HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2017 Çarşamba - 13:48

CHP'li Güven'den AK Partili Delican'a 'Kocaoğlu' teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Adalet ve Kalkınma Partisinin, İzmir'de elinde bulunan belediyelerin 4 yıllık performans toplantısında, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ın açıkladığı rakamlar üzerinden yaptığı eleştireler cevap verdi.

CHP li Güven den AK Partili Delican a  Kocaoğlu  teşekkürü

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın AKP il başkanı açıkladığı rakamlarla, İzmir'in büyük çoğunluğunun, İzmir Büyükşehir  Belediyesinin ve Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun hizmetlerinden memnun olduğunu açıklamış. Kendisine, Belediye Başkanımızın hakkını, istemeden de olsa teslim ettiği için teşekkür ediyoruz. Dürüstçe ve hakça çalıştığınızda, sizi yermek  isteyenler bile, övmek zorunda kalır"

AK PARTİLİ DELİCAN'DAN CHP’Lİ GÜVEN’İN 'TEŞEKKÜR' GÖNDERMESİNE CEVAP: DÜŞTÜKLERİ DURUMA ÜZÜLÜYORUM!

İDEOLOJİK BELEDİYECİLİK YAPTIĞIMIZ DOĞRUDUR
"AKP il başkanı Delican,İzmir'de ideolojik belediyecilik yapılıyor derken de doğru söylüyor. Çünkü Aziz Kocaoğlu'nun ve tüm belediye başkanlarımızın ideolojisinde insan ayrımı, siyasi kimlik ayrımı, mezhep ayrımı yoktur. Bizim ideolojimiz halka eşit ve adaletli hizmet götürmektir"

"İzmir Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini İzmirliler, Avrupalılar ve tüm dünya ülkelerinin oluşturduğu kurumlar büyük bir beğeni ve ödüllerle tasdik ederken, kendimizi AKP'nin yöneticilerine maalesef beğendiremiyoruz.  İzmir'in 30 ilçesi var ve bu ilçelerin hepsine eşit hizmet götürülüyor. AKP'li ilçe belediye başkanları hayret verici bir şekilde, neredeyse ilçelerine alt yapı hizmeti getiriyoruz diye şikayetçi olacaklar.  Büyükşehir Belediyemiz ilçelerine yatırım yapıyor , ayrım yapmadan tüm ilçelere hizmet götürüyor diye karalar bağlayıp üzülüyorlar. Ama onların ne düşündüğünün pek bir önemi yok. Bizler, Büyükşehir Belediyemizin halkımızın ayağına hizmeti götürmesinin, şehrin merkezine ne hizmet yapılıyorsa, 30 ilçeye de aynı hizmeti yapmasının gururunu yaşıyoruz. AKP'lilerin   bu hizmetler karşısındaki endişelerini anlıyoruz aslında. Zaten artık kaybedecekleri kesinleşen belediyeleri, belki hizmetleri kötüleyerek geri kazanabileceklerini zannediyorlar. Ama bilmiyorlar ki, İzmirli zaten çoktan kararını vermiş.  2019'da İzmirli 30 ilçede de hizmete, dürüstlüğe, halkın parasını adalara kaçıranlara değil, halk için harcayanlara oy verecektir. Belediyelerimizin ideolojik belediyecilik yaptığı doğrudur. Çünkü Aziz Kocaoğlu'nun ve tüm belediye başkanlarımızın ideolojisinde insan ayrımı, siyasi kimlik ayrımı, mezhep ayrımı yoktur. Bizim ideolojimiz halka eşit ve adaletli hizmet götürmektir.

KENDİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNE BAKSINLAR
Büyükşehir Belediyemiz merkezi yönetimden aldığı hak edişiyle hizmet üretmeye kalksaydı, İzmir'in hali Ankara gibi, İstanbul gibi olurdu. İzmir Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yatırımlar, dünya çapında projeleri , köylüye ve tarıma desteği, ulaşım ve büyük altyapı hizmetlerini kendi ürettiği katma değerler ve güçlü mali disiplini olmasaydı, asla gerçekleştiremezdi. Onlar önce kendi Büyükşehir Belediyelerine baksınlar. AKP'li belediyelerin halini görüyoruz. Anlamsız, vizyonsuz ve halkın parasının heba edildiği yatırımlar, projeler, yine AKP'li belediye başkanları tarafından kaldırılıyor, yıkılıyor. Ortada kayda değer bir hizmetleri yok ama dünyanın en borçlu belediyeleri  halindeler. Böylesine bir manzara varken, İzmir Büyükşehir Belediyemizin bu anlayışa sahip ve ideolojisi de "parsel, parsel satmaya" dayalı bir siyasi parti tarafından eleştirilmesi, akıl alır gibi değil"

 
Savcılık açıkladı: Binlerce kişiye ByLock tuzağı!
 
İzmir'de trafo hırsızlığına suçüstü!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaşız 27 Aralık 2017 Çarşamba 23:44

İzmir İdare Mahkemeleri TBMM kanunlarını, Bakanlıkların gönderilerini bilmiyor ki 15.11.2016 tarihinde vatandaş Leh’ine karar verdi.Mahkeme kararından sonra Belediye Meclisi 16.12.2016 tarihinde tekrar karar alarak aynı uygulamaya devam ediyor.Varış noktası Havaalanı mesafe olarak örnek verildi.Merkezdeki tek bilet 90 dk aktarma da vapur, otobüs, metro, İzban da var. İzmir ulaşım ağını bilenler belirttiğim noktalardan 90 dk içinde tek biletle 2.60.-TL. havaalanına veya Merkezdeki bölgelerin bir ucundan diğer ucuna rahatlıkla ulaşabilir. İtirazımız neden ayrımcılık yapılıyor.Lütfen ESHOT un ücret ve tarifelerini inceleyin. Belediyenin verdiği cevaplarda hiç kanun ve bakanlık tamimlerine atıfta bulunulmuyor. Ulaşım giderleri ,sosyal ve ekonomik koşullar öne sürülüyor.

Yorumu oyla      11      5  
Oğuzhan 27 Aralık 2017 Çarşamba 23:10

Ak parti izmir il Başkanı sayın Bülent DELİCAN'' ı bizde dinledik izmirin % 70 yakını belediyenin hizmetlerinden memnun değil diye konuştu nasıl dinliyorsunuz anlamadım ayrıca Ak partili belediyelerin yaptıkları ortada o yüzden vatandaşın çoğu diyorki Ak pari izmir i bir dönem alsa keşke izmir izmir olur diyor bencede öyle belediye Ak partiye geçerse izmir süper bir şehir olur köy olmaktan kurtulur o yüzden diyorum ki " İZMİR KÖY DEĞİL CHP YE MECBUR DEĞİL"

Yorumu oyla      12      5  
Biraz araştırabilsek 27 Aralık 2017 Çarşamba 19:54

Vatandaşız diye yazan kişiye; belediye ve onun kurullarında Tbmm‘den çıkan kanunlar ve ilgili bakanlıkların gönderileri doğrultusunda karar alınmak zorundadır, keyfiyet olmaz.Ayrancılar, bademler, zeytinalan neden çift bilet oldu diye keşke biraz araştırabilseydiniz.Yanlış yazdığınız örnekte hatalı; havaalanına gidem tüm otobüsler çift bilet.Bu arada havaalanlarına ulaşımda En ucuzda İzmir‘de.

Yorumu oyla      13      5  
Vatandaşıza yanıt 27 Aralık 2017 Çarşamba 19:19

Savunduğunuz konuda haklısınız ama gerçekleri çarpıtmayın; şehirin her yerinden havaalanına giden otobüsler çift bilet ( örnek 200 -202 -204 gibi) yani Gaziemir‘den havaalanına giden bu otobüse binersen çift bilet.Söylediğiniz konuyu Torbalı-menderes gezilerinde (mavişehir havaalanı 2.60) diye açıklayan milleti galeyana getirmek isteyen milletvekiline anlattığınız yanlış diye uyaran kendi partisinin delegesini tersledi.Diğer şehirlerde havaalanına giden otobüsler normal biletin 3,4 hatta 5 katı fiyatında.Bilmeden çamur atmak İAk Partililere yakışmaz sadece kapıkullarına yakışır.

Yorumu oyla      12      5  
Vatandaşız 27 Aralık 2017 Çarşamba 18:28

Kamu hizmeti olan toplu ulaşımında; 90 dk uygulaması merkez kentliler için devam ediyor ( Çiğli’den- Gaziemir’e , Güzelbahçe’den -Bornova’. ya kadar ) çevre kentliler için ise 13.02.2016 tarihinde kaldırıldı .Çevre kentliler devlete ,,belediyeye vergi mi ödemiyor? Askerlik mi yapmıyor ? Vatandaşlık görevlerini mi yerine getirmiyor .? Mesele ucuz, pahalı meselesi değil. Mesele herkesin toplu ulaşımı kullandığı kadar ücret ödemesini sağlayacak düzenlemenin yapılmaması. Belediye sınırlarında Ücret ve tarifelerde merkez kent ve çevre kent ayrımcılığnın yapılması.İzmir’li olarak bu haksız uygulama savunuluyorsa diyecek bir sözümüz yok.

Yorumu oyla      11      6  
İzmirli 27 Aralık 2017 Çarşamba 17:22

Vatandaş kardeş. Söylediğin tüm rakamlar Büyükşehirler arasında en ucuz ulaşımın İzmir'de olduğunu gösteriyor zaten. Keşke daha da ucuzlasa ama, Akpli belediyelerin kazığını görmeden İzmirliye laf atmak doğru değil.

Yorumu oyla      13      6  
Vatandaşız 27 Aralık 2017 Çarşamba 14:34

Sayın İl Başkanı Asuman Ali Güven; (Bizim ideolojimiz halka eşit ve adaletli hizmet götürmektir ) demişsiniz. Kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; çevre kentlinin 90 dk aktarma hakkını 13.02.2016 tarihinde iptal ederek ayrımcılığı kim yaptı ? Ayrancılar- Havaalanı arası 14 km. toplu ulaşım bedeli 2 ( iki ) bilet 5.20.- TL. Güzelbahçe-Havaalanı arası , Bostanlı Havaalanı arası, Evka 3- Havaalanı arası ( 3 farklı bölgeden ) yaklaşık mesafe aralığı 30 -40 km toplu ulaşım bedelleri tek bilet 2.60.- TL. Bu örnekten yola çıkarak kamu hizmeti olan toplu ulaşımda halk arasında ayrım yapmadığınız, eşit ve adaletli olduğunuzu söylebilirmisiniz ?

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır: 'İnsanlık tarihinde bir kara leke'
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) ...
Rus basınında müthiş Türkiye iddiası!
Rus basınında, Rusya savunma sanayi şirketi Rosteh'in başkanı Sergey Çemezov'un, ...
CHP İzmir’de flaş gelişme: O ilçe başkanı tetikte!
İl örgütü 7 Ocak’taki kongreye kilitlenirken kulislere adaylık için flaş ...
 
CHP İzmir’de ilçe başkanlarından 7 Ocak buluşması: Ne karar alındı?
İl kongresi öncesinde kentteki ilçe başkanları bir toplantı düzenledi. ...
CHP’li vekiller o yurdu araştırmak için Dikili’ye gitti
CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Musa Çam, Dikili’deki özel ...
AK Partili Dağ'dan öldürülen okul müdürünün ailesine ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Ödemiş ilçesinde öldürülen ...
 
Başbakan'dan Abdullah Gül'e KHK yanıtı
Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan ziyareti öncesinde soruları ...
AK Parti'den Abdullah Gül'ün sözlerine ilk tepki
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 696 sayılı KHK'nın tartışılan ...
KHK'yı eleştiren MHP'li vekilden yeni mesaj!
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'nın, son çıkarılan iki KHK ile ilgili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva