HABERLER>POLİTİKA
20 Ağustos 2023 Pazar - 13:04

CHP’li Arslan’dan ittifaktan gelen eleştirilere yanıt: Hiç kimse haddini aşmasın!

Seçim sonrasında 6’lı Masa içerisinde bulunan partilerden CHP’ye yönelik eleştirilerin olması sebebiyle açıklama yapan CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan “Bazen vekiller açıklamalar yapıyorlar. Bizleri üzüyorlar. Bir fedakarlık yapıldıysa adalet için, demokrasi için CHP’liler yaptı. Hiç kimse haddini aşmasın, hiç kimse CHP’lilere tek kelime etmesin. Önümüzde seçim var. İzmir vekili olmanın ötesinde seçmen olarak söylüyorum. Bizim tek başımıza alamayacağımız belediye yoktur” açıklamasını yaptı.

CHP’li Arslan’dan ittifaktan gelen eleştirilere yanıt: Hiç kimse haddini aşmasın!

EGEDESONSÖZ- CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Menderes İlçe Kongresi’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Arslan, parti içindeki değişim tartışmaları, ittifak veyerel sçeimlere ilişkin değelendirmelerde bulundu. 

CHP’LİLER İÇİN TERÖRİST YOKTUR
Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren ve değişim konusunda değerlendirme yapan CHP’li Arslan, “Değişimi sadece genel başkanın değişimi olarakgörürsek haksızlık olur. O hukukun üstünlüğü, adalet, barış ve kucaklaşama için elinden gelen gayreti yaparak ittifakı sağladı. Yan yana gelemeyen yapıları yan yana getirdi. 1günde 10 toplantı yaptığına şahit oldum. İnsan üstü gayret yaptı. Seçim kaybedildiyse sorumlusu tek başına o değildir. Ednan Arslan’dır, Yüksel Taşkın’dır. Bizi çıkın eleştirin. Biz partimizi yerel seçimlere hazırlmaya geldik. Söylenmsi gerekeni burada söyleyelim. Seçmenimizin başını öne eğmemek için çabaladık. Seçimi kaybettik. Eksiklerimizi konualım. Bize oy vermeyenlere kızmamalıyız. Demek ki biz iftira kampanyasına etki gösteremedik. Herkes çok iyi bilsin. CHP kadroları içinde vatan haini, terörist yoktur. Bu salondaki CHP’liler vatanseveliğin, Atatük’e olan inancının zekatını verse bunların 7 sülalesine de yeter. Pazara, esnafa, kahveye gideceğiz. Seçim öncesinde söyleyip de haksız çıktığımız hangi konu var? Mazot 20 liradan 40’a çıktı. Dolar 30’a yakınlaştı. Biz bunları söyledik ve maalesef haklı çıktık” dedi.

6’lı Masa’nın diğer partilerinden seçim sonrası CHP’ye gelen eleştiriler hakkında yorum yapan Arslan, “Seçimde bir olarak birlikte olarak hem Menderes’te hem 30 ilçede ve büyükşehirde altı oklu bayrağı göndere çekeceğiz.Özgücümüz buna yeter. Buna tek başına CHP yapmaya yeter. Bazılarının açıklamalar beni üzüyor. Hiç kimse CHP’nin İzmir’deki gücünü küçümsemesim. Şu ilçeyi alırız, bu ilçeyi alırız, büyükşehiri alırız. Hodrimeydan! Sandık geldiği gün herkes oyunun da boyunun da ölçüsünü de alır. İttifakımızı önemsiyoruz. İttifak için genel başkanımız büyük fedakarlık gösterdi. Bazen vekiller açıklamalar yapıyorlar. Bizleri üzüyorlar. Bir fedakarlık yapıldıysa adalet için, demokrasi için CHP’liler yaptı. Hiç kimse haddini aşmasın, hiç kimse CHP’lilere tek kelime etmesin. Önümüzde seçim var. İzmir vekili olmanın ötesinde seçmen olarak söylüyorum. Bizim tek başımıza alamayacağımız belediye yoktur” açıklamasını yaptı.

 
Karşıyaka can dostlara sahip çıktı!
 
Göztepe puanla tanıştı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 20 Ağustos 2023 Pazar 15:40

Ittifak partilerine nobel baba gibi milletvekili ve bakanlık verdiniz ama malesef olmadı olmazda onun için sizden vee büyük genel merkez yöneticilerinden bır şey olmaz yeterki hepsi partiden gitsinler...

Yorumu oyla      9      4  
Konaklı 20 Ağustos 2023 Pazar 14:04

Peki kk nin seçimere 2 gün kala 6lı masaya sormadan, danışmadan ümit özdağ ile gizli protokol yapması,iç işleri bakanlığı sözü vermesi ne derece etik? ednan bey hu yerel seçimlerde chp İzmir'de çok ciddi bir yenilgi alacak bunu şimdiden bilesiniz... Büyükşehir ve ilçe belediyelerin hepsini kaybedeksiniz... Halk bıktı yıldı iş bilmez, halktan kopuk belediye başkanlarından.. Mevkiler makamlar 5 sene gelip geçici.. Bu dönem maalesef İzmirliler gözünü açtı ve asla ve asla chp ye tıpış tıpış oy yok... Ama olsun siz yine de İzmir'i çantada keklik görmeye 6 ay daha devam edin...

Yorumu oyla      12      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Menemen'de kazanan belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Örgütü düzenlediği kongrede yeni ...
CHP Foça'da Esen Çeşmeci dönemi!
CHP Foça İlçe Örgütü yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. Kongre ...
CHP Menderes'te muhalefet galip!
CHP Menderes İlçe Örgütü yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. ...
 
CHP'li Öztrak, Çeşme'den seslendi: Bu kez Konya’yı bile alacağız
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Çeşme İlçe Kongresi'nde gelecek ...
Erbakan'dan AK Parti'ye: Kimseye diyet borcumuz yok!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Biz Yeniden Refah ...
Bahçeli: Türkiye'ye yapılan her ihanetin koçbaşı ABD'dir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ABD'nin eğitip donattığı teröristleri ...
 
CHP’li Nalbantoğlu, Karşıyaka'dan sordu: Partimizi yüzde 25'lik kafese sıkıştıranlar kimler?
CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Karşıyaka İlçe Kongresi’nde ...
Çelik'ten KKTC'deki BM Barış Gücü'ne tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC'nin Yeşil Hat üzerinde yer alan Pile ...
AK Partili Saygılı: Umudu yeşertmeye devam edeceğiz
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ‘Dünya İnsani Yardımlaşma Günü’nde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva