlenecek olan Oto Slalom yarışı 04 Aralık ...
Doğal yaşam parkı bisiklet parkuru yenilendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kuş Cenneti içindeki 20 kilometrelik güzergahı ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva